Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Ezeket a kódokat hova kell beírni amúgy?

-
wesker24
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát onnan hogy én már nyáron előrendeltem !

Első Golden Key = Preorder Premiere Club Bonus
Második Golden Key = Shiftre való be regelés miatt
Harmadik Golden Key = Beírtam a Shift Code-ot amit itt linkeltek !
-
Gippo
senior tag
ÁÁÁ mindig lemaradok a kulcsokról

Apropó, írom még egyszer, vegyen fel steamen aki akar coopozni, mert eddig csak egy ember van akivel tudom tolni
[HUN]GiPPO
-
Sonja
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bordarlands 2 Golden key, nem pedig 2 Golden Key.
-
Sonja
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
na köszönöm. értem

(#1889) wesker24
honnan/hogyan van neked 2 kulcsod "maradékba"?
-
wesker24
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Arra hogy Sanctuary-ban ki tudod vele nyitni a Golden Key Chest-et !
Nekem is 3 kulcsom van már de eddig csak 1x nyitottam a másik 2 kulcs jó lesz későbbre !
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kapsz golden key-t, amibel kinyithatsz Sanctuaryban egy ládát, ami 2DB lila itemet dob, a szintedhez megfelelően.
-
wesker24
senior tag
Ime az Én Sirenem !
-
- = Zk = -
félisten
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
mire jó ez a kulcsos megoldásos mizéia?

-
likeaRAINBOW
senior tag
Szivesen, ha jön még és itt leszek, egyből postolom a kulcsokat
-
Helmoras
őstag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
ki is bontottam két egész jó kis lila fegyó volt benne (11-es szintre)

-
Krike
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Hála, és köszönet

-
fi:zi'k
nagyúr
Ja látom már be lett téve.

-
baluka26
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Köszi!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére

-
Helmoras
őstag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Köszi már 3 kulcsom van

-
danih
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Köszönöm, két kulcsot adott.
-
likeaRAINBOW
senior tag
Shift kódok, 11 óráig érvényesek.
Win PC: C3WBT-6BZF9-FBJBJ-B3JJJ-BB53S
X360: K3K3T-H6B5F-J6FBX-563J3-BSHZX
PS3: K3K3T-H6B9B-R9BCT-935J3-BSHS6
-
BandiHUN
veterán
Jó ez a kulcsmizéria...aztán úgyis jön a willowtree

Egyébként vajon itt is működik a duplikálás?Hogy bemegy az ember a haverjával coopba,majd eldobál pár fegyót,ALT+F4,nem ment...és újra betöltve ottmarad neki is,havernak is?
Mondjuk az 1-ben elég volt kilépni,itt save&exit van.De az ALT+F4 ugye azonnali bezárás. -
Gippo
senior tag
Jackpot a nyerőgépen
Kár hogy a kicsi karakteremmel csináltam... 

-
Gippo
senior tag
Ezeket a kódokat hol publikálják?
-
omikron23
senior tag
2 golden key...: KJK3T-KJSX9-FT3TT-T3JB3-TTZX9
-
pohár
félisten
válasz
üzenetére
gyorsan ülj vissza elé

ezt most teszt végett van, hétvégén elvileg naaaagy kulcsdömping lesz
sőt, azt írta Randy, hogy kicsivel 6pm után még hagyják "élni" a kulcsot (így is már egy órája él a kulcs, holott csak 30 percig tervezték), utána lelövik, és gondolom nekiállnak a hétvégére előállítani a kulcshalmazt (valami 50, vagy 100 ezerre emlékszem)
-
pohár
félisten
KJK3T-KJSX9-FT3TT-T3JB3-TTZX9
1 darab PC-s Golden Key
-
-
tome.jr
addikt
Be kell menni a nagy csarnokba ami az első képen van, aztán jobbra el és fel a lépcsőn. Ott fog várni Dr. Mercy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy tűnt az elején, hogy pt2 nagyon hardcore lesz, Sanctuary-ig az is volt, de azóta az ott felvett küldiknél semmi komolyabb ellenállásba nem ütköztem. A pt1 fegyókat 95 %-ban leselejteztem. Találtam pt2 legelején egy 13k-t sebző launchert, utána egy 17k, 20k és most egy 22k jött. Pajzs és életerő 8k körül van, Singularity sebzés 12k. Smg-k 400-500-at sebeznek, sniper 2k körül és van egy fasza pisztolyom 1100-as sebzéssel magas fire rate-tel 24-es tárral.
-
Sonja
nagyúr
Gondban lennék az egyik küldivel! A spoiler miatt inkább csak linkelem majd a képeket.
SPOILER!!!
A küldetés neve: Search Dr. Mercy
Ezen a képen látható, hogy hova kell mennem. Odamegyek, de itt látható, hogy ott nincs semmi?!
Mi a fene van? Mit kellene ott csinálnom?(#1858) Gippo: Itt a leírás a küldtedésről!
-
maross
nagyúr
yuplayes season passt megvette valaki?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
csak én nem látok változást szinte?

-
nortberg
csendes tag
Hali.
A premiere club tartalmat hol tudom aktiválni.
Még soha nem használtam steamet. -
tome.jr
addikt
Kb másfél órája szopok Ore Chasm Slaughter 7 körében. Már 10x nekikezdtem de az 5 hullámnál nem jutok tovább.

-
danih
veterán
Regeltem a Gearbox Shit-ben, hogyan lesz arany kulcs? Acc linkelve, játékban beléptem...
-
Palesz191
aktív tag
na mi kijátszottuk, elég fajin volt végig tolni így coop-ban.
egészet felvettem, és sorozat formájában adom ki, eddig 11 rész kint van, mindennap plusz 1 rész
videók itt, akit érdekel nézze meg, építő jellegű kommentek jöhetnek, és stb
tervezzük, hogy más játékot is kijátszunk így. -
Vico87
tag
válasz
üzenetére
Szerintem ha meghagyták volna az 1 GUI-ját, csak bugfixelik, akkor simán jó lett volna. Az új inventory engem is tud idegesíteni.
Nekem lvl17-es Siren, az elején csak zöldek és fehérek jöttek, aztán egy ideig szállingóztak kékek (össz-vissz max 10 darab), jött 2 lila, és most ismét csak fehér és zöld. Mivel már kezd elavulni a felszerelésem, ezért nehezedik a játék, jól ki is tudnak nyírni.
-
baluka26
veterán
Nekem level 8-on eddig rakat zöld+egy kék aztán szevasz.

Szarok is. Mondjuk legnagyobb bánatomra az Atlas-t elvették, pedig azokat imádtam.
Összességében az első rész fegyverkategorizálása ezerszer jobb volt, mint a kettesben. Jakobs is el lett b@szva. Persze lehet, hogy csak szerintem.
-
danih
veterán
Eléggé WTF, én is szirén vagyok, lvl 12 (még alig játszottam), dobott már zöldet, narancsot, kéket és lilát is... Single-ben!
-
tome.jr
addikt
Én a szirénnel a játék elejétől jó fegyvereket kaptam. Két karit is indítottam, (az első elszállt lvl 10-nél), de nagyjából mindkettőnél ugyanolyan jó fegyverek jöttek. Bunkertől kezdve viszont szinte fosta a jobbnál jobb tárgyakat.
-
Az tudjátok, hogy Moxxi ad 2 jó fegyvert is? Ehhez meg csak meg kell kínálni egy nagy rakás lóvéval.
-
Djuree
félisten
az normális hogy lvl21-en se én se haver nem találtunk még narancs cuccost? az előző részben ilyenkor már több is hullott

-
-
Edem05
őstag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, így inkább danihra bízom a válaszadás lehetőségét.
-
Edem05
őstag
Volt nekem egy ilyen gondom. DE tegnap este csoda történt és megjavult, be is tudtam regelni végre.

-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát tény, hogy lehet vele növelni a nehézséget, és poén is, ha az ember erre megy rá, csak az elején macerás életben tartani.

@Erdei88: Farmolásnak is nevezhető. Az egyik loading screen elmagyarázta, hogy minden megölt enemy után nő az érte járó XP reward. Konkrétan a megölt ellenség XP rewardjának háromszorosa adódik hozzá a Goliathéhoz.
-
TESCO-Zsömle
titán
Poén.
Nem konkrét személy. Egy nagydarab ellenség, ami itt-ott spawn-ol. Mindegyiknek van sisakja, amit ha lelősz, akkor szörnyű őrjöngésbe kezd. Nekitámad mindennek, ami él és mozog legyen az barát vagy ellenség. Majdnem minden megölt ellenség után szintet lép. Szintlépéskor élete és pajzsa csutkára töltődik. Ez nem csak az alant említett név-váltásokat jelenti, hanem gyakorlatilag isz lép szinteket. Egy megvadított lvl18-as Goliath, mire eléri a Fatal GOD-Liath-ot már lvl22-es...
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
farmolni, PT1 főbosst érdemes, belépsz, elmész a végéig, megölöd (nevét szándékosan nem irom), felszeded a LOOT-ot, 2 ember már kényelmesen feltud szedni mindent, utána save and quit, és visszalépésnél már a főboss előtt vagytok.
Mi LVL38on öltük, asszem ilyen LVL34 weaponoket dobott, nemigen volt upgrade, viszont eladni jó, összekapartunk fejenként 500.000 goldot kb. -
TESCO-Zsömle
titán
-
ZozzHUN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szóval goliath farmolás van? hmm

-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ez lett a kedvenc sportom. Néha kilométereket futunk le Edrei-vel, GOD-Liath-al a hátunk mögött, csak hogy meglegyen a szintlépés.
Elemi fegyók a gyengéi, főleg a tűz. Nem egyszer volt, hogy a feltápolt "góliátunkat" legyakta egy Pyro... A combosabb ellenfeleket általában vagy kilőjük előle, vagy jól legyengítjük. Vonatos pályán azok a varkid-írtók egy fújásra leölték a fatal-t is...
DAHL-os változat meg jobban Loot-ol, mint a láda a hátán, ha felhízik.
-
-
7
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Én PT1-ben az achi miatt hagytam GOD-liathig fejlődni. Mondanom sem kell, gyilkolta dögivel a társait, és nem volt egyszerű megölni.

Egyszer nem figyeltünk eléggé, és egy DAHL-os behemótnak lőttük el a sisakját, ami alapon is marha kemény dió, de úgy, hogy feltápolta magát a "társaiból", alig bírtunk vele.
-
tome.jr
addikt
Kicsit utánaolvastam mire is lehet számítani pt2-ben:
Also make sure you've got good firepower with no status effects attached; you'll find a lot of everything-resistant enemies in TVHM, so the raw damage of a Vladof or Jakobs firearm can be a big help.
Ha a góliátot hagyjuk folyamatosan átváltozni akkor a köv. fokozatokat éri el:
Goliath > Raging Goliath > Badass Goliath > Super Badass Goliath > Ultimate Badass Goliath > GOD-liath > Fatal GOD-liath
Pt1-ben én eddig csak SBG-vel találkoztam
-
tome.jr
addikt
Elkezdtem pt2-t. Sir Hammerlocknál tartok, eddig -2 és +1 lvl közötti ellenfelek jöttek. Érezhetően több lövés kell nekik, de nem vészes. Jó lesz ez.
-
Gippo
senior tag
Na úgy néz ki sikerül occóé beszereznem egy hibás 8800 GTS-t. Nem tudom jó-e így physx-re, maximum kisütöm

-
Gippo
senior tag
Köszönöm! Sikerült!
Kíváncsi voltam, hogy mi lassítja be néha a játékot... egyértelműen a physx, mint most kiderült...
A vicc az hogy ha bekapcsolom és visszanézem a naplózást, akkor a processzor sem épp fullon fut 
Szerk: Vagy van ennek valami trükkje azon kívül, hogy engedélyezem a játékban a phxsx-et?
-
tome.jr
addikt
A fő szori line megvan 46,5 óra alatt. Ebben volt 1-2 óra physx tesztelés. Még egy 5 körös slaughter hátravan, illetve most nyílt meg a Terramorphous mission. Viszont ez lvl 50-es erősségű, így lvl 35-ön inkább ezt kihagyom

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jó hát izé na valóban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)