Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
Edem05
üzenetére
Haderax protipp: How To Instakill Haderax With Maya

-
Yutani
nagyúr
válasz
Edem05
üzenetére
Egyedül is meg tudod csinálni, meg kell találni a spotot a tér egyik kijáratánál (a csápok előtt közvetlenül, asszem a kezdő ponttól balra az első), ott nem ér el boss, csak a többit kell elintézni. És javallott a Grog Nozzle healing slag pisztoly (The Beard Makes the Man küldetés), valamint egy Unkempt Harold, valamint jó szolgálatot tesz pl. egy incendiary shotgun is.
-
jambiyya
őstag
-
-
válasz
Edem05
üzenetére
Any slag shotty + Texas Quad + Chaotic Evil Monk + Money Shot. Persze ez is daral mindent, csak a Quadot eloszor egy Bullymong dobta, igy rajtuk probaltam ki. Eloszor nem ertettem, mi tortenik - simogatom a szerencsetlent valami Moxxi shotgunnal, semmi hatas, aztan beleeresztek ket lovest a Quaddal, erre meghal
Mindez UVHM, valami 60as szinten. Super Badass Loaderekkel majdnem ugyanigy, csak ott kozben kell egy reload. Igazi Gunzerker combo - point blank range es rettenetes damage.@jambiyya es Prolixus: persze, csak probaltam az alapoktol kezdeni, ugy vettem ki, hogy OP meg elegge az elejen jar.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Edem05
üzenetére
Jaja, a második még jobb is mint az első szerintem. Amúgy meglepően gazdag és jól átgondolt lore-ja van a játéknak, ha valakit szeret a "falak mögé" nézni, ilyen értelemben legalábbis, akkor érdemes olvasgatni a felszedegethető könyveket, naplóbejegyzéseket, jegyzeteket.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Edem05
üzenetére
Kérdés amúgy szerintem, hogy a Battleborn *világraszóló sikere* mennyire nyomja rá a bélyegét a fejlesztésre. Gearbox-ék a Bl2 óta nagy sikert anyagilag szerintem nem tudtak elkönyvelni, vajon mennyi tőkéjük van még a fejlesztésre, mekkora bukta volt a Battleborn? Vajon mennyire lóg a nyakuk fölött az "ennek sikernek kell lenni különben tényleg rohadt nagy szarban leszünk" pallos, és emiatt mennyire fognak inkább biztonsági játékot játszani?
Nyilván ez egy erős motiváció is lehet, hogy jó játékot tegyenek le az asztalra meg minden, másrészt viszont lehet merészebb (és jó) ötleteket csak azért kukáznak, nehogy ne tetsszen a nagy közönségnek és emiatt kisebb legyen a játék sikere...
-
Doki16
addikt
válasz
Edem05
üzenetére
Örülök neki, hogy az élménybeszámolóm hatására végre belekezdtél ebbe a szenzációs játékba

Itt van az én összefoglalom is

Imádom a Telltale féle játékokat. A The Walking Dead magasan a kedvencem tőlük. Azzal a játékkal ismertem meg az egész mesélős vonalat amit ez a játékkiadó képvisel. Kíváncsi voltam, hogy ezt az egészet mégis, hogy lehet átültetni a Borderlands (Pandora) világába. Azt kell, hogy mondjam le a kalappal az egész fejlesztő csapat előtt. Egy zseniális játékot tettek le az asztalra ezzel az alkotással. Először féltem Rhys karakterétől, mert nem volt a legszimpatikusabb, de elég volt hozzá 10-20 perc, hogy tökéletesen lejöjjön ki is lesz ő ebben a történetben

Nagyon jó történetvezetést kapott a játék és szerethető karaktereket akikért mindig lehetett izgulni. Csak gratulálni lehet a történet íróknak mert tényleg jól beváltak pár merészebb húzást
Egy két jeleneten kerekedett a szemem az tuti.
Aki játszott vele annak elég csak annyit mondani, hogy Vasquez arca 
Összességében nagyon szerettem a játékot. Minden percét élveztem. Üdvözölendő volt pár régi ismerős karakter a korábbi 3 játékból. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy kicsit is szereti Pandora vicces, erőszakos, elmebeteg világát
Nálam 10/10 a játék. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Edem05
üzenetére
Szvsz konkrétan a legjobb Telltale játék a TWD által kezdett korszakból...legalábbis kb odáig, amíg elkezdtek Mincecraft sztorijátékot (!) csinálni, meg lassan mindenből Telltale cím lesz aminek kicsit is van piaci potenciálja és futószalagon fosnak ki mint ami eszükbe jut. Lehet to date is a legjobb címnek gondolnám, de egy ideje ignorálom az egész céget inkább...
(#12789) jambiyya
Olyan mint a többi újgenerációs Telltale játék. Azokat sem ismered? Igazából játéknak egyik sem játék, inkább egy valamennyire interaktívan elmesélt, animált sztori amit kapsz a pénzedért. Elvileg vannak benne döntések is meg következmények, de persze leginkább csak parasztvakítás ez az aspektus, minimális következményei vannak a döntéseidnek, előbb-utóbb ugyanoda lyukad ki mindig a sztori a lényegét tekintve.
-
jambiyya
őstag
válasz
Edem05
üzenetére
22.00 körül szoktam gép elé kerülni, olyankor körbeírok azoknak, akik steamen ismerőseim.
Jöhetsz majd, ritkán vagyunk meg 4-en.
Ha Gbors nem jön, akkor egy gunzi jól jönne, de végül is mindegy. Soldier+Siren általában van. Gunzim nekem is lesz nemsokára és egy Mechro is.

-
[Prolixus]
addikt
-
válasz
Edem05
üzenetére
Hát, csalódást okozott a class mod
Azt hittem, sokkal kevésbé lesz brutális, mint a Leg Cat, de csalódnom kellett - pont ugyanolyan darálás van vele 
Gondolom, nagyobb dögöknél jobban érződne a +5 Reaper meg a +40% SMG damage, de standard ellenfelek esetén nem lehet különbséget tenni 2 tized és 4 tized másodperces átlagos élettartam között... -
[Prolixus]
addikt
válasz
Edem05
üzenetére
Végülis mindhárom raid bossnál volt Bee legalább egy emberen. Bee nélkül egyszerűen nem elég a siren damage output ilyen szinten már, még tökéletes gear-rel sem. Főleg, hogy nem nagyon voltak Phaselock damage buff-ok sem.
Nova kérdés: Nemtom mennyire erősödnek fel, de az utolsó nováknál már leverte a pajzsot meg az életerőm 99%-át is. Szóval mindig majdnem meghaltam, de aztán mégsem, mert az említett módszerrel könnyű volt visszatolni az életerőmet. Én úgy tudom, hogy ha a fél életerőd felett vagy, akármennyire is lesz erős a nova, nem tud leverni egyből térdre, valami kis health-ed mindig marad. Akkor meg teljesen mindegy milyen erősek lesznek a végére a novák, mivel 2 nova ciklus között könnyű felgyógyulni full health-re is. Ez nyilván csak a távoli háttéremberre igaz akit nem támad Hyperius.
-
válasz
Edem05
üzenetére
Igen, a körbehealing / res elég jól ment már a végére
De akkor ezek szerint nem Te voltál a fő damage elem. Nem is én, mert én Rubival meg Troublemakerrel lőttem (+Antagonist, ill. nekem meg az Interfacer fogyott ki). Akkor [Prolixus] volt Chuck Norris? 
(#12167) [Prolixus]: tényleg, a semi-raid boss. Azt korábban próbáltam Sirennel is meg Mechroval is soloban, de nem nagyon sikerült. Jövő héten rámehetünk

-
Rimuru
veterán
válasz
Edem05
üzenetére
Kozben latom hogy el is csesztem, reflexbol ment ra pl a bloot trance is.
Majd megfontolom mikor oda jutok hogy meg is valositsam.
Amugy soloban is idegeso tud lenni, az en novaim, melle a sok robbanas amit ad a bloodsplosion, badass forma, plusz a fejbecsapas igazan felemelo erzes (esetleg meg egyeb effekt mint pl eges).
-
Rimuru
veterán
válasz
Edem05
üzenetére
Legalabb 2x ongyilkos lettem fejbecsapkodassal...
Egyebkent valami ilyesmi buildod tervezek kiprobalni csak kellene hozza megfelelo felszereles is. A biztos pont amit szeretnek az flame of the firehawk (most is van), csak olyan kell ami nem ad fire immunity-t. -
válasz
Edem05
üzenetére
Naná!
Szokásos 10 órás kezdés?(#12012) Yutani: ne gondolkodj, kísérletezz!
Másold le a karaktert, húzd fel a copy-t OP8-ra, aztán szállj be. Az elején sokat fogsz hullani, de no worries, majd összeszedünk / respawnolsz és visszajössz
Miután Zer0 egyébként sem front karakter, sztem fogod látni, hogy a Psycho / Siren warfare-t hogyan lehet támogatni. Vagy ha nem, akkor operáld át valaki másra 
-
válasz
Edem05
üzenetére
Ó, a BL2 pályáit el sem kezdtem számba venni, annyi jó van
De akkor Yutani felhívására - nem egyet, de háromnál limitálom magam:
- Highlands
- Thousand Cuts (ahol ott vagy Te, valamint ott van Terramorphus, Sarcastic Slab és Face McShooty is
)
- Magnys LighthouseDe lehet, hogy holnap három másikat mondanék. Má' megin' egyetértek [Prolixus]-szal - ha azokat kellene felsorolni, amik nem tetszenek, az sokkal egyszerűbben menne.
-
válasz
Edem05
üzenetére
Páholyba? Ha tudnád, milyen keményen dolgoztunk, hogy OMGWTH kollégán elérjünk legalább... hmmm... 0.5% damage-et?

No mindegy, tegnap Te voltál a hero
(#11913) Yutani: most kezdőik az igazi fun
72-es szint elérés (ha még nincs), Digistruct Peak, felballagni OP8-ig, aztán úgy csapatni a DLC-ket és a Raid Bossokat. -
-
válasz
Edem05
üzenetére
Ja, az nagyon ott van. Amikor rámtör a vadbaromkodás, akkor a Brawn treet átszervezem, és a Bubblegumot feltolom 5-re. A Troublemaker olyankor csak egy homályos folt a balkézben

(#11725) Yutani: Gunzerker finonhangolás. Szerintem ez már az a szint, mint amikor az audio topikokban a kábel anyagáról folyik az eszmecsere

-
válasz
Edem05
üzenetére
Akkor rögtön kérdezek

Keep It Piping Hotnak érzed bármi előnyét? Ill. az Overkillnek? A többi csak ízlésbeli különbség

Érdekes a fegyvercserés trükk, majd kipróbálom. Nekem a Slag Interfacer + Fire / Corrosive Interfacer + Texas Quad hármashoz működne jól

(#11722) Pörp: kép pls, úgy könnyebb.
-
válasz
Edem05
üzenetére
Hát, Gee-t annyira rühelli mindenki, hogy inkább nem piszkálok vele senkit
De amúgy fogok, mindenképpen. Az OP8 raid boss kollekcióból nekem már csak Vorac és Dexi hiány@#&˘^.... error.... temporal insanity detected.... khmmmm, szóval már csak Vorac hiányzik, alkalomadtán sort keríthetünk rá.Amúgy érdemes volt ezt a Gee-s dolgot végigtolni, nem csak a sikerélmény miatt, hanem mert közben rájöttem, mitől ennyire szar raid boss. Gee és az ő kukacai nem egy shooter boss, hanem egy puzzle platformer feladvány. Van 3-5 különálló probléma velük, amit mind kezelni kell (skill / gear fronton főleg), és kell némi ügyesség, hogy a skulókat kerülgesse az ember (amelyek amúgy egyre erősödnek, ahogy fogy a healthje - f**k you, dear Gearbox
), meg persze szerencse, hogy főleg a vége felé ne dobjon gyors egymásutánban két heatseekert. Klasszikusan a platformeres kitalálom-begyakorlom-végrehajtom rutin. -
szuper! két siren + egy gunzerker - ha van kedvetek egy kicsit ökörködni erősebb support szerepben, akkor respecelem magam totál damage orientáltra - asszem valahol még egy pistol damage +35% relicem is van

(#9404) r00r1: sajnos nincsenek jó híreim. TVHM sokkal nehezebb, mint a normál, és UVHM sokkal nehezebb, mint TVHM. a játék legelején van 1-2 nehezebb szituáció, de Sanctuary megtalálása után relatíve lecsillapodnak a dolgok
hol tartasz a sztoriban? megint elgondolkodtam, hogy előszedem a 15-ös zer0-mat, lehet beszállok, ha gondolod. -
fi:zi'k
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez jó link, köszönöm.

Egyébként ha Claptrap legnagyobb ellensége a lépcső, akkor Zero-nak a "stalker"-ek, mivel mesterlövésszel nehéz elkapni őket az állandó eltűnésük miatt, közelharcban meg nem állnak előtted, csak oda-oda csapnak.
Azokon a pályarészeken inkább csak átrohanok.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt beszéltük csütörtök estefelé lehet össze tudunk hozni egy kis lődözést.

Elég vicces, amikor több olyan karakter van a csapatban, aki rendelkezik segéddel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)