Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
játék itt előrendelve, elég sok plusz dolgot adnak

futárdíj meg nincs, mert előrendelés
-
kösz az infót srácok! season pass megvéve, eltéve későbbre.

-
fi:zi'k
nagyúr
Meddig lesz feldolgozás alatt a vásárlási szándékom?
Nem dobott át a PP oldalára csak szenvedett vagy 5-6 percen keresztül, aztán meguntam és indítottam volna új tranzakciót, mire mondta, hogy ezt már egyszer megvettem és 2x lesz kiszámlázva, ha folytatom. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Nem kell ajándékozni. Magad is aktiválhatod Inventory-ból.
-
intercooler
őstag
Ez a dobozos verzióhoz is használható? Igen mivel az is steamwork-ös

Mit jelent az hogy csak ajándék? (nem vagyok steames)
Azt hogy amíg nem jelenik meg a játék csak ajándékba tudod megvenni, vagyis nem magadnak. Legegyszerübb ha valakivel összeállsz és mind 2en megveszitek, és majd egymásnak ajándékozzátok ha megjelent!!(#393) TESCO-Zsömle
Saját magamnak? na ezt nem tudtam

-
intercooler
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Megvéve

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pü.

-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez a dobozos verzióhoz is használható?
Mit jelent az hogy csak ajándék? (nem vagyok steames)
-
TESCO-Zsömle
titán
Fizetve.
Aki meg akarja venni: Egyelőre csak ajándékként lehet, mert a saját magad számára történő vásárláshoz szükséges az alapjáték.

(#386) fi:zi'k: Engem megnyugtat a tudat, hogy 2013 Júniusáig 4db DLC kerül piacra. Azt ugye már tudjuk, hogy a Mechromancer 2-3 hónappal megjelenés után fog jönni, ami ráadásul egy teljes kaszt. Annak meg nem 1-2 óra, mire feltápolod...
Én tűkön ülve várom már. Csak jöjjön vissza az alaplapom a gar-ból...
(#389) fi:zi'k : Mivel SteamWorks-ös, így Steam nélkül a dobozos verzió sem használható. Én be se rakom a lemezt a gépbe... Fogom a kódot, beküldöm Acc-ra, aztán letöltöm a játékot Steam-en keresztül.
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Elméletileg igen.
Includes access to four brand new individual add-on content campaigns for Borderlands 2 as they become available.
Add-on content packs are scheduled to be released following the game’s launch through June 2013.
Each campaign will feature several hours of gameplay and introduce new adventures, allies, enemies and environments.
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Azám

Jól látom hogy a STEAM-en gyanúsan olcsó a season pass? Harminc dodóért jelentették be, viszon itt csak tíz euro
Az gyanúsan félár 
Ennyiért simán megéri a 4db DLC.
-
intercooler
őstag
Eljött a várva várt hónap SZEPTEMBER
Már csak párat kell aludni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Az a vicc, hogy csak az alap változatokat írják 18-ra. A gyűjtői kiadások mind 21-én jelennek meg.
sz: Én mondjuk nem bánnám, ha a futár már 15-e környékén idehozná... Lenne időm átvizsgálni a láda tartalmát.

-
7
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
18-an az Egyesult Allamokban jelenik meg. Szerintem a GamersRoomban nem lesz elerheto olyan koran. De ha megis, idehazulrol nem fogsz tudni vele jatszani Steames megjelenesig, mert Steamfuggo a program.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
STEAM: Borderlands 2, Elérhető: 20 szeptember 2012
Akkor már 20.-án lehet tolni?
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
+1
Fel fogom hívni a boltot ahol előrendeltem hogy a megjelenés napján mikor várható a futár, ha a válasz nem az lesz hogy délelőtt, akkor megyek be érte a boltba

-
Edem05
őstag
Új Trailer!!!
-
LLKobe
veterán
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tudtommal nem, bár lehet hülyeséget mondok.
Egyébként most jött ki róla egy írás LO-on. -
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Nem lesz az kicsit kevés?
Én most egy 440 beszerzésén agyalok, de attól tartok nagyon leesne az átlag fps is, mivel a Physix visszafogja rendesen. -
nagyúr
Akinek Ati kártyája van, az fog mókolni hibrid megoldással, hogy legyen Physix is?
-
LLKobe
veterán
Újabb, több mint egy órás gameplay videó.
-
LLKobe
veterán
A végén mutatják a Mechromancert
Még nem sikerült odáig eljutnom
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
fél órát néztem, elég volt. jó lesz ez.

-
LLKobe
veterán
-
tome.jr
addikt
-
LLKobe
veterán
PC menü screenshot-ok:

Sokkal több grafikai beállítás van mint az első részben, uh nagyon frankó

Ráadásul látszik hogy a physx-et több lépcsőben lehet állítani, uh nem csak 680-on fog menni, ez is örömhír
-
intercooler
őstag
-
7
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Hehe, ez igy vicces volt olvasva is, miylen jó lesz még a játékon belül

-
intercooler
őstag
-
nemaa
csendes tag
Egyre közelebb a megjelenés! Én nagyszerűen szórakoztam soksok órán át 3 haverommal az első résszel, alig várom a folytatást!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Te meg inkább feljöhetnél gőzre, mert beszélnem kell veled!
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogyan? Például nőies design-al, vonalvezetéssel, és azzal a lilás-rózsaszín díszbetéttel ott középen.
Jó lesz az nekem 
-
TESCO-Zsömle
titán
Hogyan? Például nőies design-al, vonalvezetéssel, és azzal a lilás-rózsaszín díszbetéttel ott középen.
Végülis a liberalizmus korában... Minap láttam egy kerékpáros csávót tokától bokáig bugyirózsaszín bringás mezben.
A Bandit-ról nem hiszem, hogy lesz videó. Ahogy nézem, ezek reklámfilmek. A Bandit fegyók egytől egyig kézzel barkácsolt ketyerék, szóval nincs mögöttük "gyár", ami reklámfilmet csinálna...
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogyan tud egy fegyver elnőiesedni? Én az új fegyver márkát vártam, hogy bemutassák a Bandit-ot, de jók lettek ezek a kis vidik.

-
Edem05
őstag
Itt az utolsó:
-
Edem05
őstag
Na akkor még egy:
-
Edem05
őstag
Borderlands 2 "Tediore" Weapon X-Play Exclusive
Egy kis fegyverbemutató a jól megszokott poénos módon.

-
LLKobe
veterán
Fasza lesz ez, az első részt is imádtam pedig az durván egyhangú volt a sok sivataggal. Ez sokkal változatosabb lesz, max majd picit lehúzunk a kontrasztból és jó is. Úgysem a grafika a lényeg, hanem a coop lövöldözés/gyűjtögetés, abból meg nem lesz hiány.
A Physx meg kifejezetten tetszik, de rohadjon meg, ezért nem dobok ki százezret VGA-ra. Ha úgy is menni fog, akkor veszek 9k-ért egy 9600GT-t a fizikára és kész, ha nem, akkor meg nem.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Erre mondják, hogy a kevesebb néha több.
-
deicide
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na de az első rész ezek nélkül is siker lett, nem lenne szükség rá, hogy giccsparádévá változtassák.

-
deicide
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, az nekem is feltűnt, hogy néhol már túl színes, ami nemigen illik bele az első részről kialakult képbe. De bízom benne, hogy a végleges verzió azért hozni fogja az elvárásokat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Passz. Az sem biztos, hogy így lesz, csupán következtetés...
Egyrészt valahol már elhangzott, hogy az nV házon belül is limitálni fogja az extra szolgáltatásokat, hogy azt csak a csúcs-kategória kapja. Másrészt ide is linkelve lett az ominózus GTX 680-as Border-bemutató, ahol maga a fejlesztő bácsi mondja el, hogy ők az elérhető legjobbat használják (GTX 680) és aki azt akarja látni, amit ők, annak szintén azt kell használnia.
Hogy aztán ezekből ki mit szőr le, azt rátok bízom. Hogy én mit szűrtem le, azt látjátok. Voltak már az nV-nek ennél csúnyább húzásai is, és nem a Gearbox az első, ami lefeküdt egy kártyagyártónak. Sőt, megkockáztatom, hogy ez így még jobb is, mert legalább bizonyos aspektusból odakoncentrálnak a PC-változatra.
A grafika jobban aggaszt. Rengeted képet/videót láttunk, iszonyú rusnya grafikával, és túlszaturált színvilággal, szemben a Borderlands 1 kissé kopottas, poszt-apokaliptikus világával. Jó, persze voltak ott is viszonylag élénkebb részek, de azért értitek mire gondolok...
-
deicide
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És a 2db 670esemmel?

-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na ja de komolyan mekkora ....... ez

-
Sonja
nagyúr
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ránéztem a képre és az első ami eszembe jutott: konzol. 0 élsimítás, elmosódott textúrák, ennél az első is jobban néz ki nálam.
de valahogy még így is tetszik. az egész úgy, ahogy van, jó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Csak én látom ez alapján (meg a videó alapján is) hogy grafika terén rosszabb, mint az előd?
Vagy ezek a konzolos verzióból vannak és azért olyan amilyen...
sz: Amúgy mondták, hogy több crawmerax lesz és combosabbak is... Ezen a téren van még potenciál... Itt hoznám elő a ládikás verzióhoz mellékelt "Creatures of Pandora" posztert. Bekarikáztam Crawmerax-ot:
Azt hiszem sejted mire gondolok "potenciál" alatt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLKobe
veterán
-
Edem05
őstag
-
deicide
veterán
Ha jól értem, akkor megjelenésig hiába van kuponom, nem tudok vele mit kezdeni, addig nem tölthető a játék.
-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Értem én, de akkor nem tudom beintegrálni a steam fiókomba, mivel az eredeti dobozos bl1-et sem tudtam. Sorozatszám eltérés miatt. Jó, tudom, minek, de ez már oly kényelmes így.
No mindegy, a lényeg, hogy az áratok ne emelkedjen
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BorgBoss
üzenetére
Úgyhogy a 9-10e Ft-os kiírt itthoni árakban ne nagyon bízzatok, ha premier clubról van szó.
Game-en 25 font a sima, ami 9k, Zavvi-n ingyen szállítással 30, ami 11k felfele kerekítve. Mindkét boltban árgarancia van, és mindkét helyen úgy adják fel a csomagot, hogy megjelenés előtt mindenképp megkapd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De már hónapok óta elő van rendelve máshonnan:S Most mondjam le?
na mind1 berendelve innen is.

Az gyanúsan félár ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
belenéztem az elejében a színek itt is rendben vannak. Szóval had jöjjön
Még nem sikerült odáig eljutnom