-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xprsgd
csendes tag
válasz
CptAdamica #25094 üzenetére
Az stun gránát volt.
Amennyiben nem heart beated van, akkor mindenképp a stun a javasolt. Jobb mint a flash. -
xprsgd
csendes tag
Végre újra van élet a fórumon
(ide tessék elképzelni a popcornos képet)
-
xprsgd
csendes tag
Ps4-en van valakinek gondja a szerverre való kapcsolódáskor? Az előbb kidobott warzoneból, azóta nem tudok felcsatlakozni, többieknek pc-n nincs ilyen problémájuk. Nettel nincs gond.
-
xprsgd
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy ps4 játékosként hogyan tudnék a többiekkel, akik PC-n játszanak a battle neten kommunikálni? Mert sajnos az ingame chat elég rossz, olyan megoldást meg nem szeretnék, hogy laptopról menjen a battlenet vagy discord, kis füles az egyik fülembe, fejemen meg a komplett head set, hogy halljam a játékot. Eddig nem találtam semmi a ps storeba, amit tudnék használni. Ki, hogy oldja meg, akik ps-esként PC-sekkel játszik?
Köszi a válaszokat. -
xprsgd
csendes tag
Bemutatnám a mi klánunkat is:
[link] -
xprsgd
csendes tag
válasz
bobby45 #15501 üzenetére
Ilyen volt nekem pár alkalommal, legutóbb az utolsó patchnél, mikor mindenkinál elment az in game voice chat, alig talált lobbyt... Nem tudtam vele mit csinálni, el kell engedni, újraindítod a játékot és kész. Szerintem ilyenkor valami szerver probléma lehet a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged