- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1196 üzenetére
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tome.jr
addikt
olyan, mint az első rész
Szerintem ez nem igaz. Nekem pont az volt először a bajom vele, hogy teljesen más az alaphangulata. Ez lehet, hogy részben a színek miatt van, itt már nem pasztell színekkel dolgoztak, hanem minden sokkal élettelibb és látványosabb. A PhysX miatt meg aztán tényleg sokkal durvábbak az elemental effektek, robbanások. Egyébként aki PhysX (medium/high) nélkül tolja az nagyon sokat veszít a látványvilágból, ha teheti próbálja ki.
Még mindig nem tudok róla teljes képet alkotni. Kb lvl 10 után kezdett számomra érdekes lenni. Addig kifejezetten nem tetszett, gyengék voltak a fegyverek, állandóan leöltek a nálam alcsonyabb szintű ellenfelek. A havas táj is teljesen idegen volt. Persze az első részben ott volt az Eridian Promontory, az tetszett is de ez teljesen más. Mikor átértem a Dust mapra ott éreztem először az igazi border feelinget, olyan mint Dahl Headland, csak iszonyatosan felturbózva.
A színes látványvilágot szokni kell, a hangok nagyon jók, a harcok élvezetesebbek, jó az AI, nem egyhelyben állnak, hanem futkorásznak, bukfenceznek, elbújnak, ugranak stb. Először éppen idegesítő volt, hogy a kis sebzésű fegyóval még eltaláni sem lehetett őket.
Most viszont már vannak egész fasza fegyvereim (tüzes sniper 6,5x fire rate), ezekkel mindenkit leszedek.
Több pálya/küldetés is sajnos úgy van felépítve mint a már említett Eridian Promontory, kicsit cső fps érzés.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1196 üzenetére
Tényleg nagy peched van, és előre megmondtad. Holnapi lottószámot nem akarod leírni nekem?
(#1196) TESCO-Zsömle: Én tuti a fogászatra mennék! Gyűlölöm a fogfájást.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1134 üzenetére
Tisztelt Horváth Roland,
A termék garanciális ügyintézése befejeződött, az üzletünkben
átvehető, illetve GaranciaFutár szolgáltatás esetén 2 napon belül
küldjük Önnek.Termék neve: ASUS Crosshair IV Formula
Sonja: De legalább úgy fáj az egyik tömött fogam, hogy majd megőrülök.
Most választhatok, hogy fogászatra megyek, vagy az alaplapomért.pohár: Szerdán vettem egy zsír új alaplapot, csak hogy legyen gépem BL2 alá...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Erdei88
veterán
Kipróbáltam AMD X6 1055T@3750 + GTX580@875/2050. High Phyx-et nem szereti, de Meduimon, 4X élsimítással minden max 60fps +, akció közben is!
-
Hmm, érdekesek a negatív kritikák a metacritic-en. A legtöbben azt kifogásolják, hogy olyan, mint az első rész. Mások azt, hogy repetitív. Elsőnek örülök, mert ha nagy különbség lenne, nem hozná ugyanazt a feelinget. A második meg a játékstílus természetéből adódik, a Diablo is ilyen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sonja
nagyúr
Russian Borderlands 2 Is All Fixed
Az orosz változat is megkapta az angol nyelvet. Nincs IP korlátozás aktiválásra se!
-
pohár
félisten
előrendelésnél ugye volt két szín, és nem tudtam, hogy melyiket fogom kapni, megkérdeztem tőlük mailben, mondták hogy a rendelésembe írjam bele, hogy milyen színűt, és méretűt kérek, és megpróbálják azt küldeni
mindjárt kibontom, bár még az enyém a póló, jövő héten repül cucuskához
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
éééééééés megjött a csomagom
bordó/lila L-es póló, ahogy kértem
-
Sonja
nagyúr
Muszáj bemásolnom HWSW fórumról.
"Megnéztem csak azért is, továbbra se értem mi a nagy szám benne. Sőt kimondottan béna gyenge játék. És van pofájuk bevágni short change hero-t intro alá. Szerencsére az átugorhatatlan intro-t megoldottam egy f8-al, de ami utána következik se jobb. Chapter 1-en végigrohangam, de fél szemmel mást csinálva odafigyelés nélkül is túl könnyű volt. Na meg azt hittem, hogy rendes karakterkészítés van benne, aztán frászt, választhatsz 4 predefined közül. És van bőr a képükön karaktergenerálónak hívni. Élőben még rosszabb a cell shaded grafika mint introban vagy trailereken. Néhol egybefüggő szürke massza az egész játéktér. Ocsmány. 15 éve szebb játékokkal játszottam.Fegyverek bénák, sebzés béna, semmi visszajelzést nem kapsz arról, hogy sebzed e az ellenfelet vagy csak vaktába pazarlod a lövedékeket. Az idegesítő fos robotot meg lelőni sem lehet, de még otthagyni sem, mert csak az bír ajtókat kinyitni. Vicc ez a játék."
[ Szerkesztve ]
-
-
LLKobe
veterán
Írtam mailt nekik, jött a válasz:
Üdv
A PCs slaughter dome kod csuszik , a kiadó csak hetfo kedd korul fogja bekuldeni, akkor tudjuk reszetekre mailben elkuldeni, emiatt elnezesed kerem:/
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pohár
félisten
-
-
-
LLKobe
veterán
Na kibontom a haveromét is, megnézem.
Ő sem kapott. A kézikönyv hátulján van a játék serial-ja, a premier club-os papíron annak a kódja, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #1163 üzenetére
Ja, hogy így értetted.
(#1164) ll-kobe
Hát remélem engem hívni fog mert át kell járkálnom a boltomban és amilyen szerencsém lesz pont akkor fog jönni, mikor nem vagyok itthon.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
LLKobe
veterán
Igen, énis a ksz.-től rendeltem. Nem volt akció, a másik a haveromé De mivel ő csak később rendeltette elő velem, ő a pólóról lecsúszott. Az én pólóm L-es, bár én megjegyzésbe direkt olyat kértem merthogy ez a méretem
Amúgy nagyon szép dombornyomott a doboz, ki majd csak otthon bontom.
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Majd az összes dlc-vel lesz annyi
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Jó volt ez a hajnali kezdés. Nálam a steam 99%nál megdöglött vagy 2-3 órára, majd hírtelen "játszható" lett
A játék eddig nagyon jó ( de a T2 még jobb ), de majd csak délután vetem bele magam
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
-
pohár
félisten
válasz fi:zi'k #1145 üzenetére
majd nézd meg az avatarom...
hány giga cakkumpakk a játék emberek?
pár új infó (ja igen, már van egy kis patch-ecske is, 10MB körül):
Gearbox is in talks about putting Borderlands 2 on the Vita.
The first story content-heavy DLC will have details revealed very soon.
One DLC planned for the near future might have something to do with Pitchford's desire to "ride on one of those sand skiffs from Return of the Jedi."
Borderlands 2 could see more additional playable classes like the Mechromancer. Pitchford's words: "We created the ability in Borderlands 2 to add additional characters because we want to use that ability. The Mechromancer is the first one. I hope to do more. The success of the Mechromancer will help to define this."
There are plans to make a Mac port.
Looks like there might be more skins, heads, and possibly other character customization in future DLC.
T.K. Baha will make some sort of return outside his small appearance in the sequel.
az mekkora lenne, ha lenne még 1-2 új class a Mechromanceren kívül
-
lostprophet
aktív tag
És Steam már ki is csomagolta, szerintem neki is állok
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
pohár
félisten
válasz karicska #1141 üzenetére
na, te is kidőltél? akkor vagy megyünk hárman majd hétfőig, vagy lesz egy beugrósunk
fi:zi'k... kár, pedig a halfpig jobb volt
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Aki a PC-s verzióval játszik már attól kérdezném.
Megoldották már hogy a szörnyek szintje a játékos szintjét követik? vagy még mindig "túl lehet fejlődni" ? mert így pl. nagyon nem mind1 mikor áll neki az ember pl az arénának... :S
-
karicska
tag
Most olvasom a levelet, hogy nekem meg csak hétfőn lesz meg, mert a TakeTwo valamit elrontott és nem érkezett meg az előrendelés. Úgyhogy jó játékot nektek a hétvégére. Ha meg lesz a game akkor jelentkezem steamen.
"Welcome to the real world"
-
Fortissimus
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1139 üzenetére
Londonban vagyok, amazon akar holnapra kihozna ingyen ha nem jart volna le a prime-om, de ha siman rendelem akor is megkapom hetfore kb
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Fortissimus #1138 üzenetére
Azt azért kalkuláld bele, hogy a free delivery az esetek többségében csak országon belül érvényes.
sz: Plussz, mire odaér hozzád, az kb jövőhét közepe. Nekem a DXHR-t egy héttel előtte feladták postán és úgy is csak koppra jött meg. (game.co.uk)
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fortissimus
őstag
válasz TESCO-Zsömle #1136 üzenetére
koszi, de azt inkabb nem vallalom be
£24.99-ert talalom tobb helyen is free delivery-vel, ugyhogy marad a jol bevalt amazon''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1134 üzenetére
Végül is logikus, bár én inkább a DLC-re vagy a kedvezményre voksolok.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Fortissimus #1135 üzenetére
Itt a legolcsóbb, de elvileg orosz régiókódos.
(#1134) TESCO-Zsömle: Most tudok csak igazán örülni, hogy hétvégén lesz F1!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fortissimus
őstag
kulfoldon hol lehet legolcsobban megvenni a jatekot?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fi:zi'k #1122 üzenetére
Nem. Ez a logikus következtetésem, mely azon alapul, hogy nekem már mindkettő megvan.
A az ördög vicces kedvében van, holnap még az iPon-tól is kapok egy levelet, hogy hétfőn hozzák az alaplapot...
Az volt a minimum, hogy a játék nem jön, ha már egyszer kezem-lábam törtem, hogy péntekre működőképes gépet hozzak össze...
"Viccet" félretéve ez az egyetlen logikus megoldás. Egy kazal serial elküldése egy email-be kerül, míg ha merchandise-t akarnának, akkor ott a kérdés, hogy ki milyet kapjon, mennyit, és az mikorra ér majd hova...
Még az is elképzelhető, hogy valami kedvezményt kapunk. Gameshop vagy Steam kupont/vásárlási utalványt, vagy árengedményt a játékból.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pohár
félisten
beírtam a rendelés megjegyzésébe, hogy a futár mindenképpen hívjon fel kézbesítés előtt, nem tudom, hogy meg tudja-e csinálni...
fater aludni fog délig/egyig, reggel jön haza melóból, ha ez a majom elkezd dudálni az ablak alatt, na az szép leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz intercooler #1128 üzenetére
a tortát szokták egyenlőre felvágni
-
S e t h
nagyúr
válasz - = Zk = - #1079 üzenetére
Igen, az lesz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Malachi
addikt
válasz intercooler #1123 üzenetére
ha van M-es az érdekelne majd
-
csaabz
őstag
Én vettem egy új vga-t és ahhoz adták ajándékba a játékot. Most jön le steam-ről.
Vííííííííííííííííííííííí!https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
pohár
félisten
nekem is van egy, de azt már
cuncicucuska visziGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tome.jr
addikt
Egy világos színű L-es méretű lehet érdekelni fog.
-
intercooler
őstag
Nekem lesz valószínű 2db eladó pólóm
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1119 üzenetére
Ezt te kérdezted vagy ők mondták maguktól?
(#1123) intercooler
Basszus a pólónál meg elfelejtettem méretet megadni.[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Nem kell ezen csodálkozni, vannak cégek, akik hivatalosan a magyar forgalmazótól veszik, ők szívnak most... és vannak olyanok, akik
szürkéznekmáshonnan szerzik be"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1119 üzenetére
ha Season Pass lesz, én szívesen átveszem tőled annyiért, amennyiért te vetted
-
pohár
félisten
válasz fi:zi'k #1115 üzenetére
szerintem Season Pass... vagy valami kis bizbasz, amit a videóban láttunk az újságírótól
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1114 üzenetére
Mi?
(#1117) pohár
CL4P-TR4P pendriveot akarok![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz fi:zi'k #1112 üzenetére
francnak ijesztgetsz, gggrr
de ez még mindig igen érdekes, hogy egyes boltok simán kapnak, más boltok meg kimaradnakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1110 üzenetére
de ezt most hogy?? a gameshop nem kap, a konzolokszervize meg igen?
-
pohár
félisten
válasz fi:zi'k #1102 üzenetére
na ez szívás... látjátok, ezért kell a konzolokszervizétől rendelni
akkor hogy legyen a holnapi nap? esetleg kerítsünk egy ideig helyetted valakit, vagy társuljunk be addig máshova, amíg neked nem lesz meg, aztán te leszel a host egy darabig?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BandiHUN
veterán
Franc bele,nekem is csak hétfő....nagyon ajánlom,hogy legyen valami "normális" kompenzáció
Végülis nem sietek,az elsőt sem megjelenéskor kezdtem,mégis 800+ óra,kevés embernek van több...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tervezi valaki Zer0-val kezdeni? Első rész kimaradt nekem, szóval nem nagyon vágom hogy mit hogyan lehet a skillekkel fejleszteni majd.
Mit lesz érdemes kimaxolni majd szerintetek?
Live-Die-Respawn
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fi:zi'k #1102 üzenetére
Én nem kaptam ilyen levelet, sőt, telefonon minden alkalommal megerősítettek, hogy pénteken átvehető személyesen a ciucc.
Ha szerencsétek van, kaptok egy Season Pass-t ingyen, vagy intéznek nektek vmi mörcsendájsz-t.
Málhazsákra vevő vagyok, ha azt kapnál.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
A TOF-nál majd este 10 után várható a csomagkövetőbe kerülés. Nekem billentyűzetet hoztak és előtte levő nap késő este került csak fel.
(#1102) fi:zi'k: jó nagy szívás, én tőlük rendeltem. Viszont hétvégén dolgozom kedden-szerdán leszek pihenős de azokra a napokra tuti rá fogok kockulni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
Sokra nem mennél vele.
Azt már tudjuk, hogy a futárnál van, ez a lényeg.Az állást hol látod?
---
Írta: GameShop
Kedves Borderlands 2 előrendelőnk!A TakeTwo hibájából cégünk nem kapta meg a mai napon az előrendelt Borderlands 2 termékeket.
A kiadó jelenlegi információi alapján a termék beérkezése várhatóan hétfő lesz (09.24), személyes átvétel akár hétfőn, futárszolgálatos kiszállítás pedig keddre várható.
A TakeTwo a hibát elismerte és jelenleg is a kompenzáció lehetőségeiről tárgyalunk a hazai forgalmazóval és a kiadóval. Igyekszünk minél komolyabb kárpótlást igényelni a számodra.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz intercooler #1099 üzenetére
jé, ők pont hirdetnek éjszakai melót a raktárukba, Pestre...
de csomagazonosító még mindig nincs, nem tudjuk követni, hogy merre jár a csomagunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest