Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na jó takarodj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ilyenkor mindig ránézel az asszonyra és csóválod a fejed

-
törölt tag
Magyar CS:GO-s csaj, még a rankja is jó omgezniki
-
ZS3NI
őstag
Nyilván nem magának csinálja, és tudja hogy néhány napon belül ban lesz.
Itt 1-2 csapattagot boostolnak akik ezért fizetnek... Bár így sincs sok értelme.

Sok ilyen oldal van ami 1 wint kínál 1 dollárért pl. 10$ = 10 garantált win.
Amíg erre van kereslet, addig kínálat is lesz
-
Slystyle
őstag
válasz
Kal-El
üzenetére
A mondanivalóm lényege kimaradt, ezzel kapcsolatban... A szimbólumot könnyebb megtalálni, de nem kell azt a szimbólumot beütni a bill kombinácóval. Azaz nem Altgr+1-el lehet előhívni a konzolt, csak le kell nyomni azt a gombot, amelyen a szimbólum található. Tehát magyar kiosztáson ez 0, nem pedig Altgr+1.
Persze CS-ben (és más játékokban is) előbb engedélyezni kell és néhány helyen bugos, azaz hiába nyomja az ember a megfelelő gombot, nem jön elő. Egy meccs visszanézésénél is vicces szituációkat teremthet, mivel 0-val a 0-ás játékosra fog váltani, nem pedig a konzolt fogja előhívni. Nekem ü-re van bindelve toggle opció, az előhívás pedig 0-án. -
törölt tag
válasz
bager13
üzenetére
0.1? Az 0.10 cent, én 3 centet mondtam, lehet te nem emlékszel arra, mikor bebuggolt a Steam market, úgy mint régen a Winte Offensive ládáknál, és két fajta volt, sokan az eredeti rendes ládát olcsón kezdték el adni. Egyik ismerősöm Steam-en több ezer Bravo ládát begyűjtött 0.03-0.04 centes áron, mikor tradeltem vele akkor kérdeztem mennyiért jutott hozzá, és nagyon nagy hasznot hozott neki

-
Mate
nagyúr
Gyanítom, hogy hamar tiltva lesz. Jelentették vagy 7000-en

-
zzeN
aktív tag
-
válasz
BTminishop
üzenetére
Nem, 4.5re van húzva a 8320 most, semmi baja max beállításon se.
Teszteld a gépet (prime95, aida stress test), hátha instabil a CPU-d azon a frekvencián. -
BTminishop
aktív tag
AMD FX-esek nektek nem dob be kék halált ha benyomjátok a tuningot CSbe? (Multicore rendering stb.)
-
Rockstone
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Utolsó 8 meccsem ilyen volt: 7win 1loss. Az utolsó loss után, 4 winre dobott fel
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Bravo láda volt 3 cent is

-
Coccolino_O
őstag
válasz
maathe
üzenetére
Még nem, essen be 0.20 alá. És biztos, hogy menni fog 1 euró fölé, mihelyst nem fogja dobni a játék.
Zseni: Kb. fél évet kell várni. Kb. 5-10 eurós befektetéssel fogok ~200 eurós kést venni, persze nem most.
Aki anno vett bravo case ládát 0.10 euró centért, és eladta 1,7 euróért, az elég jó pénzt tudott csinálni. -
Slystyle
őstag
válasz
Kal-El
üzenetére
Igazából a ~ szimbólum nem az 1-es gombon van, hanem a "0-án". Ugyebár a magyar kiosztáson az 1-es gombon van elhelyezve ez a szimbólumon, de az angolon nem és játékfejlesztők 99%-a nem magyar kiosztást használ.
Nekem is a Lycosa angol kiosztású és a "0-án" van az a szimbólum, mivel magyar bevitelre van állítva, de ha megnézed, akkor a ~ és egy másik szimbólum van rajta a 0 helyett.
Ez kicsit be tudja kavarni az embert, de minden játékban, amiben engedélyezve van a konzol (fejlesztői konzol), annál mind a 0-ás gombbal (alapbeállítás) tudod előhívni ezt. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Plusz pont a zenéért, a régi nagy codos időket idézi fel számomra.
-
BTminishop
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem értem,hogy ha CS:GO Fragmovie a neve akkor miért van benne CS:S rész ?
no offense! -
jozso1989
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az AWP-s rész nagyon faja, jó lett!
(y)(#13259) mate3553: Nálam világos.
-
Arkennys
addikt
T-knél ínséges kör, veszek tec 9-et. Lapulok, megrohannak minket
3 ölés zsinórban, tán 2 fejes, a harmadik ahogy eldobódott hozzámvágta az m4-esét. Erre váltottam is, és az épp betoppanó AWP-s mellkasába kapta a még benne levő pár golyót, negyedik kill. Ez olyan 4-5 mp alatt játszódott le, utána bújtam is el a sarokba kiheverni a sokkot 
-
kiszi07
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
HUD-ot kapcsold ki (1 felvétel). NEt_graph 0-t is ajánlom

-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
1-2 helyen baromi sötét van
Bár lehet nálam rakoncátlankodik csak a videó. -
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ki kapcsolta le a lámpát?

-
ZS3NI
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Elég kemény az a NET_GRAPH.

-
Vismajor01
addikt
Nah "kész" van ez a valami, ritka igénytelen lett de még életemben nem használtam videó/képszerkesztő progamot, ez is moviemakerrel lett összetákolva.

[link] -
Mate
nagyúr
válasz
Kal-El
üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy pontosan miért is akarod megölni őket, mert:
Ha üres szervert akarsz, lehet botok nélkül indítani
Ha csapatodban lévő botokat akarod megölni, lehet indítani versengőt
Ha nem akarod végignézni halálod után, ahogy botok szerencsétlenkednek, be lehet ugrani a helyükre és pikk-pakk le lehet őket vadászni
-
Kal-El
senior tag
válasz
üzenetére
Ez a toggle console egy és ugyanaz, mint a developer console? Mert játék beállításoknál a developer console-t kell aktiválni, és ott írja ki, hogy ~ ezt a jelet kell használni a megnyitásához. Míg a toggle console-t mi állíthatjuk be.
Ha igen, akkor ezt írja ki a bot_kill parancsnál: Can't use cheat command bot_kill in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.mate3553:
Botok ellen akarok játszani, és ha lelőnek, akkor nem akarom megvárni, míg lemegy az adott kör a botok között, hanem az összes botot megölni egy paranccsal és egyből kezdhetek egy másik kört. Még réges-rég, amikor még csak 1.6 volt és nem volt netje az embereknek, akkor így játszottuk. -
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Hogy tudom megölni az összes BOT-ot, ha offline játszom BOT-ok ellen?
Azt mondták, hogy engedélyezni kell a játék beállításoknál az "Enable Developer Console"-t. Majd megnyomni ezt ~ a szimbólumot, amit nálam az Alt Gr + 1 billentyűkombinációval lehet. De semmi sem történik, ha megnyomom. Csak nekem van ilyen problémám? -
Zimmi91
addikt

A fent látható háttereket,kártyákat és kuponokat cserélem más kártyákra : TF2, HL2, L4D2 stb

