Hirdetés
- iPhone topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a premier klub miatt kapásból valami olyan cuccal kezdtem, ami +5% esélyt ad a jobb lootnak. Szoktak is esni elég jó cuccok, a kezdő Gearboxos fegyverek 1-2 óra alatt elavultak. Brá hozzátenném, hogy sajnos hamar kinyitottam a gold ládát figyelmetlenségből level 8-on, így azóta alig akad ezeknél jobb fegyver.
-
Helmoras
őstag
akkor jonagy máker vagy
nálam 1 kék cucc a bosstol (dehát az fix pistol) és 9 vagyok 
-
Monya78
veterán
Ezt a karakterfüggést Én is észrevettem, három karakter van indítva a gépemen
Gunzerker lv9-es, narancs nincs, 1db lila, sok kék cucc
Commando lv9-es, max zöld cuccot találtam
Assassin vegyük úgyhogy csak lv9-esig nézem: 2db narancs, 2db lila, egy rakat kék cuccSirent még nem indítottam
-
Vico87
tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Nálam ugyanaz volt, mint Lorenzo kollégánál: nem volt kérdés, hogy megveszem-e, de csak tegnap vehettem át a gyűjtőit, viszont már pénteken ki akartam próbálni. Tegnap este csináltam meg Roland megmentését (a megfelelő SMG-vel könnyen lehet darálni a Hyperion botokat, de hamar megeszi az ammot), eddig számomra nagyon bejön.
@ollie: Tudom, hogy a badass rang nem függ a karaktertől, de azt is át akartam vinni, és sikerült is. Tény, hogy ezzel a gameplay elemmel a további karakterek előnnyel indulnak. Szerintem kellően nehéz a BL2, 1-ben szinte sosem fogyott ki a lőszer, itt egészen gyakori, ráadásul sokkal többször szorultam Second Windre (eddig kb 4-5 alkalommal haltam meg össz-vissz, lvl15 Sirennel, a legtöbbször időben sikerült a kill).
Ami kifejezetten tetszik, hogy simán át lehet vinni karakterek között itemeket, nem kell trükközni.
-
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Ez érdekes dolog, ahogy tapasztaltam nagyon karakterfüggő. Vagy egy LV20-as Siren-em, meg egy LV 19-es Assassin-om, és a sirennek sokkal jobb cuccokat dobált.
Már azt csináltam hogy a frankóbb pisztolyokat beraktam sanctuary-ben a bankba a robothoz, és az assassin-nal kivettem hogy használjam... -
-
maross
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Nekem sem volt, shock granattal es sniperrel tartottam kordaban oket (utobbi 2 loves a ket karjara). Meg egy viszonylag sokat sebzo shotgun, ha kozel ernek..de pl gepfegyverrel katasztrofa, egy tar belement egy robotba.. De igy hogy mondod, jo lett volna valami corrosive
. -
likeaRAINBOW
senior tag
djculture: Milyen beállitásokkal használod nvidia 520-at? Gondolkodok egy Physx kártya beszerzésén, de nemtudom elég-e egy 520, vagy inkább 620 legyen.
Sonja: ezzel én is igy vagyok, mindhárom játékban, amit felsoroltál

-
Sonja
nagyúr
Engem csak egy dolog zavar a h&s/RPG játékokban, méghozzá a loot. Pontosabban, én annyira szerencsétlen vagyok a loot-ot illetően, hogy egyszerűen semmi jó cucc nem esik.
Se itt, se a Torchlight 2-ben (meg D3-ban se esett). Más meg még Legendary-t is tud találni, én meg max zöldet.

-
-
TESCO-Zsömle
titán
Gyerekek, ezt nem fogjátok elhinni.
Az imént szedtem ripityára a gépemet és szereltem be az új alaplapot, amit az Asus küldött garanciális csere okán. Ennek ugyanúgy döglött az integrált hálókártyája, mint annak, amit kicseréltek. A szindróma persze más. Az előző lapomon nem tudta azonosítani a hálózatot, itt nem lehet driver-t telepíteni...
El nem tudom mondani, hogy mennyire f*xkivan...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Láttam többeknek nem volt jó amit linkeltem config beállítás. Megnéztem, és az általam használt verzióhoz képest erősen módosították a configot.
Feltöltöm nektek az általam használtat, sztem ezt próbáljátok ki: LINK
Csaináljatok egy biztonsági mentést a willowengine.ini-ről, és próbáljátok ki. Fontos: nekem FullHD-n van benne a felbontás, illetve ki van kapcsolva a physx. Ezeket módosítsátok ha másképp szeretnétek. (physx értéke nullán van jelenleg, az a low. Ha medium-ot akartok akkor 1-re, ha high-ot akkor 2-re állítsátok)
Nekem sokkal szebben fut ezzel, nagyobb felbontásúak a textúrák a játékban, használja rendesen a vramot, texture streaming nincs. Problémám nem volt vele, se fagyás se semmi hiba, teljesen stabil.
Sok sikert, kérdezzetek nyugodtan!
-
Valamiért nem tudta szinklronizálni a mentésedet akkor, amikor abbahagytad a játékot majd kiléptél a Steam-ből. Ez lehet Steam szerver hiba is (ritkán van), de a te neteddel is lehet baj. Ilyenkor azt tudod csinálni, hogy azt az opciót választod, ami a legfrissebb, mert mindig kiírja, hogy a mentések mikoriak. Nálam is pont ez volt este, de én persze a legfrissebbet mentést választottam, és nem veszett el semmi.
(#1566) maross: kiírja, hogy mikori a mentés
(#1570) danih: igen, az achiekat utólag kapod meg, miután online elindítottad a játékot.
-
csaabz
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek. Csak 1 gépről játszok. Hogyan kell kikapcsolni a Cloud-ot? Fontos ez? Hogyan váltok online és offline mód között? Ha offline módban maradok, annak van valami hátránya?

-
maross
nagyúr
Ha "A" gepen szoktal jatszani, de hetvegen "B" geprol jatszottal, akkor B gepen es a steamen lesznek a legfrissebb mentesek, igy ha ujra "A" gep elott ulsz, le kell tolteni steamrol a mentest. Viszont ha offline modban tolod, akkor ugye a szamitogepeden lesznek frissebbek a mentesek, es fel kell tolteni steam cloudra. Ha gepet vagy online/offline modot valtogatsz, akkor sajna figyelni kell ra. Beleepithettek volna egy olyat, hogy tobb infot ir ki (pl mikori a mentes), konnyebb lenne az eletunk, de ez van, ezt kell szeretni.
-
csaabz
őstag
Még a hétvégén játszottam a játékkal, írtam is róla itt pár sort. Tegnap este is nekikezdtem, de előtte a Steam a következő üzenettel fogadott: Nem tud/tudott szinkronizálni, így 2 lehetőségem van:
1. Letölti az adatokat a Steamről,
2. Az én gépemről tölti fel az adatokat.
Mivel még SOHA nem használtam Steamet, nem tudtam mire vélni, így az első lehetőséget választottam. Nagy butaság volt, mert a szinkronizálás hiánya miatt a Steamről nem a legfrissebb adatokból lett az új elmentett játékom, hanem amit még előtte eltárolt. Szóval 7-8as szint helyett újra 3as voltam. F@sza.
Gyakran csinál ilyet a Steam??
-
maross
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Pont ott fejeztem be tegnap este. Mar majdnem mindenem kifogyott, mikor csunyan raalltam a foszenyora, es beletoltam vagy 15sniper criticalt, es meghott, max hprol. Nem szabad valtogatni a summonolt robotok es a fogenya kozott, mert visszatolti a shieldjet. Makom volt amugy, pont eleg volt ra a maradek ammo.
mas: amugy nekem a skillek borzaszto gyengenek tunnek, alig ad hozza valamit a karakterhez. Ha nem lenne egy sem a mostani 7 skillpontbol, meg se ereznem. Zeronak a fo tulajdonsaga se tetszik igazan, csak a sniper skillek miatt valasztottam. De valoszinuleg jobban jartam volna a turretessel, igy latatlanban o tunik a legjobbnak.
-
maross
nagyúr
A jatek nehezseget jol elaltalaltak, vagy csak en latom igy?
. Lehet menni haladosabban is, de azert a loszert nem lehet esz nelkul loni, bossoknal volt sima is, volt szivas is. Kivancsi vagyok a kov fokozat milyen lesz, mar most 2 headshot kell egy csomo emberbe, pedig most talaltam egy uj snipert (lvl12-on, 150es damage). -
Vico87
tag
Kipróbáltam, áthozhatók a karakterek a virágbolti verzióból, badass ranggal együtt. Ennyi a teendő: My Documents\My Games\Borderlands 2\WillowGame\SaveData\<hosszú számsor nevű mappa> tartalmát le kell menteni, majd amikor az originál játékot elindítod, lesz egy újabb hosszú számsor nevű mappa mellette. Na utóbbiba át kell másolni az előbbi tartalmát és kész.
Szerk.: Persze achievementeket nem kap az ember azonnal, mint anno az 1-nél, amikor megjelentek. Pl. hiába vagy 14-es szintű, az 5-ös és 10-esért járó achievementet akkor kapod meg, amikor legközelebb szintet lépsz.
-
tome.jr
addikt
Van valakinek már tapasztalata pt2-ről?
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
remek, köszi

-
Na ez se lesz valami hosszúéletű játék már látom
Tele a net a végigvitelével. -
danih
veterán
Roland:
I used to be a Vault Hunter, like you...
... until I took an arrow to the knee
-
kérdés azokhoz, akik boltban vették a játékot (gameshop, cd galaxis, etc.).
- milyen kiszerelésben jön? DVD?
- milyen DRM van rajta?
- hogyan lehet vele multiplayerkedni? valahogy steam alá be kell játszani?köszi,
g -
TESCO-Zsömle
titán
Izé...
Mindenki kettőt kapott a preorder SkinPack-ból? Mert nálam két papír volt a dobozban.
-
Sonja
nagyúr
SPOILER!!!
-
omikron23
senior tag
Megjelenés előtt kipróbáltam a virágboltos verziót, és abban sokkal egyszerűbb volt haladni, könnyebben léptem a szinteket. Most hogy végre az eredetivel játszok, kicsit nehezebb lett a game, de ezt nem is nagyon bánom...

-
dunc
nagyúr
Van az a küldi amibe a kapu előtt dudálni kell,na ott nem írja már ki,és nem is történik semmi,mit tudok tenni?
-
karicska
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem volt senki mögöttem a sorban. Legalábbis nem emlékszem rá, mert amikro mondta, hogy nincs akkor elborult egy kicsit az agyam. Tettem egy felesleges 1 órás kört.
-
karicska
tag
Annyit azért megkérdeztem, hogy mit harcoltak ki: Season pass vagy pénz visszafizetés a jelenlegi két lehetőség.
-
Draken
őstag
Meg lehet valahogy szabadulni a base bane fegyver adta rossz, elváltozott hangtól?
-
Edem05
őstag
Próbáltam beregisztrálni a Season Pass-om....
KÉP Az a "legjobb" az egészben, hogy Steam Store-ban vettem mikor rosszul írták ki 10€-ért. Valaki járt még így rajtam kívül?Kérdés: Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
karicska
tag
Msot jövök a boltból. Mindenféle Borderlands 2 érkezett csak Vault Hunter's edition nem. Persze én ilyet rendeltem...
-
karicska
tag
Gameshopot most hivtam: megérkezetta borderlands 2 hozzájuk is.
Este steamen jelentkezem ha felvan telepitve a cucc.

-
Helmoras
őstag
KSZ-től visszairtak hogy mára igérte a kiadó a kódokat. de még nem kapták meg.
-
-
tome.jr
addikt
Átírtam az ini fájlt, visszalépve tényleg smooth-abbnak tűnt. Aztán észrevettem, hogy az FXAA-t kikapcsolta és a physx-et is levette low-ra + bekapcsolta a vsync-et. Ha visszaraktam ezeket az eredeti beállításokra akkor kb ugyanott voltam mint előtte, de még nem tudtam nagyon mélyrehatóan tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nálam 1 kék cucc a bosstol (dehát az fix pistol) és 9 vagyok

Te ne idegesíts már, bakker!
Eszméletlen mennyire nincs szerencsém a loot-hoz. 

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)