Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Aki megveszi a mechro packot az megkapja a premire klubos bónuszokat legalábbis a dlc-k között megjelent nekem is hogy tag vagyok. Elvileg írják is hogy a pack tartalma a fent is felsorolt kulcs és fegyverek de ezt mint premier clubtag kapja az ember. (Megjegyzem az a 3 fegyver amit adtak az első árusnál ment is a levesbe...)
-
Pet1985
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom sajnos linkelni, mert a Playstation 3-on belül, az Usa Store-ból tudom megvenni.
Ezt írja:
The Borderlads 2 Premiere Club features a number of exta in-game content, including the Gearbox Gold Gun Pack, a Golden Key, which unlocks rare items in the mysterious Sanctuary Loot Chest, a Vault Hunter's Relic, which boosts gear-hunting fortune, and the Mechromancer, a 5th playablecharacter class, when she becomes available. -
Pet1985
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Mechromancer az új karakter ha jól tudom. + arany kulcs is van meg fegyverek. Akkor megér 10 dolcsit a cucc.
-
Pet1985
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor valószínű ha a Season Pass-t megveszem, akkor nincsen abba benne. Csak nem tudom, hogy a Premier Club-ot érdemese-e megvenni.
-
Pet1985
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Store-ról 10 dolcsiért szedhető! Nem tudod mit tartalmaz???
-
Pet1985
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy ha megveszem Store-ról a Season Pass-t, akkor abban benne van a Premiere Club vagy azt külön kell megvenni Store-ról??? ( ps3 )
-
tome.jr
addikt
Van pár challenge ami "undiscovered"-ként van jelölve. Ezek azután nyílnak meg ha bizonyos másik challenge-nél elérjük az 5. szintet:
Rocket Launcher Challenges: Catch-a-Rocket! (Unlocks after LV 5 Splish Splash)
Shotgun Challenges: Shotgun Sniper (Unlocks after LV 5 Open Wide!)
-
LLKobe
veterán
Megnézte már valaki hogy az új 306.97-es nVidia driver dob-e valamit a teljesítményen az előzőhöz képest? Új physx szoftver is van benne.
-
LLKobe
veterán
Ki korán kel, patch-et lel

-
Mukorka
addikt
Csak megvettem ezt a karaktert de elég idegesítő a szenvedés hangja. A robot mókás bár ez is kontrollálatlan skill így sok beleszólás nincs hogy épp mit támadjon a robot. Mondjuk azért kellett mert újra kellett kezdenünk haverral és a két nem próbált karakter közül ő vitte dlc híján az assassint így én a mechrot. Salvador nagyon nem jön be

-
Sonja
nagyúr
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ahha. köszi!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
Hát hogy az egyik (ha nem mind) boss-t csak egyszer lehet leölni naponta. Ha a csapatból valaki már leölte aznap, akkor nem jön.
(#2774) tome.jr: Oltári. Bár kicsit képzavar van a Seraph-al. Most akkor "rarity level", vagy Vendor?
Én örülnék, ha valamilyen úton/módon visszahoznák az Eridian fegyókat.
-
tome.jr
addikt
A new rarity/quality level for gear, “Seraph.” (There’s already: white, green, blue, purple, orange… and eTech (magenta).)
A Seraph Vendor who sells top-level gear, but only accepts Seraph crystals as payment.
Seraph Guardians who can be slain in order to obtain Seraph crystals.
A new hovercraft vehicle (and enemy hovercraft vehicles as well).
New weapons to include: Rockets, Saws and Harpoons.
New legendary items/weapons: Blood Relic, Anshin Evolution Shield, Scarlet’s Greed, 12 Pounder, Little Evie, and Stinkpot.
A new head for each player character class.
A boss with a raid lockout whereby the boss is locked if one or more players have slain the boss already that day.
Bosses: The Leviathan, Scarlett, Hyperious the Invincible, and Master Gee the Invincible.
“Fear the Reaper” Health Attrition affect whereby players’ health is temporarily reduced upon each revive during a given battle.
Seven locations: Hayter’s Folly, Oasis, Washburn Refinery, Wurmwater, The Rustyards, Magnys Lighthouse, and The Leviathan’s Lair.
-
tome.jr
addikt
Amit valószínűleg kapunk a Pirate DLC-vel:
- Each class gets a new head.
- New rarity level? (Level 6, "Seraph")
- New items/weapons. (such as the Blood Relic, Anshin Evolution Shield, Scarlet's Greed, 12 Pounder, Little Evie, Stinkpot, and more!)
- Lots of bosses and multiple raids (3)! (such as Scarlett, the Leviathan, Hyperius the Invincible, and Master Gee the Invincible) -
pohár
félisten
a Steam mióta állt át €-ra? eddig nem $-ban volt megadva minden ár?
30€-ért tudják ki fog Season Pass-t venni
-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha már Captain Scarlet: [link]

-
Sonja
nagyúr
Az első DLC Október 16-án jön!
Season Pass-ra fel. 
-
danih
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Szia!
Tudjuk, ismerjük, de túlnyomórészt úgy gondoljuk hogy cheat, ezért nem használjuk
-
kapcsolat88
tag
Üdv

Említettem a minap, hogy súlyos fegyvergondokkal küszködöm. Azóta találtam megoldást. Végtelen mennyiségű golden key adható magadnak és elég egyszerűen kivitelezhető. Ha esetleg van rá érdeklődés, szívesen bedobom a közösbe az információt.
-
wesker24
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jah elég morbid !

