Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Csak az utolso lovest/utest kell bevinni a kiirt modon, es teljesul az objective. De azt mondjatok meg, hogy ha teljesul, mit is kapunk? Mert sehol nem lattam kiirva.
szerk: na meg 10-20 fejes egy bossba azert nem egy hudenagy tetel, elvarhato hogy ne essen ossze 5 masodperc alatt..
-
pohár
félisten
válasz
baluka26
üzenetére
nem tudom hogy csinálta a gyerek, olyan hacket már láttam YT-on, hogy a játékgépet bűvöli meg, és csak legendary cuccot ad, de kb 1-2 percre tűnt el a gyerek, annyi idő alatt lehetetlen kiforgatni ennyit

sőt, aranyládát se lehet ilyen gyorsan nyitogatni
a backpackje kb lehetett vagy 150-es
kár hogy túl fosadék a gépem a videófelvételhez, de azt látni kellett volna, ahogy a srác FOSTA magából a cucccokat

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
baluka26
üzenetére
The Bee kell hozzá és kész... Megfejeled vmivel, ami ontja magából a lövedékeket és szó szerint elfújod.
Legjobb hozzá a konferencia hívás. Egy tár kb 25-30% az életéből.
-
pohár
félisten
válasz
baluka26
üzenetére
nekem dobott tegnap a Warrior egy lila assault rifle-t, 555-ös sebzés, mondom ez lófing, de jó áron el tudtam volna adni, mondom felveszem, aztán megnézem mit tud... 111-es tár, slages töltény, iszonyat módon darál

ha kifogy, átváltok az elektromos SMG-mre, a slagre szépet üt
narancs még nekem se esett 85 óra alatt, de még látni se láttam, hogy esett volna bárkinek is

-
LLKobe
veterán
válasz
baluka26
üzenetére
Igen, teljesen egyetértek. Főleg a lootolás lett elb*szva, igazából semmi értelme ládákat keresni nyitogatni, az egész nyomorult playtrough 1 alatt nem találtam bennük lilát sem, nemhogy sárgát. Az egyben ott volt az esély hogy bármelyik ládában vagy ellenfélnél találsz valami csecsét, de itt semmi. Csak az aranykulcsos ládában vannak jó cuccok, és sehol máshol. Terrát is leöltem eddig 3-4szer, dobja az egy db. kötelező sárgát, és semmi mást. Azonkívül Crawmeraxhoz képest alig dob pár cuccot.
Ezek nagyon elcseszik az egészet... -
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
baluka26
üzenetére
Az oké, hogy az elvárásokat viccnek szánta "lehetetlenségük" miatt, de a neveknek valóságosnak kéne lennie, hogy valós veszélyt/feladatot tükrözzenek valós nehézséggel.
Emlékeim szerint készítők két ígéretet tettek anno Crawmerax-al kapcsolatban:
1 - Több hozzá hasonló Superboss is lesz.
2 - Lesz nála jóval nehezebb is. -
S e t h
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Érdekes mert Wilhelm nekem sem volt kemény, mondhatni nem is igen támadott, a kísérete volt kemény inkább.
Ami küldetéseket viszont nem fogok megcsinálni,azok az időre csomagot szállítósak, 2-3 alkalommal után ott szoktam hagyni , most már neki sem állok.Szeretem a GTA sorozatot, de itt kicsit mintha keményebben lőnének, amikorra meg már magasabb szintű vagyok, azért sem próbálom meg újra, pedig akkor már az ellenfelek sem vészesek. -
válasz
baluka26
üzenetére
igen, az tudott idegesítő lenni, bár ettől lett egyfajta road movie feelingje, amit én nagyon élveztem (ill. élvezek, mert most játszom újra, szeretném crawmeraxot soloban kiirtani). szirénnel mondjuk sokat lehet ezen a problémán könnyíteni.
@fi:zi'k: az underdome co-opban jó.
amúgy nekem mind a 4 dlc tetszett - a 4-es kicsit már fáradtra sikerült, de még belefért, a másik 3 pedig mind tudott valamit mutatni, amitől nem bírtam letenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szintén 36-os szinten kezdtem el a DLC-t, szóval csak 2 szintet léptem a DLC-vel. 

Ne aggódj, nekem 41-ig volt 1 db, az is level 4 szintű gránát. Szóval én is csak 1-et találtam eddig. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)