- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Azt hiszem megtévesztő volt az a videó a vga-t illetően, az nagy valószínűséggel nem egy sima 660 volt hanem egy 660 Ti. A videó végén mondják, hogy ehhez a típusú kártyához jár a letöltő kupon. Na most neweggen meg mindenhol máshol csak a Ti-hez jár a kupon. Viszont ha a 660 Ti-t megfekteti (volt, hogy 40-re leesett az fps) a physx akkor a 480 is kevés lesz. Én egyelőre 480 + 460 kombóval talán tudom majd maxon futtatni fps drop nélkül.
Szerk: Na most meg a stream-en mégis a sima 660-at mutogatják, hogy ezen a héten jön ki talán a kuponnal

-
LLKobe
veterán
Ja, most kezdek bizakodó lenni, tekintve hogy a húzott 480-am bőven kraftosabb a 660-nál. De azért arra is kiváncsi lennék hogy milyen grafikai beállításokkal ment a teszt.
Mondjuk az is hozzá tartozik hogy tudtommal a physx-nél sokat számít a cuda magok száma, ami a gtx660-ban 1500, az én 480-amban meg 500. Mindegy, ha egy 9800gt elvitte az enyém is el fogja:-)
-
LLKobe
veterán
Ajánlott a megtekintése, spoilermentes!!
Najó talán kicsit spoileres, úgy nézzétek!

-
pohár
félisten
-
Zolás
addikt
Aki Gamersgaten vette meg előrendelésbe, már kint vannak a kódok, steam el is fogadja, megy az előtöltés. Csak mikor megjelenik, pont kint leszek valahol Olaszországba. De ha visszajövök

-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Csak neked, csak most egy Hyperion Operational Invader

-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Mindegyik gyártó csinál mindegyik fegyverből.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És csak ennyi gyártó van? És mindegyik gyártó csak 1fajta fegyvert csinál?
Sniper nem is lesz, vagy csak itt nincs
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Ha a képek neveit megnézed, rájössz, hogy csak géppuska, géppisztoly revolver és sörétes van.
A Creature Slaughter Dome plakátján látható egy Maliwan rakétavető.
-
nem tudom, érdemes lenne most újra végigjátszani az elsőt? vagy küld majd valaki egy save file-t, hogy meglegyen a plusz kontent nekem is?
jut eszembe, steam nem tárolja a korábbi fileokat? mert ugye ott van nekem is a GOTY, az összes DLC-vel. és akkor np, lesz save fileom.
-
Cucuska2
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem Marcusra gondolt, csak keverte a STALKER-rel a topikot

Nekem amúgy azért jön be nagyon a Maliwan mert a kedvenc karakterem a szirén az smg-vel és ahogy nézem elég ütős kis elemental fegyókat hoztak neki össze.
Az első részben nem is nagyon néztem milyen gyártmányú a fegyver, nem nagyon tudtam köztük különbséget tenni. Viszont most tényleg sokkal karakteresebbek lesznek és jobban be lehet majd őket azonosítani.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem a Maliwan fegyók tetszenek a legjobban... Akkor most ratyi vagyok?

-
TESCO-Zsömle
titán
Bandit - Csináld magad barkács-cuccok. Nagyon adja, szerintem tökéletesen passzol a BL világába. Gondolom itt ez lesz az alap fegyó, nem a legjobb tulajdonságokkal.
Dahl - Relatíve egyszerű, katonai design. Alap fegyver, olcsón, és ez meg is látszik rajta. Az egyben a nagyobb súlya kicsit lassította az ember, viszont csökkentette a visszarúgást.
Hyperion - Hitech, ahogy már az első részben is. Ezúttal ez a küllemén is keményen meglátszik. Mindenből jó egy kicsit, kiegyensúlyozott cucc.
Jacobs - Újra szól a hatlövetű... Ezúttal kicsit modernebb köntösben, de még őrzi a klasszikus vonalvezetést. Nem kétséges, hogy a második részben is nála lesz legnagyobb az egy golyóra jutó DMG.
Maliwan - Letisztult dizájn, lekerekített nőies vonalvezetés. Tekintve az elemi sebzést, nyilvánvalóan a szirénnel akarták jobban összeboronálni, ami szerintem sikerült is.
Tediore - Szögletes, kompakt összecsomagolható?? design. Már az 1-ben is a könnyű kezelhetőségéről volt híres, bár ezért némi pontossággal és DMG-vel kellett fizetni. Pokolian gyors újratöltése és egyes modelleknek lőszer-regenerációja volt.
Torgue - Engem leginkább repülőgépre emlékeztet a design. Az egyben viszonylag nagy DMG-vel bírt, amiért némi pontosság volt az ár.
Vladof - Itt a design-t teljesen a funkció határozza meg. A Vladof az eszméletlenül nagy tűzgyorsaságáról volt híres, ami most vizuálisan is meg fog mutatkozni.
Alapjában véve nekem az tetszik, hogy a fegyverek sokkal egyedibbek. Most már tényleg elhiszem, hogy más gyártótól származnak. A tény, hogy a fegyverek kinézete tükrözi a stílusukat, a viselkedésüket jobban tetszik, mint az új design-ok együttvéve.

-
tome.jr
addikt
Vajon a Mechromancer DLC csak az új karaktert hozza vagy esetleg lesz szintnövelés is?

-
tome.jr
addikt
Borderlands 2 'Golden Key' and 'Chest' gets detailed
Én Maya-val fogom kinyitni a 45 szint környékén, ha kibírom addig.
Remélem dob majd valami durva smg-t. -
tome.jr
addikt
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köztük nekem is
de csak azért mert nem is tudtam az achi-ról
(ami a lényegen nem változtat
)Én is szeretek kocsikázni, remélem lesz olyan jó mint az 1-ben!
-
Cucuska2
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A repülés, az rettentő jó lett volna. Na nem helikopáterrel, hanem siklóernyővel. Az király lett volna!

Júúj, de fura ez az avatar. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jogos, de épp azért, ha tényleg több lehetőség is van a járművekben, miért ne használnák ki. én amúgy nagyon szerettem az 1-ben is kocsikázni, sokszor használtam a "teleport" helyett. egyrészt jó tápolni, másrészt tetszik a Pandora.

-
TESCO-Zsömle
titán
Ezzel az a gond, hogy maguk a készítők is elmondták: Direkt nem lettek hangsúlyosabbak az autók. Pont ugyanarra jók, mint az 1-ben. Eljutni A-ból B-be gyorsabban, mint gyalog.
Ez persze nem zárja ki egy "tematikus" DLC lehetőségét sem, mint ahogy az arénákra is jött a Mad Moxxi...
-
szerintem - nem biztos, de nagy plusz lenne - lesz később járműves DLC. autós aréna, vagy nem tudom. ha már ennyiféle van, láttam itt buggy-t, platós valamit, repülő izéket...
-
TESCO-Zsömle
titán
Az imént rendeztem el a garancia-leveleket, és megtaláltam a monitorét is, ami pont 21-én jár majd le.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ingyen DLC, ami nektek már benne van az árban
Majd hozzádobom a 2700 forintot, ha meg akarom venni. -
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amibe az új karakter lesz igaz? vagy keverem valamivel

Meg korábban volt arról is szó hogy amit a premierbe kapunk, az nem lesz elérhető a season passal. (meg lehet hogy később se lehet megvenni külön)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lostprophet
üzenetére
Akkor -gondolom- az ingyen DLC is hidegen hagy, aminek a bolti ára 10€ lesz...
-
lostprophet
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Nem tudom, Nvidia kártyához dobtak kupont, de én szerintem már kinőttem az ilyen pólók, meg egyedi festésű fegyverek gyűjtögetéséből

-
intercooler
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
De ez mi? gondolom csak az alap premier klub nélkül. Mi meg 9-ért kapunk premiert, pólót, posztert asszem ennyi

-
lostprophet
aktív tag
Én meg egyszerűen megvettem PH!-n 6k-ért és még aggódnom sem kell, hogy megjön-e

-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
pestiként könnyen beszélsz

-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Este?
Szerintem du 1-2 fele már megkapod. Egyébként meg orrvérzésig toljuk. 
-
Edem05
őstag
Válaszolt az email-emre a konzolokszervize.hu és nekem is azt írta, hogy 21.-én szállítják házhoz.

-
pohár
félisten
-
tome.jr
addikt
Most beszéltem a konzolokszervize.hu-val. Egyelőre úgy néz ki 21-én kapják meg és aznap ki is szállítják. Rákérdeztem, hogy elképzelhető-e az előbbi megjelenés, nem zárták ki, de azt javasolták nézzük a honlapon, ha van új infójuk akkor azt frissíteni fogják.
Póló ügyben abban maradtam velük, hogy írok egy e-mailt és majd utánanéznek milyen színek közül lehet választani.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Remélem máshol nem ez lesz a helyzet különben a vidékiek szívnak

-
TESCO-Zsömle
titán
Most hívtak a GameShop-tól, hogy véglegesítsék a rendelésemet.
Azt mondják, hogy 20-án este fogják megkapni a játékokat, így (amellett, hogy szabály is tiltja) még ha akarnák se tudnák 21-e előtt odaadni.
Ez egyúttal azt is jelenti, hogy aki futárral kapja, az is legjobb esetben 21-e, ha gyorsfutárról van szó...
-
pohár
félisten
most nézem, hogy elfogytak a pólók a Border 2 előrendeléshez konzolokszervizénél, az enyém tuti nem fog kelleni, kit érdekel majd az én "példányom"?
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tőlem megkapja még a 100-at is

Komolyan el se hiszem hogy már csak 1 hét van, valaki csípjen meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem bírtam ki, megnéztem. Hát az intro valami kib*szott beszarás

-
LLKobe
veterán
A border 2 első 10 perce

-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
szerintem elírta, lehet csak AA-t akart írni

már csak egy hét, juhúúúde hogy az előrendelők mikor kapják kézhez, arról még mindig nincs hír a konzolokszervize felől...

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Randy is mondta az egyik interjúban hogy a járművek csak arra vannak kitalálva hogy eljuss A-ból B-be gyorsabban. Nem autós harcra meg GTA-zásra rakták bele őket.
(#607) Pedro78: Gyárts egy crack-et hozzá

-
Pedro78
senior tag
Thank you for prepurchasing Borderlands 2 from Green Man Gaming.
You are receiving this email because your game will be available for download on 14 Sep 2012 at 00:01 UTC.
juhuuu
mondjuk meg egy hetig max nezegethetem a parancsikont de odase neki. -
TESCO-Zsömle
titán
Eddig is meg volt osztva. Nem értem a csodálkozást...

(#601) tome.jr: Ja, vagy úgy. Nem olvastam én el. Majd ott lesz a saját felfedezés. De hivatalosan az első részben se sok hasznát vetted a kocsiknak konkrétan küldetés közben. A legtöbb helyre be se tudtál vele hajtani, egy bizonyos szint fölött pedig a fegyverzet annyira gyenge volt az ellenfelekhez képest, hogy még trükkös lövéseknek se volt értelme... Közlekedni küldetések között persze jó volt, de ennyi.
(#603) ll-kobe: Hát pont ez az. Mi értelme, hogy fejenként esik a Loot? Farmosláson kívül semmire se mész vele...
(#605) ll-kobe: Crawmerax 2.0?

-
LLKobe
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
LLKobe
veterán
Én nem Diablozok, de egy haverom igen. Mondta hogy ott mindenkinek külön potyog a loot, úgy hogy egymásét nem is látják az emberek. Sztem erre gondoltak itt is, hogy itt miért nem olyan.
(#604) Sonja: Hát nem tudom, nekem sosem volt ezzel problémám. Én is toltam egy kis DIO-t, és ugyanúgy dobot nekem olyan cuccot ami másik class-nak való. Tehát innentől csak az a különbség hogy látjuk-e egymásét vagy nem, az meg tökmindegy szvsz.
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Közben megtaláltam a cikkben, csak először a videót néztem meg:
Outside of a few quests that require you to use a car, the vehicles feel largely underutilized and not all that valuable outside of getting you to destinations a lot quicker. Borderlands 2 is a shooter first and foremost, but it’d be awesome to see smarter mission design that takes advantage of them in, say, the way Halo does with its vehicle levels.
Nem tudom végül milyen lesz az autó használat de az első részben az valóban jó volt, hogy míg nem indítottuk be a fast travel network-öt addig ezzel lehetett megoldani a gyorsabb közlekedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De még mindig nem tudom lesz-e sniper

de csak azért mert nem is tudtam az achi-ról