Akit érdekel írjon!
-
vzsryl
nagyúr
90%-os Portal 2 kupon érdekel valakit? Csak kulcsokat fogadok el cserébe.
-
Mate
nagyúr
Csak nekem lett 1,5 hete 0-val egyenlő a droppom vagy másnak is? Alig-alig esik és ami nagy nehezen kipottyan, az is értéktelen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Volt már a watch menüm full világos (8win), és nem dobott fel. Egyszer sikerült, akkor úgy volt, hogy kb. 20-30 meccsemből kb. 4-5 vereség volt, de csak egyesével és elvétve. Továbbá szükséges hozzá, hogy legalább sas ellen nyerj többet, de elkél a koszorús sas elleni win is.
-
maathe
senior tag
Phoenix ládákból érdemes betárazni? Van rá esély, hogy 1€ fölé megy?
-
törölt tag
Most már tényleg fura mm-ben az ellenfél Skill csoportja
Haverom accján játszottam, most Nova 2 vagyok ott, és ellenbe Dupla AK-sok az mi? 
-
törölt tag
Pasha most már kamerával

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
Szerintem a sima bayonet a legszebb. Abból is a crimson webb
Egyébként, én még kb 1 hónapja már elég közel lehettem a csirkéhez, de vesztettem zsinórban 7-et (mert régi haverokkal játszottam, akik kb, hát nem éppen cs-s lelkűek, tehát 1v5-ben ak-sok ellen már nehéz..
), viszont nem dobott le. Hozzáteszem előtte volt azért egy elég jó sorozatom is.
Most épp az utóbbi 4 meccsem úgy fest, hogy 4win, 2draw, 2lose..Egyébként aki akar cserélni egy hutnsman ládával egyértékű tárgyat velem, egy huntsman ládáért, az írjon!
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az M9 nek pont hem jó az animációja.

Na mind1. Ha végigolvastad volna, a véleményekre voltam kíváncsi. Nem az én késemre volt ez kiélezve.
-
BLOODSHOT
senior tag
Srácok.
Kis közvélemény kutatás.

M9 Bayonet vagy Bayonet?
Kinek mi? Miért?
Gondolkozom h eltradeljem a sima Bayonettemet, M9-re. Mind2 Stained, FT. Nekem a simának jobban tetszik az animációja. Szebben csillog. De az M9 formája jobb.
Nektek mi a véleményetek?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Ez a játék már lassan csak az egészségem roncsolja még jobban, mint hogy egyáltalán szórakoztasson.
-
Rockstone
tag
Tyűűű feldobott Legendary Eagle-ba most előszőr. Pedig már úgy voltam vele, hogy örökre Sheriff maradok

-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
keresek MIX-re, legalább AKII rankú játékosokat, akik tudnak csapatban gondolkodni, nem csalnak/csaltak.
Vegyetek fel.
üdv

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Egészen egyszerű a képlet: Nem szabad egyedül játszani. Én a main accommal kb december-január környéke óta nem mentem egyedül. A minimum a 2 volt, de az is csak 1x-2x és hozzá teszem én már distinguished master guardian vagyok, ami azért nem nova.. tehát ott már értelmesebbeket tesz be mellém.
Egy jó csapattal (egy jó, összeszokott csapattal, így is mondhatnám), rommá lehet lőni a nálad feljebb besorolt csapatot is.
Akikkel pl én menni szoktam sheriff csillagosak, de a global elite-s csalók (jár a tisztelet a kivételnek) ellen is meglövik a 20-30-at, ha arról van szó.
De vannak itt a fórumon is ilyen emberkék, szóval a lényeg, hogy ha csapatod nincs is, akkor is legyenek olyan emberek (kb 5-10), akikkel rendszeresen el tudsz menni mixelni.
Egyedül, ha feljebb akarsz lépni nincs értelme, annyira szutyok dolog játszani az alacsonyabb rankedesek ellen, hogy az hihetetlen.szerintem. -
törölt tag
Igen pontosan, de játékban attól megmaradt a külseje, csak így mindig meg kell nézni játékban melyik a jó, és most lehet vele tökölni, remélem lesz majd Steam update, és megoldják

Más:
Akik tegnap jelentkeztek Novások, azok majd írjanak nekem, és adják meg a steam nevüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a hologramos matrica nagyon tetszik, lehet majd még ha lesz ilyen árban valamim (mondjuk egy huntsman

LendvaiFeri1