- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ha leadod a küldit,újra lesz az ipse...minden ilyen "kicsi" boos megmarad később,pont azért,mert csak 1% körüli,hogy dobják az adott fegyvert.Pár küldinél lehet csak megszívni,ahol a díj lehet valami jó cucc/választani kell,hogy kinél adod le...de az alapvető cuccok farmolhatók,ez amiatt is van,hogy később magasabb szinten is megszerezhesd.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
LLKobe
veterán
Attól függ milyen szinten vagy. (Amúgy mikor relic-et írtál nem class mod-ra gondoltál?) Én most 61-en vagyok, 28k-s SMG-m van, +99%-os class mod-dal, meg egy Bee, ami ad 150k AMP damage-et, így átlagosan ~700k-t üt egy lövésem. Ez soknak tűnik, de UVHM-en így se könnyű:
Ezt a relic-et használom:
De ha meglesz a 72-es szint, vár már az inventoryban egy ilyen class mod:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Hun Mallior
tag
Még akkor utolsónak annyit, hogy már többször rendeltem a szukits.hu-ról és meg kell hagyni, elég szépen dolgoznak. A könyvek annyira újak, hogy szerintem Én voltam az első aki konkrétan kinyitotta őket...nem üzletből valók, hanem nyomdából, és a csomagolás is durva (nagy doboz benne lefóliázva, külön-külön, aztán egybe) Megvoltam elégedve velük nagyon, remélem segítettem dönteni
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
S, hogy ne vádoljatok indokolatlan kérdezéssel, rákerestem a Google-ban "Borderlands 2 second Season Pass", "another Season Pass", "Season Pass 2" kifejezésekkel, de nem találtam semmit, azért is kérdezem.
Egyébként nem tartom valószínűnek. Esetleg keveritek a "non-Season Pass DLC"-vel. Például a "Mechromancer Pack", ami most már külön megvehető, de eredetileg az előrendeléshez járt.
-
( V )
veterán
de az legalább erős másodlagos fegyverrel volt ellátva, nem ilyen kerti locsolóval mint ez...
meg a Sandskiff-ben pont azt szerettem hogy egész pályarészeket lehetett átugratni vele
(#4526) intercooler
max 3 óra, ha nézelődöl is benne...[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
wesker24
senior tag
Jaja a Sacrlett-ben lévő Hidro Plan jármű az tényleg nagyon jó volt !
A másik kettőről nem tudok nyilatkozni mert neki se álltam nem látom értelmét neki !
Maya-val és Mancival is LVL 50 vagyok igy tehát nincs értelme neki állni !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Anonymus23
veterán
És mi volt a válasz ha szabad kérdezni?
Nekem meg az "ellenkezője" a gondom, befejeztem a fő szálat, és felajánlotta, hogy lehet folytatni vault hunter módban, de mondom még van néhány mellékküldi, előtte azokat befejezem, és mondta is, hogy később is át tudok váltani, de azóta nem találom, hogy hol lehet átváltani...
Merre kellene? Biztos valami tök egyszerű, csak nem volt már idegem hozzá;) - The Power of the Light Side
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem igazán tudtam vele mit kezdeni. Nem kaptam semmi instrukciót. Hozzácsapódtam egy tímhez és lőttem mindenre, ami mozog.
A játék lényegében BL. Csapatba verődve kell menni és ölni a hullámokban rátok törő ellenséget. Loot helyett lőszer van, élet meg nyersanyagok. Mivel ez egy F2P játék, így természetesen valutáért lehet vásárolni magadnak előnyöket. Ez lehet jármű, ellátmány, vagy időszakos XP-bónusz.
De eddig csak nagyon keveset láttam! A bejárható terület mérete észveszejtő.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLKobe
veterán
Valóban, de a sárgák közt is van nagyritkán jó cucc, nem esélytelen. Pl. tegnapelőtt ütöttem egy sárga egykezes baltát ezer fölötti sebzéssel, és 16 level reducementtel. El is vitték AH-ba 2 óra alatt 4 milláért. A legendary-k közt meg azért vannak nagyon jók, és ha nem neked való akkor eladod.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Hát akkor ebben nem értünk egyet. Tegnap este is toltuk a diót ~4 órát, ütöttem is 3 legendary-t, abból egy elég fasza darab. És ez általánosságban elmondható, hogy minden este 1-2 ritka cucc kiesik fejenként. Na a borderbe 4-5 playtrough alatt asszem 2db. sárga cucc és max 5db lila cucc esett (leszámítva a kötelező köröket, bee meg ilyesmik) és nagyon elszomorító, teljesen el is vette a kedvem
-
BorgBoss
tag
Sajnos nem egyértelműen. Én lv37-en kezdtem, de a DLC-ben jöttek az lv32-esek. De viszont egy idő után eléred a megfelelő elleneket, mivel nem fejlődsz. A TVH szerintem elég kemény, legalábbis nekem nagyon tetszett (mikor utolértem a szintemet). A másik, hogy minél több DLC-t játszol egyszerre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lehagyod a pályán lévő szinteket.
[ Szerkesztve ]
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
A másik számomra érthetetlen összehasonlítása az, hogy egy X+1-es gránát miért kisebb mint egy X*3-as Néha nem értem a fejlesztőket az egyszerű praktikumok kihagyását illetőleg.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
-
LLKobe
veterán
De legalább esik Nem úgy mint a Border 2-be, ahol csak bossok farmolásával lehet ritka cuccokat szerezni, azok is csak ritkák, de amúgy meg szarok... Hihetetlen hogy ezen csúszik el az egész játék hosszútávon, az embernek nincs sikerélménye, amitől menne tovább hogy mégjobbat... Pedig benne van 2 karakterrel 4 playtrough nekem, és tényleg egy normális dropra nem emlékszem, ugyanakkor arra még mindig emléxem hogy az első részben melyik szarrakásból esett egy fasza classmod.
-
pohár
félisten
én egész biztos nem fogok ezért pénzt adni, teljesen hidegen hagy...
majd itthon megnézem ha jön a BR, aztán csókolom...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mukorka
addikt
Szerintem erre a két hétre amíg nem vettem másikat ez a kölcsön/ingyen kártya is megfelelt főleg hogy ha stabilan futatta. Magam se diavetítéshez szoktam, nem véletlenül volt két kártya is a gépben és ehhez képest meglepően jól megy a 9600-on.
Nekem is jó a látásom amikor szemüvegben játszom () és akkor se látom hogy akadozna[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
tome.jr
addikt
Ha végigviszed a játékot TVHM-ben utána még tudsz játszani vele. Ez a pt2,5 feltéve hogy indításkor a TVHM módot választod. A sima pt2-ben ha visszamentél pl egy korábbi helyre akkor a korábbi szintű ellenfelek fogadtak. Pl Three Horns Divide-on lvl 32-36. Ha kipörgetted a pt2-t utána már minden területen a te szintedhez igazodnak az ellenfelek. Tehát ha pt2 végére lvl 50 vagy akkor mindenki lvl 49-52 között lesz. Ezért érdemes meghagyni a melléküldiket pt2,5-re mert akkor tuti nincs az, hogy nálad jóval gyengébb ellenfelek jönnek egy küldetés során. És végső soron így majdnem 3x végig tudod játszani.
intercooler: Ha annyira elhúz tőlem a főszál nehézsége akkor megcsinálok pár side quest-et. De lehet 3-4 szintet direkt hagyom is elmenni.
BorgBoss: Olyan már nekem is volt, hogy nem adott semmit, csak mondta hogy ad. Nem tudom min múlik a dolog. Lehet újra kell indítani a játékot. Ma pl már két Good Touch-ot is adott. A savasra én is hiába várok.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nekem a tűzlabdás SMG ilyen,alapból szór,mint az állat,messzire nem is megy,mert felrobbannak a bogyók,DE ha ellen van,akkor szépen rámennek a tűzlabdák,és még a tára is egész jó,76-os asszem'
Különösen olyan ellen esetén jó,ami takarja pl.magát,vagy mint a spiderant-ok,mert szóródik szét a lövedék,de ugye "ráhúz",és oldalról,hátulról is elkapja a delikvenst,fel is gyújtja.
Mondjuk annyiból nem jó,hogy csak tüzes elementálom van,ezek a fegyók is végülis azok,és most mentem a Roland után nyomozós küldire,ahol jeleket kell keresni,és egy csomó Pyro van,amik ugye ellenállóak,nem tudom kihasználni...
De nem resist-es ellent,Nomad-t seperc alatt felgyújt.Jaja,Dart a pisztoly,néztem is a wikin,csak inkább leírtam,milyen,hátha nem mindenki nézte még ezeket.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pohár
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem egyszer volt hasonló, de akkor nem össze-vissza ugrált, hanem "inverted" volt. Középen minden oké, de ha felfele húztam a kurzort, lefele ment a kijelölés és fordítva.
Bár nekem amúgy is figyelnem kell, mert xarozik az egerem, így egy kattintással akár 3 holmit is eladhatok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malachi
addikt
de nem terveznek további DLC-ket...vagy ha igen, akkor azok nem a kész játékból lettek kivágva. érted.
nekem ez az arena nem hiányzik, a plusz karakter igen, de azt meg is veszem majd. így megy ez, nem tudom. éppen elbírja ezt még a béketűrésem, de ha majd lesz harmadik rész és ott tényleg pofátlanok lesznek, akkor már én is anyázok. .)
-
Edem05
őstag
Az nudli... nekem ezzel a pajzsal Zer0-val, deception-be lvl50-en 880K-s crit volt a legtöbb amit eddig néztem.
Más: Borderlands 2 Secrets: Vermivorous the Invincible Legendary Boss
Nem kicsi a bogárka
-
Malachi
addikt
igazad van, de a Border ellen azért épp nem lehet ezt felhozni, az alapjátékban is rengeteg lehetőség van simán. nem is játékot szidom most ezért, hanem a Steamet, hogy feleslegesen belengették ezt az egészet.
de mondjuk még örülhetek, hogy a 10EUR-ért vett season passomat nem vették el, hehe. azért már tényleg ideges lennék.
-
Malachi
addikt
oppábasszus, nekem is, csakhogy én a Steamen vettem a Season Passt!
na megyek reklamálni, kapják be.
módosítok, ezek menet közben változtattak a feltételeken. tegnap bemásoltam, hogy Season Passhoz is jár a karakter, ma viszont ez áll ott: Note: If you have pre-purchased the game and received the Premiere Club content, you do not need to purchase this content.
ez kicsit szabálytalan, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Kétszer volt invalide code, illetve egyszer duplicate, vagy valami ilyesmi, végül, amit negyedszerre küldött, na az működött. Szegény support-os figurát szerintem az őrületbe kergettem ezzel. Stock out-ra is tették utána a Season pass-t Amúgy a steam dobozos worldwide verzióként ismerte fel a kódot...
@pohár: vagy ez is lehetséges igazából mindegy, többet nem veszek ilyen helyről szoftvert, ez volt az első és az utolsó is
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
pohár
félisten
reklamált, hogy nem jó az orosz season pass a rendes verzióhoz, aztán gondolom megunták a fejét, és beregisztrálták neki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
-
-
nagyúr
ezt egy kicsit érdemes pontosítani.
8800 GTS 512 = 429 GFlops
430 GT = 269 GFlopsez még mindig 60% differencia, viszont emellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy a PhysX korlátozott számú threaddel tud egyszerre dolgozni (a számot fejből nem tudom). azaz lehet olyan eset is, amikor a 8800 GTS csak annyival lesz gyorsabb, amennyivel magasabb a shader-órajel (+20%).
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest