Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Nem az a gondom, hogy dolgoznak rajta vagy sem, hanem hogy mar erik a kiadas idopontja, holott par napja erkezett a jatek. Veletlenul se rokabor. Legalabb hagynak nyugodtan fel evig a jatekosokat kijatszani a contentet, es utana okulva a visszajelzesekbol adjanak ki valami olyat, amit szivesen latunk. Mert ugye az mar lathato, hogy a dlc-ben a jovo, majdnem ugyanannyit behoz mint a jatek, holott ha nagyon akartak volna, belefert volna az alapjatekba az egesz. Ertem en, csak nem kene egyre pofatlanabbul tolni a jatekosok arcaba.
Nekrofil: vevocsalogato dlc mas kategoria, nem arra ertettem.
Meg offabb: erdekes hogy nem kertek meg kedvesen, hogy valtoztasd meg a nicked
. -
maross
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ki se jott a jatek mar nyomjak is a dlcket?

-
likeaRAINBOW
senior tag
KSZtől a slaugter DLCről valami friss hir?
-
Erdei88
veterán
Lehet neki még több vramot engedélyezni? Engem nem zavar ha megeszik 1,5-2 Gigát
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az config valószínűleg Xbox-ra lett optimalizálva, majd később átmásolták pc-re úgy ahogy volt (mert ott ugye nagyon kevés memóriából kell gazdálkodni).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
djculture
üzenetére
Szerintem valami foglalta a vramot
ll-kobe írta: [...] legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet -> több mint egy giga vram-ot benyel [...]
Többet is zabál és gyorsabban is fut. Ez egyértelműen arra utal, hogy valamilyen konfigurációs beállítás miatt a felhasználható vram mennyisége korlátozva volt, ami szűk keresztmetszetet jelentett a játéknak.
Szigorúan szvsz, józan paraszti ész használatával. Nem vagyok szagértő...
Amíg nem büntetik a konfig-hekket, addig nem lesz itt baj. GB lefeküdt az nV-nak, kellett a della. Nyugodt lehet a lelkiismeretük, tudván, hogy az Unreal Engine-t szarrá lehet modolni/konfigolni.
Nagy köszi az EPIC-nek, amiért ilyenre csinálta.

-
Haha a menű is úgy százszor gyorsabb... Szerintem valami foglalta a vramot, nem egyedi eset elég egy hülye megnyitott flash az éppen futó programokba és annyi.
Különben nagyon úgy nézki hogy megint ilyen szivassuk a jónépet effektus. Minél gyengébben fusson egy játék, mert akkor veszi a nép az új procit vga-t.. Csak hát kibújt a szög a zsákból..
-
-
Gippo
senior tag
Na "beszereztem" egy tesztre a játékot. Fullfull minden + PhysX aktiválva CPU-ra + az előbb említett config fájlos dolog - eddig minden okés, igen szépen fut.

-
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Keresgéltem a neten hogy miket lehetne config-ba állítani a grafikán, és megtaláltam EZT.
Számomra csodát művelt
Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!Végül pedig énis tolok egy képet:
-
Xaels
félisten
Megnéztem ezt a PhysX-es beállítást és elindítottam Playclaw-ot, hogy lássam a CPU/VGA kihasználtságot és az fps-t. Terepen még így sem esik 50 alá, de most azért ledöbbentem mert eddig nem néztem fps értéket és az Inventory-ban brutálisan leesik ahhoz képest. Persze ott is folyamatos, na de ez a 3D effect ennyire rosszul lenne megírva...
Na de megyek vissza kicsit játszani mielőtt vissza kéne menni dolgozni.
-
ZozzHUN
addikt
Gearbox mindosszesen menus zarat rakott a physx-re. Probaltam hogy nvidia panelban atraktam cpu-ra a physx-et. Visszarakta gpu-ra.
-
Gippo
senior tag
Na kipróbálom, hogy mégis hogy futtatja a gépem, esetleg tudom-e a physx-et aktiválni...

-
vhunor
őstag
Nekem tetszik, hogy nehezebb, figyelni kell, lőszerre, mozgásra, gyenge pontokra, fedezékre, gránátra... Assassinate the Assassins (Sanctuary-ban kapod majd a küldit) során vagy féltucatszor fogtam padlót szirénnel. Coopban még nem tudtuk kipróbálni, de talán hétvégére arra is sor kerül (amint barátom megkapja Zavviról).
-
Xaels
félisten
Ezt mi is észleltük. Nem játszottunk sokat eddig, nem rég mentünk át Sanctuary-ba, de így is volt 1-2 rész ahol veszettül kerestünk lőszert és többször kellett egymást kisegítenünk mint az első részben a végéig.
Fegyvert meg alig találni értelmeset hiába van sok belőlük, ha a nagy része semmire sem jó. Na meg elengedhetetlen, hogy össze dolgozzon a több játékos és az ellenség gyenge pontját támadja.
-
csaabz
őstag
A hétvégén tudtam játszani én is egy kicsit. Azt kell mondjam, nehezebb, mint az első rész. Ésszel kell menni, fedezéktől fedezékig. Kihasználni a lerakható gépágyút, a gránátokat és odafigyelni, hogy mivel mit lövünk. A tárolható "health potion" nagyon hiányzik. Onnantól, hogy lemerül a páncél, keményen kell menekülni....
Egyébként jó. A profilomnál látható konfiggal fullon megy full hd-ben.

-
Sonja
nagyúr
A kérdés jó, így beleolvastam a fórumba! Már rögtön a nyitó hozzászólásban szerepel:
"Also note that this is a memory hack. As such, don't do anything foolish like keeping it open while playing games that use anti-cheat software like Team Fortress 2. Those programs work like virus scanners and it is theoretically possible they would notice that this program searches and changes memory and detect it as a cheat. However, BL1/BL2 don't use VAC or any other anti-cheat software so it's safe to use for now."
Szóval, csak óvatosan!
Borderlands 2 will have 'non-season pass' DLC, Pitchford promises
-
likeaRAINBOW
senior tag
Hybrid Physx-es kollégák bedobhatnák a full spect, meg video optionst, hogy mivel hogy fut, pár embert érdekel még ahogy látom
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki könnyűnek találná a játékot, 4-player tool - Play in SP with 4-player difficulty!
Persze a loot is több lesz így. 
-
danih
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És ha geforce-om lenne, egy db (mondjuk GTX 650), akkor tudná, vagy mindenképpen dedikált egység kell hozzá?
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meger ennyi befektetest a physx?

-
danih
veterán
Nagyon jó, én is BF3-ról jöttem át, csak azzal játszottam hónapok óta.
Másodikra: nem lesz physx-ed a radeon miatt. Régebben mellé lehetett mókolni (alapból nem megy) geforce-ot fizikára moddolt driverekkel, de nem tudom működik-e ez még, nézz utána a guglin.( #1441 ) Malachi:

-
Gippo
senior tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem. Az első egy igen szubjektív: jó a játék ?
Összehasonlításhoz, most a battlefield 3-mal tolom az eléggé leköt, ritkán válik unalmassá. Nyilván más a stílus, de mondjuk ahhoz hasonlítva mennyire értékelnétek?Másik kérdés, ami teljesen objektív: AMD 7850-es kártyám van. A physx ettől még működhet ? Egyébként az aláírásomban megtalálhatóak a konfigom leírása. Ami lényegesebb nyilván, hogy egy Phenom x4 975 fut 4ghz-en jelenleg.
szerk: Vagy az egyáltalán lehetséges, hogy egy olcsóbb physx-re képes nvidia kártyát futtattok a mostani mellett a physx számításokra?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Draken
őstag
Az én véleményem az, hogy egyáltalán nem rövid. Igazából nem tudok összehasonlítási alapot mondani az első részével, mivel egyáltalán nem emlékszem már rá. 3an toljuk, 47óra van benne, igaz ebből voltak súlyos 10percek amit eltöltöttünk Sanctuaryba, hülyéskedtünk vártuk egymást míg a másik visszajön, lvl 24-nél tartunk, már mindegyik szereplő Sanctuaryban van az előző részből.
-
tome.jr
addikt
Első részre írtam a pt/24 órát.
Pont azt mondom, hogy ez sokkal hosszabb mint az első rész, 25 óra alatt lvl 24 vagyok és még van kb 8-9 lvl pt1-ből, az minimum 8-10 óra az én tempómban. Nem sietek vele, kiélvezem minden pillanatát.Vagy úgy gondolod, hogy az első részben kevés a 24 óra/pt? Minden szar küldetést megcsinálok és 47-48 óra alatt megvan szirénnel a pt1-2. Sőt most van egy olyan szirén mentésem ami 2 nap 1 órás és benne van Crawmerax kivételével a teljes Knoxx dlc is.
-
Zolás
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Egy pt-t minden, minden kis bizbasz mellékküldivel? Ne túlozzunk, te a főszálat pörgetted ki. Én mindent kitoltam, amit lehetett. Ami volt küldetés fevettem, megcsináltam, akármilyen idegesítő is volt. Ez így kevés. A vége meg.... hagyjuk, de kb ez nem egy befejezés.
Pár órát eltököltem én is, csak azzal, hogy megrpóbáltam előcsalogatni Donkey Mongot, nem jött össze. Ha még ezt is levonom az időből.
Az elsőhöz adtak ki dlc-t. Szerintem itt levágták a dlcket a főjátékból.
36 óra játékidő, és a végén az 5 körös arénát is megcsináltam. -
tome.jr
addikt
Rövid? Első részben egy pt-t átlag 24 óra alatt csináltam meg. Itt már most 25 órám van benne és még csak lvl 24 vagyok. Ahogy látom te lvl 33-nál végeztél. Szerintem lesz még vagy 10-12 óra mire kipörgetem. Van egy olyan érzésem, hogy pt2/3 meg még ennél is tovább fog tartani

Szerk: Te mennyi idő alatt értél végig? Én mondjuk elég ráérősen csinálom, minden fűszál mögé benézek, minden dobozt kinyitok, inventory-t is többször átnézem, átrendezem, fegyvereket tesztelgetem. Sokszor elmentem olyan map-okra is nézelődni ahova nem lett volna küldetés.
-
Zolás
addikt

Végigvittem, összes küldetéssel, meg minden vacakkal, amit csak adott.
Rövid, minden mellékküldivel együtt, az első részbe még nem is mentem sehova, itt meg pt2 van rögtön. Nagyon kevés a fegyó.
Egyedül senki ne vágjon neki a végének. Abszolút nem megölhető egyedül, csak glitch használatával, ott meg elfogyott az összes lőszerem. Az összes fegyvertípus összes lőszere... -
Sonja
nagyúr
-
Srácok, valakinek sikerült még egy golden key-t szerezni a Shift-en keresztül? Ill. lehet majd találni a játékban valahol?
-
Erdei88
veterán
20k-ért nem szeretnék kártyát venni erre a célra. Akkor marad a B terv. Hétköznap ellopkodom tesóm 580-át

szerk: Még keresünk 2 embert aki esetleg újrakezdené a játékot coopban.
-
-
Erdei88
veterán
Milyen kártyát lenne érdemes betenni physxnek a 670 mellé? Egy 8600Gt elég?
-
danih
veterán
Próbálta már valaki piszkálni a golden key-ek számát?
-
válasz
tome.jr
üzenetére
az szopatós, egyszerre szerintem nem is lehet megcsinálni, én félbehagytam, aztán csináltam más küldit és közben meglett a morphed is.
amikor megtámadnak a "legyek" akkor ha tovább küzdesz velük és nem nyírod ki mindet rögtön, néhány elkezd átalakulni, ilyen narancs gubó lesz belőle ami növekszik és mikor kikel, felnőtt vorkid lesz.
na, abban a gubó állapotban kell odarohanni és nyomni egy E-t, amivel belenyomod a szérumot amit a kalapos figura adott. nem látszik az inventoryban, csak oda kell menni és nyomni egy E-t, automatic beadja. akkor egy irtó mutáns vorkid kel ki, azt kell kinyírni és begyűjteni a fejét. ezt négyszer.
kemény, az tuti.
-
fdisk
őstag
Köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!