Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
*Fear me, bitches!*

Solo-ban szerintem gunzival a legkönnyebb a játék, főleg a 3. végigjátszásban domborodik ez már ki különösen. Boss-ok ellen meg egyértelműen vele kell menni, farmolni pl. nem is érdemes mással, mert sokkal tovább tart megölni valakit (nyilván van egy két kivétel, pl. a Bunker vs Zero, de általánosságban nézem most a dolgokat).
Amúgy azzal egyetértek, hogy ha nem kezdő játékos valaki, akkor Krieg a legélvezetesebb karakter (lenne, ha normálisan lehetne látni a Buzzaxe rampage-ok során, én végülis ezért nem szeretem mégse), első karakternek viszot szerintem a legkevésbé ajánható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest