Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az óév utolsó napjára tartogatta a MediaTek a Dimensity 7100 bejelentését
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Teljesen más a hangulata mint az első résznek és ez bizony nagyon hiányzik nekem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem figyeltem, de sztem ilyet azonnal észrevennék. igen háklis vagyok.. sztem nincs ilyenem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tapasztalsz apró "döccenéseket", akadásokat futás közben?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
full AMD a gépem, ráadásul még az ős rendszer.. részben ős
tapasztalat? simán fut.. hibátlanul megy... igaz vannak érdekességek, de az már sztem a settings és egyéb beállításon múlik. vagy ilyen a játék alapból
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jelen. tegnap írtam a tapasztalataimat, nekem teljesen simának tűnik a játék. fps-t nem tudok mérni közben, nincs semmi okosság telepítve.
-
TESCO-Zsömle
titán
Van itt valaki, aki AMD procival tolja FullHD-ba? Kíváncsivá tett a ruszkik remekbe szabott tesztje... Eddig sehol se jelentett szűk keresztmetszetet a procim még alapon se. Csúnya l enne most elkezdeni ,hogy nincs rá notmális hűtőm se...
-
Palesz191
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
Még tegnap olvastam, csak elfelejtettem írni, hogy egy ini file-t kell csak módosítani, és "végtelen" mennyiségű golden key lesz a játékban (egyszerre csak max. 255)!
Persze a ban lehetősége továbbra is fennál, szóval csak óvatosan.(#985) pohár: Köszi, még sose használtam azt a gombot.

-
Sonja
nagyúr
Sajnos nem tudom hogy kell Youtube-ról úgy linkelni, hogy rögtön arra az időre ugorjon, amit megadok.
Viszont ebben a videóban ugorjatok 4:30-ra, és nézzétek! Ezt de elfogadnám. 
-
LLKobe
veterán
Na ne már hogy egy Core i3 530-al dupla annyi a min meg az avg fps is, mint egy Phenom II X6-al...

Meg egy Phenom II X2 elveri 20fps-el az X6-ot
Itt valami vicc van kérem 
-
Sonja
nagyúr
CPU és GPU teszt! Tetszik ez az orosz oldal.

-
Helmoras
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem hiszem hogy olyan borzalmas lenne a gépigénye hogy ne lenne elég, de hát ezt sose tudjuk meg mert gonosz és nem akar cserélni

-
Cucuska2
addikt
Beszéld meg a futárral, hogy amikor kiviszi neked, te odaadod neki a pénzt, ő pedig elhozza hozzám. Ezen megoldással nem kell eltörnöm a kezedet, cserébe megveheted a GOTY verziót, olcsón, később. Mindkettőnknek előnyös.

tome.jr: Elképzelni sem tudtam miért pont a 480+460 párost álmodtam meg, de leesett amikor az adatlapodra néztem.

-
vhunor
őstag
Próbáltam erős lenni, nem megvenni megjelenéskor, megvárni a GOTY verziót.
Csak akkor miért nem törte le a kezem ma reggel senki, amikor a Gametrailers-en a videótesztre kattintottam?!
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bizony ám
+1 -
-
csaabz
őstag
Játszik valaki full HD felbontásban? Milyen videókártyával és miket tapasztal? Mit szeret jobban a játék, ati vagy nvidia?
-
tome.jr
addikt
Csak insta healing van

-
-
Tehát mit ment a játékon, ha ugyanott lyukadok ki, ahol kezdtem? Oké, hogy nem kell újra kinyírni a főellenséget, de kb. az összes "kis" ellenség ugyanúgy ott van, ahogy megyek vissza. Most lehet, hogy én szúrok el valamit, de ha ez tényleg ilyen, akkor megy az uninstall..
-
-
tome.jr
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
A weapon prof lényege az volt, hogy ha bizonyos típusú fegyót sokat használtál, sok enemy-t öltél meg vele, akkor az adott fegyverhez kapcsolódó képességek fejlődtek (sebzés, pontosság, tűzerő, visszatöltés, stb) egészen 50-es szintig. Így akár lehetett egyetlen (vagy több) fegyvertípusra is specializálódni.
A badass rank rendszer pedig bizonyos xp vagy küldetés után dobál szabadon elkölthető pontokat amik 0,5 % - 1 %-kal növelik bizonyos statjaidat (pajzs visszatöltés, max életerő, pajzs kapacitás, gránát sebzés, közelharc sebzés, stb).
Lehet pótlásként jött be, de teljesen más a funkciója. Szerintem meg kellett volna hagyni az eredeti weapon prof-ot is.
-
tome.jr
addikt
A menüre visszatérve, beletelik majd némi időbe, amíg megszokjátok a használatát, de mindent összevetve jobb, mint a régi
Szerintem a régi átláthatóbb volt.
Picit talán a látvány és a dizájn a hatékony kezelhetőség rovására ment
Nem picit.
Fontos még, hogy a Borderlands 2-ben már van rezisztancia, egy tüzet használó ellenfél sokkal ellenállóbb az ilyen típusú sebzésre
Ilyen az első részben is volt.
A karakterfejlődés is változott, hál’ istennek kivették a fegyver-hozzáértés fejlesztését
Na ennek baromira nem örülök
bejött helyette a ’Badass Rank’ rendszer
Nem helyette jött be, teljesen más a szerepe. Kb. úgy funkcionál mint a class modok.
A képességek és képességfák újra lettek gondolva, javultak és gyarapodtak
Lehet, de ez is átláthatatlan lett. Nem lehet mindhármat egymás mellé kirakni, egyszerre csak egyet lát az ember.
-
Ha egy küldetés közben kilépek mentéssel, akkor nem tudok oda visszajutni fast travellel, hanem a legközelebbi pontról vissza kell mennem oda gyalog?
Nem sokat játszottam az első résszel, így nem annyira világos, hogy miként működik itt a mentés/visszatöltés. -
tome.jr
addikt
-
LLKobe
veterán
Valahogy ki lehet kapcsolni az outline shader-t a játékban? Én az első részben is kikapcsoltam, úgy jobban tetszett.
MOD.:
Kipróbálná ezt nekem valaki, is dobna egy screenshot-ot az előtte/utána állapotról?:
How To Disable Cell Shading, Borderlands 2 Tweak:
If you are finding it difficult to see objects from far and basically have FXAA disabled. This tweak makes it easy to disable Cell Shading in Borderlands 2.
Go to your .ini config files directory. On windows 7, this is Documents/My Games/Borderlands 2/WillowGame/Config.
Find WillowEngine.ini
Ctrl-F to find “WillowScenePostProcess”
Replace with “RyanScenePostProcess”*
You can also set the file to read-only. -
Ja az biztos hogy ritka manapság az olyan játék, amiben 4 óránál több single játékmód van. A 10 forintos multit erőlteti az összes. Amire elég ha egy vadbarom betéved aki lopkodja cuccokat meg ha csapat móka van akkor direkt keresztbetesz és onnantól nem szórakozás a multi hanem kínlódás. Fakírok szakszervezetének ajánlásával..
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
na de az indokai. hogy azért jobb a COD, mert jobb a multija? basszus, a COD egy kompetitív multira kihegyezett gőzhenger, mutatóba egy kis single kampánnyal. a Border meg egy 30+ óra/karakteres single RPG/FPS, tök jó kooperatív multival. plusz a jövőben még legalább egy teljes játéknyi igazi DLC-vel. de szerinte csak 30 dollárt érne meg, 60-ért inkább a COD, mert a multijával fél év múlva is lehet majd játszani.
teljesen értelmetlen maga az összehasonlítás is.
-
Én mondjuk meg tudom érteni, hogy valakinek nem jön be, nem olyan könnyen emészthető műfaj, meg nagyon eltér kb. minden mástól a játékpiacon. Én azért várom már a CoD-ot is, de összehasonlítani valóban hülyeség, meg hogy "játszd a CoD-ot ehelyett".
Nekem az első Borderlands pl. abszolút nem tetszett, de ez nagyon jó.
-
-
Sonja
nagyúr
-
szégyen, de én sem bírtam ki, kipróbáltam fél óra erejéig.

szerintem az összhatás jobb, mint az elsőnél, szebb, élettelibb és sokkal változatosabb a világ. 1920*1080-ban néztem az 560-ammal, minden high és on, 2*AF, FXAA, csak a fizikát hagyam low-on. nekem így elég simának és reccenésmentesnek tűnik. színek jóóók!

az irányítás oké, bár valahogy a mozgás (WASD) lomhának tűnik, ezt nem értem. fegyverek rendesen szórnak, ez tetszik, de az ellen se talál el olyan könnyen.
szóval szép és vicces és teljesen jó lesz. csak pozitív változást látok, mindenképp érdemes megvenni!
-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ez a premier club mi alapján dől el?
Ez csak előrendelés-hez jár, és az sem mindenhol ha jól tudom. Konzolokszervize-ben jó áron van. járt hozzá póló is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Olyan az irányítása, mint bármelyik FPS-nek. Nem tudom, hogy konzolport-e, de nem érződik, mondhatni "tökéletes".
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Aki tolja, az ejthetne pár szót az irányításról, mert sokfelé mondogatják, hogy konzolport, de a portolásnak ez az egyik legsarkalatosabb pontja!
nagyon jó. hozza az első rész színvonalát. sztem legalábbis
érdekesen viselkedik viszont a fegyver.. lehet egyediek, de nem olyan megszokott ragad a kezedhez, és a sope el sem mozdul effekt, hanem nekem ugrál. lehet a fegyó,.. vagy a konzolport.
igaz, nem egész 17 percet játszottam vele, de... nekem tetszik. elsőre szokni kell, egy B1 után ,de szokható.
ez a premier club mi alapján dől el?

-
XanD3R
senior tag
Valakinek sikerült már elindítania Windows 8 alatt?
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
miért, te mi is leszel majd?
-
Én majd ha megbolondulok megveszem a game of the yeart később. Anyira nem izgat a játék belenéztem , viszont szerezni kéne valami nvidia karit ami PhysX-re jó lenne ati mellé
Annak az össze buherálása egy jó kihívás
Pont néztem hogy már egy 520 vagy 620 szörnyűség is elég erre a célra 96 cudával.
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Figyelj nem kell verekedni a loot-ért, megbeszélés kérdése az egész. Jó vagyok én Gunzerker-nek is vagy Mayának

-
tome.jr
addikt
Azt tudja valaki, hogy a vga-khoz csapott letöltő kuponhoz jár a Premier Club?
-
TESCO-Zsömle
titán
Utolsónak csatlakoztam egy trióhoz, de még semmi sincs lefutva. Oda is van elvileg jelentkező. Gondolom ők SG-sek.
Tolnám én topikbéliekkel is, csak nekem már fix a karakterem, úgy meg nem mindenhova férnék be. Pl intercooler-éktól is amiatt szorultam ki. Franc fog most ott Loot-ért verekedni egy másik ugyanolyan kaszttal...
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
két vadidegen? de akkor miért nem topikbéliekkel?

-
pohár
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
te, mi az a háromomra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zsömi... ja hogy áhá... és te meg akarod venni majd? ahogy szavaidból kiveszem igen, így simán lehetünk egy csapatban, úgyse a legelején akarunk arénázni, gondolom én...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Medium és high között én semmi különbséget nem látok, ellenben low-nál alig van effekt.

Persze a ban lehetősége továbbra is fennál, szóval csak óvatosan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)