Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Megint csak 50 szint lesz az alapjátékban

Előrelépés, hogy most már a fegyók statjai között van külön reload speed. Viszont nekem elsőre a backpack kicsit átláthatatlan, bár mintha az azonos típusú fegyverek egy csoportban jelennének meg.
Szerk: Ezzel a 45 skill pointtal éppen, hogy egy tree-t lehet kimaxolni

-
Edem05
őstag
Borderlands 2 Skill Tree Builder! (hivatalos oldal)
Szvsz Axton skill-jei nagyon jók, talán jobban tetszik mint BL1-be Roland skill-jei

-
Edem05
őstag
Hátha érdekel valakit akkor van ilyen: IGN Live Presents: Borderlands 2
0:30-kor kezdődik.

-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Border wikiben azt írják, hogy az eltérő színű szemei heterochromia miatt alakultak ki. Ráadásul van csaja is, a sheriff. Szerintem ember lesz ő, csak kérdés, hogy valami régi szereplő vagy egy teljesen új.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
vagy ő is robot...
-
TESCO-Zsömle
titán
Érdekes felvetés, de nekem nem rémlik egy olyan ellen se, akire illene HJ leírása. Mármint eleve egy kézen meg lehet számolni, hány olyan ellennel találkoztunk, akinek megvannak a szellemi kvalitásai, hogy egy cégnél ilyen vezető szerepet töltsön be... A legtöbb ellenfél inkább erős volt, mint okos, zömük meg még csak nem is ember...
Az alakot nem mondom, mert fogyni/hízni lehet, de az arcsérülés biztos köthető vmelyik karakterhez, ha a bosszú-vonalat akarják vinni a háttérben.
-
tome.jr
addikt
Azt nem tudom észrevettétek-e, hogy Handsome Jack arca lecsatolható. Gondolom a játék végén kiderül, hogy is néz ki (kicsoda) valójában.

-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Már csak 2 hét, 2 nap

-
LLKobe
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Engem a vizezés egyelőre nem fenyeget.

Meg ha már a 7770 is passzívan megy, akkor csak nem teszek be mellé egy szélgépet. -
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát pedig sehol nem írják

milyen dobozról van szó amúgy?fi:zi'k... van hibrid Physix is

-
LLKobe
veterán
Nincs tesszelláció, az DX11 feature. A játékban meg nincs DX11.
Sztem a 480+460 kombó bőven elég lesz.
-
tome.jr
addikt
Én is innen rendeltem elő, a póló miatt

Remélem a kiszállítással nem lesz gond, mert egy másik helyen meg lemondtam.
Ez a physx téma nagyon megfogott, elég meggyőző volt a különbség a videó alapján.
Egy GTX 480 + GTX 460 SE kombóval várom a megjelenést, szerintetek a 480 elég lesz full max grafhoz? Az első résznél 1 db 480 sokszor elfogyott a legnagyobb harcok közben. Ha az effekteket viszont teljes egészében a physx kártya fogja számolni, akkor lehet elég lesz, bár még ott van a tesszeláció is (ha lesz ilyen opció) ott viszont elvérezhet.
Szerk:
ll-kobe: Akkor sanszos, hogy elég lesz
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
láda? én nem látok semmi ládát az oldalon

-
TESCO-Zsömle
titán
Áh, már lemondtam egy csomót.
Jelen állás szerint 3 helyről van előrendelve.
576-tól és GameShop-tól a ládika, Konzolszervízből meg az alapjáték a DLC miatt.
576 repülni fog, amint GameShop megerősíti a rendelésem. Sajnos még nem voltak képesek tutira megmondani, hogy kapok-e... De azt mondta a fickó, hogy a május 26-ai megrendelés miatt jó eséllyel indulok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nem akarok vészmadárkodni, de aki emlékszik a BF3 megjelenésre - asszem akkor voltam ennyire képben utoljára - a konzolokszervize nem remekelt a kiszállítással, megjelenési határidő betartásával. nem emlékszem már, ki szívott velük egy kicsit.
szóval legyen azért egy biztonsági rendelés más helyen, szerintem.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
El ne felejtsék majd postázni a joystick-odat.
Amúgy azzal majd várják be a BL2 megjelenést?
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én meg pont a másikat akarom. Akkor ezt most jól megbeszéltük.

Csak majd el ne felejtsd ideadni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
-
nagyúr
Szerintetek előrendelésnél hogy kerül hozzám hamarabb a game, ha futárral kérem, vagy ha én megyek be a boltba?
Csak most látom, hogy kedvenc lettem.

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Még meg is tenném, de a tápom ott füstölne el sztem. Tegnap is szétfagyott egyszer a gép, a kép elszineződött, fagyás, halál, miközbe a VGA 64 fok volt. Sztem nem bírja el a táp ezt a VGA-t már durva húzás mellett, nemhogy még egyet mellé tegyek

-
LLKobe
veterán
Tegnap kiváncsiságból csináltam egy gyors tesztet a Batman Arkham City-vel.
Ugyebár szintén UE3, és szintén physx-es. A tapasztalatok: ha a physx-et normalra állítom, egyébként minden grafikai opciót max közelibe, akkor 45-65 fps.
Ha a physx-et high-ra tolom, akkor átlag 32 fps körül van. Ide már elkél a dedikált kártya a fizikára.... -
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Senki nem kényszerít hogy rákattints
Én az eslő videót néztem meg félig, de tényleg annyira spoileres hogy inkább abbahagytam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dehát nekem közölnöm kell itt a híreket, ez egyfajta életcélom nekem

-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Valami hasonlón gondolkodtam én is
meg nem nézem, nincs az az isten 
-
csaba951
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszönöm!
-
sss
őstag
Semmit nem vettem még így, csak pár (jópár) más játék topikjában olvastam róla. De ha gond, akkor töröltetem a hsz-t.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
csaba951
üzenetére
Ez egy 4-player Co-Op RPG-FPS. A single és a multi gyak ugyanaz. Annyi a különbség, hogy minél többen játszotok, annál erősebbek az ellenfelek és -értelem szerűen- annál komolyabb a Loot is. Van 1-2 PvP-re kihegyezett dolog, ami értelem szerűen egyedül nem megy, de ez elenyésző volt az első részben.
-
csaba951
veterán
Még soha nem játszottam Borderlands játékkal. Milyen típusú játék ez?
Olyan mint The Elder Scrolls V: Skyrim? Ahol a single player rész a játék erőssége, és küldetéseket kell csinálnunk.
Vagy inkább olyan mint a Left 4 Dead 2? Ahol ugyan van single player rész is botokkal, de gyakorlatilag mindenki a multiplayer résszel játszik.
-
és maradjunk is ennyiben, mindenki ismeri a kerülőutakat, de ezt ne hozzuk be ide. szerintem. nincs ellenemre, sőt, de jobb ezt fű alatt.
-
csaba951
veterán
Persze, hogy van! Jelenleg az orosz Steam-en csak saját fiókra vehetik meg, gift-ként nem. 4 packot eleve nem is enged nekik venni a Steam. Egyébként az orosz változat teljes régiózáras. A megvásárláshoz, aktivációhoz és a játék futtatásához is Oroszországban kell lenned. (Pontosabban a kijelölt CIS országok valamelyikében.)
Tegnap viszont jó áron (150 RUB) volt náluk Season Pass. Ez mára felment 399 RUB-re. Mondjuk ez még mindig kedvező ár - nekünk! És ez megy bármelyik változattal, bárhonnan.
-
sss
őstag
Lehet tudni már, hogy lesz-e ebből a játékból is "orosz" verzió?
-
TESCO-Zsömle
titán
Lehet, hogy lesz egy eladó alap Border2-m Premier Club-bal.
Ha valakit érdekel szóljon.
-
Edem05
őstag
PAX 2K LiveStream: [link] ha esetleg érdekel valakit.

Annyira nem spoileres csak egy side mission.
-
hát, nem sajnálom őket. mármint a steamet. ez amolyan ajándék volt a fanatikusoknak.

-
Edem05
őstag
Erről ennyit... új ár 30€!!!

Aki megvette jól járt.

-
csaba951
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És igazuk is van! Európában 9,99 EUR, USA-ban 29,99 USD! Igaz, Oroszországban meg csak 150 RUB!

-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, így már más a helyzet.
Bár számomra az ilyen skin DLC-k sosem voltak teljes értékűek. -
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ajaj, akkor igyekeznem kell...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Szerintem fog. A kérdés az, hogy mifélék...
-Premier Club - Eszköz - Preorder
-Mechromancer - Karakter - Preorder
-Collector's DLC - Eszköz és Skin - Deluxe és Ultimate változatokhoz
-Veteran DLC - Skin - Akinek van legális Borderlands mentése
-Creature Slaughter Dome - Kis terület - Speciális Preorder.
-Season Pass DLC 1 - ??? -
-Season Pass DLC 2 - ??? -
-Season Pass DLC 3 - ??? -
-Season Pass DLC 4 - ??? -sz: Rebesgetik, hogy a SP 4 nagyobb DLC lesz, amolyan különálló pályák, mint a Border-be.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen igen, na azért így már kihagyhatatlan vétel
Én még számítok több DLC-re is. 2-3 havonta jöhetne új.sz: És már "rinyálnak" a GearBox fórumán, hogy Steam-re rossz áron került ki a Season Pass. Baxhatják már hányan megvehették
(már itt kb 5-6 an) aki megakarja venni az siessen. Pénzt nem kérhetnek +ban igaz? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Úgy számolom, ezzel ~7-8 DLC már zsebben van.
sz: És már "rinyálnak" a GearBox fórumán, hogy Steam-re rossz áron került ki a Season Pass.
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jupííí
akkor nemsoká meg kell kérjek valakit, hogy vegye meg nekem
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, akkor én rövidre is zárnám a témát. Első hsz, záradéka:
-
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Még ha nem is feltétlenül rossz ár érte, akkor is nálam simán kimeríti a tájékoztatás hiánya miatti félrevezetést.
Jól tudják, hogy rengeteg előrendelő van/lesz az első rész sikere miatt.
Csak annyit kellett volna csinálniuk, feltéve ha tényleg benne lesz 2 a 4-ből, hogy külön csinálnak egy másik pakkot pl 6 EUR-ért. -
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Esetleg ezt nem kellett volna vhol feltüntetniük, hogy "hülyék, ebből már kettőt megkaptok előrendelőként..."
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hm, hát majd kiderül... a játékkal együtt jön az infó a Season Pass-ról?
remélem lesz benne olyan tartalom, aminek valós értéke is van (itt órákra gondolok), és remélem az ár is meg fog maradni
-
TESCO-Zsömle
titán
Arra gondolok.
Vagy te láttad valahol írva, hogy a Season Pass előrendelőknek lett kitalálva? Ugyanúgy benne lehetnek a Preorder DLC-k is.
BF3 Premium-ba is benne a Back To Karkand, pedig azt előrendeléssel is meg lehetett szerezni.
Minél többet agyalok rajta, annál biztosabb vagyok benne, hogy a SP-ba benne lesz a Dome és a Mechromancer.
9 teljes hónap alatt 4 DLC. Ezt jelenti a Pass.
-
Edem05
őstag
Na én is beszereztem ezt a Season Pass izét. Ennyiért ajándék.

-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ja, én azt hittem azokra az előrendelői dolgokra gondolsz, amik minden előrendeléshez járnak (új karakter, satöbbi)
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
á, csak nem... mekkora balhé lenne belőle, képzeld csak el...
-
LLKobe
veterán
Na lemondtam a másik helyen, és megrendeltem innen
Creature Slaughter Dome
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Maps
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- League of Legends
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)