Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abteam2008
tag
Elérhető már a Captain Scarlett DLC? Délután mikor néztem még nem volt, legalábbis nem frissített semmit a Steam.
-
baluka26
veterán
tome, pohár, írjatok rám.
-
tome.jr
addikt
Szerintetek ha innen a DLgamer-től rendelek az fog működni az EU-s dobozos játékkal? Ez azért volna jó mert a Mastercard-om csak 2 hét múlva készül el, itt viszont elfogadják a mezei banki utalást is.
Írtam nekik már e-mailt, hogy amit árulnak az működik-e EU-s alapjátékkal, ezt válaszolták:
Hello Sir,
Since it's a steam code it will work on your steam account.
Kind Regards
dLgamer staffNa most ebből nem tudtam meg, hogy amit árulnak az EU vagy RU változat.

-
baluka26
veterán
Fink's slaughterhousera rávettem magam. Elég sima volt. Volt talán 3-4 second windem összvissz, pedig jószerivel zöld fegyverekkel szálltam harcba

-
mcwolf79
veterán
Na úgy sikerült, hogy a teljes könyvtárat bemásoltam a Downloading mappába, és így már csak egy 560 MB-os patch jött le.
Már műxik végre

-
Erdei88
veterán
Aki esetleg tervezi megvenni a Mechromancer DLC-t yuplay-ről, ne tegye. Nem lehet aktiválni. Ha viszont van akit érdekel, mert fel tudná használni 1k-ért eladó

-
-
LLKobe
veterán
Ha valaki tud a steam-nél jobb áron season pass-t, ami az itthon vásárolt dobozos verzióhoz is tuti jó, az ne tartsa magában az infót!
-
TESCO-Zsömle
titán
-
BorgBoss
tag
Én kezdem elveszteni a fonalat, hogy lehet ennyiért kapni... most venném meg, de most elbizonytalanodtam, hogy a steamen miért 30 euro, ha máshol 9 euro. Pár ezer forinton nem töprengek, de it azért 6e ft különbség van. Én mondjuk mindig aggódom, hogy ha valami túl olcsó nehogy valami átverés legyen.
-
pohár
félisten
ez a Season Pass vajh' jó lesz a dobozos verzióhoz? 5500ft körüli áron ajándék
-
wesker24
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Hát a steam egyik legnagyobb átka az hogy vannak már olyan game-k amiknél már nem igen müxik ez a bemásolós verzió mert egy külön helyre szedi le öket és csak akkor kerül a common mappába amikor végzett a letöltéssel !
Már sok olyan játék van amit ha elindítasz letölteni akkor vagy a downloading mappába szedi vagy valahova máshova szedi amit nem tudunk hogy hol van a jobbik eset az amikor a common mappába szedi mert akkor csak felülirja a fájlokat és leszedi hozzá azt amit kell !
-
mcwolf79
veterán
-
v-paci
aktív tag
Esetleg ezt a cikket is lehet használni a grafika optimalizálásához.
-
mcwolf79
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor lehet azért tölti tovább, mert még nem jutott el ezekhez a nagyobb mappákhoz.
Mert néztem én is , hogy a Willowgame mapában vannak a legnagyobb méretű fájlok, és csak azt másoltam be. így is ment tovább a letöltés, de lehet,hogy a fenti eset állt fönn.
Próbáltam a teljes könyvtárat bemásolni, akkor is töltött, és lásd. fenti eset.
Na még egyszer megpróbálom.
Amúgy szerintem ha mókolt is a Skidrow verzió, akkor is ki kellene hogy cserélje a fájlokat. Már sok játékot telepítettem így, főleg Reloaded verzióról, mert az általában nincs megmókolva. De eddig még a Skidrow-val sem volt gond.
Na majd meglássuk
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
-
TESCO-Zsömle
titán
Na de a kolléga nem csak telepíteni akarja, hanem aztán az egészet leellenőriztetni a STEAM-mel.
sz: Nem mellékesen neki már az is elég lenne, ha csak a nagyméretű állományokat/mappákat másolja a megfelelő helyre. A binaries-t, ami a futtatásért felelős 1:1-ben kihagyhatja és az nálam csak 121MB az 5.67GB-ból. Nem hiszem, hogy a rilízereknek hozzá kellett volna nyúlni a textúrákhoz/mapokhoz/karakterekhez meg az egyéb adatokhoz a futtatás miatt. Ha ott valami trükk van, annak a binaries mappában kell lennie.
sz2: Tovább megyek, és válaszolok is a a kérdezőnek. Két mappa kell neki:
-xyz\common\Borderlands 2\Willowgame\CookedPCConsole (3,97GB)
-xyz\common\Borderlands 2\Willowgame\Movies (0,98GB)Az elsőben a map-ok vannak a hozzájuk tartozó cuccokkal, a másodikban a videók. Nem hiszem, hogy bármelyikhez is hozzányúltak volna a rilízerek.
Ez a két mappa összesen 4,95GB-ot ad. Nálam a játék (DLC mappa nélkül) 5,12GB.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom én nem próbáltam a wareziót belőle. Az első részét igen, és ha jól emléxem nem úgy volt hogy az eredeti képfájl, feltelepíted aztán csak crack, hanem már a telepítő is reloaded-es volt, és egyből telepítette a játékot. Szerintem mivel ez már steam-es, ezért ha ez is ilyen, akkor ez így nem fog menni.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha mókolt a játék, akkor nem az lesz, hogy a STEAM ellenőrzéskor kicseréli a "nem megfelelő" fájlokat a sajátjára?
De, elvileg így kell működnie.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Debilon
üzenetére
Test Drive: Unlimited-et is lehetett úgy használni, hogy a Reoaded verziót feltelepítetted, a miniimage-et behúztad DT-ba. Csak egy legális CD-kulcs kellett hozzá. Sokan csináltuk ezt, hogy ne koptassuk el a lemezt és hogy ne nőjön ki a szakálunk, mire lemezről feltelepül...
(#2960) ll-kobe: Ha mókolt a játék, akkor nem az lesz, hogy a STEAM ellenőrzéskor kicseréli a "nem megfelelő" fájlokat a sajátjára?
-
LLKobe
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
A kérdés az, hogy a virágbolti verzió egy az egyben lemezkép az eredetiről, vagy mókolt már a telepítője is. A steam-es játékoknál általában az utóbbi szokott lenni, ezesetben nem hinném hogy ez a módszer működni fog.
Szerintem kérj kölcsön valakitől egy eredeti lemezt, vagy dugd rá a géped egy másik netre, és úgy telepítsd fel.(#2957) TESCO-Zsömle: Szertném összeszedni az összes ilyen hasznos infót a játékhoz, és betenni az első hsz.-be. mihelyst lesz rá egy kis időm megteszem, és megkérem Ollie-t hogy módosítsa, és akkor minden jóság benne lesz, működő linkekkel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ez a grafikai tuning hogy működik? Mit kell hozzá letölteni/beállítani, mert az 1. hsz-ből nem tudtam kibogarászni
A grafikai optimalizációval az a baj, hogy a linkelt oldalon törölték a felhasználót, és vele együtt a komment tartalmát is, ami a beállításokat/leírást tartalmazta.
Pet1985: Én találtam öltözőszekrényben is.
-
Pet1985
csendes tag
Ládákban talált már valaki narancs fegyvert vagy csak a boss-ok dobhatnak? Én 45-ös szinten vagyok, de eddig 1 narancs fegyverem volt, azt is nyerő gépen nyertem.
-
mcwolf79
veterán
Üdv Uraim!
Olyanban tud valaki segíteni,hogy a Steam hova telepíti a játékot? Tudom,hogy alapból/elvileg a steamapps/common mappába, de letöltéskor ott nem jelenik meg mappa, csak a dowload mappában valami szám alatt jelennek meg a belső könyvtárak.
Azért kérdezem, mert a netem sajna forgalmi korlátos, és máskor úgy oldottam meg, hogy sógor leszedte a virágboltit, azt feltelepítettem valahova, elkezdtem a Steam-en a letöltést, letöltés megállít, STeam-ből kilép, könyvtár bemásol, ,Steam elindít ,letöltés folytatása, és akkor úgy érzékelte, hogy már ott vannak a fájlok, végigszalad rajta, és indítható a játék.
Lehet az a baj, hogy ez a virágverzió Skidrow és nem Reloaded?
Remélem ez nem minősül warez-nek, ha igen sorry
Ez a grafikai tuning hogy működik? Mit kell hozzá letölteni/beállítani, mert az 1. hsz-ből nem tudtam kibogarászni

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
üzenetére
Szóval 180, nem 18.

Btw, most csinálom meg a mellék küldetéseket.
Tegnap este egy lvl24-est csináltam 35-ös szinten. Ami furcsa volt, hogy 30+ szintű ellenek voltak és a fegyverek, cuccok, amiket lootoltam, azok is igazodtak nagyjából a szintemhez. Ez eddig mintha nem így lett volna.
-
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem is 18 a max lőszer.
(#2931) maross
Ismerős a bug. De nem kell kilépni, elég csak felül egy másik fülre kattintani, majd vissza és rendbe jön. -
tome.jr
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Motion Tree-ből próbáld ki a Converge képességet. Szerintem ez az egyik legerősebb skill. Ha van egy 100 fölötti health regeneration class mod-od teljesen felesleges Harmony-ra rágyúrni.
Menü bug: Nekem rendszeresen előfordul, hogy automatáknál nem a kijelölt itemet adja el, hanem a listában legfelsőt. Már nagyon figyelek rá, de az elején párszor megszívtam mert a legjobb fegyveremet eladta és mire észrevettem már nem tudtam visszavásárolni.
( V ): Remélem Zer0-nál találok olyan skill-t ami tetszeni fog, mert nekem a közelharc egyáltalán nem fekszik
-
DeFranco
nagyúr
Elnézést az OFF-ért, de valamelyik sokat láttott BL1-es ránézne erre a kérdésre? Megesz a fene, hogy nem jövök rá, mitől volt ilyen nehéz: [link]
-
Pet1985
csendes tag
A Captain Scarlett DLC-nek nem ma kéne megjelennie? USA Store-on még semmi.
-
játékstílus kérdése. szerintem (elméletben) a nagyon felpakolt anarchy-tól olyan lesz a karakter, mint egy puskás pankrátor - aki szereti a "közéjük rohanok és szétcsapok" stílust, annak vélhetően be fog jönni. viszont 1-1 erősebb ellenfél esetén, akinek nincs sok kísérete, fájdalmas lehet.
-
Mukorka
addikt
Szerintem nehezen. Egyrészt arra ösztönöz hogy ne tölts újra magadtól amire nehéz átszokni ha hozzászoktál hogy mindig ha van időd tárazol. Másrészt úgy 50+ stacken már masszív pontatlansággal kell számolni mellé. Viszont ugyanezen az ágon lesz még olyan skill ami pont ezeket a stackeket fogyasztva tesz egy időre sokkal erősebbé.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi! De akkor most végül is jobb vele, vagy nélküle?
-
TESCO-Zsömle
titán
Amennyit ad a DMG-hez, annyit elvesz a pontosságból. 100 fölött már igen komoly kihívást jelent elég közel kerülni az ellenséghez, hogy el is találd. Az már -175% pontosság.
Az elméleti maximum alapon (150) +262,5% DMG és -262,5% Acc.
Felfejlesztve (400) +700% DMG és -700% Acc.Lövésem sincs, hogy az utóbbi mit is jelent. Már 150-en is kvázi bele kell mászni az ellen szájába egy telihez shotival. Mert ez van most. Sima shoti, rakétás shoti, tűzgolyó-shoti és egy gránátvető, ami Assault Rifle.
Ha az ember nem tud pontosan lőni, akkor olyan mordály kell, ami területet fed le...
-
A Mechromanci anarchy skillje mennyire használható? Papíron jól hangzik.
-
wesker24
senior tag
Nekem ezek vannak Siren-nél Lvl 50 vegyesen elosztva !
Harmony :
Sweet Release
Wreck
Res
Restoration
Recompense
SustenanceCataclysm:
Flicker
Helios
Backdraft
Reaper
Blight Phoenix
RuinAz első végigjátszás az Harmony-val volt de a TVHM-hez már elkezdtem használni a Cataclysm skilleket is !
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nálam a VGA tunningot úgy nem bírja, hogyha fent van a gép oldala időnként leáll a VGA illesztőprogram majd újraindul. Ez egy 10-15másodperces merev fagyással jelezve. Érdekes, hogy BF3 alatt semmi gond nincs.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nalam rengetegszer van, gyakorlatilag minden minimum 2 oras jatek alatt elofordul.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem egyszer volt hasonló, de akkor nem össze-vissza ugrált, hanem "inverted" volt. Középen minden oké, de ha felfele húztam a kurzort, lefele ment a kijelölés és fordítva.
Bár nekem amúgy is figyelnem kell, mert xarozik az egerem, így egy kattintással akár 3 holmit is eladhatok.

-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nalam nem volt ilyen, de az, hogy neha mikor el akarok adni valamit, ossze-vissza pattog az eladando cuccok kozott, es nem azt jeloli ki, ahol az eger van, nagyon idegesito. Ilyenkor automatabol kilep-visszalep, es minden jo. Szerencsere ez nem jar virtualis anyagi karral, csak mentalissal, az meg ugye lenyegtelen
. -
-
Djuree
félisten
sirennel milyen skillekre érdemes gyúrni? lvl34 vagyok, most jönne pt2.
jah és volt 2 arany kulcsom, egyszer nyitottam a ládát, de többször nem engedi. hova lett a másik kulcs
-
( V )
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
pedig elég jól használható az Assassin, csak ugye LVL15-ön még nem elérhetőek el a jobb skilljei: én főleg a Bloodshed ágra gyúrtam meg a Sniping-ra, mert sokat számít hogy baromi pontosan tud lőni és nem imbolyog a kezében a fegyver ill. ha kimaxolod a Bloodshed ágat + a meleek-re rágyúrsz akkor elég jól lehet vele nindzsázni: folyamatosan cloak-ban marad (amíg sikerül időben lecsapnod vkit) és 1-1 csapásokkal le lehet csapkodni az ellent egy jól irányzott suhintással amihez látványos (és rendkívül hasznos) méteres becsúszások is párosulhatnak (az ellen meg repül majd vagy 8 métert), plusz látni fogod cloakban hogy hol vannak a kritikus pontok az elleneken! másik kedvencem a cloak-ból sniperrel lövés - szintén legtöbbször 1 lövéses kill (van is hozzá egy külön challange)!
-
Pedro78
senior tag
válasz
tome.jr
üzenetére
En Salvadorral kezdtem, eleinte nem is tetszett es a skilljet is max loszertoltesre hasznaltam.Most Pt2-ben mikorra szervaltam 2db lmg-t 100 folotti tarkapacitassal, na igy mar odabaszos a skillje es most mar tetszik, Rambo feeling.
Zer0val is elvittem lvl15-ig kabe de a skillje nemtom mire jo, max menekulesre hasznaltam eddig. -
tome.jr
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
Én tegnap hagytam abba Mancit 15 órányi játék után lvl 23-nál. Túl erős a skillje, ha nem avatkoztam be a harcba, úgy is leirtotta a Deathtrap az összes ellenfelet. Emellett túl hosszan aktív és túl hosszan inaktív. Fegyverek hullagyengék voltak, kb lvl 20 körül kezdtek szállingózni a használható elementál példányok. A rengeteg electrocute és shock effekt miatt harc közben sokszor semmit nem lehet látni. Nekem nem jött be.
Ma kezdtem egy új játékot Zer0-val, lvl 10-nél járok vele, 100x élvezetesebb számomra ez a karakter. Nem beszélve arról, hogy a kezdetektől normális fegyvereket loot-olok, lvl 6-7-től kezdve meg kifejezetten jó elementál darabok jönnek. Már most van egy fasza tüzes smg és egy tüzes 24-es tárú magas fire rate-es sniper. A skillje megmaradt annak amire szerintem való, egy kisegítő lehetőségnek.
Számomra 2 karakter használható az 5-ből, Maya és Zer0.
-
Sonja
nagyúr
Nyereményjáték, ha valakit érdekel!
Egész jó cuccokat sorsolnak, kommenteltem is.

-
BandiHUN
veterán
Tökmind1,lesz...om
,csak értetlenül állok,hogy most akkor mi is van...a Steam nem mutatja sem azt,sem a Season Pass-t..ez utóbbit engedné megvenni,a Mechet viszont nem,őszerinte megvan,a gémben nyoma se,a Season Pass meg a gémben van,de a Steam szerint nincs
Ha nyomok tulajdonságok-ot a játékra,ott meg EGYIK SINCS 
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:az hogy lehet,hogy nekem a Necromancer pack alapból megvan?Tudom,volt kavarás,hogy először megkapta mindenki,aztán elvették,akkor nem néztem...Ok,hogy Gamestop-os előrendelés,ugye,Ok,hogy a késés miatt ígértek kárpótlást...
Kedves Borderlands 2 előrendelőnk!Minden Borderlands 2 vásárlót szeretnénk ezennel megnyugtatni, hogy a később érkezett játékok miatt az érintett vásárlóknak a játék első hivatalos kiegészítőjét ajánljuk fel (DLC Gameplay Pack 1) a megfelelő platformon!
No viszont erről meg azt se tudom,mi lehet,főleg ha a Season Pass az első 4 DLC-t tartalmazza,szóval valami kavar van,mert hogyan is adhatnák az elsőt külön,ha elvileg a kitudjahonnan levő Season Pass-ban amúgyis ott van az első 4
DE a játékot ha nézem,nincs a DLC fülön a Necromancer,viszont ha próbálnám megvenni,akkor pedig azt írja,hogy már megvan...csak a pre-order bonus és a premiere club van a DLC listán.Ezek vannak "megvéve a gémben,igazából hogy néz ki egy normál előrendelt gém?Külön nem vettem semmit,a Gamestop még kódot nem küldött pluszban,csak a dobozban volt 2+1 külön papír a preorder miatt asszem'
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594732322421800657/DC23586B8D5D31CBD478F9EC19954F71C8CFF667/És indítottam egy próbakarit,tényleg van Necromancerem
http://cloud.steampowered.com/ugc/594732322421817524/A45267D822983511B4D84C0E8DE0108C78C2BA2D/Season pass is fura,hisz azért az is 30€

-
v-paci
aktív tag
Warrior fail

Ez lett volna az első narancs cuccosom... ezen kívül még egy lila AR lett az enyészeté.
-
pohár
félisten
válasz
Malachi
üzenetére
na, az me3 is egy külön történet... aki nem ilyen-olyan edísönt vett belőle, nem kapta meg Javiikot, amivel nincs is probléma, valamit valamiért... de hogy a kész játékból vágták ki, és később DLC-ként adják el, na elmehetnek az anyjukba... kár hogy nem tudom eladni az origin accomról a játékot

-
de nem terveznek további DLC-ket...vagy ha igen, akkor azok nem a kész játékból lettek kivágva. érted.
nekem ez az arena nem hiányzik, a plusz karakter igen, de azt meg is veszem majd. így megy ez, nem tudom. éppen elbírja ezt még a béketűrésem, de ha majd lesz harmadik rész és ott tényleg pofátlanok lesznek, akkor már én is anyázok. .)
-
Vico87
tag
Ha a megjelenéskor akarnak valami pluszt adni az előrendelőknek, akkor annak bizony készen kell lennie megjelenésre, vagyis akkor kell elkészíteni, amikor a játék többi részét csinálják. Ezt fel lehet fogni "kivágták belőle" mentalitásnak, de szerintem az ilyen apróságoknál felesleges ezen bosszankodni.
Az viszont tényleg nyerészkedés, ha sok órás tartalom jelenik meg DLC-ként a megjelenést követő napokban, mert azt nem lehet annyi idő alatt előállítani. Szerintem a BL2 nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest