- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinyuska
friss újonc
atee, nekem aznap este óta mióta beszéltünk erről megjavult nem volt egy disconnect sem.
Bár annyira sokat nem játszottam (kb. 10 meccs 2 nap alatt), de előtte a meccsek 90%-ból kidobott.
A pingem 2-3 meccsenként magas 200 körüli, de még így is jóval játszhatóbb mint 4-500-as pinggel.Sajnos aznap jött ki update, nem tudom, hogy nálad is megoldódott-e vagy nekem sikerült valamit helyreállítani.
Annyit csináltam, hogy megnyitottam a portokat, kikapcsoltam az nvidia overlayt, és megnéztem a windows eseménynaplót. Ebben azt láttam, hogy a Bonjour nevű apple program a crashek idejében csatlakozni próbált valamihez. Ezt letöröltem.
Nem tudom, hogy ez lehetett-e a probléma forrása.
Ha neked továbbra sem jó, akkor valószínűleg ezek egyike megoldotta. -
Kinyuska
friss újonc
Ha PCn van, akkor biztosan. Telepítés előtt az ablakban van egy olyan, hogy modify install. Ott ki lehet szedni a pipát minden mellől, csak a warzone a kötelező.
-
Kinyuska
friss újonc
Nem vagyok annyira jártas én sem a témában. Az én értelmezésemben a ping az a válaszidő a géped, és a szerver között ms-ban kifejezve. Míg alapvetően a 40ms-es különbség nem olyan vészes, amikor már 100nál vagy, azt jelenti, hogy 1 tized másodperces csúszásban vagy. Egy ilyen játéknál szerintem az már elég sok.
-
Kinyuska
friss újonc
Sziasztok!
Valamilyen megoldást keresek a Server Disconnected problémára.
Eddig teljesen jól működött a játék, az elmúlt két hétben teljesen játszhatatlan lett. Vagy 400-500-as a pingem, és nem dob ki, vagy "jó" (50-60ms) és Server disconnected 15 perc játék után. Akár fő menüből is képes produkálni.A gépem:
Intel i5 7200 3.40 GHz
16 GB ram
Nvidia GTX 1050Ti 4GB
Vezetékes internet (amúgy digi)Szinte minimum grafikán futtatom a játékot, a beállítások szerint kb. 100mb-al vagyok túl a kritikus ponton. De ez eddig is így volt, mielőtt előjött a probléma.
Már próbáltam újra telepíteni, frissítettem a drivereket, próbáltam rengeteg internetes parancssoros megoldást, google dns-en vagyok, amerikai, ázsiai, európai régióval is próbáltam, battle.net-en belépés előtt, után, is-is állítgattam, de semmi.
Ma még megnyitom a szükséges portokat, de valamiért kétlem, hogy megoldana bármit.
Még az jutott eszembe, hogy kikapcsolom az nvidia ingame-overlayt, néha problémákat észlel játék indításkor és nem lehet használni. Nem tudom ennek lehet-e köze a kapcsolatomhoz.Esetleg valaki aki hasonló cipőben jár? Ha már többen vagyunk, akkor talán könnyebben azonosíthatjuk a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest