Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris
üzenetére
OK, megnézzük!

siren kérdés: nem tudja valaki, hogy javították-e azt a bugot, hogy a Thoughtlockolt ellenfelek a coop csapattagok számára friendly-ként jelentek meg? nem tartom sokra a Thoughtlockot, de lehet, hogy a Digistruct Peak legneccesebb szituációiban pont jól jönne...
-
válasz
dejaris
üzenetére
hmm, az furcsa. mostanában nem rough ridereztem, de nekem is mindig ott villogott üresen. ha este értelmes időben hazakeveredek, akkor megnézem. tippre inkább bug.
money shot chainek hossza: alapvetően véletlen, igen, de egy 10-es chainnek annyira kicsit a valószínűsége, hogy valami egyéb faktor is belejátszhat. elméletileg 0 pajzs mellett 50% az esélye, hogy proccol az Inconceivable, azaz egy 2 hosszú chain esélye 50%, 3 hosszú 25%, ... 10 hosszú kb. 0.2%. én arra gyanakszom, hogy gunzerk alatt a két fegyver hatással van egymásra, és ettől magasabb a proc valószínűsége.
-
válasz
dejaris
üzenetére
jah, három ált. iskolás

(#10739) dejaris: érdemes megnézni ezt a videot.
az Interfacer szerintem is best, CC-m eddig nem volt, az Omen viszont nem jött be igazán. a shotgunokra amúgy sok esetben igaz, hogy bizonyos körülmények között tudnak igazán villantani.
személyes kedvencem a quad-barrel Jacobs (pl. Texas Quad), minden fakszni nélkül. OP8-on 5M körüli damage-e van, ami slaggel és mindenféle damage bonusokkal kb. 40M lehet. viszont a teljes tárat kiadja tizedmásodpercek alatt, és egy chaotic evil monk gunzi esetén a második lövés cca. 8x erejű, azaz ha minden pellet talál, akkor valamivel több, mint 300M
-
válasz
dejaris
üzenetére
érdemes gyakorolni, mert egyszer kell elkapni a fonalat, utána hullani fognak, mint a legyek
amúgy persze az is jó megoldás, ha szerelés közben lövöd le.napközben nagyon random vagyok. van úgy, hogy le tudok ülni játszani (mint most is), de ritka, hogy 15-20 percnél tovább egy huzamban itt bírjak ülni, az pedig a multnál nem igazán működik

-
válasz
dejaris
üzenetére
gunzival pont az a két enemy lesz nehéz, ami a sirennel könnyű volt: a surveyorok és a marauderek.
surveyorra tipp: várd meg, amíg elkezd egyenesen feléd repülni, és valamelyik multi-pellet fegyverrel (pl. Harold) kezdd el sorozni, egy kicsit FÖLÉ célozva.este később be tudok ugrani segíteni, ha gondolod, pl. egy sirennel

-
[Prolixus]
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Akadhat azért egy-egy megkérdőjelezhető eredetű kód is. De ennyi kockázatot vállalni kell. Én is vettem a kinguin-ról már 3-szor is valamit (2 key 1 gift), de a steam még egyiket sem tiltotta le, úgyhogy nekem sem volt gondom a kódokkal.
Az viszont tényleg gáz, hogy ugyanennyiért, 9990-ért megvehető a CD Galaxisban is. A dobozos példány.
-
TheProb
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
pedig még a trón is amin ül, kardok helyett puskákból van

Tegnap Lynchwood-ban egy SW-os utalás volt, mikor gránátot kell dobni az egyik kieresztő nyílásba. Ott mondjuk nem jöttem rá, hogy mi alapján nyílik a "szelep", mikor oda mentem még nyílt, miután leöltem mindenkit már semmi.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Jó,de pl.énnekem nincs helyem tartani a TOP holmikból párat tarcsiban,hogy rávegyem a népet,gyerünk már alküldit csinálni...
Mégha hostolok is,ritka a normális partner,aki érti,gémet maxolok,nem holmit gyűjtök.Ha valami van,és látom,esik-kel,odaadom.De sokszor akkoris kilépnek,mert azt hiszik,csak mutatom,és duplikálok majd...nem izgatja,hogy a lobbyban van még 2 normális ember,úgyse alt-x-elek...
A legjobb,amikor az 1 órán át normális ember kapja fel az első "epic" cuccot,és lép ki pofátlanul,ezt szeretem.
Benne van a cooposokban,hogy fogják a lootot és lépnek,még akkoris,ha 1-2 szó után a kutya nem ellenezné,vagy adna még jobbat is.Sok coop partnert vesztek igy,mert azt hiszi,ha viszi(ami egyébként senkinek se kell)cuccot,akkor beanyázzák majd...esik pl.egy Warriorra Conference Call...99%,hogy aki megcsipi,megy is köszönés nélkül a p...ba -
MARV6969
tag
válasz
dejaris
üzenetére
nem tudom kinek mi az "igazi" sniper, így csak a magam két kedvencét javasolhatom.
Az egyik a Fermington's Edge BL2(hwAAAABNvACAiIRBDCGTFYBhAPMMxhcMBZgbMGBg/v83g8kDAwDm)
ez nem gépkarabély, de ezzel szeretem a legjobban kiosztani a criticalokat.A másik a HawkEye BL2(hwAAAACSjASEiAMJByGTgYJZAJMK8gUMBZj//2Bg/v+jgvw=) ami meg brutál critical sebzést ad.
A save editorral lehet növelni a lőszer kapacitást, majd később visszatérünk erre a témára, amikor több időm lesz.

-
-
BorgBoss
tag
válasz
dejaris
üzenetére
Na jó, fogalmazásilag igazad van, de amennyit én játszok egy-egy tartalommal az bőven megéri a pénzét. Én csak azt sajnálom, hogy úgy feldühített az egyik raid boos, hogy editorhoz kaptam, majd sikerült a fegyverek szerzését így teljesen érdektelenné tennem. Az előnye viszont az, hogy végre elkezdhettem settlers 7-et játszani
Ha kijön a három DLC, szerintem megint nekiindulok párszor végigjátszani. Bár szerintem nem bírom ki addig 
-
BandiHUN
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Az editor szerintem nem a gyengék játéka...lehet azoké is...
Viszont pl.aki 2hetente jut oda,hogy játsszon...megoldhat gondokat.Nehéz ellenségre sincs feltétlen más okosság,sőt ottvan a lőszergond,a szerencse,az ember beragadhat részeken.
És persze ottvan,hisz visszamehetsz 10 perceket lőszerért...hát menjen,akinek...
Sajnos vannak pontok,amik ezért vagy azért megfogják az embert,vannak irreális missziók,ellenfelek,vagy van,hogy egyszerűen túl nagy a terep,túl kevés a skuló...és UVHM-ben még "ideális" cuccal is.Egyedül meg főleg,amikor nincs a havernek ammo regen-es karaktere,a másiknak meg egész brigádot gyógyítása,stb...Az editor annak is jó,aki ismeri a gémet,tudja mit akar,nincs sok ideje,de élvezné a játékot.
Sajna az 1-hez képest nincs 1pontba nagyot sebző fegyver(az 1 Defiler-ei,2-es tárral,szinte minden megadta magát egy criticalra),sokat kell lőni még criticallal is,sőt sokszor a rohadt slag fontosabb,minthogy tudsz-e criticalt lőni...
Még a jó célzás sem alapfeltétel már,sajnos.
Én is más FPS-eken "nevelkedtem",az 1 díjazta is a célzást,itt nem igazán.Nincs mivel,nincs hatása.
Helyette ott a Bee,de mellé ontsd a golyót.Nekem sem tetszik,hogy ez KELL ide.
Az editor mellett egyébként mostmár jó pont,hogy a lehetőség megvan,de mostmár bankba SEM lehet tenni az extrém cuccokat.Csak legál.Egyébként sem voltak olyan durva cuccok,mint az 1-nél,közel sem,és online nem is volt megoldható,hogy elmenj Sanctuary-ba a bankból kivenni.
Ha csak nem Te voltál a host.Szóval ritka volt valaki übercuccal...
És az alapgondolat is él,igenis én is úgy vagyok vele,hogyí ígyis kevés az időm,inkább vinném a sztorit,de jobb cuccal,és nem félórákra megállva,esve-kelve,ha épp ráérek.
Biztos van,akit feldob,hogy 1-1 gócpont lekösse 1 félórát,és még boss sincs a közelben...én igenis szeretem vinni a sztorit,sajnos csak alkalmankénti 1-2 órában.
Az editor segít ebben...hogy ne izgasson a pénz,az eridium,vagyhogy 1 boss 100adszorra se dobja az áhított fegyvert.
De sebaj,holnaptól suli,majd változik az eddig szünetesek véleménye is erről,eddig volt idejük
-
MARV6969
tag
válasz
dejaris
üzenetére
20 kiló...? hm... azt észre sem vettem...

Én a kalapra, a fegyverre, és a kilátszó fehérneműre, a nagy kék gombra gondoltam...
... többek között....
na de komolyan... szegény alsó hölgy nem játszott még a Borderlands-szal, így nem tudja hogy is néz ki Moxxi, vagy nincsen neki önkritikája...? Avagy mind e kettő?

-
-
Obliterátor
tag
válasz
dejaris
üzenetére
Mindig , egy bedobás 1 boss kill. Többen érdemes csinálni ugyanis , a 4 helyszín hamarabb bejárható és a boss úgymond outdoor területen van. Magyarán a kezdő megye közepén spawnol. Tartozik hozzá 1 kis event is amit ha megcsinálsz előjön és kedvedre menekülhetsz előle. Ez abból a szempontból jól jön hogy nem határol be a 4 fal mint pl hyperiusnál vagy terramorphusnál. Link: http://www.youtube.com/watch?v=kt8tJEB6wiE
-
intercooler
őstag
válasz
dejaris
üzenetére
Derp Tunguska (Damage)
BL2(hwAAAAAJzwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBwo/v9nAExBkQDw) (Explosive)Deep a Tungunska (Mag Size)
BL2(hwAAAAAwCghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBYo/v9nADxCkQDw) (Explosive)Gaa dunk ga Tungunska (Accuracy)
BL2(hwAAAACLZAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBco/v9nABRCkQDw) (Explosive)Dippity Tunguska (Reload Speed)
BL2(hwAAAAA5RAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBgo/v9nAOxBkQDw) (Explosive)Fwap a Tunguska (Weapon Swap Speed)
BL2(hwAAAACCKghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBko/v9nAMRBkQDw) (Explosive)Fidle dee Tunguska (Rocket Speed)
BL2(hwAAAABNAwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBoo/v9nAJxBkQDw) (Explosive)Dum pa Tunguska (Fire Rate)
BL2(hwAAAAD5MQhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBso/v9nAHRBkQDw) (Explosive) -
BandiHUN
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Az 1-ben voltak arénák PvP harcra is,de csak max.4 ember,és el is kellett oda menni,és ott se mutatta csak az aktuális meccset...de végülis nem is baj ez így.Ez egy coop game,legalább nem erőltetik a duelezést se,hogy úgysem jelenik meg sehol,mennyit nyert az ember.Viszont ritkább skinekkel,fegyókkal lehet villogni
De méginkább normális játékkal és segítőkészséggel.Nomeg azért igaz főleg a BL1-ben,mert itt annyira nem számít,divat is volt az egymás cuccokkal való kisegítése,cserebere.Coop gém,nem verseny,na
Akinek ranglétra kell,ott bármelyik másik FPS.Arról nem is beszélve,hogy mindenféle statra van minden ranglétrás játékban csalás,machina,vagy ha más nincs,akkor haverok "boostolják" egymást az egekbe,ide nem hiányzik.Szerencsére moddolni se lehet egyszerűen brutál holmikat sem... -
BandiHUN
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Hogy szórakozz,befejezd a kalandokat,próbálgasd a skilleket variálni,megszerezni holmikat...coopban könnyű "elütni" az időt...
Persze aki nem "érzi" a játékot,az örül,hogy főszál kész,max szint kész,és elég.Nomeg ott a többi karakter...ízlés kérdése.Mondjuk bár szeretem a játékot,de Én 0-ról nem csináltam új karikat...Mechromancerrel végigvittem mindent(főszál),Siren-el már csak TVHM+,a többi karim csinált van csak,sőt a gunzerkert még ki se próbáltam
pedig 5mp egy mentésben karit cserélni,utána folytathatja az ember másikkal.Csak a pontokat kell elosztogatni
De nem fogott meg a gunzerkelés.Lehet azért Bee-vel ránézek,üthet azért egy dupla Sand Hawk critical
asoldier turrete nudli,megintcsak max.figyelemelterelés,még a Mechromancer robotja sokkal jobb.Zeroval meglógni lehet,és irtózatos criticalsebzésű karit lehet skillfázni,az tűrhető.De Bee mellett annyira nem számít az sem...ellevős jól célzóknak. -
BandiHUN
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Asszem' UVHM is csak akkor van,ha megvetted a +11 szintet...ott azonnal skálázódik mindenki rád+föléd max 4 szinttel,asszem' 4x életerő az ellennek,de a fegyók is nagyot sebeznek,a criticalra nem tudom hirtelen több-e a bónusz,de a slagra 2x helyett 4x sebzés jön...
És mivel az életerő és a pajzs olyan sokat nem nő,coopban brutális és profizmust igényel,Bee-vel és criticalokkal annyira nem vészes.Viszont majdhogynem muszáj a Bee,vagy mégha jó is az ember,elég hosszúak lesznek a harcok,mindenkibe sok kell.Még criticalokkal is...talán párféle ellenféltípus is csak UVHM-ben van.Szerintem nem rossz dolog,mióta van,én csak azt tolom.Elementalresist is mintha több lenne,vagyis azért érdemes többfélével menni.Bár most BL1-eztem,itt piszokul úgy érzem,hogy alig van az elementálnak szerepe..hiába a tizen-50ezres kipotyogó számok,ha a fegyó meg criticalra milliósat tol az ellenbe,és abból is kell jópár...épp emiatt a gránátok is bár látványosak,de inkább csak pánik,a legjobb narancs gránátok se tudnak kicsinálni egy mezei ellenfelet se,talán 1-2 kisebb skaget talán.
Homing Quasar és Storm Front jó,pajzsot szed,áram,megzavar...slagos granyó még lehet jó UVHM-ben,mert az 4x sebzés...Bonus Package megintcsak jó,elég erős,DE nagy körben,könnyen vicceli az embert szűk helyen vagy homing-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha esetleg nem ismered - 

Ó, hogy erre nem gondoltam. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)