Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Fejlemény:
A Game a mai napon törölte a Borderlands 2 ULCLE-re leadott rendelésemet, mivel nem postáznak 1kg-nál nehezebb csomagot nemzetközileg.

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gondolod el is "kapkodták"?
-
TESCO-Zsömle
titán
Game oldaláról el is tűnt a Loot Chest Edition.
Mondjuk Galaxis oldaláról is a D3CE, mégis jött a mail, szóval...
-
nagyúr
Aki esetleg a Deluxe edisünt (PC) akarja rendelni, a magyar árak ismerete nélkül, itt a legolcsóbb eddig, mégpedig 42.08 GBP, ami most kb 16000 HUF.
Összehasonlításként:
TheHut.com - 55.4 EUR - ~17000 HUF
Play.com - 50 GBP - ~19000 HUF
Amazon.co.uk - 42.08 GBP - ~16000 HUF
Game.co.uk - jelenleg nincs PC-re
Gamestation.co.uk - jelenleg nincs PC-re
ShopTo.net - 42.85 GBP - ~16300 HUFAz USA-ból most igencsak drága lenne.
Német árak:
Amazon.de - 70 EUR - ~21000 HUF
GamesOnly.at - 80 EUR - ~24000 HUF
GameStop.de - 70 EUR - ~21000 HUF -
TESCO-Zsömle
titán
Nem kérdeztem semmit, de amúgy sincs jelentősége.
"Az előrendelhető termékek ára, megjelenési ideje, pontos tartalma a kiadó felelőssége. A megváltozásukból eredő problémákért és esetleges károkért a GameShop (GameShop Kft.) felelősséget nem vállal. Megértésetek köszönjük."
Szóval ha megjelenés napján úgy döntenek, hogy mégse 8500Ft lesz az alap Borderlands ára, akkor -ahogy azt ll-kobe is említette- így jártál... És talán 500Ft miatt nem tudsz spórolni egy ezrest.
Game-nél és Zavvinál is árgarancia van. Ha vmilyen akció folytán csökken az előrendelési ár, akkor csökkentik a tiedet is. Ha viszont emelkedik, az téged nem érint. Csak utóbbinál nincs boxos.
Mindegy, sztem ez a pakk inkább ér meg 30k-t, mint a D3 CE. Legalább is tartalom alapján. Persze az D3...
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kérdezted már tőlük, hogy mikor lesz ára kitéve?
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja nem is mondtam, vettem új VGA-t, uh ezen már remélem fiziksz nélkül menni fog maxon fullHD-be reccenésmentesen

-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó sok példányod lesz a végén.

-
Gergosz2
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
én a simát rendeltem elő cdg-nél , de ha lesz náluk gyűjtői asszem váltok arra.
Bár ki tudja , legjobb árak megjelenéskor Iponban szoktak lenni , csak ők nem mindíg kapnak gyűjtői kiadást.
Mindegy szeptember , messze van, de leglább készül a játék.

Bár a Collectors Editiont elnézve legalább 20 k lesz, a Limited meg szerintem 30k körül vagy a fölött fog tanyázni.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na ennyit már nem adok érte
De kétségkívül szép pakk
-
TESCO-Zsömle
titán
Magyar is van már, csak ára nincsen. Innen is előrendeltem.

-
LLKobe
veterán
Ezt kövesse figyelemmel aki gyűjtőit akar

-
wesker24
senior tag
Amugy nálam is elö volt rendelve még a zavvinál 26 Fontért és mivel Preorder Promise akcióban rendeltem elö igy azon az áron fogom kapni amin elörendeltem vagy 26 fontért és nem 35 Fontért ami a mostani ára !
1 Fontos kiszállítási költséggel 10102 FT-ért szállítsák ki majd nekem !
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igazából lesz*rom, csak ez újra megerősítette bennem a Magyar kereskedők hozzáállásáról és profizmusáról kialakított képet...

-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Gamersroom:
"A rendelés lemondása a megrendelés napján 14 óráig lehetséges, előrendelés esetén pedig a megjelenés napja előtt 24 órával."
No para

-
LLKobe
veterán
Besz*rok

Elő volt rendelve a Gamersroom-nál, ott ugy 10k+1,5k a futár.
Gondoltam lemondom, mert azért a Gameshop-ban mégis jóval olcsóbb.
Írtam egy udvarias levelet, amelyben érdeklődtem hogy hogy lehet lemondani az előrendelést, mert az oldalukon nincs ilyen opció. Erre jött a "hivatalos" válasz:szia,
már töröltük is.
gyorsan meggondoltad magad
Szép

-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Hát igen, és ez is fent van a hivatalos oldalon mint premier klub partner.
Na megvárom mit mond TESCO-Zsömle
-
LLKobe
veterán
Na most mi a bré legyen, mondjam le itt, és rendeljem elő innen? Azért csak nem mindegy hogy futárral együtt 9500, vagy 11500.
Nekem amúgy eléggé beetetésnek tűnik, a Diablo 3-at is előrendeltem ott ahol a legolcsóbb volt, aztán megjelenés előtt 1 nappal közölték hogy náluk is majd' 13k lesz, és hogy sorry, de kapok a következő vásárlásból egy 10%-os kupont.
-
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nagyon jó szettnek ígérkezik mindegyik. Meg az áruk is jó lesz itthon is.

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
+1

-
TESCO-Zsömle
titán
Hogy hokozzam kicsit:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem anno nagyon bejött a Borderlands borító-képe. Nagyon adta. A Borderlands 2-é meg már egyenesen "stílszerű".
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Arról én lecsúsztam. 30E-et meg nem akartam érte kiadni.

Jó lesz az alapváltozat is később.Remélem legalább annyi élményt fog nyújtani mint az első rész.

Egyébként a doboz nyílhatna úgy mint a játékban. Sokkal stílusosabb lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így csak egy műanyagdarab.
-
Sonja
nagyúr
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mondjuk még csak most lettek bejelentve, így nem meglepő.

De $100-ért én is vevő leszek egy pakkra.
-
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Amazon.co.uk-t is néztem, ott sincs.
Esetleg ezt be lehetne tenni az első hsz-be.

-
nagyúr
Lehet már tudni mikor jön?
Időközben én is megtaláltam.
Deluxe edition hol kapható? -
TESCO-Zsömle
titán
Na, akkor egy kis info:
-A $100-os Deluxe Vault Hunters Edition tartalmazni fog egy a játékból is ismert Marcus Kincaid babát. (Korábbi képen látható)
-Az Ultimate Loot Chest Edition tartalma és ára nincs hivatalosan bejelentve!
-A korábban említett Mechromancer DLC-t minden előrendelő ingyen kapja! A DLC egyszerre válik elérhetővé mindenki számára (előrendelő vagy sem) és az ára nincs bejelentve!April 9, 2012 @ Gamespot.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A mi kis csapatunkban én vagyok mindíg a host. Én mindent maxra húztam, sőt az advanced setting tool-lal még azt is felhúztam csumára amit játékon belül nem lehet. Fix 60 fps-el megy (v-sync) csak néha, bizonyos helyeken esik be a framerate, de ez ismert hibajelensége a játéknak. Mondjuk az is igaz hogy az nv kártyákat sokkal jobban szereti a game.
A boltról csak annyit hogy tipikus magyar hozzáállás... Nem is számítottam volna többre. A The Hut-on 1 hét után mondtam le az előrendelést, majd a visszamondást igazoló mail után pár perccel kaptam egy 10%-os bónt minden termékükre. Na ez a különbség a mentalitásban.
Én szemmel tartom folyamatosan a történéseket, ha bármi van írom is ki ide

-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, nekem FullHD-ba már a Border 1-nél vissza kell vennem 1-2 dolgot. Ha én vagyok a hoszt, akkor még többet...
Am sikerült lemondani a megrendelést. Kaptam egy kis fejmosást, hogy az előrendelés nem biztosítéknak van, mert ha megjelenés előtt nagy hirtelenséggel a 200 emberből 100 visszamondja, az mekkora anyagi kár a boltnak, akiknek a rendelt mennyiséget előre ki kell fizetni a kiadó felé...
A szokásos magyaros túlzás és ferdítés... Mintha olyan sokan akarnák nagy hirtelenséggel visszamondani, hogy a 40k-s változatot vegyék, és mintha a nyakukon maradt +10-20 darabot nem lehetne a későbbiekben értékesíteni, hanem mennének a szemétbe...
No mindegy... Berendelem galaxistól, azok úgyis rákérdeznek vásárlás előtt, hogy akarom-e...
Sztem ez a reális. 4-5 hónap alatt bármi történhet... Ki tudja, hogy hogy fog állni anyagilag, mik lesznek a prioritások akkor?
sz: Remélem vki lesz olyan kedves és azonnal belinkeli ide, amint elérhetővé válik a ládás változat előrendelése.

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én erősen gondolkodom egy Gtx 480-on... Biztos akarok lenni hogy menni fog a Border 2 fullhdban reccenésmentesen. De ahhoz valszeg már a tápom se lenne elég, uh. Szerintem csak terv marad... Meg ki tudja, lehet így is menni fog szépen.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ilyen szempontból könnyű dolgom van, mert 2015-ig nem nyúlok a gép lelkéhez.
HW szinten a hűtés és egy SSD csusszanhat még be, aztán nincs tovább...
Egy Padfone-t akartam volt venni, de ha tényleg 220k-lesz a legalapabb kiszerelés (teló+tábla) akkor sztem felejtős...
Mondjuk én is 200-250k közé taksáltam a komplett cuccot, szóval 'igazam lett'...
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze ez teljesen rendben van, én is a legdurvább kiadást venném meg ha tehetném
Illetve tehetném mert simán meg tudnám venni, de ennyi pénzért már inkább hardvert veszek, bár arra is sajnálom már a zsét
-
TESCO-Zsömle
titán
Deh...
Törlesztés, amiért az előzőt nem vettem meg, csak már nagyon későn nagyon olcsón...
Am meg kevés olyan játék van, amit időről időre szívesen újra előveszek, a BL pedig ezek közé tartozik. Megelőlegezem a bizalmat, és megadom a módját.
Évente 1-2 komoly eredeti játékot veszek, szóval így még csak-csak belefér...
Pláne így, hogy időhiány és egyéb dolgok végett egyre több cucc esik ki a pixisből...
Am ja. Most rendeltem meg... Mindjárt ment is utána a lemondó mail...
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nézmá' burzsuj
Na annyit én nem adnék ki rá...
Ja hogy megrendelted már te is? -
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megrendelés napján? Akkor már esélyem sincs lemondani

Bár nem is akarom
-
LLKobe
veterán
Valamint az is kiderült, hogy a karakterek sokkal jobban testreszabhatóak lesznek mint az első részben, konkrétan a küldetések és a challange-ek teljesítésével lehet majd unlock-olni új külsőket.
Lesznek külön ruhák, valamint fejek, ízelítő:
A Border 1 játékosoknak alapból járni fog egy új ruha illetve fej.
-
-
MARV6969
tag
Ha minden igaz, akkor 5 játszható karakter lesz a B2-ben, és megjelenéskor nem lesz a játékban, ha nem november körül lehet majd ingyenesen letölteni

Még nem lehet tudni a képességeiről semmit.Azon gondolkodtam, hogy ha lesz 5 karakter, akkor miért ne lenne 6... 7... 8...?

....nekem tetszene....
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
20at még én is kiadnék érte, talán. De nyilván mi nem vagyunk piac, ahol megveszik ennyiért, ott sokkal többen is tudják megvenni ennyiért

-
TESCO-Zsömle
titán
Most kezdtem el olvasni a GearBox-topicot, ahova tavaly szeptember óta lehet(ett) írkálni a javaslatokat, hogy mi legyen a dobozban:
Vault belt buckle. Vault patch, Moxxie pron. Bloodwing eggs.

Am tényleg jó javaslatok vannak.
Pillanatnyilag nálam a fegyverek könyve viszi a pálmát, karöltve a "hatalmas" ArtBook-kal.
-
TESCO-Zsömle
titán
Na igen. Ha azt vesszük, drágább, mint a D3, pedig az aztán meg van rakva rendesen... Majd elválik...
A Deluxe Edition se lehet rossz. Ha jól sejtem, a kettő közt csak annyi lesz a különbség, hogy a Deluxe-ban nem lesz "Hadware". Vagyis se láda, se figurák. Ez kb fedezné is azt az 50$-t, amivel olcsóbb. Valszeg ugyanúgy lesz hozzá Artbook, DLC-csomag, Soundtrack-CD, meg minden egyéb ilyesmi, amit a gyűjtőibe beletömnek...
És akkor Steam-re megy a Digital Deluxe...
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, de a 150 dollár nem kevés érte... Itthon lesz vagy 40k...
-
LLKobe
veterán
Nekem még nem sikerült megértenem hogy az új slag element mit is tud? Ha valakinek sikerült leszűrni ossza meg velünk

-
Sonja
nagyúr
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Sok még nem látott gameplay!!
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Jár.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bezony, egy ezressel olcsóbb. Én ott lemondtam a rendelést és megrendeltem innen, az az ezres megéri nekem hogy hamar kézhez kapjam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár most elég nagyot csalódtam Randy bácsiban, de már azon agyalok hogy milyen 9800GT-t vegyek physx-re

-
LLKobe
veterán
Hmm:
Borderlands 2 "Premiere Club" Retailer List:
Hungary
- 576.hu
- CD GALAXIS
- Gameshop
- Gamersroom
- Konzolvilag -
Ilsyde
őstag
Parancsolj! Most kuldte a zavvi.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
És szintén ide írom a hsz.-t amivel Addikt lettem

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na akkor még várok, ha itthon csak minimálisan fog többe kerülni akkor inkább belhonból rendelem, gyorsabban megkapom, az megér egy kis plusz költséget

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Most muszáj volt elbizonytalanítanod?
Már aktiváltam a paypal fiókomat, és készültem megrendelni
Jó lenne tudni itthon mennyi lesz, mert ez a 10k alatti összeg UK-ből elég csábító... -
TESCO-Zsömle
titán
Amúgy meg van magyar boltban is Preorder Bonus.

sz: Ahogy valszeg a Galaxisba és 576-nál is lesz, csak kicsit később írják ki.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Frankó akkor nem néztem be
Jövő héten jön a fizu, és rendelem is meg. -
LLKobe
veterán
Kijavítanátok ha tévedek? Csak mert volt már ilyen
Megtaláltam ezt, most le van akciózva 33%-al, így £26.85. Végig csináltam az előrendelést, kiválasztottam kishazánkat, azt írta a standard shipping még 0,99£, így Total: £27.84, azaz 9,749.91 HUF.Legyetek szívesek vizsgáljátok felül hogy nem-e néztem be valamit, mert ha ez így helytálló, meg is rendelem

-
LLKobe
veterán
Na EZT találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet én is lekelleném mondani a másikat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1re jobban várom!! Mikor lesz már?????