-
wesker24
senior tag
Ime az új MechroManci Rabbit Edition !

-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor mégis csak jogos volt az értetlenkedésem
-
tome.jr
addikt
76 óra alatt értem el lvl 50-re. Wildlife Exploitation Reserve után vagyok, Creature DLC-ből megcsináltam 3 kört. Most félreteszem a szirént, majd level cap után előveszem. Innentől a Mechro-t pörgetem ki lvl 50-ig.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Befejeztem mara, eleg volt 2 ora
. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
és hol írtam, hogy ők? kifejezetten a Steamet szidom az elejétől kezdve.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
Na jó, de erről nem a BL2 vagy a Gearbox tehet. Ők elég egyértelműen leírták, hogy mi a szitu.
Páran itt már a játékot és a készítőket szidják, mintha bárkit is átvertek volna, pedig egy elég korrekt és tartalmas valamit kaptunk.
152 órám van benne, és még egy karakterrel sincs "fullra" kipörgetve.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Erdei88
üzenetére
Nem tudom mit kell ezen tisztázni.
Jóval megjelenés előtt meg volt hirdetve, hogy a Mechromancer az előrendelőknek "ajándék", a többieknek 10€. Ahogy azt a fenti link dátuma is mutatja, az is le lett tisztázva, hogy a Season Pass nem tartalmaz semmilyen előrendelésért osztott DLC-t.
-
igazad van, de a Border ellen azért épp nem lehet ezt felhozni, az alapjátékban is rengeteg lehetőség van simán. nem is játékot szidom most ezért, hanem a Steamet, hogy feleslegesen belengették ezt az egészet.
de mondjuk még örülhetek, hogy a 10EUR-ért vett season passomat nem vették el, hehe.
azért már tényleg ideges lennék. -
maross
nagyúr
válasz
Malachi
üzenetére
gmg-n van 10euroert, bar annyit tuti nem adok egy karakterert, max negyede realis. Vicc hogy mar 4 darabban adjak el a gamet, alapjatek, season pass, karakter, +dlcszerudolgokamelyeknincsenekaseasonpassben. Szep vilag fele nezunk
. Ha ez igy megy, tenyleg eljutunk odaig, hogy tokolcso lesz a game, es gyakorlatilag demo verziot veszel belole, amit upgradelgethetsz penztarcadtol fuggoen, a vegen pedig megall 3 jatek aranal... -
v-paci
aktív tag
Elvileg úgy volt, hogy a Premier Klubos előrendelőknek járt ingyenesen a Mechromancer. Ezért nem is értettem, hogy mi volt ez a kavarás, hogy a Season Pass-al együtt aktiválták, sőt úgy is volt írva, hogy azért jár.
Ez már a sokadik fail a sztím és a bl2 kapcsolatában. Kezdődött a 10 eurós Season Passal, folytatódott a nem aktiválható dobozos játékkódokkal (jópár ilyen fórumtéma van) és akkor még ez is.
-
ja, eddig tartott a mese, túl szép is volt. csak az előrendelőknek jár, hiba volt a preorderrel reklámozni és hiba volt az 5EUR ár is, mert valóban 10EUR-ba kerül.
akkor ennyi, megyek vissza Commandora, ezt meg megveszem majd később valami akcióban, remélem lesz. a karakter ott van, lvl10-en, elvileg onnan tudom majd folytatni.
de még egyszer, lúzer, láma Steam.

-
danih
veterán
Na megint kavarás van

-
halljátok, nagy a gáz...bocs nem fordítom le, de itt a teljes sztori. f@sz steam, de tényleg.
"OMA Dark-Noir eredeti hozzászólása:
I have the same problem. I bought the Season Pass DLC Pack, Ingame it say "installed" but i don't find my Mechromancer...Game is bought by Steam.
Sadly, you have been misled by a Steam-mistake. The release of the Mechromancer was the mother of epic fails. First they errantly included Gaige with the Season's Pass. Oops. They corrected that, but then proceeded to put her up for half price. That got corrected too.
Later on, they recalled all free Mechromancers, even the ones that are legit like the pre-order/collector edition Mechromancers.
The second patch corrected that and now those who should have the Mechromancer for free should see her reinstated with the validation of local files.
That means that those who bought the Season's Pass with an eye to get a free Mechromancer but who don't have a pre-order/collector's edition of the game will not get their Mechromancer back, unless they buy her for the known price of €10."most próbálom ezt a validációt, de nem remélem, hogy visszakapom a karaktert. bár fura módon tegnap, mikor elkezdtem az elejéről vele, azt írta premier club tag vagyok és megkaptam a gearboy sárga stukkerokat is...furaság furaság hátán.
-
oppábasszus, nekem is, csakhogy én a Steamen vettem a Season Passt!

na megyek reklamálni, kapják be.
módosítok, ezek menet közben változtattak a feltételeken. tegnap bemásoltam, hogy Season Passhoz is jár a karakter, ma viszont ez áll ott: Note: If you have pre-purchased the game and received the Premiere Club content, you do not need to purchase this content.
ez kicsit szabálytalan, vagy nem?
-
maross
nagyúr
Hopp, visszavontak a mechromancert

-
Sonja
nagyúr
-
wesker24
senior tag
Igy van nem tudja kezelni kipróbáltam Medium/Highon és egy ideig jól is megy de utána random kifagy a gép és csak a RESET segit rajta emiatt buktam 4-5 óra Gameplay-t
azóta köszönöm nekem nem kell a Physix megvagyok nélküle is !Na meg aztán vidéki paraszt vagyok akinek nem telik GTX 680-ra a GTX 460-ra is ugy gyűjtögettem a pénzt hónapokig !
-
pohár
félisten
"Installing Borderlands 2′s Mechromancer resets your badass rank/keys
UPDATE: Apparently, only cheaters have been affected by downloading the new character in Borderlands 2, so download away and mechromance, my pretties!"
szopattyú
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wesker24
senior tag
Nekem GTX 460 OC 1 GB-os VGA kártyám van és nálam minden maxra van állítva kivéve a Physix az Low-on van és csak meg se röccen a játék sehol egy szaggatás vagy akadás !
Néztem Medium illetve High grafikai beállítások mellett is úgyis ment csak egy idő után gondolt egyet a játék azt kifagyott random és buktam az egészet így buktam vagy 4-5 óra gameplay-t és kezdhettem elölröl !
Szóval a Physix Low-on van és gond egy szál se azóta már 2x-szer is végigvittem a játékot Siren-nel és most megy a Mechromanci csaj is !
-
kapcsolat88
tag
Üdv

Valaki lenne kedves elmondani, hogyan lehet módosítani az .ini fájlokat, mikor menteni akarom a változtatásokat azt mondja hozzáférés megtagadva. Előre is köszönöm.
Amúgy pt2-ben nagyon nehezen haladok...komoly pajzs és fegyver gondjaim vannak
Esek kelek, nem semmi. -
Gippo
senior tag
Csak GTX 6xx kártyákra lett optimalizálva a gém a patch-el, vagy úgy cakkumpúder?
-
Krike
aktív tag
Tudom, hülye kérdés, de eddig nem tudtam kihámozni a léneyeget, hiába olvastam végig a fórumot. Ha vettem BL2-t yuplay-en és veszek ott season pass-t, akkor lesz új karim, vagy nem? Illetve az a vásárolt játék normális verziójával is megy-e (azzal, amit az orosz mellé adtak), vagy csak az orosszal. Köszönöm szépen előre is.
-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom, ezen a képen ilyen. Többin nem. Physx-nek mi köze a kép minőséghez?
-
v-paci
aktív tag
Nálam a gát belsejében, amikor Rolandot kell kiszabadítani vágta játszhatatlanra valami a játékot. Ilyen 17-18fps volt a középső physx beállítás mellett. Nekem annyira mondjuk nem jöttek be ezek az effektek, valahogy nem illeszkedik annyira a játék képregényes hangulatába, főleg amikor a toi-toi budikból kilöttyen a trutymó... bár lehet nvidia kártyán szebbek lennének.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Le van szedve neki a rajzolt kontur, es furan nez ki az egesz. Meg lehet a jpg tomoritese is rasegitett.
-
tome.jr
addikt
omikron, erdei: Nem zavar benneteket az a brutál recés kép?

Na nem csak nekem bántja a szemem.
-
tome.jr
addikt
Az első Season Pass DLC-nek megvan a címe, sztorija:
Captain Scarlett and Her Pirate's Booty. Egy új helyszínen az Oázisban fog játszódni és valami kincset kell keresni. Itt van róla leírás, dialógusokkal együtt.
9 chapter-ből fog állni.
Egyéb hírek, illetve a forrás: [link]
-
Sonja
nagyúr
Jött ki egy új WHQL nVidia driver! Talán segíthet az is egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Tiszta "Jedi visszatér"