- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
addamka #19874 üzenetére
"Az a baj túl sok skint csinálnak, van vagy 2300 oldalnyi, abból eddig 70 darab került be.
Viszont 3 millió dolcsit fizettek ki a skin készítőknek eddig, emiatt meg boldog boldogtalan ilyet akar csinálni."De ezek közül sok nálam nem üti meg a mércét, és nem is kell bekerülnie mindnek, természetesen. Az más, hogy ilyen usp-s royal blue meg m4a1 knight bekerül, amit kb. én is megtudtam volna csinálni paint-ben. Nem tudom, hogy kik döntik el, milyen festések kerülnek be, de eléggé ízlésficamosak lehetnek. Az a 3 millió dollár aprópénz egy ilyen vállalatnak.
-
-
hNp88
aktív tag
válasz
addamka #18990 üzenetére
tudom, hogy nem ide tartozik, de úgy tesznek, mintha érne is valamit a VAC, pedig ez inkább egy ViCC kb.
(
)
megint más, rutinosabb tradelő kollégákhoz: 1-2 db kulcs (phoenix, winter, valami) jó kiinduló alap lehet cserélgetéshez? egy m4a1 guardiant, meg egy awp corticerat szeretnék összehozni. egyelőre.
-
bolcsodal
addikt
-
-
Skilly
aktív tag
válasz
addamka #17412 üzenetére
Az szep teljesitmeny.
Grat neki. Bar azert nekem ott van az fps mult, fentebb irtam. Eppen ezert nem ertem, nyilvan nem egy a jatek.
Ja meg a fegyok... 1.6-ba az Eagle. Hat imadtam.... szamomra itt a GO-ba egy vicc, eddig egy hatalmas makkom volt vele 1 golyo 2 HS, de ezt leszamitva keveset lovok vele fejre..A masik a P90 vicc kategoria, 1.6-ba ott nem ert semmit itt meg veszik mint a cukrot es futnak es 10 km-rol fejbe lo... koszi szepen, ugye motto "buy P90 and spray"
Kozeledek en is a 30-hoz, de egyszeruen nem tudom abbahagyni... -
hNp88
aktív tag
válasz
addamka #16968 üzenetére
de van valami minimum köridő, és a minimum körök száma is meg van határozva a drophoz, nem?
nekem ezen: 192.223.24.119:27015 sikerült begyűjtenem nemrég egy awp safari mesh-t. azóta se kaptam semmit
meg ezt: 77.123.101.74:27019 mondja jónak egy ismi, majd ma éjjel rajta hagyom a gépet.
-
sagem
addikt
válasz
addamka #16116 üzenetére
Értem, de akkor ez pláne úgy van ahogy írod..végleges bant kapsz adott játékból + egy jelölést, szerintem ez a része rendben van, csak több csalót kellene megfogni. Teljes steam profilt nem fognak törölni, mert ez kb. olyan lenne, mintha az egész Origin fiókodat beszüntetnék ha a Bf-ben csalsz..ezt egyik cég sem fogja bevállalni, na meg a csalók többsége (már amelyiknek van esze) eleve "nem kár érte" profillal csal..
Minden út oda vezet, hogy ha több csalót fognának akkor visszaszorulna ez az egész..de a csaló kérdés egyik népszerű FPS-ben sem megoldott, sajnos.
-
sagem
addikt
válasz
addamka #16092 üzenetére
"Én mondjuk az egész fiókot tiltanám, a profiljára meg egy bazi nagy csaló feliratot kirakni, aztán örüljön, hogy hülye volt."
Ööö, de ez nagyjából most is így van VAC esetében, nem?.Az elkapott emberek profiljára kerül egy "szép", kirívó piros felírat, miszerint csaláson kapták x napja (és ez a felirat örökre ott is marad a profilon), a profilját pedig letiltják az összes VAC védelem alatt álló multis játékból amíg tart a tiltása.
Ez a része szerintem rendben van, inkább az a baj, hogy nagyon kevés embert kap el a VAC, jellemzően csak az ostobákat .(pár napja játszottunk egy 2 VAC-os ember ellen, nemrég járt le a tiltása a kiírás szerint és hát igencsak "érdekes" dolgokat művelt, így beírták neki, hogy a harmadik bannolására hajt? Mire elkezdett anyázni mindenkit, mert ő a COD-ban csalt legutoljára..szóval ezt kérte ki magának, hogy nem a CS-ben, hanem a COD-ban bukott..jól van
)
-
kiszi07
senior tag
válasz
addamka #16092 üzenetére
Ez igen is elterjedt és nagyon régóta van és én használom kb 3 éve, nem találkoztam csalóval. 75 euro 50 licensz, saját gépről, hogy futtatnál egy ilyen kliens-t aminek az alapjai nincsenek meg? Ez nem olyan egyszerű, mint a hogy gondolod. Mondom lehet ezen is csalni, de körülményes 3000 emberből csal kb 1, MM-ben 3000-ből 50
-
kiszi07
senior tag
válasz
addamka #16090 üzenetére
De nem érted, hogy itt nem lehet csalni? Persze létezik olyan hack amivel lehet csalni, de az kb. 100 euro 1 hónapra. Körülményes pl 2x kell futnia egyszerre a játéknak, hogy a másikon tudjál csalni. Én régebben dolgoztam az EAC-nál. Néztük a demókat és repültek a csalók. Persze aki EAC ban-t kapott az értesült a vacnál is és hamarosan onnan is
-
Slystyle
őstag
válasz
addamka #14788 üzenetére
Igen, meglepően nagyon igényes lett, remélem majd belekerül, bár erre csekély az esély.
Frissítettem a Logout cikket a skin/matrica változtatásokról (képpel illusztrálva), a Phoenix dátuma helyettesítve és a Phoenix ládával kapcsolatos infó is belekerült.
Tegnap amúgy előfizettem egy hónap (egyelőre) ESEA-ra. Akinek estefele (8-9pm) lenne kedve egy kicsit játszogatni és rendelkezik ESEA Premium-al, az keressen majd meg előtte 1-2 órával.
Faceit-et tegnap untam meg, de úgy teljesen. Vagy nem fogadják el a meccset, vagy lejár az idő a szavazásnál, ha megkapjuk a meccset, akkor sokszor az van, hogy már warmup alatt le van fújva a meccs, mert nem jön 1-2 ember fel a szerverre. A meccs feladásokról meg rage quit-ekről meg már ne is beszéljünk... Egyszóval játszhatatlan platformmá vált számomra a dolog. -
mijos
senior tag
válasz
addamka #10970 üzenetére
Tanulo leckenek nem sok, de pont eleg. Szemelyes tapasztalatok alapjan, es mert kicsit ismerem a "rendszert" mondom ezt. Elmondom a sajat peldam es megertitek. Egy Csalo netes uzletes soran behuzott 46 embert, 1 millio feletti kart okozva, en csak 40-et buktam. Csalas buncselekmenye valosult meg mert uzletszeruen kovette el, de mivel a csalo nem rendelkezik keresettel, a kart nem tudja megteriteni. Igy az allampolgarok nem kapjak vissza a penzuket, a csalo bortonbe megy, amit szinten az adofizetok penzem etetnek. Ergo ha atb*sznak szabalysertesi ertekhatar alatt, nem kapod vissza a penzed, ha pedig e ertek felett, szinten nem kapod vissza a penzed. Tanulsag: soha senkinek ne kuldj elore semmit. Nem hiaba van hardverapron nagy piros betukkel feltuntetve!
( bocsi ha valami nem ertheto, faradt vagyok )
-
törölt tag
válasz
addamka #10970 üzenetére
Értem én amit mondasz, csak tanulja meg az ember, hogy az ilyen ismeretlen embereket el kell felejteni, csak akkor ha nálad van a pénz, és pl itt ph-n van profilja rendelkezik sok pozitív értékeléssel, és akkor már is le ellenőrizhető lenne aki utalná a pénz. Én is egy PH-s tagtól vásároltam, el sem küldtem még neki a pénzt, de a Skint már küldte előre, tehát a bizalmat megadta, és azóta is üzletelünk
(#10972) lemusz
-
Davcell23
csendes tag
válasz
addamka #10961 üzenetére
Szia.
Hát a 30 ezer forint szerintem már nem olyan kis érték.... egy Asiimov AWP, egy Asiimov M4 és egy Vörös vonalas AK...
Igen, van tranzakciós szám, mind a 4 képen.... és OTP-s!
http://kepfeltoltes.hu/140401/1140721294222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140401/2901051061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140401/71923796622_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140401/6551283752_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Slystyle
őstag
válasz
addamka #7921 üzenetére
Ezt nem hinném, hogy működne. Amúgy is ott van a rengeteg idle szerver, felesleges vele kókányolni.
ZeroDK: Tudtommal az idő is számít, hogy mennyit játszol, de ki tudja hogy működik pontosan a dolog. Az új ládát én meg ki akarom nyitni és szerencsét próbálni, de eddig csak egy sticker capsule-t kaptam, ki is nyitottam meg a tegnapi esports ládát is. Nem taglalom hogy jártam, de már nem is érdekelnek a skin-ek, sőt már a kés sem foglalkoztat, ezért is nyitottam ma a dolgokat.
Redneck: Nekem nem FPS lagom van, hanem szerver oldali. Ping, choke és loss rendben van, de az sv és a var ugrál, mintha adrenalint kapott volna a szívébe.
-
Xero
nagyúr
válasz
addamka #7865 üzenetére
Xeon-t is megfingatja a cbble. Trust me.
Az viszont nettó marhaság, hogy túl sokat eszik a 128. Nyilván nem csillámpóni vonulásos pubban kell gondolkozni. Egy 5v5-t még egy C2Q is röhögve kipörget valami mezítlábas gpu-val.
(#7866) PeL: Jah. Azon a bizonyos Mystic meccsen elúszott.
-
Mate
nagyúr
válasz
addamka #5846 üzenetére
Nem akarom elvinni upc irányba a topicot
Nekem van digi-vel is kapcsolatom, illetve T-vel. Nekem messze UPC vált be legjobban, pláne mivel elég nagy egyéni kedvezményt sikerült mindig kiharcolnom.
ZeroDK: Mint írtam én még nem próbáltam a dolgot, csak tervben van. Most más játékkal töltöm az időmet és még hátra van kb. 290 játékóra, úgyhogy még odébb van a próbálgatás
-
Qmi
tag
válasz
addamka #3967 üzenetére
Bocsi nem pontosítottam:
Csak és Kizárólag CS:GO alatt lagol, semmi egyébbel nincs gond (Hőmérsékletek, Fesz, Turbo, Fogyasztás, FPS és Net ping is rendben). Olvastam, hogy van rá valami progi vagy marad a BIOS Update, de az én lapomhoz csak béte BIOS van azt meg nem szeressük annyira.Lacccca87: Kipróbálom, hátha.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
addamka #3704 üzenetére
Azt csinálgatom, én most mindent külön bebindelek, hogy könnyebben tudjam variálni.
bind "kp_end" "buy awp"
bind "kp_downarrow" "buy m4a1; buy ak47"
bind "kp_pgdn" "buy famas"
bind "kp_leftarrow" "buy fiveseven"
bind "kp_5" "buy deagle;"
bind "kp_home" "buy hegrenade"
bind "kp_uparrow" "buy flashbang"
bind "kp_pgup" "smokegrenade"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged