Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Ehez a kulcstöbszörözés mókához...
Aki csinálja az max saját magának könnyíti túl a játékot, de ha ő így élvezi hát had csinálja.
Szerintem tök jó kis feelingje van igy legálba gyüjtögetni a kulcsokat és mondjuk egy karira kinyitni bizonyos szintenként párat.
Mivel nincs túl komolyan véve a pvp arénás dolog sem a neten ezért ott sem számít túlzottan.
Ettől függetlenül igenis bannolnám azokat én személy szerint aki ilyeneket csinál(hisz ez tilos), ezzel az erővel minek vette meg a játékot, mókolgassa a virágbolti verziót :S
-
LLKobe
veterán
Nna tegnap kivégeztük a PT1-et. Nagyon fasza a játék, de a loot-tal kapcsolatban elég vegyesek az érzelmeim.
Kb. a PT1 közepénél elnyitottunk pár arany kulcsot, adott is igen fasza cuccokat, nekem pl. 500 fölött sebző tüzes SMG-t. Mondhatni daráltunk azokkal a fegyókkal, a végén a Warriornál sem haltunk meg egyszer sem. Elkezdtük a PT2-t, már az első ellenfeleknél megfeküdtünk, baromi nehéz lett, nagyon kellett figyelni. Aztán elértünk Sanctuary-ba, rányitottunk a ládára, és most kaptam 1000 felett sebző SMG-t, meg a többiek is brutál cuccokat.Még nem használtuk ezeket a fegyókat, de ha ezekkel is aprítás lesz, én elpörgetem az összes maradék kulcsomat, és mindent amit kapok eladok\elcserélem online skin-re vagy valamire. Nekem ez nem kell hogy 5mp alatt bedaráljak mindenkit, semmi értelme.
-
omikron23
senior tag
Azt olvastam külföldi fórumon, hogy tudnak a dologról, és ezért senkit nem zártak ki... és nem is fognak... Linket sajnos nem tudok mellékelni róla, de elhittem, amit írtak...

A sima Borderlands-ban szerintem mindenki találkozott már mindenféle szerkesztett karakterekkel, ők is bent maradhattak. Gondolom ezért a pár kulcsért nem raknak ki senkit. Főleg úgy, hogy a multi nem is nagyon mozgat, csak a single részt szeretném kijátszani. -
csaabz
őstag
Tegnap este szabadítottam ki Rolandot. Nem volt egyszerű, az utolsó ellenfeleket az utolsó töltényeimmel lőttem ki...

Mint azt már mások is említették, tényleg nehezebb, mint az első rész... -
Xaels
félisten
válasz
wesker24
üzenetére
Nem sikerül. A Mighty Morphin küldetés az. Megcsináltuk, hogy mutáns szúnyog szülessen, de az bele ment a hegybe és nem tudtuk megölni és nem jön ki onnan. A küldihez szükséges cucc meg elfogyott és nem kapunk újat.
-
wesker24
senior tag
A Fridge-es küldetést az egyik Goliath dobja majd könnyű dolgod lesz mert csak 1 Goliath lesz a pályán !
Arra vigyáz hogy sose lődd fejbe mert akkor buktasd a quest lödd lábon kézen vagy mellkasra és akkor ki dobja neked a questet !
Amugy a Fridge Hidden Quest egy Hidden Weapon stash !
Amugy nekem pont ma éjjel sikerült megszereznem az All Side Quest Complete achit !

Mivel már csak az Arénák hiányoztak igy megcsináltuk öket ! (3-an voltunk)
DE True Vault Hunter Mode-ban a Hyperion Arena rohadt nehéz volt 3-an voltunk de a Final Round-ban 2-en elhaláloztak egyedül maradtam ott lent mig a többiek fenntről segitettek !
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy Goliath dobja a küldit Fridge-ben.
(#2481) Sonja: visszamehetsz.
Küldit nem lehet eldobni valahogy? Van egy ami bebugolt és nem tudjuk eltüntetni vagy újra kezdeni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hmm... De, ha visszamegyek oda, és elkezdek megint kiírtani mindenkit, akkor dobhatja majd, ugye?
Mert akkor visszamegyek, nem gond.
Minden mellékküldit meg akarok csinálni. 
-
Djuree
félisten
igaza van, havernek bannolták az egész acc-ját, mert cs-ben bunny-zott, ami nem is egy különösen durva dolog, igaz nem volt rajta sok játék, de vagy 5-6 igen. írtunk nekik, de nem állították vissza, amit bannoltak nem tudnak visszaállítani.
Erdei88: hát megnemmondom hol olvastam, keresgéltem gugliban a golden keyekhez kulcsot és ott keveredtem el valahova ahol olvastam hogy vkiket bannoltak.
Malachi: nekem orosz skyrimem van, de nem indul, pénteken írtam a steamnek hogy valahogy le kéne cserélni eusra, csak nem bannolnak, már egy valag pénzt kifizettem játékokra.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Sonja
nagyúr
Ha a My Missions részen az egyik feladatnál zárójelben az undiscovered látható, akkor azt csak később fogom megkapni?
Mert pl. a képen is látható The Fridge részt már teljesen felderítettem, de nem találtam sárga felkiáltójelet, ahol a küldetést felvehetném.
A Fink's Slaughterhouse-t viszont valóban nem találtam még meg. -
-
-
v-paci
aktív tag
válasz
Malachi
üzenetére
Ne haragudj, de ezt az infót honnan vetted? VAC ban létezik csalásért és exploitért, ez a vac védett játékokat tiltja le és van account suspend, de ez megint más miatt van...
-
tome.jr
addikt
Lvl 43-on sikerült most kimaxolnom az SDU-kat. Wilhelm után járok, nem volt túl nagy falat, pont előtte kaptam egy 20k corrosive singularity-t és volt egy fasza corrosive smg-m is. A küldi után durva fegyókat kaptam.
-
Gippo
senior tag
Üdv újra mindenkinek!
Aki AMD mellett használ Nvidia kártyát physx-elésre, tudna írni, hogy mit használ, illetve, hogy mennyire működik jól? Nálam a 8800Gt mikrolaggos és igen gyengécske volt sajnos, általánosan viszont jobban teljesített mint a Phenom procim. Vadászni akarok olyan kártyát, ami elég erős a számítások elvégzésére és nem feltétlen húzza le a 7850-et. (és többnyire nem overkill - a pénztárcámnak sem)
-
Sonja
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, normális a mai világban.
(#2463) fi:zi'k: Sajnos már nem csak nálunk. Egyre több a világban a szegény, és mozdítanak mindent, amiből pénzt tud csinálni.
-
Sonja
nagyúr
Ez a golden key dolog picit el van cseszerintve.
Simán ki lehet játszani, ha akarja az ember. Megpróbáltam, és bevált.Menj Sanctuary-be, majd a láda előtt lépj ki. Mentsd el valahova máshova a profile.bin file-t (megtalálható a Documents\My Games\Borderlands 2\WillowGame\SaveData\ mappán belül). Indítsd el a játékot, használj el annyi kulcsot, amennyit akarsz a meglévőből. A cuccokat hagyd magadnál. Ments ott, majd lépj ki. Másold vissza az előbb elmentett profile.bin file-t, majd megint indítsd el a játékot. Megvan ismét az összes kulcs, és az összes ládából kiszedett cucc is!
A profile.bin-ben nem csak a kulcsok számát, hanem a badass és skill pontokat tárolja, viszont az itemeket nem! Azt a külön lévő .sav file-ban (Save0001.sav). Természetesen így megmarad minden badass és skill pont is.Gondoltam megosztom ezt az infót.

-
-
Erdei88
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Eddig nem ültem a szék mellé amiket adott, de azért volt nagyon jó nyitásom!
Viszont az tény, hogy nagyságrendekkel erősebb cuccokat ad mint amiket játék közben összeszedhetsz
Arról nem beszélve, hogy volt olyan, hogy nyitás után nem olyan modot adott mint amivel voltam... -
BandiHUN
veterán
Van valami okosság a kulcsra?
Mondjuk egyébként kíváncsi leszek,mikor jön ehhez is a willowtree
Mert onnantól úgyis értelmét veszti minden.Bár egyébként nem haragudnék,ha nem jönne,hisz az 1 multiját is hazavágták az überpajzsokkal,nomeg a jó kis lagg-gunokkal,amikor bejött 1 majom ilyennel,és vagy el is ment rögtön egy lövésére a host és szétesett a játék,vagy x mp-es élvezhetetlen akadás lett mindenkinek...
Viszont a kulcsokkal én is úgy vagyok,hogy nagyon ritkán tudok gép előtt lenni.Most meg ha jól látom,tegnap óta nincs is újabb kód...még csak 5 van...
Bár végülis ha marad így,mint az elején,nemigen lesz fegyógond,már most lvl7-en is van überpontos rögtönölő revolverem,ami tüzes,és 2 lövés/főboss-os robbanó shotim,csak ad tán még ilyesmiket...
Virágboltiban ígyis lvl12-ig vittem,és egy épkézláb célzós fegyó se volt,most riflében is van már jó...valamit variáltak a looton nyilván. -
tome.jr
addikt
válasz
omikron23
üzenetére
Ezt én is megcsináltam aztán rájöttem ha kihasználom, megfosztom magam a golden key megszerzésének és felhasználásának örömétől. Kinyitottam mind a 254 alkalommal de egyetlen item-et sem használtam fel, nem is adtam el csak eldobáltam őket. Az aktuális szintemhez képest aránytalan előnyt jelentettek volna.
Most csak annyi golden key-em van amit legálisan összeszedtem.
-
BandiHUN
veterán
Hehe,vicces,hogy pont ÉN meg még az elején cammogok

Mondjuk a Border 1-et 2 hónappal a megjelenés után szereztem be,mégis meglett a 800+ óra
Igaz akkor a világ más volt...nekem is.Volt rá időm(műtét miatt is +3 hét...),és nem holmi "családi" tennivalók... -
maross
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a badass rankeknel a +1% mit jelent? Pl van egy fegyverem, 10% effect chance-el, akkor ebbol most 11-et csinal, vagy 10.1-et? Nem mindegy
.es meg egy, lvl hany korul fejeztetek be a normalt? Most vagyok caustic caverns-nel, de ez lvl19-es quest, es 23 vagyok.
-
G4ga
őstag
pedig joval erosebb a konfigod...
mondjuk en a jatek elején probaltam... a legtobb ellenfel 2-3 volt egyszerre meg rögtön a legeljen. lehet akkor késöbb durvabban belasult volna. igy az elejen nem ereztem veszesnek.
nézegettem ezeket a GT 430-akat. 8-10K körül beszerezhetöek. ennyit igazából még megérhet a moka! de a konfigodbol kiindulva lehet keveske lenne meg az is hogy ne legyen kesobb nagyobb akadás...
meglátjuk. ha van valami tapasztalatod azért szolj. -
Gippo
senior tag
-
Cucuska2
addikt
Bocs fizik hogy nem tudtunk játszani, de anyám már nagyon türelmetlen volt, hogy feküdjek le.

-
Sonja
nagyúr
Új kódok!
WinPC: CTCTB-3BTZZ-6BBJJ-TTJTB-JXCHC
PS3: CJKT3-WRK9J-6ZJ53-SJKJJ-5XJTR
Xbox360: CJKT3-WRK5R-3XR36-KRJJJ-5XJZW -
G4ga
őstag
sziasztok!
végre volt szerencsém kiprobálni a gamet...
mielött kérdeztem volna visszaolvastam és látom mások is probálkoznak a Physx-el...Egy kis tapasztalat részemröl:
HD5830 + 8600 GT-vel probáltam egy AMD X4 B45 társasága mellet 1920*1080 ba minden high beállitás, iniben "PhysXLevel=2"
Alapesetben pöpecül fut a játék, felrepülö homodarabok, látható és mozgó zászlók.
Ám amikor jönn az enemy picit belasulnak a dolgok, nem akad, nem képregény, csak lassu...Esetlegesen cserélném a 8600GT valami komolyabb karira javulna ez a dolog?
PhysX nélkul nem tapasztalható a lassulás harc közben. Ám, látva mit tesz hozzá PhysX... nem érem be nélküle. Elég csumpi a játék NV kari nélkül.
NV csak azért nem cserélek, mert szvsz veszek egy jobb NV karit és a csili villiség miatt ugyan ott lennék szerintem mint evvel a kombóval... persze javitsatok ki ha tévedek!Remélem nem lesz fejletépés a kérdésem miatt!

-
-
Pedro78
senior tag
Lesz meg ma kulcs?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nem tudom, nekünk ilyen gondunk nem volt az elején. Fegyókból meg ritka az, ami tényleg jó. Első használható sniperem az volt, amit Hammerlock adott a bundáért, azt töb szinten keresztül használtam, mert egyszerűen nem jött jobb. lvl 17 környékén át kellett rendeznem a skill-fámat, hogy élet és pajzs helyett a torony legyen meg rakétáig, mert nem volt közelharcra életképes fegyverem. Onnantól kezdve, ha ellen jött, akkor tornyot dobtam, ha meghalt, vissza szedtem, mert nem volt más. Max besegíteni tudtam...
Erdei a megmondhatója hányszor vakart össze a padlóról, mikor már nem volt idő eldobni a tornyot halál előtt...
-
BandiHUN
veterán
Költői kérdés:
A virágbolti verzió miért futott sokkal jobban,mint az origi?Van vagy fele fps-em...és könnyítettek a játékon valamit?Még feleott sem járok,mint a "próbával,de már lvl7 vagyok(Zer0),és ilyen lvl4-5 ellenfelek jönnek,pl.az ágyúzós barom egy tök átlagos robbanós shotival 2 lövés volt.Pedig "siettem" most az újrakezdéssel,mert elég vacak az eleje,lineáris,stb...és ráadásul ugye fegyó is kevés van,de mégis van már 3 és 6lövetű revolverem ezen a szinten,ami tüzes,pontos,és criticallal rögtön öl is,ilyen sem volt a "próbában",pedig ott is volt hasonlóm,de az szórt,és lassabb volt a lövedék,mérgelődtem is...
De egyébként frankó,valaki benézett coop-ni is délután innen
Kulcsot is kezdésnek kaptam 4-et! 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
baluka26
üzenetére
Az oké, hogy az elvárásokat viccnek szánta "lehetetlenségük" miatt, de a neveknek valóságosnak kéne lennie, hogy valós veszélyt/feladatot tükrözzenek valós nehézséggel.
Emlékeim szerint készítők két ígéretet tettek anno Crawmerax-al kapcsolatban:
1 - Több hozzá hasonló Superboss is lesz.
2 - Lesz nála jóval nehezebb is. -
baluka26
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csak viccel ott Claptrap végig...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
Aminek az állkapcsa belóg, az a Warrior of the Vault.
De ez más. Csak a neve szerepel.
Viszont Claptrap egyik "lehetetlen" feladata így szól:
Defeat Destroyer of WorldsNagy betűvel, tehát név. Világok Pusztítója.
Na most 3 lehetőség van:
-Nem lesz semmi, csak poén volt
-Lesz valami poén
-Lesz egy überbrutál superboss, ami mindent kenterbe ver.Egy másik "lehetetlen követelés": Defeat Ug-Thak, Lord of Skags, ami egy minden eddiginél nagyobb és/vagy erősebb Skag-re, vagy egy Tarzan-szerű emberre, egy amolyan Pandora-i Vadak Urára utal.
-
danih
veterán
Oké, szal az a helyzet hogy havernál a game szaggat, FullHD felbontáson 5870-nel, és mindegy, hogy a beállítások low-on vagy high-on vannak, az fps ugyanannyi. Ugye ez a klasszikus procilimit-effektus?

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
kell, hogy legyen egy erősebb, volt egy kép, amin minden ellen szerepelt, Terramorphous is rajta volt és még valami, aminek kb. csak a negyede fért a képre...
meg is van. látod a háttérben, a kép tetején azt a belógó állkapcsot? na az...
-
TESCO-Zsömle
titán
Amúgy nem tudom rajtam kívül ki vette észre, de a játékban utalás van Crawmerax-nál és Terramorphous-nál is erősebb superboss-ra.
-
TESCO-Zsömle
titán
Találkoztunk nemrég egy érdekes pajzzsal. Akkortájt 4-5k-s pajzsokat használtunk 500-as töltéssel és 3-4mp-es késleltetéssel.
Az ominózus pajzsnak ugyan csak 3k kapacitása volt, de 5000-es töltéssel és 0,5mp-es késleltetéssel bírt!
-
TESCO-Zsömle
titán
.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Sonja
nagyúr
Új kódok, 3 órán keresztül élnek!
WinPC: 5BCBT-SZ969-6J3JJ-BJTJT-C56T9
PS3: CT5J3-BF5HT-693KB-Z35TJ-XSKRT
Xbox360: CT5J3-BF5CX-366JF-W63TJ-XSKZZ -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
A malac tetején, ahova gejzír-erővel jutottál.
Most pedig várom a kódot, amit korlátlan ideig fel tudok használni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sz: BTW mackógyűjtés után Mothrakk fia hozzám vágott egy ilyet:
Itt jegyezném meg, hogy a "sörétes"-sniper már a Borderlands-ben is "Skullmasher" néven futott és ugyanez a piros szöveg volt az adatlapon.
-
-
7
addikt
Sikeresen belefutottam a Slag-licked bugba. A bug lényege, hogy ha megcsinálod a Challenge 5-ös szintjét (sebezz húdesokat Slaggel), akkor onnantól kezdve bármikor Slag sebzést viszel be, kapsz egy rakás Maliwan skint és Badass tokent. Konkrétan ellehetetleníti a játékot, nem egy élvezetes dolog.
Egy javítás érkezéséig tehetem félre a 43-as Sirenemet. Ez se jött jókor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Mert akkor visszamegyek, nem gond.
Minden mellékküldit meg akarok csinálni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)