Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Cucuska2
addikt
Honnan éri meg előrendelni?
-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Jakobs: If it took more than one shot, you weren't using a Jakobs!

-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Úgy úgy

-
LLKobe
veterán
Na ez már tetszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek szerint megint tolhatom a saját stílusomban, assassinnal, pisztollyal

-
7
addikt
Használható a Skype is, nem arról van szó, csak nagyobb a ping játék közben, többet késik a hang, ha valaki kiesik (ha a hostnak szakad meg a nete, akkor mindenkit újra kell hívni), újra meg kell hívni, nincs in-game felülete stb.
A Skype célja az előbb említettekkel szemben nem az, hogy background appként szolgáljon, hanem hogy 1 on 1 beszélgetéshez adjon egy rakat extrát.
-
intercooler
őstag
Teamspeak annyiból jobb hogy ezt direkt erre találták fel!(bár ez nem biztos) + szerintem sokkal tisztább a vonal.
+Teamspeak-ben szobák vannak ahova csak belépsz és egyszerre cseveghet mindenki, nem úgy mint skypon ahol konferencia hívást kellesz indítani
Bár én se vagyok nagy T-s de én ennyit szűrtem le belőle
-
LLKobe
veterán
Azért annyira nem lehet rossz ez a vitás téma. Jó nem egy PC, de azért utazás közben el lehet szórakozni vele.
Más: Teamspeak miben jobb mint a skype pl.?
-
tome.jr
addikt
Pitchford Vitára portolná a Borderlands 2-t
Azt amúgy soha nem értettem, hogy mi az élvezet abban ha ilyen kis képernyős kézikonzolon vagy telefonon játszik az ember.
-
LLKobe
veterán
Egy kicsit elnézted... Nem a skill táblához adja hozzá, hanem az adott skillhez.
Ilyen class mod már az egyben is sok volt, csak nem jelezte ki a skillfán.
Pl: +2 girl power skill
Csak itt már a fán is látszik, és akkor is hozzádódik az adott skillhez ha már ki van maxolva, így lehet tényleg ilyen 8/5ös skilleket elérni. -
pohár
félisten
plusz van egy ilyen is:
-
fi:zi'k
nagyúr
Gameshopnál hogy van a lemondás?
Ugye én is előrendeltem konzoléknál, de a GS-t még nem mondtam le.Btw, a csapatok hogy alakulnak?
-
pohár
félisten
tádáááám:

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na látod, azért néha jól jön egy DVD-rom

-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
haha, na az szopás

kérsz kölcsön fél órára egy DVD olvasót valakitől
-
TESCO-Zsömle
titán
És hova tegyem a lemezt? Max az ujjamon tudom pörgetni.

ll-kobe: IGen, azok elég zorallak voltak. 1-2 elemit be is újítottam la szirénnel. Az az érzésem, hogy a skill-ek ilyen szintű átgyúrásának az (volt) a célja, hogy egyik kaszthoz se kössenek igazán fegyvertípust. Szerezhetsz 1-2 apróbb előnyt, de igazából bárki bármilyen kaszttal használhat bármit.
Persze azt se szabad elfelejteni, hogy a ClassMod-okról még nem sokat tudunk, pedig azok is beleszólnak ám a stat-ba rendesen...
Én valszeg a Shotinál maradok, még ha skill-em nem is lesz rá, meg persze Assault Gun, mert muszáj...
Jah, modding verseny. Nem kész cuccal indulok. Dec 7-éig lehet blogolni/építkezni.
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
de hát ott lesz a lemez, miért nem rakod fel arról majd?
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én az első részben a hunterrel toltam csak revolverrel, baromi erős darabok voltak, nagyobb zoom-mal mint a sniperek. Elég sok skill is volt a pisztolyokra, ha azokat felfejlesztetted akkor távolról vagy középtávolról benyomtad a 4,2x-es zoomot, egy headshot volt szinte mindenki. De ahogy néztem a kettőbe csak a gunzerkernek van pisztolyra skillje, és az is elég harmatos.
Sztem azt fogom hogy zeroval fogom majd a legerősebb géppuskát/SMG-t, távolról azzal darálok, egyébként meg csak láthatatlanság és kard.
Nevezés? Ez mi is? Valami modder verseny? És mivel indulsz?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem meg még le is kell majd töltenem az enyhén szólva túlterhelt STEAM-szerverről...
De hogy off is legyek: Elfogadták a nevezésem.
sz: Rájöttem, hogy az eleje is off.

-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
az baj... BF3-at is sok boltból el lehetett hozni az előrendelőknek 1 nappal a megjelenés előtt

ja igen, nekem futár hozza, szóval jól jönne az előző napi érkezés... -
TESCO-Zsömle
titán
Távolsági harc rákfenéje, hogy nagy tér kell hozzá. Az ellenfelek zöme meg az első lövés zajára rád ront, mind dúvad a záptojásra...
Én anno nem is igazán gyúrtam a pisztolyra/revolverre. Kardra ment 500%-os DMB, meg a lethal strike. Megtanultam hova kell célozni, hogy a kard a fejet érje, akkor megy az egész CRIT-ba. Pár óra után már igen nagy gyakorlattal csapkodtam le a Pszichók és Banditák fejeit.

Én kicsit félek az Assault Gun-tól, lévén eddig sosem toltam azzal, de vigasztal, hogy a torony sokkal használhatóbb lett.

pohár: Elvileg törvény van arra is, de ez nem biztos...
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
én simán kinézem, hogy inkább nem fordítják le, így jobban hangzik

-
LLKobe
veterán
Na megnéztem ezt a skill tree generatort. Arra jutottam hogy nem jutottam semmire, majd meglátjuk a gyakorlatban. Tuti Zero-t fogom tolni, de a sniperelés nemtom mennyire fog tetszeni, szerintem a közelharcra, melee damage-re, és a láthatatlanságra fogok rámenni. De mint mondtam majd a gyakorlat dönti el hogy mi mennyire jön be.
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Skill egy olyan dolog, amit jó előre tudni.
Szerintem menet közben dől el, hogy mit érdemes fejleszteni. Most nagy unalmamban elővettem egy 21-es szintű Soldier-t és felhúztam 34-ig. Közben 3-4x reset-eltem a skilleket, mert amit előre elterveztem és jónak tűnt, arról kiderült, hogy annyira nem is fontos.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mayanak meg nem jut semmi.

Amúgy szerintem kissé eltolták a dolgot azzal, hogy mindenkinél lehetőség van a fegyverhez tartozó dolgok (tár, tárazás, sebzés, stb) növelésére, illetve mindenkinél van vmi skill ami a mozgási sebességet növeli. Vkinél több is.
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
no majd a Mechromancer classban

-
TESCO-Zsömle
titán
Amúgy Zero-val se jársz rosszul. Az álca-skill-je és a kardja kitűnő közelharcossá teszi. Emellett ott a Sniper...
Bár őszintén csodálkozom, hogy a Pisztolyt/revolver-t a gunzerker kapta, mikor minden plakáton/videón 2db Assaul Gun-t szorongat... Szentül meg voltam győződve, hogy az AssaultGun a Salvador-nál lesz, Axton-é pedig a Shoti. Elvégre az 1-ben a Commando ClassMod a Shotgun-ra gyúrt elég keményen...
No de ez van... Bele kell törődnöm, hogy kedvenc fegyómra egyetlen karakternek sincs bónusza...

-
TESCO-Zsömle
titán
A Skill egy olyan dolog, amit jó előre tudni. Nekem 2 órámba telt, mire a legjobb fejlesztési-metodikát kitaláltam Axton-ra az adott limitek szerint. Jó, ha nem játék közben kezded el nézegetni, hogy akkor most merre is...
Nagyon meg kell ám fontolni, hogy mit fejlesztesz, mi éri meg. Hogy egy példát mondjak:
Axton-nak van egy Grit nevü Skill-je. Ez szintenként 4% esélyt ad arra, hogy halálos sérülés esetén nem halsz meg, hanem az életerőd 50%-a regenerálódik. Kimaxolva ez 20% esély. Szerintem 20% nem ér meg 5 pontot. 50% megérne, de az meg már félisten-mód lenne...
Ez az én ízlésem, de azokat a Skill-eket preferálom, amikre minden körülmények között 100%-osan számíthatok.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én még nem tudtam megnézni ezt a skill tree generatort, mobilról nem a legjobb, szóval azt mondod a pisztolyra a gunzerkernek vannak skilljei? Mert én zero-t akarom tolni pisztollyal, az elsőbe is a hunter volt a kedvencem a revolverekkel. Amúgy lehet meg se nézem ezt, már csak 2 hét, és nem akarok tudni minden skill-t előre...
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem kell félni, úgy is mindenki megtalálja a maga kedvenc fegyverét

(#537) TESCO-Zsömle:
Ja, de elsőnek úgy is magamat tápolom health reg, shield reg... stb. aztán úgy is van reset ha valamit elszúrtam.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, nekem ennyi türelmem biztos nem lett volna.

Azért remél sikerül a 2-ben is olyan jó fegyverarzenált felhalmozni, mint az első részben. De azt már most tudom, hogy nagyon fog hiányozni a Rolandnál lévő rifle gun.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mi 5 körönként tartottunk egy kis szünetet.
Amúgy az a dolog titka, hogy gyakni kell. Szó szerint. Rá kell rohanni az ellenre és írtani közelharccal. Mi Interrel a Gully-t vmi 6-7 óra alatt zsibbadtuk le az első 15 kört camp-elve. Aztán nekem eldurrant az agyam és elkezdtem rárontani az ellenre, amitől roppant mód felgyorsult a játék. Következő két helyszínt már 4-en nyomtuk, és mikor épp ott voltam, a skalpok 50%-át hoztam körönként. Szintén lerohanásos módszer. Meghalok, vannak még 3-an a pályán, köv menetre visszajutok. Itt már kb 2 óra alatt megvolt egy pálya, ha nem haltunk.
intercooler: Azért azt ne hagyd ki, hogy mi reggel még a küldetést toltuk, nem a bajnokságot.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja de az nagyon beteg volt, reggel kezdtük aztán szünetekkel este fele fejeztük be!!!
(#530) fi:zi'k Az igaz elfáradtunk rendesen, 5kör-önként tartottunk szünetet. Így elviselhetőbb volt.
TESCO-Zsömle 20kör-ös úgy volt emlékezz csak vissza

Na meg az olajakért pizzákért is kellett gyakni rendesen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
most nézem, 20 giga tárhely kell a játéknak... bajban leszek, úgy érzem

sőt, még ha jön a DLC is, fúú -
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Én a második fordulót már nem bírtam.
Csináltam egyedül, co-opban, sőt még sérthetetlenség bekapcsolásával is, de egyszerűen nem volt hozzá türelmem. A legtovább kb 12-13 kör volt ameddig bírtam agyilag. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Na ja, de a nagy bajnokságért már csak az Achi-kat kaptuk.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha végig vitted?
-
TESCO-Zsömle
titán
A Mad Moxxi DLC is szintlépés nélkül adott egy skill-t, ha megcsináltad az egyetlen küldetést, amit adott:
One additional skill points for each playthrough as mission rewards
fi:zi'k: Ha megcsináltad a küldetést:
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt nem tudom hogy gondolod, de abba biztos lehetsz hogy DLC ide vagy oda, a level cap mindenkinek 50 lesz. Ergo mindenki ugyanannyi skill pontot oszthat el. Szerintem.
-
LLKobe
veterán
Látom szépen beindult a topik
Még két napig nyaralok, de aztán jajj nektek
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
miért?
-
TESCO-Zsömle
titán
Jut eszembe páran nyugodtan hozzácsaphatunk még 1-2 Skill-pontot a táblázathoz...
-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Akkor tudom, és senior tag lettem!

-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát jó, akkor majd talán a második végigjátszásban találkozunk. Én azt hiszem Overrel viszem végig a játékot.

-
hoppácska, most látom, hogy hülyeséget írok. a Gemini a 2 turret, a double up csak "duplacsövű" turretet csinál. hajjaj, na, akkor műtök még majd, hm.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát, lehet, hogy én is átszervezem valahogy, hogy meglegyen a longbow, az elég hasznosnak tűnik. de ha ott maradok a turret közelében akkor Phalanx Shield segíthet, szóval mégis marad ez így, ahogy kitaláltam.
azt nem tudom, hogy ha megvan Doube Up, szóval a dupla turret, akkor csak egymás mellé települnek-e automatikusan, vagy a másodikat le lehet-e tenni máshová. jó kis zárótűz a monsztáknak.
ja, és hogy a második turreten is megvannak-e a skillek, szóval teljes tükörképe-e az elsőnek. két, rakétás és shieldes tűzköpő turret nem lehet rossz...
-
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is Axton-nal kezdek.
Első körben ez a kitűzött cél:
Sajnálom, hogy a Longbow-ra és a dupla csőre egyelőre nem fussa... Talán majd DLC-k után.
Más: Nézegettem a fegyverek alakulását karakterenként. Úgy néz ki, hogy egyelőre ez a leosztás:
Salvador - Pisztoly/Revolver
Axton - Géppuska (Gránát Rakéta?)
Zero - Sniper
Maya - ElementálEz további karaktereket feltételez. Szerintem:
Mechromancer - SMG
??? - ShotgunEsetleg (nagyon kicsi valószínűség):
??? - Gránát/Rakéta/Explosive
??? - Eridián <- Nagyon érdekes húzás lenne, de szívesen látnám.Edem05: Tudom. Ezért is nem megyünk együtt. Ez eldöntötte végleg, hogy kobe-ékkal tolom.
-
pohár
félisten
én meg arra, hogy 1-1 kaszton belül lehetnének több karakterek is, részben egyező skillekkel... na akkor rögtön duplázódna az órák száma

a kiscsaj skilljeire leszek kíváncsi, de nagyon...
vagy akár olyan is lehetne, mint a Mass Effect 3 multijában, hogy két képesség kiegészíti egymást, és okoz biotic explosiont, tech burst, fire explosiont... dupla annyi robbanás lenne

az utolsó ötlet jó, valami nagy kaliberű sniperbe betöltök valami mini atomtöltetet

-
tome.jr
addikt
Az volna überfasza, ha lenne lehetőség upgrade-elni a fegyvereket úgy, hogy az egyes alkatrészeket lehetne cserélgetni. Pl. Nagyobb zoom-os távcső, nagyobb tár, elemental effektes kiegek, így akár egy fegyver többféle elemental sebzést is okozhatna, stb.
Esetleg lehetne találni/venni nagyobb sebzésű töltényeket is ugyanahhoz a fegyverhez

-
-
válasz
intercooler
üzenetére
menő, én mindenképp ezt a karaktert maxolom ki először. kezdek is jegyzetelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Jackson elektromos gitár
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Miért kellett megosztani? Nem értem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

+ 1 jó revolver aztán csókolom