- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Season 6 számláló már 0 s-en áll, vajon meddig marad elérhető a tartalom, meddig lehet fejleszteni a tier-eket?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Akkor hogy egy kicsit témát váltsak, nektek is tolja folyamatosan a Server Disconnectet csúcsidőben?
Tegnap másfél óra alatt 7 (!) disconnectem volt multiban (nem WarZone), tehát gyakorlatilag átlagosan 11 percenként indíthatom újra a játékot, csöppet kezdem elveszíteni a türelmemet, a WarZone megjelenés óta képtelenek kijavítani ezt a hibát. A fő probléma az, hogy ezzel tulajdonképp megölik a játékélményt, hiszen a user nem úgy kel fel a géptől, hogy "De jót játszottam!", hanem úgy, hogy "A f*** fogja 8-adszorra is elindítani ezt a sz**t". (már bocsánat a szóhasználatért, szemléltetésnek szántam)
Természetesen nyitottam rá ticketet már sokadszorra, nem lettem előrébb.
Tehát ha minden feltétel biztosított a játék részére, sajnos akkor sem működik úgy, ahogy elvárható lenne, és azok részéről ez különösen frusztráló lehet, akik pénzt adtak érte (=támogatták a fejlesztőt).
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az Operator-okhoz tartozó mission-ok megmaradnak, és átmennek az új season-ba, tehát később is megcsinálhatók, vagy a szezon végével eltűnnek, és jönnek helyette újak?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Csak nálam bugos megint az XP elszámolása? Meccs végén kiír egy rakás XP-t, de gyakorlatilag semmit nem kapok meg belőle, és a tier szint sem növekedett 4 meccs alatt egy mm-t sem.
(restart már volt)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
CptAdamica #11412 üzenetére
Nálunk is ilyen, gyakorlatilag nem tudunk olyan meccset menni, hogy ne vágja ki legalább az egyikünket. Multinál is ritka, hogy lemegy egy meccs disconnect nélkül, és sajnos jelen pillanatban így most több bosszúságot okoz a game, mint örömet.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Battle.net-en meg tudom úgy vásárolni a játékot, hogy ajándékba veszem, de az illetőnek még nincs bnet accountja? Ha gift-ként indítom a vásárlást, akkor kéri, hogy adjam meg a bnet ID-ját (ami még nincs).
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az Operator Enhanced Edition kiadáson van értelme gondolkozni? Úgy látom az Operator Edition-hoz képest annyi a különbség, hogy ad 3000 in-game pontot, de egyelőre nem tiszta, hogy azt mire lehet használni, és hogy egyáltalán megérheti-e emiatt többet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest