Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
OEF hogy játszott az előző meccseken nézte valaki ? érdemes rájuk tenni ?
-
Ace owner
addikt
Tippmix topik nyitva áll mindenkinek

-
Arkennys
addikt
válasz
gytallian
üzenetére
Aztán nyitunk a "milyen egérrel CS-zzek", esetleg csak játékfelszereléssel kapcs, fogadással, "mit játszottam ma, mennyi csaló van" stb topikot. Hidd el, mások is szoktak unni más témát, de ha ezt elválasztod innen, ilyen jogon miért maradjon minden más ide tartozó? Görgess át azon a kommenten, ami nem érdekel. Régebben az ilyen géppel ilyen cuccal játszok milegyen hszek idegesítettek. Azóta már egyszerűen átgörgetem, és nem foglalkozom vele.
-
gytallian
tag
Talán kellene külön fogadási topikot nyitni. Itt most untam rá a témára....
-
pr1mzejEE
addikt
Enyhén kómásan, pár miss-el, de azért megfogtam a-t
[link] -
Arkennys
addikt
hm, mi a frászért nincs scorebot ezeken a meccseken hltv oldalon? beficcent az adatforgalmi határom, és max azon tudnám figyelni, mi az állás

-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Az volt tegnap col ellen a harmadik pálya, ahol nagyon rusnyán kikaptak. Igazából totál zavarodottság volt, nemtudom miért.
Mondjuk a régebbi mindenki ellen katasztrófa nekik a dust2 helyzet azért már változott, látszik hogy foglalkoztak ennek a gyengeségnek az enyhítésén. Elég jól amúgy, sok más csapat ellen mostanában elég jól nyomták ezen a mapon. Ez a tegnapi olyasmi volt amit még a rágyakorlás előtt láttam tőlük itt
egypályás időutazás -
Arkennys
addikt
válasz
SamS20
üzenetére
Hát, 80% fölöttire nagyon ritka, hogy rakok. Túl nagy rizikó kell bármi nyereséghez, ha meg beüt a baj, akkor visz mindent. Végülis kb ezért raktam colra ott. IBP meg egy ritka kivétel volt a 80% os szabály alól
ott nagyon biztosra vettem a dolgot.tarBubbles: ha NIPre tettem, mindig vesztek
ettől független olykor nyernek meccset. Ezek a "megszokás" dolgok, sorozatok nem szoktak működni
de eldöntöd te, melyik esélyesebb szted -
SamS20
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Pont úgy voltam vele hogy az utóbbi időben a NiP valamennyire magára talált. Az ibpre nem mertem tenni pedig sokkal jobban jártam volna :/ mindegy igazság szerint az egész skin dolog csak presztízs kérdés . Nem lesz senki jobb játékos mert jobban néz ki a fegyvere. Se több emberileg

z kb olyan mint amikor az ember lemegy focizni és egy szar lancastben jobban játszol mint aki 30et költött nikera

-
Arkennys
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Hát, összegezve amint megtárgyaltuk fentebb: OEFre jobban megéri tán egy kisebb tét. Amolyan 50-50% ra gondolnám a meccset
-
Andor22
aktív tag
válasz
tarBubbles
üzenetére
navi ofc

-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Lett is közben egy, ~8,8 értékű cuccért. Az illető is használja a skint amit kapott érte, én is fogom ezt, mindenki jól járt.

Fogadásra meg azért én is mérges vagyok néha, ha az általam esélyesnek tartott és minden ráció szerinti csapatot elp*csázza egy elvileg jóval gyengébb. Sokszor nem is skinek miatt, hanem egyszerűen csak felhúz a dolog

-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Kb. heti szinten előkerül az állandó rinyálás, hogy buktam emiatt a retek csapat miattxy eurónyi skin-t. Nem kell fogadni, problem solved.
Vagy elfogadni a veszteséget. Régen én is rávoltam állva nagyon a fogadásokra, de az utóbbi időkben csak esea-n játszok, ott meg ritkán van drop, fogadnom sincs mivel, és nem is érdekel már az egész.Az orion valószínűleg értéktartó lesz.
marec1122: Ezt bent a cégnél biztosan tudják, mások valószínűleg nem. Következő hónap elejére tippelem.
-
törölt tag
Ancients vs. wIw: DAT 1v4 dMk-tól

-
marec1122
senior tag
arról van vkinek infoja hogy mikor lesz új operation?
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A játék az játék
ilyen virtuális cuccokkal szivesebben játszok, mint éles pénzzel. Walleten bejött pénzből veszek max skint fogadni, és így tovább. Jobb annál azért, mintha pl a VB-re fogadgatnék rendes pénzzel. (pont húspultos eladónak tartott ma negyedórás kiselőadást egy hapsi erről, hogy milyen kicsin múlott de most egész tétjét bukta etc etc
ha skinvesztés van, akkor meg evvan, majd lesz másik. Olyat nem szabad tényleg felrakni amit sajnál az ember, aztán nincs itt baj.)más: Valakinek van USP orion gyári új fegyvere innen? Ha igen, tudna mutatni pár ingame képernyőmentést azzal a kézben? Így ránézésre tetszik, és mivel játékot a sale alatt nyilván nem veszek magamnak, lehet egy ilyen skint újítanék. Tán értékét se nagyon fogja veszíteni, mert több már nem lesz belőle (ha jól tudom ez az egyik huntsman ládából törölt skin)
-
Coccolino_O
őstag
Minek fogadtok? Adjátok el a 'csába az esett fegyvereket piacon, a saját pénzetekből vásárolt tárgyakat meg véletlenül se rakjátok fel, mert nagyrészt csak buktavári lesz belőle. Vagy játsszatok gagyi fegyverekkel, amiért nem kár, ha elbukjátok. Igaz, nincsen nagy nyeremény, de a veszteség is elhanyagolható. Nem tudom megérteni, hogy 10 euró haszonért miért kockáztat az ember 18 eurónyi skin-t...
-
marec1122
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
én megosztanám de ha bukta van akkor meg kapja az ember. ráadásul ez ezzel együtt sem volt tuti tipp csak egy ismerős megérzése melyben benne volt a játékos csere, az a tény hogy a col sokszor tudott 1 mapot hozni a nip ellen online, illetve az a tény hogy a nip szarul játszik ha nincs elég nagy tét.
-
ch003067
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Mert így mennyire kapott ki ?
Én is elkaptam belőle pár részletet, de inkább nem is néztem, mert eléggé ideges voltam, amikor megláttam, hogy hogy játszanak.....
-
tarBubbles
tag
válasz
ch003067
üzenetére
én néztem a meccseket amíg bírtam. ez egyáltalán nem a "tuti infókon" múlt. pl. infernon get_right statja 0-11 vagy 0-12 volt amikor elsőnek tudott fraget szerezni! szörnyen játszottak. a végén pl. az egyik col játékos bement B-re úgy, hogy ketten védték és simán elment ct-re majd könyvtárba és észre sem vették, mert az a két szerencsétlen úgy elbújt! persze A lerakón két embert leszedett, azok semmit sem reagáltak pedig könyvtárból már futva ment ki és lehetett hallani. egyszerűen szörnyű volt nézni, mintha nem is profi játékosok lettek volna...
ha 16-14-re kapott volt ki a nip, akkor semmi bajom sem lenne mert a col jól játszott. de így? -
-
Arkennys
addikt
válasz
kiszi07
üzenetére
szerintem navi viszi, de nem lesz könnyű. 2-1 re gondolok végén, de hogy kinek az jó kérdés

Azért egy kisebb téttel lehet tényleg megdobom a manajumát, sokan nem figyelik hogy róluk van szó és noname csapatnak hiszik
Na meg amerikai csapat, a hazai drukkolók motivációja nem elhanyagolható tényező, mint már párszor láttam -
kiszi07
senior tag
Ja, egyébként a hétvégén pörög az ICL 20.
Infók
Közvetítés -
kiszi07
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Ez nagyon kétértelmű meccs. Saját véleményem alapján kis téttel rakjad meg a meccset!! (max 0,5 euro). Mindkét csapat elverte az utóbbi idők "TOP" csapatai, így kétértelmű a találkozás. Véleményem inkább az Amerikai csapat iránt húz, mert jobb az ODS. A Navi egyébként jobb.
-
SamS20
senior tag
Ja az infók tényleg jöhetnek, akár PMbe is. El buktam ezen a redvás nipen a boomomat mert annyira egyértelműnek hittem...
-
ch003067
addikt
Azért nem hittem volna, hogy ez megtörténhet....
Soha többet nem fogadok erre a fostalicska nip-re.....

-
Radnix
senior tag
Nem bírtam tovább, tegnap játszottam 3 meccset.

1 döntetlen 1 vesztés 1 nyerés
Volt egy jó pisztolykör ace is, aztán beírtama szokásos kis mondókámat, hogy érezzék a törődést (ezt minden ace-nél beírom)
"ACE IN YO FACE"
Mondanom se kell, hogy ilyenkor felfokozódik a hangulat az ellenfélnél
-
-
Bingisz
addikt
Szerintem OEF. Navi beállóval, amerikában, jó csapat ellen, nem biztos, hogy győzni tud.
-
törölt tag
ICL-t valaki nézi rajtam kívül?
http://www.twitch.tv/nosikaa11:30-tól Ancients vs Boys from MM, most CryCore vs Zylex van
-
zzeN
aktív tag
'nyád

-
Andor22
aktív tag
megérkezett a 300 fpsem

-
Coccolino_O
őstag
válasz
tarBubbles
üzenetére
Hihetetlenül fog hangzani, de én nem lepődnék meg, hogyha sok meccs bundázva lenne.

-
Arkennys
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
én istentelen jót szórakozok épp a 88% téteknek NIpen dolgot, annak függvényében ami játékban történik

COLra raktam olyan 0,7 et ami szemétrevaló bazár volt, így is jön majdnem 5 ha nyernek
ennyit megért a dolog -
pr1mzejEE
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Én bele-bele nézegetek.
-
tarBubbles
tag
van itt olyan aki nézi A meccset?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Igen, ez is igaz. Csalózni a legritkább esetben szoktam, inkább ha már nagyon (nagyon x100) ideges vagyok, akkor szoktam beírni, hogy low, pls delete stb.. nem szép dolog, de na..
ha hosszún megy előre guggolva és közben lő, elmakkol, lenulloz, az elég idegesítő. A smurf accomon szoktam ilyenekkel találkozni, mikor a csillagos haverokkal megyek. Egyszerűen felidegesít, bár csak ritkán írok. -
szabog4
aktív tag
Azért meglehet különböztetni a csalókat na! Nincs olyan, aki folyamat fejeseket ad futásból. (Nem részletezem, mert ennyit nem ér a téma.) Még, ha hallották volna honnan jövünk és úgy fordulnak fal mögül ránk, mert fülest használnak akkor oké, de mi értünk bombára előbb és campeltünk, védtük pl.: banánnál! Azok csaltak! (Amikor kiraktam a képet 6-7 kommentel ezelőtt!) Én ahhoz tartom magam most is, hogy azok csaltak.
Akikkel most játszottunk simán jobbak voltak...simán! :"D Sokkal!

-
Ace owner
addikt
Amúgy hol és hogyan lehet fogadni?
-
Arkennys
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Hát, bo3 és ja esélyesebb persze akiken nagy százalék van most, azért van így és fogadtak rájuk sokan. De így francnak éri meg tenni rájuk
Ki tudja mi nem történik meg.Valszeg a két kis tétem viszik is így, de sokat nem vesztek vele. Ha már egyik bejönne véletlen folytán, meg elég szépen hoznának ahhoz képest.
Szerintem alszok majd, reggel meg átlesem mi lett a dolgok vége
-
tarBubbles
tag
válasz
Arkennys
üzenetére
hmmm... az a baj, hogy ezek bo3 meccsek, így sajnos a mostani oddsok tényleg elég jól mutatják az esélyeket. az amcsik közül egyedül a ibp ér valamit. szerintem a nip-re a döntőig simán lehet rakni, persze lehet kikapnak, de ott a legnagyobb rá az esély. vp? ők a gyenge pont, ha nem megy nekik, akkor majd látványosan nem fog, de bo3...
amúgy a jetlag sem játszi közre, szerintem. tudod milyen kockának lenni, észre sem veszed és képes vagy reggelig fent lenni dög fáradtan is. -
szabog4
aktív tag
Jajj, de megaláztak most!
16:1 Militia mappon. ÉÉÉÉS nem csalókkal volt dolgunk! CT-ként kezdtünk és esélytelen volt megfogni a Terrorpistákat. Tunnelbe AWP + p90, kint AWP-s és AK-s és még 1 védte az ablakot (nem tudom annak a résznek a nevét, de lényegtelen is). (KB. ez volt a taktikájuk csak az időzítésen változtattak...nem klán volt, de nem vagyok biztos benne, hogy random mix...baráti társaságnak vélem.)Csapatunk hibája is! Nem volt taktika...össze vissza futottak. Mondtam füstöljünk középre meg flasheljünk és rush a házba vagy épp tunnelbe rush mindenki, de meg se próbálták! Meg volt 1 AFK-nk ...szeretett a meccs felénél visszatérni USP-vel

-
Arkennys
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
Fene tudja, ennyire azért szerintem nem egyoldaluak, mint ott látod.
Én pl netcodera és colra tettem kis értékben, mert van azért valamekkora esélyük, a másikra tenni eszméletlen sokat kéne, hogy legyen egyáltalán valami hozama. Ezt meg már kedves nip nem egyszer beszívatta velem régebben, pl mikor a tizenpár százalékos szorzós meccsen fnatic elverte őket mint a franc. Így meg kis érték is sokat hozhat, ha véletlen bejön a dolog.
IBPre raktam még nagy tétet, bár az nem hoz sokat, de szerintem az tűnik legbiztosabbnak.
-
Bingisz
addikt
A mai, azaz hajnali meccsek tényleg annyira egyértelműek, mint aminek mutatják?
Vagy esetleg van valami csavar? Ha jól tudom, akkor Amerikában vannak a meccsek, szóval az időeltolódás nem szól bele nagyon az európai játékosok teljesítményébe? -
bolcsodal
addikt
Nah. Kipróbáltam okostelefonról (USB tethering) 3G-nettel is. Minden maradt a régi, így az internetkapcsolattal (routerrel) kapcsolatos hibákat el is felejthetem valahol máshol van a baj.
1 hónapja költözött be egy GTX750Ti a gépbe, mint új komponens.....
Leszedem a VGA drivert és újrarakom hátha.

-
sagem
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Nem tudom. 5-6 féle módszert kipróbáltam...router factory reset megvolt...CS:GO reinstall megvolt...
Kipróbáltam egy másik source alapú játékot (Alien Swarm) az is játszahatatlan, annyira laggol...
Szolgáltató oldalról mit reklamáljak? Sávszél megvan..ping oké...csak reszket a képernyő, mintha rázná valaki...
-
Slystyle
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
[link] Nézzétek, az egyik forma freestyle rappel, nem tudnak játszani a nevetéstől

-
bolcsodal
addikt
válasz
bolcsodal
üzenetére
Update...Diablo3 is ugrál de csak multi pályán. Szal valami network probléma lesz. Ismertek valami diag progit, ami több paramétert is kiír, mint a speedtest.net?
Látszólag a ping és a sávszél megvan de a multiplayer játékoknál kettőnél is előjön ez a "stuttering" effekt...

-
szabog4
aktív tag
Meglehet!
Eléggé megkavarnak a névváltoztatások meg a kihagyások. Ő ki is volt...hmm...őőő magyar? vagy ...angol?
Beteg-et felismerem
Vele játszottam annyit, hogy a csöpp agyamba berögzüljön (és nem változtat nevet
) ! ...csak sose talál meg akkor, amikor ráérnék (nem mintha olyan rendszeres lenne a dolog

Jól megaláztál a PH előtt!

SHiZUx A videóban 0:24-nél az milyen sniper!
Módolt game és Hivataloson nyomja?

/Don't Push Through Smoke █ CSGO/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

egypályás időutazás

ha skinvesztés van, akkor meg evvan, majd lesz másik. Olyat nem szabad tényleg felrakni amit sajnál az ember, aztán nincs itt baj.)

XD

LendvaiFeri1