- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Viiktor1989 #28053 üzenetére
Úgy értelmezi a játék, hogy öljél tízet meccsenként, csípőből 15 alkalommal. 15 befejezett meccsen. Ha kilépsz idő előtt, akkor nem számolja el. Most épp nincs megnyitva a játék. A single arra vonatkozik, hogy egyetlen meccsen belül 10-et.
Egyébként, ha csak down-olod, az nem elég. Befejzni kell célzás nélkül. Viszont úgy is működik, hogy a társad downol valakit, te meg befejezed hipfire-el. Mert a kill-t számolja el. Bármilyen fegyverrel downolod, de SMG-vel fejezed be. -
válasz
Viiktor1989 #27609 üzenetére
Nem, ez egy
bugFícsör. -
gordonfreemN
addikt
válasz
Viiktor1989 #26621 üzenetére
A játékmód mit takar? A shoot the ship-en belül van amikor ilyen pályát/játékot indít?
Ezt miből lehet látni/észrevenni azon kívül, hogy egy ölés után lehet beadja? -
Rinkasime
tag
válasz
Viiktor1989 #26621 üzenetére
Nem csak gyorsabb leszel,de a fegyver ADS-e és tárazása is gyorsabb lesz
-
válasz
Viiktor1989 #26576 üzenetére
Ha azonnal meghal Plunderben, akkor egyedül van, vagy a társa is halott vagy down-olva van, illetve nincs self revive-ja. Ha 2en vannak, és csak az egyiket down-olod akkor nem hal meg azonnal.
Ugyanez van BR-ben is, majd figyeld meg.
Ilyen esetben ha azonnal hal, kiírja azt is hogy Team Wipe. -
csibe1
addikt
válasz
Viiktor1989 #26576 üzenetére
Nem szoktak azonnal meghalni, általában.
Újabb bug?
Nálam is előfordult, hogy volt Self Revive-om, de mire rányomtam volna már kidobott a térképre, és killcam se volt.
Néztem is hirtelen, hogy most mi a tosz van???
Néha előfordul, de nem tudom mitől.
Éljenek a játékfejlesztők! Kenyéren és vízen jó sokáig!Mást nem próbáld meg hátúlról, közelről megsorozni ha sikerül, és utána a puskatus.
-
válasz
Viiktor1989 #26477 üzenetére
Na jól van szuper!
-
válasz
Viiktor1989 #26473 üzenetére
"DLSS is only available on GeForce RTX 20 and GeForce RTX 30 series GPUs, in dedicated AI accelerators called Tensor Cores."
Felbontás, antiali, reder res rendben van? -
válasz
Viiktor1989 #26078 üzenetére
100 on van. A filmic csak ront a helyzeten.. minnel nagyobb az antialising beállítás annak rosszabb.. és nem ritka jelenségről van szó.. ez minden játék indításnál azonos hibajelenseg, nem csak néha előjön. Hanem mindig ugyan azok a hibák. A repülős pályán és a tv tornyos palyan a legrosszabb .
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #24921 üzenetére
Közben rájöttem. A Controlled Access Folder-t kellett off-ra állítani a windowsban,így visszajött a mappa
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Viiktor1989 #24919 üzenetére
Pedig cloud-ból vissza tölt minden beállítást. CW-ben ezt az optionsban ki/be lehet kapcsolni. mw-ben nincs ilyen kapcsoló de attól még minden mentésre kerül. De Én többször töröltem már a modern warfare mappát a dokumentumokból mikor anomáliák vannak. Eddig mindig vissza hozta az utolsó beállítást mikor indítom és szinkronizál. Egy betűt nem kellett még újra beállítanom.
Legutóbb január közepén raktam újra a win-t és első indításnál hangos zene meg intró. Majd pár másodperc múlva zene off és mire lement az intró már minden beállításom visszajött. -
hcol7
senior tag
válasz
Viiktor1989 #24915 üzenetére
nezd meg h nem vette e vissza a render resolutiont pl.
-
csákány.
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #24770 üzenetére
Gyors ADS, nagy Recoil Control, jó mobilitás és Sprint to Fire time. Az Operator Foregrip-et Cronen Shark II-ra kicserélve pedig nagyon gyors ADS-e lesz kicsit a mobilitás és pontosság kárára.
Jobb Range és Bullet Vellocity, kicsit pontatlanabb, kissebb Recoil Control de jobb kezelhetőség. Kicsit rosszabb mobilitás, és ADS.
Válassz kedved szerint. Nem biztos, hogy neked az a prioritás, ami nekem. Én most éppen a másodikkal nyomom.
-
válasz
Viiktor1989 #24619 üzenetére
Attól függ melyiket vetted meg (MW vagy a CW).
MW-nél az M4, Kilo, Amax ajánlott kihúzásra.
CW alatt DRM, Krieg 6, FFAR, XM4 esetleg, bár nekem a QBZ-83 is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest