Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Köszönöm az infót, megvettem, működik.

-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
általában nem számít
Ez mit jelent? A leírásban pirossal kiemelve ez szerepel: This product is only compatible with MacOS
-
tome.jr
addikt
Kb fél éve játszottam utoljára, de az volt a tapasztalatom, hogy nem is igazán a physx miatt esett be az fps, hanem voltak bizonyos helyszínek ahol random mód szaggatott a játék, miközben semmi akció nem volt. Egy normál erősségű társkártya (pl. GTX 460) mellett a physx nem fog fps esését okozni.
-
tome.jr
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Technikailag megoldható.
-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
TVHM-ben már WEP elején elértem 50. szintre, ez kb a játék felénél van. Ezután még farmoltam 50-60 órát + megcsináltam az első SP DLC-t. Remélem az 50. szint utáni xp-t tényleg nem adják hozzá, különben lehet új karaktert kezdeni.
-
tome.jr
addikt
Az új karakter elég ígéretes, viszont ez a +11 szint elég kevés, még egy fullra kijátszott TVHM-re se lesz elég, nemhogy az UVHM-re. Ráadásul ha úgy lesz mint BL1-ben, hogy a szintemeléskor a korábbi level cap után elért de nem jóváírt xp-t egyből hozzáadja, akkor a mostani 50-es karakterek sanszos, hogy egyből 61-es szintre lépnek fel.
-
tome.jr
addikt
Ez a jótól azért messze van. Külön fizetős DLC-ben lesznek ezek benne.
Az időpont is bizonytalan, majd valamikor ebben az évben.
-
tome.jr
addikt
Pitchford tegnap twitter oldalán megerősítette, hogy lesz új class BL2-höz:
Love the new B2 skins bought every one. I was wondering will there ever be anymore new DLC characters like Gaige?
Randy Pitchford : new characters, yes! Like gaige, nope - completely different in style, play and intent.
-
tome.jr
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nem igazán. A 3 dlc eddig kb 10 óra, az alapjáték 35 óra.
-
tome.jr
addikt
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Warrior-nal működik, többinél nem.
-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én akár azt is megkockáztatom, hogy csak a második SP-ben lesz szint emelés vagy az SP-n kívüli dlc-ben.
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Nagyobb összeget mertem volna rátenni, hogy így lesz.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ezekkel a dlc-kkel a Gearbox nem jár túl jó úton. Sokkal értelmesebb lenne az alapjátékhoz szervesen kapcsolódó tartalmakat kiadni, amolyan "expansion" szerűeket.
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én semmit. Ideiglenesen kiégtem, nem játszom most BL2-vel.

Lényegében jobb drop rate és erősebb shotik. De ez teljesen random, lehet az első skag vagy psycho fogja adni a fasza fegyvert.
Szerk: Gearbox fórumot olvastam, ott linkelgetik miket kapnak.
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Az eddigiekhez képest jobb shotikat dobnak az ellenfelek és ládák. Még egy óráig lehet gyűjtögetni.
-
tome.jr
addikt
Borderlands 2 Gear Up Weekend
Gear up for the release of Sir Hammerlock’s Big Game Hunt -- the third campaign add-on for Borderlands 2, arriving January 15 -- with special in-game events this weekend!
The festivities begin today, January 11, with Vault Hunters reporting an influx of powerful shotguns throughout Pandora. To join in the fun, simply boot up Borderlands 2 while connected to the internet and start looting before the supply runs dry -- based on current conditions, expect the excess to be exhausted on Saturday, January 12 at 10:55AM CST / 4:55PM GMT.
Ez nálunk ma 17.00 óráig fog tartani.
Pyro Pete, Warrior, Old Slappy, Badassasaurus és Fridge ahol nagy valószínűséggel jönnek a shotik.
-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
5 nap múlva jön az új DLC, ha van egy kis szerencsénk akkor megkapja a szintnövelést, de nem tartom valószínűnek.
sss: 200 óra után parkolópályára tettem. Kell még egy kis idő, hogy törlődjenek az emlékek és utána megint az újdonság varázsával fog hatni. Egyébként én is tervezem, hogy kipörgetem addig a BL1-et, csak túl sok új játék jön, jött ki mostanában amihez még hozzá sem tudtam szagolni.
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Az első emelés valószínű az utolsó SP DLC-vel Q1-ben jön. Szerintem ez valamikor márciusban lesz.
-
tome.jr
addikt
Újabb season pass + szintlépés jön.
Pitchford: We are working on a big add-on/expansion for next year with deeper progression. I will share details and timing as we settle in with them.
Valószínű ezzel az utóbbi add on-nal is lesz szintnövelés.
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Mindössze annyit lehet tudni, hogy lesz. Valószínűsítem, hogy az SP utolsó dlc-jével fog jönni.
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Idén már biztosan nem lesz
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Twitter shift kód:
K3WTT-6BTZW-C6TB3-TJJTB-BZWR9
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát igen, az ős BL1 hangulatot Arid Badlands, Skag Gully és Arid Hills adta a sziklás kopár tájaival. Nekem már Headstone Mine kilógott a sorból, azt annyira nem szerettem. Ezen kívül még volt pár helyszín ami nagyon bejött (Eridian Promontory, Old Haven, Trash Coast, Krom's Canyon). Mikor elkezdtem a BL2-t akkor a BL1 alaphangulata nagyon hiányzott. Ekkor mondtam le az előrendelésemet. Aztán kíváncsiságból csak végig akartam vinni és Sanctuary-tól kezdve viszont úgy felpörgött, hogy nem bírtam abbahagyni. El is mentem a boltba és a lemondott előrendelést átvettem. Miután elfogadtam, hogy más a hangulat mint BL1-ben és már nem is kerestem benne azt, utána jöttem rá, hogy végülis ez sokkal jobb mint az első rész. Minden szempontból. A kezdeti furcsaságok (menü, weapon prof, stb) amiket hátránynak éreztem, később előnnyé váltak. Összességében egy színesebb, nyüzsgőbb, látványosabb világot kaptunk. Nekem ez jobban tetszik.
Nálam Sanctuary Hole, Fridge, Caustic Caverns, Fink' Slaughterhouse környéke a játék csúcspontja, utána Highlands, Tundra Express, WEP még tartja a szintet de már nem annyira jó mint az előzőek, aztán Dust, Lychwood, Arid Nexus még egy-egy kiugróan jól sikerült rész és a vége sajnos itt is el lett cseszve Eridium Blight és Hero's Pass személyében. Arid Nexus az egyik legnagyobb ötlet szerintem a játékban. Visszacsempészte az igazi esszenciális BL1 hangulatot igaz már egy felturbózott megjelenéssel. Bonehead 2.0 szinte adta magát, hogy ott legyen a helyén. Az a mapot centiről centire bejártam annyira le voltam tőle nyűgözve.
Én nem érzem a lélektelenséget a játékban. Inkább azt érzem amit Pitchford mondott már több fórumon is, hogy beleadták a játékba szívüket, lelküket. Nagyon sokat fejlődött a játék az első részhez képest, látszik, hogy próbáltak mindenen csiszolni, jobbá tenni. Én egységesnek érzem a második részt, nincsenek benne stílusbeli törések (a végét leszámítva) az eltérő helyszínek ellenére sem. Míg BL1-ben viszonylag korán Dahl Headland-nál véget ért az igazi BL1 feeling, addig itt ezt csak a legvégén Eridium Blight-nál éreztem.
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom. -
tome.jr
addikt
Új kód:
PC: KJ5BJ-KTB5W-WXBJT-33JTJ-5Z9JX
-
tome.jr
addikt
Aki végigvitte az új DLC-t írhatna róla egy spoiler mentes rövid beszámolót, hogy milyen lett. Nem volt időm és kedvem se belekezdeni, de kíváncsi lennék milyen lett.
-
tome.jr
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Stakerek csak közelharcban alkalmazzák a rejtőzést.
-
tome.jr
addikt
Nagy kár, hogy a 104. oldalon ismertetett Buzzard Factory és Jack's Bunker pályákból nem lett semmi.
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Igazad van.
Fixed bug causing Tediore reloads to get Amplify shield damage bonuses for each round remaining in the clip.
Amplify damage from Amplify Shields is now divided among all projectiles fired from a single shot.Viszont úgy tűnik olyan nagyon mégse gyengítették le őket: Warrior fight nerf után
-
tome.jr
addikt
Csak a Bee lett nerfelve, semmi máshoz nem nyúltak hozzá.
Terra-t egyébként viszonylag egyszerű lenyomni még gyengébb fegyverekkel is. A feljáratnál lévő szikláknál van 3 pont ahol nem tud elérni. Ebből az egyik olyan, hogy még a csápok sem érnek el se a lövedékekkel se a sugárnyalábbal. Attól függően, hogy hol jön fel, úgy kell váltogatni a 3 pozíciót.
-
tome.jr
addikt
sss: Túl sokat ne várj tőle.
-
tome.jr
addikt
Új kód:
PC - CTWTB-JTBW5-KFTTT-JTB33-JTBWB
Már több mint 9 órája kint van, nekem most még elfogadta.
-
tome.jr
addikt
Game of the year szavazás, több kategóriában is lehet BL2-re voksolni. [link]
Pitchford: If we win studio of the year, I will rain glorious SHiFT code glory upon all!
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Pitchford: news on next dlc within a couple of days...
Néhány részlet a DLC-ből:
Storyline stuff:
Listen carefully, mouth-breathers of the world — this is Patricia Tannis, and I have found another Vault.
As I was saying, I’ve discovered that this new Vault is buried in the center of a large crater and will only open, and I quote, “once the champion of Pandora feeds it the blood of the ultimate coward.
”TORGUE: We at the Torgue Corporation sincerely believe that is F****** AWESOME! It’s SO awesome that we’re gonna set up a tournament to find this “number one badass”! If you want in, come to where the Vault is buried — in the Badass Crater of Badassitude!
Tiny Tina new quest:
Ohmygodohmygodohmygod. Do you know who just arrived in the Beatdown? SULLY THE STABBER! He’s my THIRD favorite mass-murderer in the ENTIRE WORLD! You HAVE to go get his autograph for me.Get his signature on this. Please. PLEEEEEASEpleasepleasepleasepleaseplease. If I don’t get his autograph I’m gonnaDIEEEEE. He’s my favoritest! He killed every living person on the Bathymas with nothing but a rusty butterknife! If you don’t take it I’m gonna start crying.Please. Please. Please. Please. Please. (making a song out of it) Oh-baby please. Please. Please. P-p-please. Please. Please. Pleeease.
That was ”Please,” by Tiny Tina featuring the Vault Hunter on bass.OH MY GOD THANK YOU SO MUCH. Sully’s out in the Beatdown. Just bring me his autograph and you will be my FAVORITE PERSON EVER. FOREVER.
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Valószínű a patch túljutalmazta az elveszett kulcsok károsultjait.

Egyébként a láda kapcsán nagyjából egyetértek veled. Saját tapasztalaim alapján csak alacsonyabb szinten van értelme kinyitni, egy idő után a loot-ból jobb esik. Összesen kétszer volt olyan kulcsos fegyverem ami az adott szinten brutálisan jó volt, egy magas fire rate-es holografikus célkeresztes pisztoly és egy e-tech smg. Akkor nagyon ramaty felszerelésem volt, sorra haltam, ezekekkel viszont lehetett aprítani rendesen. Mondjuk az e-tech smg ette a lőszert rendesen, 2 golyó elment 1 lövésre, de megérte mert letaroltam vele mindent.
Illetve amikor ellőttem a 250 kulcsot egymás után valahol lvl 40 környékén, na ott adott über cumókat, csak a lelkiismeretem nem engedte őket felhasználni. Az egy különösen jó széria volt, olyan shotikat adott amiket még lvl 50-en is megirigyelne az ember.
-
tome.jr
addikt
Azért kaptatok "ajándék" kulcsot és badass pontot mert a patch visszaállította a korábban elveszetteket. Akinek nem veszett el semmilye, az most nem is kapott semmit.
Restored some lost progress to players who have had their profiles reset.
-
tome.jr
addikt
Majd talán egy év múlva a negyedik DLC-vel elhozzák. És addig? Az eredeti játékot kellene már így kiadni. Egyébként ezeknek a DLC-knek se látom sok értelmét. Van egy fasza alapjáték egy bizonyos hangulattal. A DLC-k meg próbálnak jópofák lenni ilyen össze-vissza stílussal (robot, zombi, kalóz, húsvéti nyúl, télapó, stb), de lényegében egyik sem ér fel színvonalában az alapműhöz. Rövid, unalmas, erőltetett. Ha már DLC-t csinálnak akkor annak szorosan az alapjátékhoz kellene kapcsolódnia, azonos stílussal, esetleg a már meglévő pályákon új küldetésekkel. Pl. az új DLC-ben elég semmitmondóak lettek a helyszínek, egyedül Magnys Lighthouse volt ami hozta a színvonalat. A zenéről nem is beszélve. Szóval ezek számomra ilyen összefércelt, az alapjátékhoz nagyon kevéssé kapcsolódó kiegészítőnek tűnnek.
maross: Ok, csak nem mindegy hogy 100 óra után már kínlódásnak érzem, vagy esetleg 500-600 óra után megcsömörlök tőle úgy hogy még lenne benne tartalom, kihívás. Fejlesztő gépezet lenne, de ők max a patch-eket gyártják, az összes DLC ki van adva külső cégeknek.
nagyon jol balanceolt nagyon atgondolt jateknak kell lennie
Azért a normális balance se lenne egy olyan ördöngős dolog. A játékban alapvető hibák vannak ezzel kapcsolatban. Pt2-ben 4-5 szinttel voltam az ellenfelek és küldetések fölött. Ez már kb lvl 45 környékén bekövetkezett, tehát innentől el volt cseszve az egész. Végig meg kellene maradnia a játék során a +/- 2 szintnek az ellenfeleknél, nem csak pt 2,5-ben. Pt1-ben lehetne +/- 1 szint, pt2-ben +/- 2 szint, pt2,5-ben lennének esetleg már +3 szintű ellenfelek is vagy extra életerővel rendelkezők.
Ha jobb a drop, akkor jon a siras hogy minden 1shot, nincs kihivas
A jó drop nem egyenlő szerintem a nehézség megszűnésével. Nem kell überfegyókat találni. Legyenek pl. kompromisszumos lilák, vagy normális drop rate mellett dobja a legendary-t, de legyen hozzá megfelelő szintű, nehézségű ellenfél. Ne csináljanak pl. Bee shield-et, de legyenek hardcore ellenfelek akiket nem egymillió gyolyóval hanem valamilyen taktikával, ügyességgel lehessen csak megfektetni.
Szóval sok-sok lehetőség lenne a játékban amitől hosszú távon fenntartható volna a megfelelő szórakozás, azonban jelenlegi formájában unalomba fullad, sőt értelmetlenné válik a további játék.
Én csak azért sírok ezek miatt mert imádom a játékot, játszanék is vele, de nem tudok mert nem köt le.
-
tome.jr
addikt
Nekem a folyamatos fejlődés hiányzik, ami lvl 50-nél el van vágva. Nem csak feltétlenül a skill-ek fejleszthetőségére gondolok, hanem mindenre ami a lvl 50-es plafonnal együtt jár. Lvl 50-nél a játék elveszti az addigi varázsát. Eddig a pontig szép fokozatosan lehetett építkezni (életerő, pajzs, fegyverek sebzése, skillek, stb.), az ellenfelek is egyre erősödtek. Minden egyes szintlépéssel kicsit jobb lett minden érték. Lvl 50-nél viszont elvágják az egészet, nincs tovább semmilyen szempontból fejlődési lehetőség. Ugyanazok az ellenfelek, ugyanolyan erősek, a loot-ból ugyanolyan stattal rendelkező cuccok jönnek. Az addigi progresszív játékmenetet felváltja egy statikus állapot. Számomra ez a tovább játszás motivációjának teljes elvesztését jelenti. Minek játszak lvl50 felett ha a játék semmivel nem jutalmaz? Nincs sikerélmény csak monotonitás. Ami lvl 50-ig megvan és imádtam benne az hirtelen elveszik. És nem úgy, hogy pt2 végén, hanem a legfájóbb módon a kellős közepén. És éppen ezért a frusztráló érzésért nem kezdek bele egy másik karakterbe, mert tudom ugyanide fogok eljutni.
Iszonyat nagy potenciál van a játékban, szinte megunhatatlan lenne számomra, úgy is terveztem, hogy ténylegesen 1000 órákat játszom majd vele. Na de így mi lenne az ami miatt lvl 50 fölött akár még 50 órát is áldoznék rá?
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jópáran panaszkodnak gearbox fórumon is a fostaliga drop miatt. Elképzelésem sincs, hogy a jelenlegi drop mellett hogyan lehet a legendary-kat összevadászni.
De nekem még mindig a lvl 50-es plafon a legjobban fájó pont az egész játékban. Azon túl, hogy nincs pt3 normális pt2 sincs, hiszen már a felénél megvan a max szint. Sokan mondjátok, hogy akkor túl sok skill lenne használható. Erre is egy valag megoldás lenne, pl. lvl 50 fölött 2-3-4 szintenként 1 skill pont ami méginkább motiválná a kari fejlesztését. Vagy lvl 50 felett csak akkor lehetne újabb skill pontokat felhasználni ha az egyik skill tree ki lenne maxolva. Vagy mindegyik skill tree-nek az utolsó 3 skill-je lock-olva lenne és csak akkor nyílna meg ha eléred a lvl70-et és csak egy skill tree bonus skill-jeit tudod unlockolni. Vagy lvl 50 fölött a meglévő skill-eket lehetne 10-ig fejleszteni, class moddal max 15-ig. És akár mindezek kombinációja. Szóval a lehetőségek végtelenek.
Ha lenne 4-5 pt és 100-150 szint
folyamatos fejlődési lehetőséggel (és normális droppal) én akár egy kariba 1000 órát is beletennék. Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy dolog lenne lvl 150-ig felskálázni az ellenfeleket. Az se igazán kellene, hogy teljesen újfajta külsőt kapjanak, elég lenne ha minden pt-ben más színű lenne a ruhájuk, páncéljuk 
Tesco-Zsömle #3992: Bloodshot Stronghold az egyik kedvenc pályám, nagyon szivatós, de én ezt szerettem benne.
-
tome.jr
addikt
Update 1.2.0 (Released 11/13/2012)
Fixed fast travel stations from downloadable content sometimes disappearing when loading a saved game.
Fixed an issue where players could occasionally be unable to connect to one another if one of them had recently been in DLC that the other doesn't have.
Fixed an issue where players were sometimes unable to pick items up after another player had bulk-picked-up a nearby item.
Fixed a bug in the inventory UI when quickly scrolling to the bottom of a list using the mouse wheel.
Improved PhysX fluid rendering quality at high resolutions.
Improved NVIDIA 3D Vision integration.
Fixed the "Inverted reverse steering" option not working for clients in a multiplayer game.
Fixed the player's backpack sort setting not persisting.
Fixed an issue causing players to sometimes crash or freeze after killing Master Gee in the Captain Scarlett DLC.
Fixed challenges showing inaccurate completion amounts for area-specific challenges.
Fixed a bug where the player's active mission would sometimes fall back to main-game missions when completing other missions in DLC areas.
Fixed a bug that could cause players to lose mission rewards that they had not claimed when switching between Normal mode and True Vault Hunter mode.
Added a confirmation dialog when opening the golden chest in Sanctuary.
Fixed Arid Nexus Badlands showing an undiscovered challenge that was not attainable.
Restored some lost progress to players who have had their profiles reset. To ensure you are credited for as much progress as possible, please load your character, select "Continue" on the Main Menu, and then "Save and Quit" after you enter the world. Repeat this process for each character in your character list.
Fixed the Mechromancer's Anarchy skill sometimes losing stacks incorrectly for multiplayer clients.
Fixed a bug causing players to sometimes get stuck zoomed in when in "fight for your life" mode.
Fixed challenge "For The Hoard!" to work properly after resetting challenges.
Fixed a bug that could sometimes cause players' skill points to be reset when loading their character.
Fixed a bug that could cause enemies and missions to be locked to an incorrect level.
Fixed bug causing Tediore reloads to get Amplify shield damage bonuses for each round remaining in the clip.
Amplify damage from Amplify Shields is now divided among all projectiles fired from a single shot.
Balance adjustments to "The Bee":
Increased Recharge Delay
Significantly increased Recharge Rate
Reduced Amplify damage
DLC raid bosses no longer drop Seraph crystals in Normal Mode.
Reduced level of DLC raid bosses in Normal Mode.
Fixed issue resulting in infinite leveling exploit with Fleshstick.
Increased the health of Terramorphous, Willhelm, and Blue.
Additional miscellaneous balance tweaks.
Fixed issues with the following missions that could cause players to get stuck or not be able to complete them:
Plan B
Wildlife Preservation
Mighty Morphin
Animal Rescue: Food
The Man Who Would Be Jack
Get To Know Jack
Where Angels Fear to Tread
Trailer Trashing
Clan War: First Place
Stalker of Stalkers
The Once and Future Slab
Home Movies
Shielded Favors
You Are Cordially Invited: Tea Party
(Captain Scarlett) Freedom of Speech -
tome.jr
addikt
GeForce 310.54 Beta Drivers: Borderlands 2 Performance increased by 5.3% at 2560x1600 when using max settings and PhysX High. At 1920x1080 performance increased by 3.3%.
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Egyik se. "SP-n kívül" a helyes írásmód. Ha mozaikszót csinálsz a Season Pass-ból és SP-nek írod, akkor azt úgy is kell ejteni és a toldalékot is eszerint kell hozzáilleszteni. Tehát SP kiejtve espé és nem Season Pass. Helyesen megveszem az espét (SP-t), benne lesz az espében (SP-ben), várok az espére (SP-re), stb.
-
tome.jr
addikt
Az "SP-on" és az "a SP" kb. olyan mint a 100x-or.
Helyesen "SP-n", illetve "az SP". Mint pl. BKV-val, MÁV-tól.A mozaikszókhoz a toldalékokat olyan formában fűzzük, amilyet kiejtett hangalakjuk kíván; tehát ennek alapján vesszük tekintetbe az illeszkedés és a hasonulás törvényeit, továbbá kiírjuk az esetleges előhangzót.
-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: 5JKJT-S5WZS-FB3TB-T33J3-9W33B
-
tome.jr
addikt
Az teljesen kizárt, azért ezek a srácok se saját pénzük ellenségei.
Én is jobban örülnék a kampány DLC-knek mégha olyan gyengék is mint Scarlett. Ha az új kari nem jön be akkor lehet bele se kezdek vagy 1-2 óra után abbahagyom. Új sztori esetén meg nem tudják annyira elrontani, hogy azt egyszer legalább ne vigyem végig, ami azért legalább 3-4 óra játékidőt jelent. SP-n kívüli új karakterért valószínű csak akkor adok pénzt ha az a psycho bandit/Steve lesz.
-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: C3CBJ-CW5HS-6J3TJ-3B33T-5RXFJ
-
tome.jr
addikt
ll-kobe:
A loot-tal viszonylal ki vagyok békülve, viszont ami nekem nagyon hiányzik az egy normális pt3 és legalább 70-80 szint. Lvl 50 után semmi értelme fegyvereket gyűjtögetni, mindegyik ugyanolyan erős, emellett a kari sem fejlődik sehova.
-
tome.jr
addikt
Win8-nal tapasztaltok valami teljesitmeny novekedest jatekok alatt? Erdemes emiatt valtani win7-rol?
-
tome.jr
addikt
Ezt meg majdnem elfelejtettem, pedig van is ilyenem:
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Borderlands wiki-n fenn van az összes head és skin mindegyik karakternél.
-
tome.jr
addikt
Na hogy legyen valami on is, az a tapasztalatom, hogy baromira nem jönnek a legendary-k a farmolásból. Slagga és Baby Maker a célpont már napok óta, de egyszerűen esélytelennek látom ezek megszerzését. Ezek mellett más boss-okat is ölök szorgalmasan (Scorch, Dukino's Mom, Black Queen, BNK-3R, Savage Lee, stb) de sehonnan nem esik semmi. Összességében kb. 100x(-or pohár kedvéért) lenyomtam már őket de semmi eredmény. Csak én vagyok ilyen szerencsés? Egyedül Terra és a megheckelt moonshot-os Warrior aki fixen dobja a cuccokat.
-
tome.jr
addikt
pohár: Már többször láttam, hogy ugrasz ezekre a kötőjeles finomságokra
Az én kedvenceim a hamarossan, normálissan, alapossan, nállam, tőllem, rólla, utánna, stb. Utóbbi időben ez nagy "divat" lett PH-n. -
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Amiről beszélsz az a micro stuttering. Ez volt durva mennyiségben a DLC-ben a combat lag miatt (rossz a megfogalmazása, de így terjedt el a hiba leírása). A micro stuttering és az alacsony fps két különböző probléma és nincs közük egymáshoz. Micro stutter esetén van az, hogy mondjuk folyamatosan magas fps mellett egy-egy pillanatra beakad a kép. Lehet, hogy az fps-ben nincs ilyenkor változás, olyan rövid ideig tart az akadás. Alacsony fps esetén viszont hiába követik egymást folyamatosan a képkockák (pl: 30 fps) ha egy mozgás folyamatossága 60 képkockával lenne megjeleníthető, akkor a 30 fps csak darabosan tudja azt megmutatni. Ha jól tudom filmek esetén 30 fps-t alkalmaznak, de ott azért tűnik folyamatosnak a kép mert motion blur-t alkalmaznak.
This is why a video game with a frame rate of 25-30 frames per second will seem staggered, while natural motion filmed at the same frame rate appears rather more continuous. Many next generation video games feature motion blur, especially vehicle simulation games. wiki
Mint írtam teljesen szubjektív, hogy valaki észreveszi-e az alacsony fps-t vagy sem.
-
tome.jr
addikt
Már tökélyre fejlesztettem a módszert
Call moonshot-nál save and quit, ezt a save fájlt kimentem és tetszőleges alkalommal visszamásolom. Ez az a pillanat a játékban mikor már Jack is és a Warrior is le van nyomva már csak a kegyelemdöfést kell bevinni. Egy farmolás kb 5 percig tart. Utána szintén save and quit, majd Fast Travellel vissza Sanctuary-be és a cumót be a Claptrap stash-be. Egyébként narancsot csak akkor ad a Warrior ha moonshot-tal ölöd meg, egyébként teljesen felesleges próbálkozni.Legújabb szerzemény szintén Warriortól:
-
tome.jr
addikt
Warriort utóbbi időben elég jól farmolom. Kb 30 perc alatt 7-ből 7-szer narancs.

-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
-
tome.jr
addikt
Talán ha 2x találtam lilát ládában, egyszer Dr. Zed-nél Arid Nexus-on, egyszer pedig a DLC-ben a karavánnál. Utóbbit egyébként érdemes fosztogatni mert elég jó cuccokat dob. Viszont a DLC-ben egy csomó jó fegyver esett boss-októl, pl. Captain Blade gránátja és Scarlett Pimpernel sniper-je.
Farmolásnak szerintem csak úgy van értelme ahogy korábban írtam a Warrior kapcsán. Boss-ok előtt ki kell másolni a save file-t, miután megöltük őket a drop-ot kirakni claptrap stash-en keresztül egy másik karihoz majd visszatölteni a boss előtti állapotot. Első leölésükkor 50 % fölött dobnak legendary-t, ezután ez lecsökken 1 % alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez most egyet adott.

Tévedsz, ez nem hiszti
Nem tehetek róla, hogy jó a látásom. 30 körüli fps-sel számomra teljesen játszhatatlan lenne.