- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Macrodroid
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Danikika94
üzenetére
Én kb 5 hónapja vagyok AMD-s.

ASRock BIOS-t AMD-n nem ismerem, így Google-t hívtam segítségül.
BIOS Steps to RevertEnter BIOS: Press F2 or Del during startup.Advanced Mode: Press F6 to switch to Advanced Mode.Navigate to Memory Timings: Go to OC Tweaker > DRAM Configuration (or AMD CBS > UMC Common Options > DRAM Timing Configuration depending on your specific ASRock model).Change Bank Refresh Mode:Find the setting labeled Bank Refresh Mode or M_Ordering.Change it from "Mixed" or "Auto" to Normal Mode.Save and Exit: Press F10 to save and -
HDAdriano
tag
4.03-as BIOS elképesztő instabil volt nálam, felraktam minden tökéletesnek tűnt pár hét után bele akartam piszkálni a ventilátor görbébe, és utána nem akart POST-olni 97-es hibakóddal, CMOS reset semmi, GPU ki semmi, már arra gondoltam, hogy túl nagy nyomással nyomja le a CPU-t a hűtő, de annak csökkentése se segített..
Végül CPU ki-be oldotta meg, és ezt a hibát 2x játszotta el, úgyhogy valami reprodukálható probléma volt itt.A vicc az, hogy ezt az előző BIOS-okkal nem csinálta pedig rendesen nyúlkáltam bele, mert ismerkedni akartam a rendszerrel.
Most 4.10-en vagyok, de nem merek belenyúlni a BIOS-ba annyira parázok már..
-
Danikika94
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kicsit bővebben ki tudod fejteni mit keressek ezalatt? 1 éve vagyok AMD-s még mindig van mit tanulnom a platformal kapcsolatban
Inteles voltam 20 évig 
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Danikika94
üzenetére
M_orderinget állítsd át. Új Agesa már nem csak 1 trfc-t használ.
-
csocso233
csendes tag
EGY NAGY VICCC!
AMD e870 chip megjelenésekor MSI Toma...lapom 2db.döglöt meg(állítólag a ramok miatt).
A fórumokat olvasva akkor az Asrockot ajánlották ram hibákra....Aztán kiderült a cpu-kat nyírja a bios.- f@sza Asus is sz@r Most giga aorous(max)van.A másik gépem Intel (elérték nálam hogy 2db.asztali gépem legyen a gyártók).Régen ilyen nem volt.Szép új világ....... -
Danikika94
csendes tag
Jah jól haza vágta az xmp profilt a BIOS. Már 6000-en se tudom futtatni a ramjaimat anélkül hogy ne omoljon instant össze a Windows... Még mielőtt kérdés jönne hogy miért xmp, azért mert anno mikor a ramokat vettem akkor még egy i9 14900kf mellé lett vásárolva a 7600-as kit, csak hát ott is történt a probléma és váltottam AMD-re de a ram maradt. ASRock X870 Pro Rs WiFi lap de nem igazán akarja a jót a 7950x3d-vel.
-
zsirfecske
addikt
mindkét ITX B650 (sima és E) lapomhoz még Beta 4.07 van csak, és a Deskmini X600-ra se jött idén új BIOS
-
hokuszpk
nagyúr
eskű tesó !
-
már a 3.5-nél is ezt mondták.
hátha most tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Beast RGB - 12 hó garancia
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 12 hó garancia
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 - 12 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inteles voltam 20 évig