- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #19070 üzenetére
De ahhoz is leleményes meglátásmód kell, hogy kitaláljanak 100 db gyakorlatilag értékelhetetlen dolgot a Batlle Pass-hoz. Ezen vigyorgok, mióta ezt a semmit elkezdték
Pedig mekkora egy játék lehetne ez a COD, egyszerűen nem veszik észre a benne rejlő lehetőségeket. Ha lenne ott egy kicsit kreatívabb csapat, még plusz 30-40%-kal többet akaszthatnának le róla. Bőven. De úgy látszik, ennyi is elég.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KaitouP #19045 üzenetére
20k volt nekem is, és belegondolva, ha nem lesz MW2 multi remaster, akkor legalább a mapokat pakolják át az MW2-ből..
De így se lehetőség megvenni, se más. Szökő évente jön 1-1 map, az se valami nagy durranás (mint a legutóbbi Chesire Park). Bezzeg a Warzone fronton robognak a dolgok..
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #19052 üzenetére
Majd az új részbe is tesznek egy Warzone-t, aztán slussz-passz, problem solved. Egy Call of Duty-nál nem az a lényeg, hogy éveken keresztül életben tartsák. Vagy ha egyszer mégis így lenne, amit erősen kétlek, akkor annak ára lesz. Engem perfect hidegen hagy a Warzone, csak a hagyományos játékmódok kötnek le.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #19045 üzenetére
Na jó de ha a sima MW-t nézed, az a megszokott 1 éves metódus itt is megvan. Utána már ez csak extra idő az Activisionnek is, mert ugye jön az új rész. Az más kérdés, hogy van annyi tartalom és lesz is benne, hogy még jó ideig tolják majd, de lényegében már a következő felvonásra készül kb mindenki. A Warzone ebben a helyzetben ugye előrébb van, mert több évre terveznek vele. De COD-ot szerintem mindig úgy veszünk szerintem hogy húzza ki az egy évet, minden utána lévő idő már ajándék. ( És én extrán mondhatom, lévén kétszer vettem meg a játékot, szóval én ennyi bizodalmat mindig adok a szériának)
-
BITBOYS
addikt
válasz
KaitouP #18792 üzenetére
Pár napja már elértem, de lehet késve adta be..találkoztam már ilyennel a játékban. Szóval ez lehet a megoldás, köszi
Más: Új Nvidia drivert érdemes telepíteni? Mert ha semmi extra akkor kihagyom, most nálam semmi bug sz@rakodás, nem akarom szétcseszni vele a stabil rendszert(kopp-kopp).
-
-
omfgk
veterán
válasz
KaitouP #18572 üzenetére
A FAL-t látják a streamereknél.
Én kipróbáltam, de nem elég gyors az ujjam. Nem is kattintgat az ember hanem inkább beremegteti, hogy a lehető legkisebb legyen a mozgás.
Ez nekem régen még ment.Nemrég megnéztem egy ilyen click tesztelő progival. 7 felett/s nem tudok kattintgatni.
És a pontosságom se elég jó vele. -
omfgk
veterán
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #18319 üzenetére
Igazából jöhet. Vector óta nagyjából semmi olyan fegyver nincs amire azt mondom hogy "nekem" hiányozna, szóval ha a fanok örülnek majd neki, akkor hajrá.
szerk:
Na jó, mondjuk egy FN F2000, meg talán Garand jöhetne még, esetleg egy XM8, Tavor Tar-21, de ezek már csak nagyon extra igények a részemről.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #18228 üzenetére
OK, realitás keresés off, végül is játszani gyűltünk itt össze
A napokban kicsomagolom ezt a Barrett klónt, azután meglátom, lesz -e kedvem Core -ban is szétnézni. Végső soron, ha találok olyan fegyót és setupot, ami a core -ban OSOK, akkor remek lesz stat javításra (a HC -ban goldozás némiképp megtépázta a statomat ilyen téren)
(#18229) Ed3r_X_: Ez elkerülhetetlen, ügyes csapattársak mindig vannak (OK, néha én nézem be, nincs mit szépíteni rajta). A kedvencem,. amikor "mount" -olom a fegyót, és úgy mászik be a tűzvonalba a csapattárs, az ellenfélnek szánt headsot benne áll meg, az ellen pedig vidáman kiszed ez után
(#18231) Dave567: Bár nem látom ennyire borúsnak a dolgot, de az SBMM ténykedése kapcsán egyetértek, a játék legrosszabb (talán legmegosztóbb) eleme lett, valóban felveti a kérdést, hogy mi játszunk, vagy a gép, és az elért eredmények, legyenek jók vagy rosszak, mennyire validak. De miután a játék része, és láthatóan semmilyen inger nincs változtatni rajta, ezen vekengeni folyamatosan elég meddő időtöltés - néha belőlem is kitör, de próbálom redukálni ezek számát - illetve használom az egyetlen ellenszert: stop loss.
(#18245) lowzor : Rendvédelmi szerveknél dolgozó ismerős világosított fel a lövedékek hatásmechanizmusáról, állítólag meglepő dolgokra képes az adrenalin még 9mm testlövés esetén is - amíg a vérveszteség pontot nem tesz az akció végére. De ahogy fenterbb tárgyaltuk, ez nem feltétlenül a realitásról szól. A killcam hiányát én sem értem - legalább bekapcsolhatóként bent lehetne, még ha default a kikapcsolt állapot is - többnyire nem érdekel, de néha megnézném, ki és honnan volt galád...
(#18252) lowzor: Jó ötlet, pont ennél a két fegyónál a Core igazságtalan hátrányba teszi őket, mindkettő remek fegyver. A FAMAS személyes kedvencem, irgalmatlanul pontos, és a hármas burst mindent visz - de ez HC -n jön ki igazán - ne hagyd ki, szerintem élvezni fogod
(#18256) Dave567: Barrett -el kapcsolatban valóban vicc, ha egy emberbe két skuló kell. Ez a mesterlövész puska alapból a .50 géppuska lőszert, illetve annak felpimpet változatát lövi ki (avatott kezekben 2 km (!) távolságra), az AMR jelzőre pedig robbanó töltény nélkül is jogosult, lévén a "sima" acélmagvas lőszerével egy autó motorblokkját is átlövi (ezzel 100% -ban megállítva azt), így ember ellen nevetséges, ha kettő lövés kell egy killhez - hacsak nem gyűrűsujj felső perc volt az első találat. -
BITBOYS
addikt
válasz
KaitouP #18185 üzenetére
Nekem a blueprint van meg, erről írtam
Tehát abban a verzióban, összeállításban számomra használhatatlan. A rajta lévő scope is csak bezavar a képbe, ha engedné levenném de még csak azt se lehet
Az önálló játék sincs meg csak a warzone, és így az életbe nem fog összejönni a 15/3 kihívás
Unlockolni egyedül 50v50-be tudnám, de most meg az nincs. Semmi sem kedvez.. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #18172 üzenetére
Nekem úgy rémlik, többnyire választható Core és HC alatt is, pl most is ott van HC alatt a 24/7 Shipment és Cheshire Park (#18148). Érdekes mód jelenleg Core alatt ezek sincsenek, pedig jellemzően hasonló szokott lenni a felhozatal.
De igazából nincs jelentősége, a főmenüből valóban elérhető, ez a lényeg (nekem alighanem csak azért tűnt fel, mert 99% -ban quickplay -ban forgok), este futok is rajta pár kört. A figyelemfelhívást Neked és Laraxiornak is köszönöm -
Cheesus
senior tag
válasz
KaitouP #18172 üzenetére
A Hardcore fül alatt mindíg megtalálhatóak voltak a limitált playlistek is, amik a főmenüben vannak.
De ez kajak nevetséges hogy pont a hc shoothouse marad ki. Biztos én vagyok a visszamaradott, de amikor egy egész tárba se hal bele az ellenfél, akkor ott már nem sok kedvem marad a további játékra...
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #18150 üzenetére
A főmenüben ott van, úgy jelzi, hogy be van kapcsolva, de választani nem lehet, a kiválasztó menüben már nem szerepel (nem emlékszem hogy korábban lett volna ilyesmi, persze ettől még előfordulhatott). Meglehet, kikapcsolhatatlanra van beállítva, ez esetben viszont érdekes, hogy tegnap három óra alatt egyszer sem adta be - ellenben majdnem minden második leosztás Shipment volt (egész pontosan 27 játékból 12), többször hármas sorozatban, egymás után.
(#18149) Ed3r_X_: Dettó, a Shipmenten volt alkalma gyakorolni az ellenfél előtti respawn művészetét - de végül is várható volt, négy nap "nyerő széria" után. Korábbi megfigyelésem szerint úgy tűnik, a repertoárjában az is benne van, hogy büntinapokon olyan pályákat ajánl előszeretettel, amin jellemzően gyengén teljesítek (pl Shipment), a kedvelteket pedig teljesen hanyagolja.
Remélem ma estére lenyugszik, kapott eleget enni tegnap(#18164) Laraxior: Tökéletes
De lásd picit fentebb. Remélem, ma már adja, szeretem azt a pályát
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #18120 üzenetére
A Playlist előrejelzés sajnos hibás, a 24/7 Shipment valóban van, de 24/7 Shoot house helyett az új pálya, Chesire Park van 24/7 -ben (az is csak HC -n, ha jól látom).
Tűzijték ás repülők már tegnap megvoltak, néztem is, mi ez a parádé Pripjaty felett...
Mindenféle double XP welcome, az most jól fog jönni. -
shotika
őstag
válasz
KaitouP #18011 üzenetére
Kár, hogy értéket nem írnak a növelésről/csökkentésről...
Na mondjuk a Dragunov buff beteg, tegnap épp Warzone-ban mentem vele brutál kört, 14 kill vele, képzelem ezután mi lesz.
Amax nerfnek nem örülök, mert jóval pontatlanabb volt, mint a Grau, jobban rá kellett tartani vele távolra.Ha egyszer leér az update, az AK-ra ránézek, ott valóban lehetett érezni, hogy nagyon lassú az ADS.
-
-
válasz
KaitouP #18011 üzenetére
No stock attachment: Increased weapon recoil, decreased ADS aiming steadiness - ezt is minek... no offense, de ezzel legalább kicsit élethűbb lesz a dolog.
Még jó, hogy egy 7.62-es ammoval (AK-47) ellátott gépkarabély válltámasz nélkül jobban visszarúg, plusz az ADS közbeni pontosság is csökken. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17975 üzenetére
Egyelőre
. De normál munka mellett sem lenne gond, este 11 előtt biztosan nem játszom, addig pedig normál bejárás - hazaérés esetén is lejönne. Persze így sokkal egyszerűbb.
Mindemellett holnap sok posztot várok lassú szerverek, nagy csomag vs nem elhanyagolható méretű játékos bázis témában -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17867 üzenetére
Sosem játszottam azzal.
Az első BattleRoyale nekem a BF5-ben volt. Azzal vigasztaltam magam, amiért sosem jutott jármű, a járműorientált játékban
Aztán ott is uncsi lett amikor 20 percet is kellett várni arra, hogy találjon végre még pár embert.
Hány olyan meccset játszottam le, amikor az összes ikon villogott oldalt. Összedobott, kamcsatkai, bivalybasznádi, dél és északi sarkon élő emberekkel... 200, vagy inkább 2000+ pinggel.
Aztán jött a Warzone.... BF5 ment, és jött vissza a BF4 is -
shifty!
senior tag
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17626 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire valós. Az előzetesben jelezett, és ott a képen is szerepló Rytec AMR sokkal inkább az M82 Barrett -re emlékeztet a csapott elejű barrel miatt, mintsem az XM190 -re. De végül is mindegy, használható legyen és erős. A játékba érkező fegyver recoil -jára leszek nagyon kíváncsi.
(#17630) lacy86: Többnyire: Kill chain, Overkill, Shrapnel -
danilla
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged