Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
Ez mondjuk igaz, néha engem is meglep, hogy milyen kurva bénán lövök.
Tegnap mentünk egy egész jó kört is, hogy ne csak rossz legyen. Egészen epic volt, lőttük egymást az utolsó emberrel, ledown-oltam, közben kikerültem a körből és a down után 1 mp-el megbaszott a gáz, ő meg túlélte a self revive miatt. Hogy basznák már meg... 
És lehet tudni, hogy mik lettek az új op fegyverek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tegnap mentünk egy egész jó kört is, hogy ne csak rossz legyen. Egészen epic volt, lőttük egymást az utolsó emberrel, ledown-oltam, közben kikerültem a körből és a down után 1 mp-el megbaszott a gáz, ő meg túlélte a self revive miatt. Hogy basznák már meg...