Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
CanibelZ
üzenetére
Axton-t meg nem huztam fel sose, de ahogy hallottam a tornya miatt eleg jol lehet vele boldogulni egeszen a 3. vegigjätszäsig, sokat tud segiteni.Nekem is a kedvencem krieg es hät nem bäntam meg, hogy vele kezdtem anno a jätekot mert a legjobb karakter szerintem.Simän vegig lehet vele vinni a 3 vegigjätszäst, viszont a repülö, nehezen megközelithetö ellenfelek tudnak nehez perceket okozni sajnos....Volt anno meg egy zero-m is, vele a sztorin vegigmenni eleg nehezkes, mert ha sokan rohannak rä akkor sajnos nehez dolga van.Ö az ellentettje krieg-nek, 1v1be jo, miközbe krieg 1vsok-ba. (kb igy tudom leirni).Most huztam fel egy mechro-t is 72-re, na vele a jätek megint csak könnyü lett (mondjuk bossok ellen mär annyira nem :S ), mert egy bee pajzzsal, egy win-win fibberrel es jol elosztva a skilleket egy gyilkolo gepet kaptam.
Ö se rossz välasztäs.Viszont az egyetlen karakter a gunzerker akivel ugy lehet ügyeskedni, hogy mindenen vegig tudsz menni, meg a bossokon is ha mär eleg regota tolod es okosan jätszol.Ö az egyetlen mindenre jo karakter.Pont ezert nem nyomulok vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ö se rossz välasztäs.Viszont az egyetlen karakter a gunzerker akivel ugy lehet ügyeskedni, hogy mindenen vegig tudsz menni, meg a bossokon is ha mär eleg regota tolod es okosan jätszol.Ö az egyetlen mindenre jo karakter.Pont ezert nem nyomulok vele.