Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BorgBoss
tag
Nincs, semmi, de szerintem nem is lesz. Az egyik cikkben azt olvastam, hogy az utolsó kaland tartalom júniusban lesz, de nem volt egyértelmű, hogy ezt a SP-re mondták vagy globálisan. Az szövegkörnyezet globálisra célzott. Szerintem kevesen vennék meg asz SP2-t, legalábbis a fórumok alapján, mivel elég elégedetlen a nép a tartalmak hosszúságát illetően. Eredetileg azt mondták, hogy legalább olyan hosszú lesz mindegyik DLC, mint a a "General Knoxx", de azt egyik sem közelítette meg. Ha lesz is még DLC, akkor egyesével fogják kiadni és addig, míg rendesen folyik belőle pénz a kasszába. Már nem fognak ígérgetni.
Én már számtalanszor végigjátszottam és nekem megfelel. Tetszik, hogy más-más környezet az összes DLC, mert, ha beleunok valamelyik terület ellenfeleibe, akkor átmegyek egy másikra és így nem ismétlődően unalmas. -
Devil Smile
őstag
okok el is felejtettem meg az ablakot is bezartam..

talaltam apron egy Ru+Ww sp kulcsot az aktivalhato v az is valszeg VPN es?mindenhol csak 30€ ert talalok SP-t es hat 9e ft az nem keves hulye voltam es megvehettem volna mult7n mikor 9e bol meglett volna az egesz b2+sp..

-
BandiHUN
veterán
Lenne inkább valami jó nagy vagy jó érdekes DLC misszió...szerintem az 5 karakter bőven elég ígyis,nemigen van,aki karinként beleöli a 100+ órát ígyis,hogy mindet maxolja...
Viszont nagyon jó lenne valami randomizált feladatos kifejezetten coopos móka,vagy lehetne poén valahogy többet visszahozni a BL1 alapjaiból,valami időutazás,ilyesmi...az persze édes álom,hogy végigjátszani az 1-et,mégha korlátozottabban,ezzel a motorral,karikkal,stb... -
BandiHUN
veterán
Azért jó lenne tudni,mik azok a hibás fileok...Steamben a clientregistry.blob fájlt töröld ki például,és lőj ki minden víruskergetőt,vagy tedd kivételbe a mappát,hátha valami túlzott óvatosság miatt karanténba rakja/nem engedi letölteni valami.Olyan gond is lehet,hogy a steamnak nincs elég hely,nem tudja hová tenni az ideiglenes fájlokat.Én jártam úgy 10 gigás játékkal,hogy 15giga hely mellett még visított,hogy nem tudja letölteni...
de alapesetben tényleg nem lehet gond.Ha karanténozik pl.a vírusirtó,a naplóban benne szokott lenni...ha nem használsz naplózást,kapcsold be a próba erejéig.Egyébként ilyen lehet sérült savefile miatt is szerintem,a Border 1-nél is volt ilyen,hogy a játék vagy el se indult,és csomó hibaüzi,de elindult,viszonta a karakterválasztónál fagyott szét az egész. -
pohár
félisten
ja, szakadjanak meg... Hyperius gondolom kb legyőzhetetlen így...

tegnap játszottam egy kicsit, nekiálltunk a Terrának, már csak egy hangyafingnyi élete marad, kilökött a pályáról, respawn... futok fel, ugrok le a lyukába, erre TELJES élete volt
hát mondom akkor szíjatok gázt, kiléptem a picsába, úgy felidegesített ez a fos

-
tome.jr
addikt
Fasza, végre játszható a DLC

Ma reggel sikerült összekukáznom a Bee-t. Meg is látogattam Terra-t, végső soron a Hellfire vált be ellene, egy tár kb 3700k-t sebzett rajta, de még így is vagy 5-6x újra kellett újratöltenem.

Rájöttem, hogyan lehet korlátlan mennyiségű cumót eltárolni. Van a minden karakterrel közös Claptrap stash. Az ide átpakolt dolgokat a másik karakter átrakja a safe-be és utána megint tölthető a stash. Persze ehhez az kell, hogy mindegyik karival elérjünk Sanctuary-be, de szerintem megéri azt a pár órát a dolog.
Az új kódokból max 3-at tudok megcsípni, de igazán a jelenlegi állás szerint nincs túl sok értelme gyűjtögetni őket mert semmit normálisat nem ad a láda.
-
BorgBoss
tag
Köszönjük! Ez pont jól jött, mert nem bírok a robotos ketrecharcban. Olyan Badass-ok jönnek szint felett, hogy csak remegő lábakkal, elfogyott töltények, bújtam a 7. körben a sarokba. Onnan dobáltam ki a dupla ágyúkat, amiket pillanatok alatt leamortizáltak. Elugrottam az 5 aranykulccsal egy kis tápszerért (fegyver, mely tápszert adagol a robotoknak). 4 kulcsomba került 2 pajzs, 4 gránát és 2 pisztoly

Aztán gondoltam Moxxi ad 120k-ért egy savas fegyvert. Erre kaptam egy tüzeset.
Jó kör volt. maradt 16k pénzem
Na megyek vissza, mert nem hagy nyugodni a pálya. Egyébként baromi jó harc van ott. -
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy épp elromlott?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tiszta "Jedi visszatér"