Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Malachi
üzenetére
Nem, lenyomtam egy teljes kört a pályán és eladtam véletlenül egy fegyvert. Na mondom, akkor visszaveszem bukóval (azt hittem itt is a jó életből vett szokás szerint még ekkor is lefölöznek belőle). No akkor láttam, hogy az előző eladásom is benne van még mindig. Ráadásul ua. a visszavásárlás, tehát egy centet sem bukok. A lényeg, hogy a nem tudom kell-e fegyvereket is érdemes eladni, mert lehet, hogy az új pályán már jobbakat kapsz és addig minek cipelni.
-
BorgBoss
tag
Lehet, hogy nem mondok újat, de megosztom mivel a fórumban nem találtam róla semmit.
Szóval ha fegyver begyűjtési gondjaitok vannak, mivel sok hasznos fegyót tartotok magatoknál és nincs hely a puttonyban, akkor adjatok el mindent a belépő pontnál. Így egy komolyabb körben több cuccot szedhettek össze. Amíg nem lépsz ki a pályáról, ugyanannyiért vissza is veheted
No azért a GK-s fegyvereiteket ne reszkírozzátok és nem elfeledni a visszavásárlást. 
Persze, ha program hibába botlotok (kilép a program), akkor nem tudjátok visszavenni. De szerintem ilyenkor mentés nélkül úgyis a 2 órás küldetéseteket sajnálnátok
-
sss
őstag
Borderlands 2 wikiben összesen 127 küldetést számoltam össze (19 main, 108 side), bent a játékban a questeknél pedig 128-at, és elvileg van amit még nem is kaptam meg... kezdek összezavarodni.

-
tome.jr
addikt
Megvan TVHM a szirénnel. Kicsit későn kapcsoltam, hogy ezután a küldiket nem tudom újra felvenni (vagyis nincs pt3), így csak 31 melléküldit tudtam undiscovered állapotban hagyni .
-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
az lesz, de van amikor nem adat és lenyeli a zsozsót, oszt mehet megint guberálni
Na meg el kell jutni odáig 
-
BorgBoss
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem veszem kötekedésnek
De épp az volt a leghatásosabb fegyó
A többi trágya. mint ismeretes a játékból. Azért az is érdekes, hogy ezzel harcossal, nem találok csak snipert, ami hatásos
Dobáljon több hatásosabb fegyver az ellen.
A commandonál is normális sörétest csak lv36-on találtam -
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem az nem jött be Salvadorral, hogy az aim billentyűt is lefoglalja ha elkezd dühöngő módban alkotni. Képzeld el, mikor két sniper van a kezembe. Tudom, úgysem lövök kettővel egyszerre, de ez játék és mekkora dolog lenne, hogy egyszerre két sniper sebzése összeadódna, na meg mersze más-más tulajdonságokkal.
-
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lehetséges nem jól alkalmaztam. Sawtooth Couldron előtt kaptam ott az első településen az intenzív harcokban teszteltem, eléggé gyorsan mozogtak az ellenfelek, esélytelen volt, hogy bárkit megsebezzek vele. Elég lassú volt a lövedék és szórt is rendesen. Nagyon jó tüzes/corrosive sniper-eim vannak, amiket még távcső nélkül közelharcban is jól lehet használni, ennek a dart pisztolynak viszont nem találtam meg az alkalmazási területét.
-
BandiHUN
veterán
Nekem a tűzlabdás SMG ilyen,alapból szór,mint az állat,messzire nem is megy,mert felrobbannak a bogyók,DE ha ellen van,akkor szépen rámennek a tűzlabdák,és még a tára is egész jó,76-os asszem'
Különösen olyan ellen esetén jó,ami takarja pl.magát,vagy mint a spiderant-ok,mert szóródik szét a lövedék,de ugye "ráhúz",és oldalról,hátulról is elkapja a delikvenst,fel is gyújtja.
Mondjuk annyiból nem jó,hogy csak tüzes elementálom van,ezek a fegyók is végülis azok,és most mentem a Roland után nyomozós küldire,ahol jeleket kell keresni,és egy csomó Pyro van,amik ugye ellenállóak,nem tudom kihasználni...
De nem resist-es ellent,Nomad-t seperc alatt felgyújt.Jaja,Dart a pisztoly,néztem is a wikin,csak inkább leírtam,milyen,hátha nem mindenki nézte még ezeket.
-
maross
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Van egy olyan is, ahol celozni se kell, csak losz az ellenfelek kornyekere...en nagyon szeretem, fedezekben, mikor ki se merem dugni az orrom, ellovok egy-ket tarat fel a levegobe, es a tobbit megoldja magatol
. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
és olyan pisztolyom,ami ilyen "tűket" lő piros csíkkal a levegőben
Dart. Annak van egy változata, a Homering Dart, ami minimális célkövetési képességekkel bír. Aim-be megjelenik a piros háromszög a célkont körül, és amíg nem tűnik el, addig nem kell vér pontosan célozni, mert célra megy.
Gyorsan mozgó célpontok ellen nem jó.
Én Mechromancerrel használtam távoli célpontok ellen 150-es Anarchia mellett.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BorgBoss
üzenetére
Énnekem még nem is volt RPG-m
Mondjuk 2db lvl10-es karival...
Snipert is csak kettőt találtam.Ennyiből mondjuk gonosz a játék,mert pisztoly,revolver,rifle,shoti már jön az elején is egész jó,az E-tech-ről nem is beszélve,már most van ládából,nem golden-esből tűzlabdaköpködő SMG-m és olyan pisztolyom,ami ilyen "tűket" lő piros csíkkal a levegőben,de olyan gyorsan,mint egy sniper,lényegében mint valami railgun,ami criticalra ütőset sebez,de olyan 2mp múlva robban mellé,és elégjó eséllyel gyújtja fel az ellent
Nem gyenge,ráadásul mázli,hogy elég erős távcső van rajta,messziről csak 1-1 lövés mindenkibe,sőt közeli ellenfeleknél hat azokra is,és úgy vettem észre,sokkal kevésbé "veszik észre",mint a sima puskákkal,nem rámrontanak,hanem összevissza szaladgálnak
Azért lvl10-en ez nem semmi,kíváncsi leszek,mit tudnak akkor a fegyók 50-en majd... 
-
Sonja
nagyúr
Hmm.. Elgondolkodtam, egy képet látva, ahol épp a Gunzerker képességét használja valaki, hogy én még nem is használtam 1x sem a játék során, pedig 33-as szinten vagyok Arid Nexus-on a vége felé.
Nem volt olyan nagy erős ellenfél, ahol szükségem lett volna. Ízzasztós helyzetek/ellenfelek voltak, de azt is meg tudtam oldani Gunzerk nélkül. -
BandiHUN
veterán
WinPC: KT5B3-Z93ZH-FB3JB-JTBT3-JWKBK
PS3: 535T3-JR6ZB-6H3K3-9TKT3-T9JS6
X360: 535T3-JR6WF-3F6J6-5XJT3-T9J5H
44 perces,még én is most próbálom...8:39-még működik!
-
maross
nagyúr

"Randy Pitchford's Twitter indicates that there is an incoming nerf for The Bee in the next patch."
Mondtam en, hogy tul brutalis...
-
sss
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nincs undiscovered küldetés, ami volt azt már megcsináltam.
-
BandiHUN
veterán
Tulképp feleslegesek az új kulcsok...kimásolja az ember a profile.bin-t,elmegy Sanctuary-ba,elnyitogatja,ami van,eladja,ami nem kell,kilép,profile.bin visszamásol.kész.Még letölteni se kell valami mókolt cuccot...
Mondjuk fura,hogy ezt nem tárolja a felhő,ezzel kábé adtak is a sz...nak egy pofont,hisz aki wint rak újra,ha ezt NEM tudja,bukja lényegében az összes kulcsát és még pár dolgot,amit ez tárol...ennyiből nem is csalás annyira másolgatni.Mondjuk akkoris jobb,mint a willowtree volt annó...DE legalább az ember azt is megoldja,hogy ha csak pár kulcsa van és épp rájár a rúd,mások meg 2 nyitásból fel is szerelkeznek.
Nekem is dobott a láda olyanokat,hogy csak lestem,összeszedtem eladni,de nem is bántam,hogy van lehetőség "stornózni" a dolgot.Még pénzben sem akkora dobás,úgy vettem észre,mert annyival nem érnek többet a keyes fegyók,mint amilyen aránytalanság volt a border1-ben,ahol 99999999-et ért egy jobbfajta narancs fegyó 50-en... -
sss
őstag
Hiperion slaughter round 5-tel eléggé megszenvedtem, de csak meglett. Viszont ha jól láttam utána kiírta, hogy 43/45 quest completed. A you.will.die-t már megkaptam, azt ki lehet azt valahogy deríteni, hogy mi a 45. küldetés? (Ahol van fast travel ott mindenhol körülnéztem a térképen, de felkiáltójel sehol.)
-
Helmoras
őstag
Aham, köszi majd gyakrabban idelesek, bár van vagy 10+ kulcsom már játszani is kéne

-
fi:zi'k
nagyúr
"Thousands of redemptions per code (should last about an hour or so)..."
-
Krike
aktív tag
Nem semmi, már nem fogadja el a kódot, pedig alig egy órája jött ki

-
peterm711
aktív tag
Figyeljétek a szirén hangját. Mi lehet ez?
-
tome.jr
addikt
Ti csak gyűjtitek a kulcsokat vagy fel is használjátok?
Az utóbbi napokban amiket kaptam (kb 10 db) azt mindet el is lőttem. -
Sonja
nagyúr
Új kódok!
WinPC: 53KTT-KSJ9H-63TTB-JTTBB-XTC6S
PS3: 535JJ-XKRHJ-XS3WT-9JKT3-FTSSR
X360: 535JJ-XKRCR-TR6TX-5RJT3-FTSSW -
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Valamelyik éjjel kezdte, asszem alt+tab miatt, de nem vagyok biztos ebben, gondoltam én is, hogy következő inditás után jó lesz. Most elővettem x nap után és ugyanolyan
, iszonyú így játszani vele...Milyen progival lehet felvenni videót úgy hogy hang is legyen?
-
peterm711
aktív tag
Az mitől lehet hogy a siren-em elkezdett mutálni? Olyan hangja lett mint egy transzvesztitának??
Találkozott valaki ilyennel? -
tome.jr
addikt
BL2 physx mérések:
Borderlands 2, Everything Max'd, PhysX High, Unlimited FPS
Caustic Caverns Recorded with FrapsGTX 580 + GTX 460
Min 49
Max 98
Avg 69.265
GT 460 max @ 63% usageGTX 580 + 8800 GTS
Min 20
Max 79
Avg 36.975
8800 GTS max @ 85% usageGTX 580 + GT 640
Min 35
Max 92
Avg 68.15
GT 640 max @ 68% usageGTX 580 + GT 620
Min 16
Max 97
Avg 41.892
GT 620 max @ 88% usageGTX 580 alone
Min 40
Max 87
Avg 63.942GTX 580 alone OC'd
Min 44
Max 96
Avg 64.476Bloodshot Stronghold – first 3 waves of enemies
Results
GTX 690
2012-10-08 16:38:49 – Borderlands2
Frames: 28809 – Time: 277058ms – Avg: 103.982 – Min: 56 – Max: 3492012-10-08 17:33:51 – Borderlands2
Frames: 25823 – Time: 290833ms – Avg: 88.790 – Min: 46 – Max: 3302012-10-08 17:40:29 – Borderlands2
Frames: 23553 – Time: 267588ms – Avg: 88.020 – Min: 47 – Max: 310GTX 690 + GT 640
2012-10-08 16:57:12 – Borderlands2
Frames: 24783 – Time: 260179ms – Avg: 95.254 – Min: 50 – Max: 3452012-10-08 17:14:48 – Borderlands2
Frames: 28443 – Time: 257339ms – Avg: 110.527 – Min: 63 – Max: 3252012-10-08 17:20:58 – Borderlands2
Frames: 32049 – Time: 317197ms – Avg: 101.038 – Min: 63 – Max: 334Szerk: Egy rakat teszt összegyűjtve
-
wesker24
senior tag
Hát jah az a Tresher Maw nagyon meg tud szivatni ahol a Lunar Beacon van !
TVHM-ben vagy 1 milliót buktam miatta mert egy csapás voltam neki !

Nem rég csináltam meg Mancival is Deathrap elenged mig vele foglakozik addig én megsorozom RPG-vel !
Ahol átjöttél a felvonóval na oda csald ki és ott sorozd meg amivel csak tudod oda nem tud utánad jönni !
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Nem tudom kinyírni a gilisztát vagy micsodát mielőtt eljutnék a lebegő sanctuary-ba.
Próbáltam már vagy ötször de egyszerűen nem tudom megölni. Az elején lövöm elektromos fegyverrel amíg le nem jön a pajzsa és után a savas vagy tüzessel de valahogy nem sikerül. Vagy ő nyír ki vagy kifogyok a lőszerből.
Tudna valaki segíteni hogy mit csináljak? -
BorgBoss
tag
Skacok! Ez a PT2 eddig zseniális. Mintha új játékkal játszanék. Új ellenfelek, sokkal erősebbek, úgy mint mondtátok. Itt már komolyan taktikázni kell és beosztani a tápanyagot.Megtanultak lőni, mindegyik valamire rezisztens és jóformán egy rakétavető, ami éppen, hogy hat ellenük, pedig 2 szinttel alattam vannak. Ha azonos a szint, már spuriztam is vissza nyugodtabb vizekre. Most is mikor a csorda rám tört és kidobtam 2 db ágyút, másodpercek alatt arra volt csak időm, hogy egy épületbe berohanjak és kis regenerálódásra.....na ekkor hallottam, hogy jön egy Super Badass Nomad Brutal és magáll az ajtóban. Azt hiszem a neve mindent elárul.
Sokszor a kipakolt ágyúim elől fedezékbe bújnak. Ja és még el sem jutottam Sanctuaryba. Mi a csuda lesz még itt. Azt hiszem nem ártanak azok a GK-k 
Speciel és a PT2-be illesztem az oasist, mert a PT1-ben lv10 különbség volt és dög unalom. -
Sonja
nagyúr
Új kódok!
WinPC: WB5T3-JS3Z9-RJTTT-JJ333-FTXJX
PS3: KB5BJ-WCRZ3-6S35J-HBK3T-XK9RH
X360: KB5BJ-WCRW6-3R63R-CFJ3T-XK9TB -
Sonja
nagyúr
Borderlands 2 - 2 dollárért volt!
Gyorsan el is kapkodták. 
-
ZoleeHU
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

Bocsánat
-
ZoleeHU
tag
(Bocsánat dupláért)
Kód : K3K3T-H6B9H-R3BBT-333J3-BSH5T -
ZoleeHU
tag

YOHOHO

-
BorgBoss
tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Köszi

más
Ha valaki belebotlik abba, hogy a steam backup után nem indul a játék, adjon neki azonnal egy restore feladatot és minden rendben lesz. Mire rájöttem... Már azt hittem megint elvesztettem egy halom szintet. Mostanság sűrűn mentek, mert nagyon nincs kedvem újra ua. végigtolni, ráadásul úgy, hogy buktam a az aranykulcsokat és a ritkaságba menő megszokott fegyvereimet. -
tome.jr
addikt
Új kód, 1 órája már kint van:
WinPC: K3K3T-H6B9H-R3BBT-333J3-BSH5T
-
ZoleeHU
tag
Na de Herbert :3

-
k4rL^
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Erről lecsusztam

-
Fortissimus
őstag
uj kodok, ha vki van meg ebren
WinPC: CBCJT-X6BHS-RT3J3-TB3TJ-HCZ9J
PS3: WTKJ3-9JXZ3-6ZJKB-93W3J-FRJ3C
X360: WTKJ3-9JXW6-3XRJF-56T3J-FRJXZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Indul a ChatGPT Health
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No azért a GK-s fegyvereiteket ne reszkírozzátok és nem elfeledni a visszavásárlást. 

Nem volt olyan nagy erős ellenfél, ahol szükségem lett volna. Ízzasztós helyzetek/ellenfelek voltak, de azt is meg tudtam oldani Gunzerk nélkül.

, iszonyú így játszani vele...
Találkozott valaki ilyennel?