Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Igy van nem tudja kezelni kipróbáltam Medium/Highon és egy ideig jól is megy de utána random kifagy a gép és csak a RESET segit rajta emiatt buktam 4-5 óra Gameplay-t
azóta köszönöm nekem nem kell a Physix megvagyok nélküle is !Na meg aztán vidéki paraszt vagyok akinek nem telik GTX 680-ra a GTX 460-ra is ugy gyűjtögettem a pénzt hónapokig !
-
wesker24
senior tag
Nekem GTX 460 OC 1 GB-os VGA kártyám van és nálam minden maxra van állítva kivéve a Physix az Low-on van és csak meg se röccen a játék sehol egy szaggatás vagy akadás !
Néztem Medium illetve High grafikai beállítások mellett is úgyis ment csak egy idő után gondolt egyet a játék azt kifagyott random és buktam az egészet így buktam vagy 4-5 óra gameplay-t és kezdhettem elölröl !
Szóval a Physix Low-on van és gond egy szál se azóta már 2x-szer is végigvittem a játékot Siren-nel és most megy a Mechromanci csaj is !
-
G4ga
őstag
pedig joval erosebb a konfigod...
mondjuk en a jatek elején probaltam... a legtobb ellenfel 2-3 volt egyszerre meg rögtön a legeljen. lehet akkor késöbb durvabban belasult volna. igy az elejen nem ereztem veszesnek.
nézegettem ezeket a GT 430-akat. 8-10K körül beszerezhetöek. ennyit igazából még megérhet a moka! de a konfigodbol kiindulva lehet keveske lenne meg az is hogy ne legyen kesobb nagyobb akadás...
meglátjuk. ha van valami tapasztalatod azért szolj. -
G4ga
őstag
sziasztok!
végre volt szerencsém kiprobálni a gamet...
mielött kérdeztem volna visszaolvastam és látom mások is probálkoznak a Physx-el...Egy kis tapasztalat részemröl:
HD5830 + 8600 GT-vel probáltam egy AMD X4 B45 társasága mellet 1920*1080 ba minden high beállitás, iniben "PhysXLevel=2"
Alapesetben pöpecül fut a játék, felrepülö homodarabok, látható és mozgó zászlók.
Ám amikor jönn az enemy picit belasulnak a dolgok, nem akad, nem képregény, csak lassu...Esetlegesen cserélném a 8600GT valami komolyabb karira javulna ez a dolog?
PhysX nélkul nem tapasztalható a lassulás harc közben. Ám, látva mit tesz hozzá PhysX... nem érem be nélküle. Elég csumpi a játék NV kari nélkül.
NV csak azért nem cserélek, mert szvsz veszek egy jobb NV karit és a csili villiség miatt ugyan ott lennék szerintem mint evvel a kombóval... persze javitsatok ki ha tévedek!Remélem nem lesz fejletépés a kérdésem miatt!

-
átlag

de ennél aztán nem mindegy? ez nem egy COD.
crosscut - voltam, jaja. egy küldetés van, ahol szaggatott, mikor a lunar beacont kell védeni és a Hyperion baseről folyamatosan ömlenek a robotok, plusz egy nagy heavy is gyártja az utánpótlást. ott láttam, hogy akad. máshol nem.
-
crosscut
csendes tag
Elvileg a liquides cuccoknál a CPUt használja (hiába a dedikált physx kártya)
Egyébként meg full parasztvakítás. szép szép a fiziksz. Főleg a ruháknál nagyon állat, de annyit nem ér hogy új kártyát vegyek, talán ha 5ezer - 10ezer forintból kijönne egy olyan amivel ugyanannyi FPSem lenne mintha teljesen off lenne a physx...esetleg akkor.
Sokan írják hogy még dedikált 460GTXel is rotty van.
Majd lehet jön valami optimalizálás (amit kétlek mert gondolom jó business nekik a "megyek kártyátvenni a bordi2ért) vagy majd x év múlva mikor fejleszt az ember akkor:
1.rájön hogy ez még mindig kevés volt
2. vagy tényleg elég lesz és akkor van benne némi újdonságViszont örülök hogy leírtad hogy 8800GTvel is szopcsika mert nekem van 1-2 8800GTm azt így megspóroltad hogy kiprobáljam vele

-
LLKobe
veterán
Én EZT néztem ki a célra, 96 CUDA mag, full load alatt sem eszik meg 50 wattot, nem kér plusz tápellátást, passzív tehát teljesen néma, és nem is kerül sokba. Több is van ebből eladó az apróban, ha kicsit több időm lesz felkeresem az egyik eladót, és megbeszélem vele hogy adja nekem bérbe 1 hétre tesztelésre. Ha beválik megveszem, ha nem, akkor is keresett 1-2k-t.
-
danih
veterán
Nagyon jó, én is BF3-ról jöttem át, csak azzal játszottam hónapok óta.
Másodikra: nem lesz physx-ed a radeon miatt. Régebben mellé lehetett mókolni (alapból nem megy) geforce-ot fizikára moddolt driverekkel, de nem tudom működik-e ez még, nézz utána a guglin.( #1441 ) Malachi:

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)