Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
9-kor jön a kód!
Remélem ezt most nem késem le. -
Sonja
nagyúr
"SHiFT code for a Borderlands 2 Golden Key coming at 2pm CDT." - Ez 21:00 nálunk.
-
Sonja
nagyúr
Előbb csak azért léptem be, hogy játszak egy kicsit a nyerőautomatával.
Elcsesztem 5000$-t, de semmi jó.
Viszont ha így folytatom, függő leszek.
-
Sonja
nagyúr
"I will tweet one last set of Borderlands 2 SHiFT codes for this weekend in a few hours."
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
intercooler #1983 üzenetére
Itt mit sikerült elkapni?
-
skitzoo
senior tag
-
Malachi
veterán
a végén mindenkinek dob valami narancsot a főellen? én egy snipert kaptam, a második végigjátszás elején vagyok, de mint kés a vajon, úgy megyek át mindenen vele...
-
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #1972 üzenetére
Bocs.
Amúgy komoly, hogy vasárnap reggel 6-kor (CDT) ezzel foglalkoznak.
-
nagyúr
13 órától 2 órán keresztül aktív kódok:
WinPC: CBC3B-KKSFS-XTTTB-B3J33-RCW6R
X360: CBKBB-RSJWF-JXFJR-5XT3T-5RX3J
PS3: CBKBB-RSJZB-RZBKJ-9TW3T-5RXR6
-
Amúgy ezek a kódok karakterenként érvényesek, vagy az öszes karakternek egy közös poolból van a kulcsa?
-
Erdei88
veterán
válasz
intercooler #1960 üzenetére
Igen, amit ll-kobe linkelt, azt állítottam max-ra
-
Erdei88
veterán
Tegnap este játékom ahol már 4-en voltunk, 1350MB Vramot evett meg. Kiváncsi vagyok mennyi lesz a max.
-
Gippo
senior tag
Gyerekek... Most csinálom másodjára azt a küldetést, amikor Rolandot kell megmenteni
Először nem sikerült a bloodshot ramparts résznél leszedni a constructort és még tovább kellett menni egy másik helyre a megmentésért
Most meg egyből már a train to catch főküldetés jött. Meglepődtem, hogy van ilyen is
Apropó, köszi a kulcsot ^^
-
nagyúr
Hajnal 1-től 2 órán keresztül aktív kódok
WinPC: 5BWB3-JWZRS-RT3JJ-BTJB3-RRJKH
X360: 53KTT-KSJ5F-36XTF-KXTBB-XTCRC
PS3: 53KTT-KSJ9B-69TWB-STWBB-XTC6B
-
Cyberbeni
addikt
Szerintem lvl50 alatt nem érdemes kinyitni a ládát. Sajnos én is elbaltáztam az első kulcsot, mert először azt hittem, hogy sima láda. A kódokról meg mindig lemaradok, mert játékon belül vagyok, és nem nézem állandóan a fórumot, úgyhogy csak 1 van, amit a shift regelésért kaptam
-
peterm711
aktív tag
Level 12, egész jól haladok, ez a mai napi termés
mennyi van kb, nehogy elfogyjanak nekem időnap előtt
-
Legic88
csendes tag
Valaki írhatna valami tippet a laggra. Gép megvan hozzá mindenkinek, a net -nek lehet valami baja.
-
skitzoo
senior tag
Még mostse akar senkise játszani velem?
-
kovsol
titán
AMD kártyával felraktam a physx effectet highra ez bármit is változtat így ?
Amúgy meg 1080p minden maxra rakva is 55-62fps között mocorog, azt hittem szarabbul fog menni a hd6850 el. -
Legic88
csendes tag
Sziasztok, Van egy problémánk a játékkal. Hárman játszunk, a hostnak mindig jó játék, de aki belép az laggol. Mi lehet a probléma?
-
likeaRAINBOW
senior tag
Szivesen srácok
-
danih
veterán
Mighty Morphin' misszióval senkinek sem akadt gondja? Elvileg meg kell sebesíteni az ellent, megvárni míg morfol, injektálni a szérumot és leölni ami ebből összejött. Na most nekem ez csak egyszer sikerült. Nem akarnak morfolni ezek a vackok, ha meg összejön, a köcsög Mordecai a toronyról kilövi...
-
Gippo
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #1923 üzenetére
Köszönöm mester!
-
Erdei88
veterán
válasz
Köszi!
-
Debilon
addikt
válasz
thx a PC-sért
-
sss
őstag
válasz
Mit kell ezzel csinálni, hova kell beírni?
-
likeaRAINBOW
senior tag
SHIFT CODE, 19:00-ig érvényes:
WinPC: CT5TB-H3ZX9-6TTBJ-JT33J-TFJRK
X360: WB5T3-JS3W6-JRXTX-KR333-FTXBZ
PS3: WB5T3-JS3Z3-RSTWT-SJ533-FTXB
-
skitzoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1919 üzenetére
Zsömi nemakarsz jöni coopba?
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez 100%-ig stílus kérdése. Én most kezdtem egy újat Zer0-val, és olyan messziről lövök főbe mindenkit, hogy gyak el se tudnak találni a fegyvereik szórása miatt. Mikor kifogy a tár, akkor elindulok szépen a szuronyos pisztolyommal, amivel ~700% körüli Melee DMG-m van, és akit nem ére el a penge, azt a golyó öli meg.
-
skitzoo
senior tag
Na senki nemakar jönni játszni?
-
Gippo
senior tag
Nekem az assassin ami legkevésbé bejövős. A fő kari commando, viszont a Sirén és a zerker is bejön ^^
-
danih
veterán
Mindenki szirénnel tolja? Game listában csak szirénes játékot látok
-
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Nevet hogylehet átirni?
(#1909) Debilon : miest sikerül átirnom a nevem megyek veled szivesen. lvl 50 már ugyis megvolt egyszer. -
Debilon
addikt
ehh.. az az én bajom, hogy nagyon lassan haladok, nem nagyon van időm nyomni, ha esetleg valaki nagyon lassan halad, és coop-olna, (vagy most kezdi) én lvl 2 vagyok csak
nagyobbakhoz érdemes bemennem? vagy aránytalanul megkönnyül a game, és az erősebbek szintjéhez igazítja az ellenfelek szintjét+jobb loot mint az 1-ben?
-
danih
veterán
15. szint körül valaki? Most szabadítottam ki Ronaldinho-t...
-
danih
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1892 üzenetére
Uhhh lol de hülye vagyok
-
Sonja
nagyúr
Gyönyörű, most meg a következő küldetés bugzott be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest