- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, kifarmoltam az OP8-as Haroldot, lehet, hogy mókából végiviszem őszig a Headhuntereket.
Tegnap kérdeztem ujlakany kollégát, dob-e valami jó a tökfej boss az Headhunter 1-ben, de kiderült, neki az nincs meg.
Mivel lvl 82, egyedül nem igazán boldogulok vele.
Valaki tudna majd segíteni?

Ha meg valakinek segítség kell vegyen fel nyugodtan Steamen, én is kaptam, akkor már adjak is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest