Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
-
genndy
addikt
Tweakert biztosan nem. Viszont ha már így mondod, az AMD Gaming Evolved fönt van, és asszem rá is eresztettem, de utána minden ini-t visszaraktam egy biztonsági mentésből (az ilyen "optimizálókban" nem hiszek, csak kellett a pont
). Mindjárt megnézem hogy mit csinál ha hagyom hogy a játék generáljon egy ini-t.
.
.
.
Vadiúj generált ini-vel is engedi állítgatni. Passz, de nem is nagyon érdekel, majd állítgatom a PhysX-et ha Nvidia kártyám lesz, addig marad low-n. -
genndy
addikt
-
ha már ilyen jól összeszedted, akkor csak kiegészítem egy kicsit

két hátránya van a dolognak:
- a használt szoftver eladásra így nincs lehetőség
- a Steames Terms of Service vonatkozik erre a játékra is, aminek azért vannak érdekes pontjai, amelyek Internet-szerte hosszas vitákat generáltakegyéni preferencia kérdése, hogy kinek melyik mennyire fáj (engem pl. egyik sem érdekel).
ill. van még egy dolog, amit lehet előnynek és hátránynak is tekintetni - a DRM. sokan fújnak a SteamWorks DRM-jére, nekem személy szerint az a véleményem, hogy ha már muszáj, akkor az egyik legkevésbé irritáló. csak nézz meg egy SecuROMot vagy főleg egy StarForce-t akcióban

-
Are,on
csendes tag
-
-
akkor kell 1-2 nagyobb tűzerejű mordály, ill. damage / fire rate orientált(abb) build
plusz esetleg tudom javasolni a Trespasseres trükköt - ha az elején lelövöd a sisakját (csak Trespasserrel tudod, amíg van pajzsa), akkor már a pajzsos szakaszban is lehet criticalokat lőni. -
BandiHUN
veterán
Hát igen,ezt úgy szokták mondani,hogy jó dolog a szopás,csak nem mindegy,hogy a cucc melyik végén vagy

Editorral pütolhatod végülis,mert amúgy csak az alküldi adja ezt.Egyébként látod én meg lenyomtam úgy,hogy a tatyómban ottvolt
Fene se emlékezett az egyszem autótunning cuccra...leszámitva persze pl.a pajzsokat. -
BandiHUN
veterán
-
AAntii
őstag
Ott el lehetett bújni a betonfal mögé, vagy legalább volt tér előle szaladgálni, Pete savas fürdője ellen elég nehéz elbújni, egyszer rád megy, onnantól vagy szaladgálhatsz a csatornából előbukkanó patkányok elől, ha pedig nem mosod le magadról (vagy nincs extra brutál jó pajzsod), akkor vége a dalnak. Tegnap 3 raid bossal próbálkoztunk ketten, Pete-et leszámítva nulla eséllyel, mondjuk tény az is, hogy nincsenek 120 ezres sebzésű fegyvereink vagy épp 100 ezres pillanatok alatt visszatöltődő pajzsunk.
-
Tudtommal Badassitude raid bossa az egyszer megölt Pyro Pete utódja, Pyro Pete the Ultra Invicible, a saját bárja pincéjében fellelhető 8 eridium ellenében. Ha bármelyik eddigi ellenfél gondot okoz, akkor ő gyakorlatilag ténylegesen nevezhető inviciblének, magyarul egy gramm esélyed sincs ellene.
-
Működik mert tegnap éjjel zsinórban 6szor vertem agyon , halál nélkül. Viszont néha feljön közvetlenül a szikla elé, akkor nagyon sürgősen a bejárati ajtó jobb széléhez kell simulni, oda nem tud valamiért ( szerencsére ) ütni az a dög.Ilyenkor max 2szer jön fel ugyan ott, utána visszamegy középre.
Legendary Class mod gyűjtésre első osztályú préda, mert azt mindig dob, de kaptam tőle egy legendary snipert is tegnap. -
Are,on
csendes tag
Mert nyominger. Nekem 7-ből 1db volt azonos class. :/ Ha classot farmolsz, jobban megéri, ha Tubby ellenfélnél próbálkozol. Az elég gyakran ad legendary class modot. ( A megtalálásuk okoz némi problémát. Ritkán spawolnak. De nekik is van tipikus helyük, ahol leggyakrabban előfordulnak. )
-
Are,on
csendes tag
Legendary Loot Midget. Nagy eséllyel dob legendaryt, az egyik legjobb farm módszer. Wildlife Preservben van az egyik legjobb LLM spawn hely. Rengeteg videó van YT-n, Tannis megkér, hogy Wildlife P-ből vigyél neki pár ECHO-t. Na, ahonnan neked is ugrott ( nagy valószínűséggel ) a küldetés miatt, minimum 1 95%-hogy spawnolni fog.
Jó eséllyel mind a négy dobozból. -
proci985
MODERÁTOR
elvileg mindbol eshet, de gyakorlatban par helyen ahogy olvastam az utolso ketto dobja jobban. geart szerezni se rosszak egyebkent.
igazabol at tudnal menni Bee pajzsert uvhmre is, viszont megfelelo gear nelkul bejutni a varosba eleg vicces feladat, az ork falun meg rohanni kell (Bee + DPUH nelkul nem akarod megtamadni az orkot ami csak lepi a szinteket).
ha estig nem oldod meg akkor 11 korul elvileg tudok segiteni.
-
proci985
MODERÁTOR
en 54en utottem ki. ha nagyon nem menne vegyel fel, 59es a Zer0m es tegnap uvhmen kiutottem a sorcerers daughtert, szoval gond nelkul le kene mennie.
130 az szep, en kevesebbnel vagyok es 14-15 leget talatam eddig. 1 flakker (normal boss), 1 bunny (lvl54), 1 turtle (lvl44, tvhm blue dobta), 1 package (lvl36, a pirate booty normal bossatol volt azt hiszem), 1 chain lightning (badass wizard normal), 1 blockade (lvl35, raiders of the last boss normal), 1 DPUH (torque automata), 1 WTF ('uvhm legelejen valami common ellenfelbol az elso varosban), maradekok Beek (13-47-50-52-55-56-57-57, mind a fakbol
).keves xp valamennyire normalis, olyan 50-54 kozott mindenkepp at kell menned uvhmre mert nem fog jonni az xp. ott max megint kiegyensulyozottabb lesz a helyzet.
critical fail -bocsi, rosszul emlekeztem- a tiny tina dlc egyik misszioja, es osszekevertem a fegyvert egy masik malivan SMGvel, a Chulainnel. namost ez beslaggeli a karit, de mivel ugyis Beet hasznalok, emiatt ha nincs maxon a kari pajzsa amugy se sebez eleget. cserebe a slag + electro kombo miatt iszonyatosan ut. 4 szint uvhmben eleg nagy kulonbseg, gyakorlatilag a 4300as Chulainnal egy 13000res lvl59es malivan slag geppisztoly mar hajszalnyival jobb damra.
ja igen: bossok ellen ha nem tudod elkerulni, hogy megusson folyamatosan (pl sorcerer's daughter es a pokok), akkor adott esetben valami masszivabb pajzs jobb lehet a Bee helyett.
-
vitaro
senior tag
Normális, TVHM-ben 50-es szint felett nem nagyon kapsz már XP-t. Minden DLC és mellékküldetés teljesítésével nagyjából 55-ig lehet elmenni, ha gyorsabban akarsz szintet lépni, irány az UVHM.
A 3. sorcerer ellen valami elektromosat használj, azt nem szereti. Egy Bee mondjuk tényleg jelentősen megkönnyítené a harcot.
Az Critical Fail lesz, Moxxi adja Flamerock Refuge-ban. Egy spéci SMG jár érte.
-
AAntii
őstag
Szerintem coopban már két emberrel kényelmesen meg lehet oldani, egyedül is, ha van az embernek elég eridiuma. Ami engem megdöbbentett, hogy mennyire nem dobott utána semmit a póniló, de tulajdonképpen már korábban is játékautomatából nyert fegyverrel mentünk. Legendaryval 100 óra alatt én nem találkoztam.
-
proci985
MODERÁTOR
tvhmben limitalt, uvhmben szintfuggo. bar szerintem 54 volt a limit.
ha nagyon nem akar lemenni, akkor a ket fa amikrol le kellett szedned a gyumolcsoket -a vertocsaban- az orc camp mogott a "forest of being eaten alive by trees" reszen kb tizbol egyszer dob Bee pajzsot. eleg gyorsan ki lehet farmolni -menj at a kovetkezo palyara majd gyere vissza, jatek folytatasanal oda fog spawnolni az orc camp ele- es nagy tuzgyorsasagu / szetvalo golyos fegyverrel irdatlanul megdobja a sebzest.
masik megoldas meg a critical fault sorozat vegigtolasa, annak a vegen a fegyver slag + electro kombo, beevel kombinalva en lvl58-59en meg hasznaltam (54es fegyvber, 57es Bee) uvhmen.
mondjuk utobbi inkabb run & gun stilusnak kedvez, bar zeroval erzesre kb ez az ami meg mukodik rendesen es igy lehet szepen kihasznalni a Beet es haladosan menni elore.
ha nagyon nem megy, akkor vissza normal, torque autoverseny lvl3 20 tokent ad es kb ket perc egy kor, 613 tokenert pedig tudsz venni double penetrating unkempt haroldot (aka DPUH). enyem 55os, most 59en valszeg veszek ujat (bar elotte problaok egy uj Beet kiutni), normalon az 50es Terramorphus 55on (52es Beevel) kb faceroll volt.
egyebkent tippre mas kaszttal is menne, Zeronal a stealth skillt leginkabb arra hasznalom ha nincs maxon a pajzs, egyebkent kb geppisztoly / pisztoly komboval megyek uhvmen, ez kiegeszitve slag mesterlovesszel es egy fire / corrosive masodlagos mesterlovesszel (ebbol a fire felautomata gyorsan leamotrtizalni voroscsikos ellenfeleket).
-
Amartus
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
remington2
senior tag
Csak ötletelés szintjén merült fel bennem, mert így sokkal ellenőrizhetőbb, de egyben interaktívabb is lenne az egész.
A kiadó / fejlesztő részéről meg állandó, plusz support kellene a jelenlegin felül, csak az online móka miatt, a szerverekről nem is beszélve, és tényleg ott kikapcsolás veszélye.
Bár szerintem ez a játék mmo-ként is működőképes lenne. Borderlands Online . . .
-
TESCO-Zsömle
titán
Tévedés. Csak annak lesznek teljesítve a küldetések, akiknek elérhetőek a host-al együtt. Ha olyan küldetést csináltok, amit már felvettél, akkor megadja. Ha olyat csináltok, amit még nem vettél fel, akkor nem. Én az 1-be innentől borul az összes olyan küldetés, ami ennek a teljesítése után nyílna meg.
A 2-be egy csomó küldetést megad akkor is, ha az előzmények nincsenek meg. Legalább is akkor így volt, mikor Erdeivel toltuk. Mikor Ő hosztolt, visszadobta a játék elejére, aztán 2 kora küldi után beugrott egy 15 szinttel későbbi.
-
disco fever
csendes tag
nálam csak a 3. verzió jöhetne szóba mostanában, de azt nem kedvelem.
ráadásul az az idegesítő, hogy alig vannak jó fegyvereim, erre végre lehetne egy klassz smg-m és sniperem, de persze mindkettőből ilyen rohadt slag-est sikerült kikapnom
ettől függetlenül köszi a választ. mondjuk én vagyok az idióta, hogy nem tettem félre a mentést előtte
-
persil
nagyúr
Semmivel sem gyengébb(sőt igazából minden jobban megy azóta 1-2%-kal), de nem is erről van szó, semmi köze a gép teljesítményének ehhez, leírtam a problémát, egészen más jellegű a hiba, ezért is kérdeztem, hogy van e valami config tweak, amivel megszüntethetném az fps dropokat.
-
persil
nagyúr
Természetesen igen, 13.2 béta. (a 13.1-et nem tudom felrakni, mert install közben elsötétül a képernyő és onnantól nem történik semmi, elég fura)
BomiBoogie és genndy
Na, ez meg még furcsább, ugyanis annak idején, amikor először játszottam vele, akkor bekapcsoltam mediumra és alig 10-20 fps csökkenést eredményezett átlag, de úgy tudtam vele játszani.
Most ki van kapcsolva(low), tehát semmi köze hozzá.(akkor hd4870-em volt, most hd5770)
A játék tökéletesen megy, majd helyenként, néha minden ok nélkül 30 körülire csökken.Pl, amikor a játék elején 3-an ütik a kis claptrap-et. Ha máshonnan odafordulok, akkor 30 fps, ha várok kicsit, vagy nézelődök, akkor ugyanott visszamegy 60-ra.
Az egész azért idegesítő, mert túl nagy az ugrás(ugye -30fps), ráadásul ebben a játékban még -5-10et is simán megmondok.(a just cause 2 is ilyen, ha beesik 60 alá, akkor konkrétan olyan, mintha szaggatna)
A legrosszabb, ha közelről phaselock-olok. -
pohár
félisten
alap helyzetben eltűnik X másodperc után, de később a skilltree-ben lehet olyan fejlesztést eszközölni, hogy ha megöl valakit a robot, akkor X másodperc hozzáadódik a "jelenlétéhez", így egy zsúfolt területen elég sokáig ott van a robot
(bár akkor is eltűnik, ha elfogy az élete, mert ugye támadják őt is, de egy skilltree csúcsán ott egy fejlesztés, ami ad a robotnak egy akkora pajzsot, amit éppen te is használsz) -
genndy
addikt
Ötletelés volt itt arról, hogy kb 1 évig (vagy meddig, szóval sokáig) lesznek DLC-k a játékhoz. Az első Season Passos összes DLC meg már a játék megjelenése után pár hónappal kijött. Innen eredt az ötlet, hogy ha tényleg egy évig akarnak DLC-ket kiadni a játékhoz, az nem fér bele egy Season Passba, tehát biztos lesz majd SP2.
Ez az amit itt olvastam, de semmiféle hivatalos SP2 megerősítésről nem tudok én sem. -
Hun Mallior
tag
Hmmm akkor most moderátornak nem illik visszabeszélni?
Amúgy rendben figyelek, DE
1. nem mind a 46 kód innen van,(mostmár megszámoltam őket)
2. "ezek már voltak itt linkelve" "Azoknak, akik most kezdenek el SHIFT kódozni" állításokból próbáltam utalni, hogy ezeket bizony, akik folyton írogatták, feleslegesen írják be.
3. szerintem meg akkor is hasznos az az 5 kód annak, aki most vett játékot mert kap ingyért 10 kulcsot, és nem kell 3 órát szívnia mire összekeresgeti.....bár aki nagyon érdekel az úgyis kipróbál mindent, mint én
.
De azért bocs..
(ezt a hozzászólást meg csak azért írtam mert lelkes újonc lettem..
) -
BandiHUN
veterán
Igazából kár izélni a kóddal...ha az ember fegyózhatnék,kimásolja a megfelelő fájlt,elnyitogat,lényeg elrak,file vissza,örülés...De egyébként sem olyan ordenáré nagy számok a ládás fegyók...
Maximum annak jön ez jól,akinek nagyon szerencsétlenül jön vagy 10szinten át a loot,max.az lehet rászorulva.Ráadásul ontja a sok e-tech cuccost...én is úgy voltam velük,hogy hűdemenő felszerelkezni,elnyitottam 100 kulcsot,mindenből lett 1-2,amit megtartottam...erre 1 szinttel feljebb alázták őket a hétköznapi holmik,rá 3 szinttel már 1-2 ha megvolt ezekből a cuccokból,és még csak nem is nevesített,stb.holmikra,hanem sima ződekre' cseréltem őket le általában...
Neves holmit,normál,jó cuccot nem ad a láda,sajna.Akkor inkább már a bossfarm vagy ilyesmi.De a legjobb coopozni és kész.Az ember "megszánja" a gyengébbeket,az erősebbek őt...és már nincs is gond.BL1-ben is elég jól ment ez a fajta segítés..Ok,ott azért volt a sok mókolt cucc,itt nem követem,de 2hónapja itt is volt már savegame editor,tippem szerint már az ember elő is állíthatja a kedvenc fegyóját...végigjátszások után meg már felesleges igazából csak a loot miatt őgyelegni.Ha az embernek tetszik a gém,jobb összedobni az "álompuskákat",és menni coopozni,segíteni másokat.A BL1-be is beletoltam 700 óra coopot
-
az azért megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki két kör lemaradásban kutyagol a topik-tagság mögött

btw. kissé megakadtam most. roland kiszabadítása a tvh módban elég durvára sikerült - a bloodshot strongholdban is rendesen megizzadtam a super badassekkel, a hyperionos részen meg, míg a corrosive plasma caster / corrosive room cleaner kombóval gunzerkelve nagyon mókás volt végiggyalogolni a buta loadereken, a végén azzal a nyüves konstruktorral nem bírok mit kezdeni, a pajzsát sehogy nem bírom legyalulni a shield surveyor / angelic guard kooperáció miatt. van valami trükkje, vagy csak nyers erő, és legyek ügyesebb?

-
-
genndy
addikt
Na ez az én dilemmám: úgy írják, hogy jár hozzá a Premiere Club kód.
Ez szuper, és így még talán meg is venném, mert én pont mancival tolnám szívesen.
Viszont: lehet-e az, hogy a Premiere Club kódok már lejártak, tehát hiába van ott a dobozban, nem fogom tudni aktiválni? És mostantól csak a 'Mechromancer Pack' vehető meg? A 'Premiere Club' kód és a 'Mechromancer Pack' kód ugyanaz?
(bocs, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom, és nekem nem egyértelmű) -
LLKobe
veterán
Ha már 4 playtrough-n túl vagy akkor miért tolod a játékot? A sztori miatt amit már négyszer láttál biztos nem. A jobb vagy másmilyen cuccokért, hogy más típusú fegyvert, class modot, karakter build-et is kipróbálhass. Az első részben ezért öltük le kb 500-szor crawmerax-ot, mert volt benne esély hogy valami nem feltétlen jobb, de másmilyen vagy ritkább cuccot találunk. Azért a loot a lelke ennek a játéknak hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Mindjárt megnézem hogy mit csinál ha hagyom hogy a játék generáljon egy ini-t.

Tisztelet a kivételnek persze.
Veszi meg a halál
Nem tudom sírjak vagy nevessek

Amúgy rendben figyelek, DE
.