Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Megnéztem , 26-32 fps van, kevesebb nem volt, több se nagyon. Ez folyamatosnak tűnik tekintve hogy stabilan tartja az fps-t. Persze ha nálad megy a physx ami sok helyen bugos és a 680 se elég hozzá az a te bajod, ez a 60 fps alatti problémád amit többször is jeleztél már meg kicsit kislányos gond.

Nekem se véletlen volt két kártya a gépben, jól is futott még medium physx-el is de ott ahol egyszerűen szarul van megcsinálva ott mindenkinek úgy fog futni amíg nem javítják. A játék továbbra is roppant alacsony gépigénnyel rendelkezik, a physx még véletlenül sem tartozik bele a common beállítások közé. -
Mukorka
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Én egy ilyen tag vagyok, épp bedöglött mindkét vga az alaplapomon és egy passzív hűtéses 9600 gt 1080p-vel viszi minden maxon , phsyx nincs... Közrejátszhat hogy a gép többi része azért erős hozzá képest. Fps-t nem mértem de megnézhetem mennyin megy de nem szaggat egyáltalán .
-
Sonja
nagyúr
Új kulcs!
KTCJJ-FHZJW-W6JJB-TTBTJ-R9WWJ
-
BandiHUN
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
A Borderek alapból nem futnának rosszul...ha nem lenne az engine-ben az a kicsike bugocska,hogy ha egy fal vagy akármi mögött nagy tér van,akkoris számol vele,ha az láthatatlan...az 1 is ilyen volt,nem is javították sosem,csak az "egyszerűbb" volt.Igaz pl.az engine az NVidiának eleve jobban fekszik,túl sok a textúrapiszkálás,ami jobban fekszik az NVidiának,és túl kevés az egyéb,amin kijönne az ATI okosabb agya.
Ez ugyanúgy megvolt az 1-ben is sajnos.Vagyis nem tudják úgy megcsinálni,hogy lényegében a gép ne számolja folyamatosan az egész mapot,mintha mindent látnánk...ezértis volt már az 1-ben is akadozós a General Knoxx,mert ugye szép nagy széthúzott terep az autókázások miatt.A zombis a jármű hiánya miatt sokkal jobban futott,mert kisebb a terület.
És amivel a 2 sokkal "eseménydúsabb",szebb,változatosabb,marha sok mindent kell számolgatni.Erre jön a sok textúra,amit pop-uppal hálál meg a 2,mert ugye már konzolra van alapozva az engine,viszont ott ez nem gond,mert a konzolok bár gyengébb,tényleg ilyen 9600-jellegű erejű videorésze direktben képes a memóriához hozzáférni,sokkal gyorsabban megjeleníteni dolgokat,nincs "memóriavezérlő" és a pc-nél alapvetően meglevő cucc ide-oda helyezgetés a proci-videokari között,hanem a gyengébb proci és videokari ugyanazzal az adattal szépen el tud dolgozni,nem kell rakosgatni.
Sajnos,ezt kell szeretni.Ennek esett áldozatul csúnyán pl.a Brink,de legméginkább a Rage is...A pc-n ugyanannak a metódusnak az "emulálása" eléggé teljesítményzabáló,míg konzolon bevágják az agyba az "alapokat",textúrát,és majdhogynem úgy néz ki a dolog,mintha ott lenne a map a ramban,és ahogy körbefordul az ember,úgy "pásztázza végig" a videokari a memóriatérképet.A látóhatár kezelése is könnyű ott,ugye.Lényegében a konzolok videoramja csak "átmeneti tár",amíg PC-n oda át kell rakni a dolgokat,és ott műveletet végezni a megjelenítéshez.
Lehet nem szakos megfogalmazás,de kábé ez van.ÉSa ahogy "szépülnek" a konzolgémek,és ahogy áttértek arra,hogy arra is írják a gémeket,úgy van a pc a maga erejével szarban,mert ami a konzolra optimalizálás(lásd,hogy is néznek ki mondjuk az 5-6 évvel ezelőtti gémek jó része,pedig a hardver ugyanaz) az mind a pc-nek többlet erőforrásigény az "emuláció" miatt.
Szóval valóban mehet ilyen videokarival "tűrhetően" egy-egy kisebb helyen,de nekem a 6850-el is képes pár durvább akciónál és nagy látótérnél 15fps-re menni közepes grafikán a BL2.ÉS a videokari nem izzad "szószerint",a proci sem 100%-on.De úgymond Ferrarit se vennék csak azért,mert qvagyors előzni,ha amúgy csak 110-el ballaghatok,mint a többi.Persze,ok,trabi se kéne...de már tipikusan az van,hogy nem azért kell az erő,mint a régi gémeknél,hogy ilyen 250fps-ekkel menjenek,hanem hogy az ember a pillanatnyi fps-eséseket megússza...sajnos manapság az elv miatt már majdnem semmin nem tud az ember úgy játszani semmivel,hogy valahol,valamilyen szituban ne legyen akadozás. -
Cucuska2
addikt
Jajj, egyik tagnál mit láttam. Borderlands 2-t 1080p-ben, fullon játsza, 9600GT-vel.
Tudtommal a 9600GT kicsivel gyorsabb egy 4670-nél, amivel minimumon alig ment a játék 50 fps-sel.
Mijapics@?Tudom, a tag valószínűleg nem állított igazat, na de akkor is.

