- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Nyitottam két winter ládát szokásosan esett belőle 2db 10 centes szenny, mondom kinyitom azt az egy Matrica 3 ládámat és erre nem a legjobb esik belőle!
Nyitottam egy matrica "kést"
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz BTminishop #13393 üzenetére
Jolvan akkor.
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
gytallian
tag
Az őrségben otthonlevők segítségét kérem...
Nem az csalt, akit feljelentettek, hanem a társa. Azt hogyan lehetne jelenteni? Nulla az angol tudásom, a steam és a játék is magyarra van állítva.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
Arkennys
addikt
válasz BTminishop #13394 üzenetére
köszöntem őket szépen
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
PeetR
aktív tag
Felvettelek
-
Arkennys
addikt
felvettelek
-
BTminishop
aktív tag
Szeretném elosztogatni CSGO skinjeim és ládáim. weapon case 3,kapszulák,winter esport ládák és még sok skin.Ha valaki vinné megköszönném. [link]
[ Szerkesztve ]
-
LionW
tag
Bocsi a hülye kérdésért, de most esett egy Huntsman case és szeretném elcserélni. Mivel új vagyok ezért érdekelne hogy van-e rá reális esély hogy 2 skinre(Beretta Hemoglobin + Famas Pulse) be tudjam cserélni? Most kaptam rá egy ajánlatot, Famas Well-Worn Pulse-t adna érte valaki 1:1-ben, belemenjek, vagy várjak egy Hemoglobin + Pulse ajánlatra?
-
ZS3NI
őstag
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz tarBubbles #13381 üzenetére
Nagyszerű.
És ez most mire válasz?
1. leírtam h mennyiért akarom venni.
2. 11 ért a marketten nem 1, hanem 50 van eladó
3. tradeből még olcsóbban kihozom
4. leírtam h valóban 11
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
törölt tag
NiP D2-n hogy játszik már fellendültek Ja elvileg 14-12 nem láttam mi volt gondolom DDOS
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz #97716736 #13370 üzenetére
Szépen fogalmaztam
Nem veszek 11.000 ért olyan fegyót aminek épp esik az ára mint az állat és egyébként meg 36€, amikor elmondom h menniyért szeretném megvenni.
-
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz BTminishop #13355 üzenetére
Madarakkal nem boltolok.
köszi
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #13364 üzenetére
Mert elég cinkes volt ez így...volt elfogadott kör is, mikor már bezavart ez, de nem volt rajta görcsölés, mint mikor 14 lett a titannak az állás visszapöttyentve.Összességében elég cinkes volt, mindenesetre azoknak legyen szép és hamari vége, akik a DDOSolással szórakoznak
mate, azért az időjárást és néhány rosszindulatú f*szkobold tevékenységét nekem meredek egy kalap alá venni
szerk2: coccolino, miről beszélsz? A titan ma tudtommal egyet játszott, ahol digni elverte
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Arkennys #13363 üzenetére
Volt mikor DDOS volt nem egyszer, és akinél előfordult, játszottak tovább, és megnyerték a meccset. Van mikor meg veszítenek. Ha nem oldódik meg egy bizonyos időn belül, elhalasszák a meccset, ha meg megoldódik, és lejátsszák a meccset, akkor miért kéne vissza adni a skineket?
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #13361 üzenetére
Ettől függetlenül az elég szép volt, hogy így el is fogadták a meccset, és nem dobták vissza a téteket. Az a kicsit megdobás eléggé megfordította a dolgokat
-
törölt tag
Titan Vs Dignitas nézi valaki? Ez a Digi mit csinál? B-t fogja középről, meg ablakból, bent se vannak B-n, aztán leteszi B-re a Titan, és 5v5 szituációba, lementi a Digi, és nem szednék fel a bombát ez mégis mi a ?
-
Vismajor01
addikt
Nah 174. winre csak berakta a sast a progi
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Slystyle
őstag
válasz Vismajor01 #13349 üzenetére
A leírásban frissítettem az ehhez kapcsolódó leírást:
"Példa: 6db AUG | Copperhead (Dust kollekció) + 3db Bizon | Brass (Dust 2 kollekció) + 1db Nova | Modern Hunter (Militia kollekció) = Desert Eagle | Blaze vagy Glock-18 | Brass vagy P2000 | Scorpion vagy P2000 | Amber Fade vagy M4A4 | Modern Hunter."
Amúgy szerintem ennél az újított rendszernél azért számít, hogy melyik kollekcióból raktál többet a megbízásba. Szerintem ha egy kollekcióból túlnyomótöbbség szerepel a 10db között, akkor valószínűleg abból a kollekcióból kapsz majd egyet. Legalábbis én így látnám reálisnak.
-
Mate
nagyúr
Update óta 15-20 perc után bezárja a Cs-t és Steam-et is
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #13347 üzenetére
Eddig egy kollekcióból származó, azonos szintű (világos kék, kék, rózsaszín, stb..) 10db item-ért kaptál 1 darab azonos kollekcióból származó egyel nagyobb szintűt.
Most annyi változott, hogy lehet keverni őket, mármint a kollekciókat, de így nem lehet annyira szűkíteni a dolgot, hogy mit dob ki magából.
-
Slystyle
őstag
Nem a Consumer Grade-re (fogyasztói, fehér tárgyak) gondoltam, hanem a többire. Ugyebár ha megvásárolgattad őket piacról és bedobtad a becserélésre, akkor az esetek 90%-ban nem érte meg vagy ha meg is érte, akkor is rettentő nagy rizikóval jár.
Pár hete én is csináltam egyet, azt kaptam, amit vártam, de lehetett volna rosszabb is. Végül nyertem rajta kb 0,5€-t az egészen, de azelőtt csak buktam benne, ha ilyesmire adtam a fejem.
Persze ha türelmes az ember és a fehér drop-okból fel cserélgeti magát egy lila/rózsaszín tárgyra, akkor megéri, de rettentő sok idő. -
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
KP-ra vennék kulcsokat, skineket. Nyilván a market ár alatt 25-30%-al.
Már két kollégával sikeresen bizniszeltünk PH-ról.
Amik érdekelnek:
- bármilyen kulcs
- bármilyen kés
- M4 Asiimov FT
- AWP Asiimov FT
- Glock Dragon Tattoo FN - StatTrakAkinek van valami írjon rám!
-
pr1mzejEE
addikt
Hihetetlen amúgy, hogy egy lyuknak mekkora "ereje" van.. Most nézek valami 3 csillagos csajt, bokánál hordja a célkeresztet, de 26k ember nézi.. Viszont ugyanakkor jókat röhögök, mert lehet látni a tweetjeit és non-stop küldik az idiótábbnál idiótább farkakkal teli képeket, meg persze a "can u show ur tits?" dolgok..
Viszont chat-en is jó a hangulat egy-egy ilyen kép után.. :[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
Mate
nagyúr
[CSGO]
- The Trade Up Contract no longer restricts items to a single collection. In exchange for 10 items of identical quality, the Trade Up Contract provides one item of the next highest quality, from a collection of one of the items provided.[MAPS]
- Agency
-- Updated with bugfixes.[MISC]
- Plugins can now precache new particle systems within pcf files by calling PrecacheGeneric() and passing the particle's pcf file path.
- r_drawscreenoverlay is now set to 1 by default and is modifiable by the server. -
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #13335 üzenetére
Gondolok én bele, de ez végleg elásta az egészet. LDLC szerintem simán vitte volna enélkül a szemétkedés nélkül. Ha meg nem, se húzná ennyire az agyam, volt már ilyen. Mindegy, kár ezen mérgelődnöm, befejeztem
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #13332 üzenetére
de ez így gusztustalan...csapassák visszafelé a dolgokat. Bár nem fogják...gyökér életbe. Ezen a sz*ron többet semmire fogadás -.-
nekem ez akkor is undorító volt...úgy érzem, emiatt nyertek. Most fölcsesztek ezzel, gratula az egészhez
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Elég szánalmas dolog ez a DDoS-olás....
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Felesleges vitázni... Inkább örüljünk, hogy van magyar közvetítés!
Bár amint látom van olyan akinek ez sem tetszik.Szerk: persze, okés slys... no offense...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Slystyle
őstag
válasz Vismajor01 #13323 üzenetére
Ebben tévedsz, mivel itt nem magára az elemre, Holdra stb.-re gondolnak, hanem magára a cégre, ami a csapatot felkarolta.
Majd ha játszik az NiP, meg ne szóld, hogy nem azt mondják, hogy Nindzsák Pizsamában.[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Ez az NBK pfffff
-
Slystyle
őstag
válasz Vismajor01 #13319 üzenetére
Akkor egy George (ejtsd: Dzsordzs) nevű illetőt is úgy ejtesz ki, ahogy magyarul kellene? Az ENBÉKÁ se hangzik jobban magyarul... Gondolom minden külföldi márka nevet is magyarosan mondasz ki nem?
Ami angol eredetű szó, az inkább maradjon is meg angol kiejtéssel szerintem. -
törölt tag
Én ezért nem nézek magyar streamet semmiből.
-
törölt tag
Magyarok vagyunk igen, de én is angolosan ejtek mindent
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #13317 üzenetére
Angolul Tájtön úgy ejtik
-
pr1mzejEE
addikt
Érdekes, most már nem írja ki meccs után, hogy rangot léptem? Mert most a 2nd acommal felléptem akII-ből sheriff-be és semmi körítés nem volt, simán csak sheriff jelvény..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Thaddius
tag
Keresek játszó társakat Estékre, kezem lángot szemem villámot szór.
Rang : Guardian Elite
18+Steam : laszlomartin
-
Andris837
senior tag
Lassan kezdődik a mai "csúcsmeccs" a Faceit kupán.
FACEIT Spring League 2014 | Team LDLC vs. Titan
Magyar nyelvű közvetítés: WiLDTV (sPrAY, Bone DaDDy)
-
Thaddius
tag
válasz Vismajor01 #13307 üzenetére
Csupika ?
-
.LnB
titán
-
Vismajor01
addikt
Ne legyenek tévhiteitek, az én exem akivel 5 évet együtt voltam aktívan csézett (kb dupla ak-sheriff rang szinten)
Ráment a kapcsolatunkSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Slystyle
őstag
De szerelmes lett itt hirtelen mindenki.
-
Andris837
senior tag
Egy laza délutáni 16-0 Jó volt...
WiLD TV: FACEIT Spring League 2014 - NiP vs Wizards - Bo1 - wildclan.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest