Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi. greenmangamingen beruházok szerintem a headhunter packba. az ultimate második része még várat magára, amíg el nem jutok addig a szintig.

tegnap legyőztem a warriort. katonával, laza 48 órát raktam bele alig egy hét alatt.
elképesztő mennyire addiktív és zseniális játék lett. a humora verhetetlen. nem is értem miért nem szereztem már be korábban, mivel az első résszel is játszottam jó pár órát.
két negatívumot tudnék csak mondani (bár ez inkább csak szőrszálhasogatás). az egyik, hogy hiányoznak az érintetlen térképek. akármerre megyek biztos, hogy szembejön egy eldugott pénzesdoboz vagy egy kisebb szemétkupac. remélem a dlck kárpótolni fognak és lesz erdős terep is. illetve a másik az "egy ütés/lövés azonnali halál nincs fedezék" típusú szörnyek valami elképesztő módon irritálóak tudnak lenni.a videókat elnézegetve az új rész valahogy nem fogott meg annyira, így nem félek tőle, hogy egyhamar félre dobnám ezt. mostanság úgyis beleuntam a többi játékomba.

arról kiderül majd több infó, hogy jack arcán mik voltak azok a fém darabok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest