- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
nem nagy szám a melegedés : nem valós az amit kiírnak a monitorozó programok. egyszerűen szar az érzékelő a prociban, ennyi.
ezt már magam is megtapasztaltam, mivel volt régebben egy ASUS Silent Square Pro hűtőm amivel max-ra járatva se tudtam lemenni 52-54fok alá.
namost amikor eladtam (mert miért is ne
) akkor a gyári hűtést tettem fel rá vissza, de ugyanazt a pasztát használtam mint az ASUS-sal, ugyanazon a sebességen hajtottam a procit, ugyanazzal a fesszel, és érdekes módon ez a kis töpszli gyári nevetséges papírnehezék is 54-55 fokon viszi a procit.
namost ilyenkor felmerül a kérdés hogy akkor vagy az Intel alkotott valami ŰBERÁLLAT földönkívüli technológiával készített csodagyárihűtőt. vagy tényleg az érzékelőkkel van a baj a prociban
de sztem úgyis kitalálod mi az IGAZ
Jorus : Wolfik melegebbek alacsonyabb feszen is.
egy francokat, egyszerűen nem jó a szenzor, ennyi.
ha most megfohom a gyári coolert teljesen normális hőm.-ön van, semmi melegedést nem észlelni, és azért egy ilyen kis hűtő igencsak meleg lenne ha tényleg valós lenne a progik által kiírt 54-55 fok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Asustor NAS
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor a gyári hűtést tettem fel rá vissza, de ugyanazt a pasztát használtam mint az ASUS-sal, ugyanazon a sebességen hajtottam a procit, ugyanazzal a fesszel, és érdekes módon ez a kis töpszli gyári nevetséges papírnehezék is 54-55 fokon viszi a procit.