- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz ujlakany1993 #9562 üzenetére
Ezeket a golden key kodokat pl beirom konzolba -WTCB3-KFF6J-9W36K-JTT3B-RC9F6 es enter?
Mert kaptam egyet a jatekban...Nem tom hol mondjuk....de mikor kinyitottam csak kispisztolyokat adott,es en naiv relogoltam hatha jobbat ad xD de mikor visszamentem mar nem volt key[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
MARV6969
tag
válasz ujlakany1993 #10049 üzenetére
kinek mi vált be, és hogy mi a cél ugye...
én a seraph cuccokból a Hawk Eye sniper-t, az Omen satit, a Tattler smg-t, a Vladof Stinger pisztolyt egy-két relic-et (tényleg - türkiz relic nincs is, mint ahogy pajzs és gránát se...) , az Antagonist, az Evolution, és még a Big-et Boom Blaster shield-et, seraph gránát módok közül pedig az O-Negative és a Meteor Shower-t használom. A türkizből soxor előveszem a Maliwan Storm sniper-t (ezt főleg akkor kedvelem, amikor pl fedezék mögé rejtőzött ellenfelet kell semlegesíteni... ), a Vladof Stalker pisztolyt (előfordul, hogy sati helyett használom Gunzerkernél pl)[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #10023 üzenetére
Nem ér rá mindenki hétfő délelőtt farmolni, mint egyesek.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #10008 üzenetére
de igazából mit szeretnél? van listád?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #10006 üzenetére
Ez a mániád.
Én mondtam, hogy gyere tököt lőni, de nincs meg neked a Fejvadász kieg.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz ujlakany1993 #9986 üzenetére
Kössz azóta tibee-vel megoldottam.
-
Edem05
őstag
válasz ujlakany1993 #9964 üzenetére
Hello, küldtem barátfelkérést emz néven!
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9958 üzenetére
nekem is esett OP6-os Bee a Treantoktól, szóval simán, igen.
@BomiBoogie: könnyűek nagyon a headhunterek, talán OP8-on lesz bennük egy kis action
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9955 üzenetére
Simán.
Mikor tegnap Headhuntereztem, több ilyen eset volt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9928 üzenetére
A Pete-es csodashieldnek van egy feltuningolt változata, Evolution néven. Azzal már lehetséges Master Gee-t farmolni anélkül, hogy 50 millióba fájna egy kill.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9923 üzenetére
Én meg hülye voltam, hogy csak a ShadowPlayre gondoltam, és elfeledkeztem az F12-ről...
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Muerte
addikt
válasz ujlakany1993 #9917 üzenetére
15 perc múlva hazaérek és mehet a móka
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9908 üzenetére
Bármikor, rámírsz, és ugrok. Akár most is, a többieket meg bevárjuk OP8-on
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9899 üzenetére
nekem a ma este teljesen bizonytalan. ha tudok, akkor benézek
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9897 üzenetére
Mert onnan jobb kilátás nyílt a fotózáshoz.
Ma tervezünk valamit?
Simán meglett volna az OP6 is, ha nem szakadunk meg...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9879 üzenetére
Azt hiszem, van még kb. 300 tokenem, de most már jó lenne minél magasabb OP szinten lenni, mert unalmas a farmolás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9864 üzenetére
közrejátszott több dolog is, de nem véletlen, hogy majdnem az egész csapat abban a skirmishben pusztult ki. discretion is the better part of valour
(#9865) orichalcos: Íme. (én kérek elnézést, de muszáj volt )
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9851 üzenetére
Inkább TS legyen.
-
vitaro
senior tag
válasz ujlakany1993 #9803 üzenetére
OP2-ről 3-ra mennék én is mechro-val, ha beférek még a csapatba.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9832 üzenetére
OK, ma kivételesen 10 előtt is bírok játszani, talán még holnap is a 3-4-5 szintek várhatóan elég simán fognak menni (max. a túlzott önbizalomba térdelek bele párszor ), utána már izgalmasabb a műsor.
Ott ha adsz neki eridiumot vagy hány/sz*rik egy fegyvert. Most mondjátok meg, normális az ilyen ember?
szerintem ez kifejezetten szolid ahhoz képest, amikor az 1-ben Zombie TK Baha-t etettük agyakkal, és aztán... nem folytatom, de elég vizuális volt
(#9835) [Prolixus]: erről jut eszembe, kinek hogy vannak sorban a raid bossok nehézség szerint? azért jutott eszembe, mert Terra nekem az egyik legnehezebb. nálam a lista:
1. Voracidous
2. Terramorphus
3. Master Gee
4. Dexidous
5. Ancient Dragons of Destruction
6. Hyperius
7. Pyro Pete[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz ujlakany1993 #9840 üzenetére
Nekem szerencsére gugliznom kellett, hogy rájöjjek mit értesz egyáltalán csillámpóni alatt.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ujlakany1993 #9836 üzenetére
Persze kitoltam már, side missionokkal vagyok elfoglalva most. Nagyon fun volt.
(#9835) [Prolixus]
Ó hát 2 másodpercig bírtam.
Live-Die-Respawn
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9832 üzenetére
Hallod-e, G'Bros?!
G'Bros amúgy vastagon OP 8-as, de szerintem The_Prob is szívesen segítene.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9810 üzenetére
Ez egy jó kérdés, lehet, hogy nem is a PhysX miatt akad, hanem laggolok, és azt érzem.
Majd még este tesztelem. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9808 üzenetére
Persze, tegyük hozzá, hogy elfogyott a nappali keretem, és akkor elvileg 32/32-re korlátoz, gyakorlatban azért ennél gyorsabb, de úgy tűnik, a játékhoz kevés.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9803 üzenetére
Épp azt akartam írni, hogy ugye az a gond, hogy ha meg máshoz lépek be, aki más szinten van, nem adja meg nekem az OP-ot, mert ez nem úgy megy, mint lvl72-ig.
Amúgy, ha egy OP szinten vagyunk, akkor emel mindkettőnknek?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9756 üzenetére
kótvány - bocccscscs
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
[Prolixus]
addikt
válasz ujlakany1993 #9746 üzenetére
Itt valamit benéztél, mert a Torgue-os DLC a második leghosszabb. Nekem amúgy ez a kedvencem is, ebben van a legtöbb poén.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9659 üzenetére
én nagyon sokat szenvedtem vele, mire lvl72-n megcsináltam. négyszer vagy ötször volt olyan, hogy már csak 15-20% volt a healthje, és elintézett. amikor végre sikerült, akkor is bőven benn jártam a FFYL-ban.
és igen, Edem05 tippje spot on, természetesen dexiről van szó, és az ő 600 milliárd healthjéről (ez 72-es szint, OP8-on majdnem a triplája). végigdaráltam, és ünnepélyesen megfogadtam, hogy soha, de soha többet
(#9658) BomiBoogie: ez szubjektív, de szerintem maga a digistruct peak elég jó motiváció. egy büdös nagy paraszt volt, aki a wave-eket tervezte, más szóval van benne bőven kihívás, több játékosnak is. egyedül nekem a 6-os már nagyon fájdalmas volt, de össze lehetett hozni. 4 játékossal viszont rohadt jó.
(#9661) dioka7: terramorphusnál nincsenek különösebb trükkök, nagy tűzerő kell, hosszan kell túlélni, és számos apróság tud segíteni. [Prolixus] esszéjében van egy csomó, én még annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon jól céloztok, akkor interfacert érdemes vinni, ha kevésbé, akkor haroldot. a slaget egy pillanat alatt ledobja magáról, ezért a slages bouncing betty gránát, esetleg az antagonist pajzs hatékony kiegészítő. végül, terrához halál után vissza lehet menni, ezért 3 vagy 4 játékossal sokkal könnyebb.
-
Edem05
őstag
válasz ujlakany1993 #9659 üzenetére
Szerintem a másik raid boss amire gondolt Dexiduous a Hammerlock-os dlc-ből. De ez csak egy tipp.
Szerk.: Wiki link
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9648 üzenetére
nem tudom, sikerült-e társaságot találni Master Gee-hez - nem lepne meg, ha nem. szvsz két rettentően elszúrt raid boss van a játékban, Master Gee az egyik. teljesen taposómalom jellegű ellene a harc, unalmas, sokáig tart, és elég egyszer hibázni, abból már ki nem mászol. több játékossal próbáltuk nemrég, miután ide-oda ugrált az aggro, inkább akadályoztuk egymást, mint segítettük. talán akkor lehet jól többen csinálni, ha valaki szóban koordinálja a csapatot. vagy, ha az egyik játékos csinálja a "táncolást", és van mellette legalább 2 siren, akik tudják gyógyítani (és egymást is), ill. reselni, főleg ha elkezd a sav terjeszkedni.
elvileg van egy pontja a pályának, ahol el tudsz bújni a sav elől - esetleg próbáld meg úgy, hogy keresztülzavarod 2-3 tócsán, aztán megvárod, amíg kiszenved (jó sok idő lesz).[ Szerkesztve ]
-
r00r1
aktív tag
válasz ujlakany1993 #9650 üzenetére
Köszi a segítséget. Próbáltam az összes kijelölését, majd beillesztését, valami hibát ír ki (a kód formátuma nem megfelelő (asszem)
No mindegy, marad az A-D üzem... -
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9653 üzenetére
Kicsit erős is lett volna milliszekundum.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz ujlakany1993 #9652 üzenetére
Mármint mp. Bocs telórol nyomom.
-
[Prolixus]
addikt
válasz ujlakany1993 #9650 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy csak addig kényelmes, amíg egy kódot akarsz berakni. Ha egymás után többet, akkor megint alt+tab-ozni kell, vagy ablakban futtatni. Kétségtelen, hogy így is sokkal gyorsabb, mint gépelni.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9581 üzenetére
küldtem invite-ot.
-
TheProb
veterán
válasz ujlakany1993 #9584 üzenetére
ja igen, azt most is lehet. trainer a neve..
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9576 üzenetére
az első új karaktereknek igen, akkor én is használtam pár tucatot. viszont most a zer0-mat pont azért hanyagolom, mert 21-es szintű, 3-6 szinttel alacsonyabb a gearje, és így is borzasztó unalmas a játék, annyira könnyű mi lenne, ha még a geart is felhúznám?
én n11-f11 körül elvileg leszek - bemenjek az OP8-as gearrel? vagy fűzd meg pohárt, megmutatja, hogyan kell Hyperiust oneshotolni
-
TheProb
veterán
válasz ujlakany1993 #9576 üzenetére
OP?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
VoidXs
nagyúr
Wwwwwooooooooaaaaah, ez kitart a világvégéig, ismét köszönöm
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9564 üzenetére
Azt is tudni kell.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem semmi, köszönjük!
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9560 üzenetére
Köszi
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9558 üzenetére
Nálam bugos a Steam felület, a Shift + Tab megnyomása után nem jön fel semmi, de már nem is reagál semmire, azt Alt + F4 marad csak.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9541 üzenetére
Ha slagolod az ellent, akkor utána bármilyen egyéb sebzés kap egy szorzót, függetlenül attól, hogy normál, elementál vagy slag.
Bővebben itt.(#9542) ujlakany1993
Ide is tessék beírni.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz ujlakany1993 #9541 üzenetére
Slaggel locsolt dogok es felnotasok jobban sebzodnek.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9492 üzenetére
erre való: 彼はディックを知らない
(#9490) TheProb: az Interfacer-t tanulni kell - ha jól ráérzel, milyen messziről kell osztani a criteket, akkor iszonyú kárt bír csinálni. szerintem body damage-re amúgy jobb a Harold.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ujlakany1993 #9492 üzenetére
Ez neked miért van kínaiul?
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9353 üzenetére
mi a cél? ha csak for the kill / loot, akkor beugrok az OP8-as gearemmel, és igen gyorsan lerendezzük
ha a harc izgalma az érdekes, akkor megnézem, van-e lvl50-es karaktermentésem."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Muerte
addikt
válasz ujlakany1993 #9306 üzenetére
Addig jó míg nem tudod a profile editor-ról,trainer-ről nem is beszélve,nem érdemes csak a végén használni már OP szinteknél,meg a legvégén mikor már csak fun-ol az ember lánya.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz ujlakany1993 #9289 üzenetére
Na de gondolom ezek mind liläk, mert lädäbol legendaryt nem lehet kiszedni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
TheProb
veterán
válasz ujlakany1993 #9289 üzenetére
én meglesném, steam nevem 1-2 hsz-el lejjebb
-
dejaris
addikt
válasz ujlakany1993 #9189 üzenetére
A steamen meg tudod nezni.
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
válasz ujlakany1993 #9184 üzenetére
A seasonpassben megannyira sincs benne.
-
addikt
válasz ujlakany1993 #9175 üzenetére
Miért tennél ilyet, amikor a GOTYban benne van minden a Season Passból is? Szerintem nem tudod ráaktiválni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
intercooler
őstag
válasz ujlakany1993 #9158 üzenetére
Ez az enyém próbáld meg [link] physx-et kapcsold ki.
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9166 üzenetére
azt nézd meg, hogy milyen verziójú PhysX driver van fenn a gépen, azt lehet, hogy érdemes frissíteni. a 10-15 FPS-es dropok abszolút nem jellemzőek, ott valami gond lehet.
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9164 üzenetére
Ugye a PhysX nem high? Mert akkor nincs okod csodálkozni, hogy alacsony a frame rate.
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9162 üzenetére
Ultra low beállítások?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9160 üzenetére
Azért i5-nél nem szabadna ennyire limitálva lennie. Nálam a legalja-proci (tehát AMD) is viszi 60 FPS felett, mondjuk a GPU itt is kábé annyin megy, még órajelet sem emel.
-
VoidXs
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9158 üzenetére
Ugyanúgy single-threaded marad, még a PhysX is. Nem érsz vele szinte semmit.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz ujlakany1993 #9157 üzenetére
Olvastam WillowEngine.ini mókolásról FPS drop téren? Erről tudtok valamit?
-
nagyúr
válasz ujlakany1993 #9155 üzenetére
Nem a játék a fos, csak a motor alatta.
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9153 üzenetére
Nem a gép hibája, a játék a szar, nekem is ledroppol néha mondjuk azért nem 15-re, ilyen 35-40-re, de már az is zavaró. Élsimítást tedd vissza sztem, hátha többet ki tud préselni így a kártyából.
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9151 üzenetére
Mondjuk nálad nem tudom, fiziksz nélkül egy 7870-el azért illene neki a fix 60fps még fHD-ban is.
Sajnos fogalmam sincs, indíts egy MSI AB-t és nézd meg hány % a VGA illetve CPU kihasználtság."Elég gyilkos tud lenni xbox360-on 0 akadás itt meg televan." Khhmm. Ezt meg sem hallottam
-
kona005
senior tag
válasz ujlakany1993 #9149 üzenetére
Elvileg azért mert nem tudja kihajtani a proci a vga-t, egyszerűen szarul van megírva. Legalábbis ezt mondják.
-
addikt
válasz ujlakany1993 #8691 üzenetére
Legfrissebb DirectX, videokártya driver, PhysX legyen fönt így elsőre.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest