Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Uff, ez kemény volt. Azért sok sikert hozzá.

-
Edem05
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem, az első rész nincs benne úgy tudom. Csak a 2 és a TPS az összes dlc-vel.
-
wesker24
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát onnan hogy én már nyáron előrendeltem !

Első Golden Key = Preorder Premiere Club Bonus
Második Golden Key = Shiftre való be regelés miatt
Harmadik Golden Key = Beírtam a Shift Code-ot amit itt linkeltek !
-
wesker24
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Arra hogy Sanctuary-ban ki tudod vele nyitni a Golden Key Chest-et !
Nekem is 3 kulcsom van már de eddig csak 1x nyitottam a másik 2 kulcs jó lesz későbbre !
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kapsz golden key-t, amibel kinyithatsz Sanctuaryban egy ládát, ami 2DB lila itemet dob, a szintedhez megfelelően.
-
danih
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
goto Skyrim akkor

Amúgy van fegyver-specializáció? Nem látok olyat mint az 1-ben, hogy fejlődnék fegyótípusra... Igaz, most kezdtem.
És már csak a fov-on kell állítani a boldogságért. Amúgy meg vagyok elégedve, jobb az engine, gyorsan tölt, jobban megy mint az 1. rész. -
Cucuska2
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azon nem veszünk össze hogy szebb.

-
S e t h
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen, az lesz.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem az 1-nél voltak. Még 7970-essel is. Egyedül akkor múlt el, ha kikapcsoltam a Bullet Decals-t és a Dynamic Shadows-t. Akkor simán ment minden.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor 80-100FPS-ed van, de 2pm-enként megáll a kép fél mp-re...

Na de én elég keményen rágyúrtam most a gépre, bár a CPU-n ez nem látszik meg. Ha szerencsém van pénteken az SSD is megjön. Csak átdobom rá a rendszervinyó lemezképét, vagy valami hasonló.
Mert biza a mai napon vettem magamnak egy új AM3+-os alaplapot 10k-ért, hogy görbüljön meg az iPon háta!

tome.jr: Ezt már a videók alapján is sejteni lehetett. Sokkal több az élet, sokkal mozgalmasabb az elődnél. Ez a Pandora már nem az a kihalt, poszt-apokaliptikus-szerű világ... Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszabb. Maguk a fejlesztők azt mondták, hogy az első részt is ilyenre akarták, csak nem volt elég pénz meg idő. Most beletettek mindent, amit akkor kihagytak.
Amit furcsállok, az a fegyverre specializálódás terén véghez vitt irtómunka. Hogy kiirtották a Skill-Tree-ből szinte az összes fegyverspecifikus lehetőséget, és e mellé sutba dobták a proficiency rendszert is. Persze meg tudom érteni őket, így most már senkinek sem kell azon rugóznia, hogy mikor jön már egy rendes shoti, mert a mostani már kezd gyengus lenni, a másik fegyóra meg alig van skill-em... Kíváncsi leszek, hogy a ClassModokat mennyire és hogyan alakították át, és persze a Badass-pontokra is.
A fegyverek neveit tuti tanulhatom újra, lévén azt a rendszert is teljesen átgyúrták. Bár ott szerintem jó irányba ment el a dolog.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tapasztalsz apró "döccenéseket", akadásokat futás közben?
-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ez a premier club mi alapján dől el?
Ez csak előrendelés-hez jár, és az sem mindenhol ha jól tudom. Konzolokszervize-ben jó áron van. járt hozzá póló is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)