-
Erdei88
veterán
Nem írták facebook-on.
Viszont feltettek egy videót is. Borderlands 2 - Claptrap Web Series Season 2, Ep. 1 -
Erdei88
veterán
PC SHiFT Code: 5TK3J-CS9BW-KFBJB-BJTJB-ZJFZW
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hogy én mennyire rühelltem azt a Dahl förmedvényt... PT1 végén volt szerencsém egyetl összenyalábolni... Ment is Erdei-nek. Neki bejött közelharcra és közepes távra.
Nekem, műteni, csakis Jakobs.
6-os a Crit szorzója mindnek és a legtöbb pokolian pontos. Azzal csak fejlövések... -
BandiHUN
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
Passz.Így dobta el az ipse,amikor kinyiffant,azt fotóztam le.
De a wiki szerint vannak cuccok,aminek nem látszik rögtön minden tulajdonsága,és amit írsz a criticalra,azt hozza is,mert használatba is vettem,ahogy meglett,fejre nagyot lő tényleg,aránytalanabbul nagyobbat sebez,mint testre...
Igaz cserébe az alapsebzése nem túl nagy,és eszi a lőszert.Igaz van valami savas sniperem is,ami 3 lőszert eszik,és zoomolva 3-as burst fire,pattogó lövedékkel,DE ha az megkap valakit criticalra,a Goliath-ok is elhasalnak tőle..HA talál,Mert az is keveset sebez nem criticalra,és ha mellélövök,ugrott is rögtön 9 lőszer
Tehát jól kell célozni,az accuracy-ja elég jó,messziről ha kinézhető a legzorallabb ellen,az ki is van iktatva.A pajzsos miget-es Goliath-okat is a földre küldi rögtön egy fejes
-
a178
tag
Ez az achi megvan valakinek?
High-Flying Hurler
Killed a flying enemy with a thrown Tediore weapon
Hogy lehet megcsinálni?
-
tome.jr
addikt
Már tökélyre fejlesztettem a módszert
Call moonshot-nál save and quit, ezt a save fájlt kimentem és tetszőleges alkalommal visszamásolom. Ez az a pillanat a játékban mikor már Jack is és a Warrior is le van nyomva már csak a kegyelemdöfést kell bevinni. Egy farmolás kb 5 percig tart. Utána szintén save and quit, majd Fast Travellel vissza Sanctuary-be és a cumót be a Claptrap stash-be. Egyébként narancsot csak akkor ad a Warrior ha moonshot-tal ölöd meg, egyébként teljesen felesleges próbálkozni.Legújabb szerzemény szintén Warriortól:
-
tome.jr
addikt
Warriort utóbbi időben elég jól farmolom. Kb 30 perc alatt 7-ből 7-szer narancs.

-
Jimy83
aktív tag
Tudna valaki mondani programot amivel lehet figyelni vram-ot játék közben ?
Elég érdekesen fut , ki akarom próbálni az ini file-t amit linkelt régebben ll-kobe. -
pohár
félisten
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
a178
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez eddig tiszta sor, de pl. a Halloween skin nincs köztük... De hogyan lehet unlockolni a többit? Az inventorymban most is van vagy 6, de nem tudom, mit kell csinálni velük. Eközben az általad említett Quick Change Room nevű automatánál majdnem 30 közül választhatok, mégis csak 19 van feloldva.
Vagy valamit elcsesztem? 
-
a178
tag
Jók ezek a Halloween skinek a karakterekhez, meg minden, de hol vannak? Én egyet sem találtam meg... Egyáltalán, a játék közben fellelhető skineket hogyan lehet felhasználni? Nekem most valami 19/86 unlocked. Ezt a részét nem igazán értem.

-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
Edem05
őstag
Én most ilyen pajzsot használok úgy mindenre. Ha boss van vagy csak gyorsan túl akarok jutni egy részen akkor Bee.

-
sss
őstag
Jaja firehawkos shield ami narancs. Mondjuk sztem nem cserélem le a beet.
-
sss
őstag
Incinerator Claytonos küldetés végén narancs cuccot adott Lilith, mik vannak.
-
BandiHUN
veterán
Nem akartak biztos korhatárt

Mert érdekes dolog,hogy a robotok lerobbannak,sőt egyfajta "easter eggként" félbeszakadnak,és teljesen úgy húzzák magukat a földön,és lőnek a fegyverükkel,mint Schwarzenegger a Terminator2-ben,de az "élő" ellenfelek már nem csonkolódnak meg ilyenek,és ami az 1-ből is hiányzott,hogy a többi élőlény se,már ott is zavaró volt,hogy pl.a skagekkel nem történt semmi,csak összerogytak és kész,nem volt többféle halálanim,mármint ilyen sebesülős-szétrepülős.Annak tükrében elég gáz volt ott is,hogy egy embert lehetett fejetleníteni,kezét levágni-lelőni,ami mégcsak halálos se volt neki,derékban kettévágni...
Viszont tény,hogy a repkedő agydarabok,stb.hamar korhatárossá tették volna,ha rajzfilmes graf,ha nem.Viszont annyi előny van,hogy az elemental effektek sokkal szebbek,igaz én ebben a formában nem hagytam volna,hogy "bezöldüljön,bekéküljön" például az ellen,hülyén fest a "slagolás" és a sav így,mert egyszínűen csak olyan az ellen és kész,ennek a kettőnek csinálhattak volna még "átalakulást",mint ahogy lángol az ipse,és kormos lesz.Sok szempontból kidolgozott gém,de sok minden már "összecsapott".Persze amúgy jó,tetszik meg minden...de sajna nekem már,a gyártója miatt is(Robotos DLC,aminél hangulattalanabb nincs az 1-ben,még a Moxxi is több úgymond "érzésre",mert passzol a kialakítás az alaphoz) nem hozza az IGAZI sziklás Border1 hangulatot,majdhogynem westernes beütésű zenék,táj,a skagek(prérifarkas-analógia),kisvárosok tákolva...
Erről meg üvölt,hogy aki csinálta,az a robotosból építkezett,de hát olyan is,sok robot,futurisztikus elemek,amik qvára nem illenek az 1 tákolt majdhogynem steampunkos dolgaihoz....nekem ez hiányzik,az 1 Mad Max-ba oltott westernje,a hangulatával. -
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A legtöbb részen teljesen igazad van, de:
- szerintem kifejezetten jó, hogy nem lehet 1 nap alatt a fő szálat végig tolni. Nekem a sztori meg minden teljesen 5-ös.
- Nekem csak a rakétából volt lőszer hiányom, semmi másból. Persze és kinyitottam mindent aminek fedele volt.
- zseniális az, hogy a PT2-ben új ellen arcok vannak.
- Bár korábban a loot nekem is gondot okozott és dühöngtem is itt, de már kifejezetten kedvelem az egészet azzal kapcsolatban, hogy nem csak megyek és lövök, hanem fedezés taktika meg egyebek. Nekem már nem is kell jobb loot.Ha kell többször nekimegyek a pályának, hisz végül is azért vettem a játékot, hogy szórakozzam vele. Én például mindig más írányból és sorrendben közelítem meg a helyszínt és már nem is unalmas.
- Végre egy játék, mely a második részével jobb lett.A legnagyobb bánatom nekem az, hogy az ellenfelek nem regenerálódnak.
legalább lenne pár, amelyik elbújik és közben regenerálódik mint én.Egyébként teljesen megértelek, én abba is hagytam a PT2 felénél, mert elment a kedvem tőle, de valahogy most már másképp látom a játékot és szeretném időnként elővenni és más-más karakterrel lejátszani, mint a BL1-et.
-
baluka26
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én, ha meglátok egy tolvajt, akkor turret, gránát+shotgun

Shotgunból lehetőleg tüzes, Fink arénában Moxxi félét használtam
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
Patkányokkal vigyázni kell. A tolvajokkal egyértelmű, hogy miért, de a simákat is érdemes ölni, mert azok meg a loot-ot veszik fel a földről.
Ami a legszemetebb, hogy egy idő után -ha nem nyírják ki őket- akkor a felvett cuccokat elássák a föld alá, és azután már nem szerezhetőek vissza... Azt hiszem Erdei bukott így egy hasonlóan markáns összeget Fink vágóhídján.

baluka26: Mi ketten voltunk, általában középen. Erdei Salvadorral, én Axtonnal. Jómagam inkább sniper vagyok, de sokat jelentett, hogy szorult helyzetben ki tudtam dobni a tornyot. Szinte garantált újraéledés... Kettő meg aztán főleg...
Két torony + az első oszlop rakétáig...
-
BandiHUN
veterán
Hát igen,elég kár,hogy ennyire "egysíkú" fegyó terén is a BL2.Az 1-ben voltak tényleg jobb és rosszabb fegyverek,és az emberen+a szerencsén múlt,átlagos esetben hogyan kalandozik.Itt viszont lényegében kényszerű a mellékszálak vitele is a szint miatt,külömben nehéz lesz,ráadásul a fegyók is nem is szórnak akkorát pár igazi vackot és legendary-t leszámítva,ráadásul a játék is olyan,hogy KELL a brutálabb cucc.DE túl kicsi a szórás.Simán lehet vinni a zöld fegyókat,DE a kulcsos ládásakkal se érzi magát az ember biztonságban,coopban 4-en meg végképp...
Szerintem ez gáz.Adott küldikre alig van 2-3 szintes eltérés a cooposok között.Felszerelésre is szinte alig számít,kinek mije van,maximum 1-1 ellenfélnél kijön a kaszt vagy az elementáleltérés,de annyira "egysíkú" ilyen téren...ha halunk,hal mindenki,ha boldogulunk,akkor kábé mindenki egyformát produkál,ezt fedeztem fel pár óra coop után...előnye annak sincs sok,aki mondjuk +2szintes,de ennél nagyobb eltérés a játék miatt nem is nagyon adódik.
Meghát számomra az sem igazán jó dolog,hogy az adott kalandvonalat végigkövetve átlagos loot és mellékküldi mellett lényegében az ember majdhogynem "végigunatkozza" a játékot,mert átlagosan nehéz mindig,tök mindegy,hogy azt nézem,lvl10-en vagy 30-on mi jön,kábé ugyanaz a szitu,idő,csak másfajta ellen,más a puska,meg 10lövés nem 10x100-at sebez,hanem 10x1000-et,de az ellen hp-ja is 10szeres...
Kicsit visszasírom az 1 változatosságát,ahol már az elején is megszopta Boneheaddal,aki előrerohant,DE aki meg Bone-ig vagy Sledge-ig megcsinálta a mellékeket is,az meg "túltápolódott.Itt kell a mellékszál és kész,de túlságosan egyenletesen elég nehéz,leszámítva a "hátrahagyott" mellékküldiket,de ott meg a 4-5 szinttel kisebb ellenért dobálja az 1xp-ket büntiből.DE az 1-ben ilyenkor legalább meele-vel le lehetett ütni mindenkit vagy transfusion gránáttal,ha nem akart az ember tökölni,itt viszont simán megizzasztja az embert pl.5db 1xp-s kis ellen,ugyanúgy lekapják a pajzsot,ha nem figyel.Plusz ugye az állandó lőszerkajtatás emiatt.Ok,millió láda,de az 1 lootja jó volt,nem volt akkora gond és nem is volt ennyire jellemző,de itt sok pályarészen az ember überfegyóval is kénytelen minden sz@rt nyitogatni,fegyós láda meg nem nagyon van...az ellen is sokkal ritkábban dob cuccot,az 1-ben több is volt,meg persze látszott is,hogy 1-1 emberke valami érdekesebb fegyóval tüzel,no akkor azt el is dobta.Itt meg néha lőnek olyan cuccokkal,hogy lesek,lelövöm az ipsét reménykedve,erre nem dob semmit,vagy dob egy tök mást,pl.ócska pajzsot vagy gránátmodot...
Ami még gáz,hogy a missziók egy része tényleg gatyamadzag hosszú,és nincs lőszervásár...ok,hogy több feladat jön egymásból sokkal,mint az 1-ben,de az 1 megcsinálom-visszamegyek sémájához képest túl drasztikus,hogy 1 kaland 2 órás is van,és van,hogy az ember a felénél,a világ végén hagyja a francba,mert pl.elfogy a lőszere,és messze van minden...Tipikus ló túloldala.Ilyenkor jön ki az,hogy mintha szándékosan szét lennének húzva a mapok,DE bónuszban az 1-hez képest itt egyszerűen olyan helyen sem enged vágni az útból,ahol át lehetne ugrálni pár sziklát,és vicces egy hegyre felmenve a legtetejétől 3 méterre "falba ütközni",mert nehogy már rövidíts.Autósból is ott nyitott a terep,ahol nem számít semmit az átvágás,de bezzeg ott zegzugos és egyirányú,ami fontos helyre visz.
Kicsit mesterségesen érzem felduzzasztottnak az egészet így 30óra teszt után.Sokkal több,mint az előd,de sokkal frusztrálóbb is.Nekem hiányzik,hogy ha akarom,1nap alatt,legyen mondjuk 10 óra,de lehessen végigfutni a főszálon...egyszerűen olyan széthúzott az egész,sok üresjárat,vagy kényszerű harc,lőszertúrás a sz@rkupacokból,ládákból.Vicces,hogy sok helyen annyit kell kutakodni skulóért,mint amennyi a harc,és JOBBESETBEN van 1db loot-os valamilyen láda,vagy az se.Persze ami amúgy ad ócska zöld vagy fehér cuccot.Tipikusan a nem megoldás kategória,hogy sok skuló kell-sok láda van,még jó,hogy kaját meg vizet nem kell keresni.Ahol meg bezzeg van automata,fillérekből megoldható,mégis teli van tömve ugyanúgy kis ládákkal...máshol meg az ember ballaghat folyton vissza korábbi területekre is csak ilyenért. -
PreDox
tag
Köszönöm a segítséget

Most nyírtam ki a bunkert az cool volt !
De ha csinálom a mellékküldetéseket alig adnak XP-t semmi élvezet.
Még egy kérdés a nyerőgép amibe dobok mindegy hogy hol van?
Bármelyik adhat jó cuccot,a szintemhez mérten? -
BorgBoss
tag
Én 205 órája játszom é a PT2 végére még nem értem el kb (3/4) a DLC-ből is 8-10 küldetést csináltam meg.
Én azt mondom, hogy ha sokat szeretnél játszani, akkor illeszt bele a mellékküldetéseket. Mivel a PT2-n más (tuningolt) ellenfelek jönnek, egyáltalán nem unalmas és még egyszer végigjátszható.
Most is van olyan pálya ahol 4 szinttel járok előrébb és az alacsonyabb ellenfelek is megizzasztanak, mert a fegyverek nem egy terminátor jellegűek. A szó szoros értelmében egy 46-os patkány zombi az 50es szintem max állapotára rálehet és majdnem 0-lettem.
Úgyhogy hajrá.
-
-
PreDox
tag
Üdv. Rengeted hozzászólást elolvastam.Tanácsot szeretnék kérni.
Most járok normálon az a PT1 ha jól gondolom Lv27 assasin.
Kinyírtam Jacket de még van egy rakás mellékküldetésem.
Hogy érdemes továbbhaladni?
Mindenképpen a főszálat vigyem először végig és utána a mellékküldiket vagy haladjak kronológiai sorrendben és csináljak meg mindent (pl alulról felfelé)?
Nem akarok abba a hibába esni,hogy később túl gyenge ellenfelek jöjjenek.
A válaszokat köszönöm.
-
batai15
félisten
Most kezdtem a játékot zeroval, az lenne a kérdésem hogy az alap kardját le lehet majd cserélni ,vagy marad ez ??
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nyilván meg kell különböztetni, hogy a hack a játékmenetre van-e hatással, vagy nincs. ha csak a grafikát hackeled, az miért fájna bárkinek?
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát, ha az, akkor az. igazából mindegy, mert igazi előnyhöz nem juttat, csak úgy megjegyeztem...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ezt fejtsd ki bővebben, mert nem értem.
ha bármit alakítasz a játékon, hogy mondjuk 100-as inventoryd legyen vagy örökéleted, nem tudom, az szerintem hack. az nem hack, ha a végén a bossfightnál kilépsz, belépsz, kilépsz, belépsz, de ha a játék fájljait mókolod, az hack.
-
( V )
veterán
válasz
Malachi
üzenetére
készül már a WillowTree 2...

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ekkora inventoryval, meg több tucatnyi legendaryval mi más lehetne? vagy van rá mód, hogy én is 100 fegyót cipeljek egyszerre? akkor mondd.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malachi
üzenetére
Nem biztos, hogy hacker. Miből gondolod, hogy Ő csinálta a mentést?
Aki meg betárazott, vagy betárazott volna, az ne vessen rá követ, mert nincs joga...
Minek kezdd elölről másik karakterrel, ha már ismered a sztorit, meg minden történést? Sőt, minek kezdesz PT2-t? Érted...
Mondom ezt úgy, hogy nálam kereken 1 hónapig tartott a Borderlands 2...
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
látom még nem érted... egyszerre dobta ki a kupacot! kb 100-150 item körül lehet egy kupac
-
baluka26
veterán
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
és hogy dob ki egyszerre egy ekkora mennyiséget?
-
BandiHUN
veterán
Nézz szét a wikin,én se nagyon néztem,de a Border2-ről több helyen,fegyvereknél találtam arra utalásokat,hogy itt erősen függ a helytől vagy az ellenségfajtától a fegyók beszerzése...nem úgy,mint az 1-ben,ahol a játék legelején a Bone-Head-tól kijövö 2-3 katona is dobott narancssárgát nem is egyszer,nomeg az ott lebzselő sima skagek is,vagy pl.a New Heaven-ben többet ért elmenni leölni a midgeteket,stb,akik voltak körbe ellenségek,mint körbejárni a ládákat...számtalan narancs fegyóm esett a legbénább ellenfelektől ott,ládából alig.
Itt viszont elvileg tényleg csak meghatározott helyekre érdemes visszajárni,úgy vettem ki,hogy az átlag ellen kábé a büdös életbe nem fog überfegyvereket dobni..."láda" meg kevés is van,és az 1-hez hasonlóan béna a loot.Egyébként kezdésnek nálam valami +5% rarity loot-os mod vagy mi volt,talán a premier klubosoknak járt...de nem tudom,abból van-e jobb például.Az 1-ben voltak classmodok,amik "elvileg" javították a loot-ot...igaz állítólag ott is tesztelték,hogy nagyon nem jelentett sokat.Nekem mindenesetre volt vagy 300 narancs fegyóm
Nem csinált.Sokat postolgattam is.Mostanában ezzel annyi időm nem volt még tolni,és a karim is kicsi még,így itt nem tudom,milyen a helyzet,annyi biztos,hogy a lvl10-en kulcsos ládából kiszedett fegyóim helyett 1 kivételével jött jobb lvl14-re...szóval kis szinten nem tűnik eddig annyira rossznak a loot.Sajna időm van kevés,az életem is más,mint a border1 idejében volt...ja,savegame editor.
Nem próbáltam,most néztem csak...[link] -
tome.jr
addikt
Talán ha 2x találtam lilát ládában, egyszer Dr. Zed-nél Arid Nexus-on, egyszer pedig a DLC-ben a karavánnál. Utóbbit egyébként érdemes fosztogatni mert elég jó cuccokat dob. Viszont a DLC-ben egy csomó jó fegyver esett boss-októl, pl. Captain Blade gránátja és Scarlett Pimpernel sniper-je.
Farmolásnak szerintem csak úgy van értelme ahogy korábban írtam a Warrior kapcsán. Boss-ok előtt ki kell másolni a save file-t, miután megöltük őket a drop-ot kirakni claptrap stash-en keresztül egy másik karihoz majd visszatölteni a boss előtti állapotot. Első leölésükkor 50 % fölött dobnak legendary-t, ezután ez lecsökken 1 % alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tévedsz, ez nem hiszti
Nem tehetek róla, hogy jó a látásom. 30 körüli fps-sel számomra teljesen játszhatatlan lenne.

Én 60 alatt már meghülyülök annyira zavar az akadozás. Azért egy FRAPS-ot engedj csak rá a játékra, kíváncsi vagyok mit látsz folyamatosnak.

Persze ilyenkor kell dolgoznom...

6-os a Crit szorzója mindnek és a legtöbb pokolian pontos. Azzal csak fejlövések...

jó lenne, de sajnos melee fegyvereket nem lehet cserélgetni a játékban! (max a szuronyos lőfegyverek)