- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
Márpedig Win 7-en az egyik rosszabbul sikerült (magyarul sz@r) .NET update után nálam nem volt jó a Mirror's Edge, Painkiller H&D és a Borderlands sem. Mind eredeti, megnézhetsz Steamen.
És akkor még tegyük hozzá, hogy a felhasználói szoftvereim jó része sem volt jó az újratelepítésig. Se DVD-t nem tudtam írni, se töredezettségmentesítés nem ment, se CCleaner, így hát váltottam Win 8-ra, mivel kétszer egymás után jött, és mindig amikor már minden update felment. Amerikai fórumok alapján a .NET-ig jutottam. Amit persze nem lehet újratelepíteni, törölni, vagy régebbi verzióra kapcsolni...
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nagyúr
nagyon függ a pályától és a használt fegyverektől. a torgue arena pl. eleve CPU-limites, ha ott még elkezdesz tüzelni valami rengeteg pelletet produkáló explosive shotgunnal, akkor ott seggreül a rendszer, és nem a VGA miatt.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
150k????? bmeg, nekem az 50-es szintű valami 15k... hunter hellquistnek a jó büdös k.anyukáját
@maross: állítólag 3%. de pl. nekem biztos, hogy jóval több, mint 30 kör után dobta.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
-
MARV6969
tag
még éppen-éppen a BL3előtt sikerült módosítaniuk, ja... a BL1-ből az Atlas snipereken a 3,2-es távcső azért hiányzik (meg maga az Atlas is...)
a Fremington's Edge 11,4-es távcsöve sem semmi, csak ez csak ezen a fegyón van
Anno, a régi szép bankos-editoros időkben a legtöbb fegyveremre ilyet pakoltam, de hol ez van már!"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
ja, ja, ja...
és az aranyláda legalább "arany" fegyvereket adhatna.... mondjuk a játék megjelenésekor a lila, meg az E-tech fegyók is olyan ritkák voltak (vagy még ritkábbak), mint az 1-ben a narancsok... de hát az 1-ben narancsok voltak, a 2-ben már legendary-k... Hallottad másoktól, már-már legenda számba ment, hogy volt valaki, aki ismert olyat, akinek volt egy legendary fegyvere...
A 2-ben a tárhely szűkössége is mutatta, hogy nem az volt a cél, hogy gyűjtögesd a cuccokat, ha nem hogy folyamatosan cserélgesd. Ehhez elég volt a hely, a gyűjtögetéshez nem. Viszont szerintem a játékosok nagy része a sok fajta fegyver miatt is játszott, tehát szerettek gyűjtögetni. A legál cuccok mellett a rengeteg készített dologról ne is beszéljünk, amik között voltak olyanok is, amik egy lövésre végeztek a legzordabb boss-szal is. Ilyen a 2-ben nem is volt, és még is törölték a módolt fegyvereket....
A boss-ok... mondjuk ez az én bajom, de mindig is utáltam a főellenségeket... Értem én, hogy a 2-ben ezek adják a legendary, meg seraph, meg pearl fegyvereket, de egyedül esélytelen, négyen viszont el lehet velük szórakozni.. Az 1-ben viszonylag egyszerűen lehetett farmolni Crewmerax-ot. Igaz,, hogy odáig kellett egy keveset autókázni, de azután már nem jelentett gondot lelövöldözni. A Tinás sárkányoknál viszont mire odáig eljutsz, meg onnan vissza akárhová, meg amíg legyőzöd őket, na ez már szivatás.... Arról nem is beszélve, hogy igaz, hogy sok láda van, de azokból nem sok használható esik, és ahhoz hogy kinyithasd a ládákat, először ki kell nyírni a sárkányokat, nem úgy mint pl General Knoxx-nál, vagy a Robot Revolution-ban... 2010 óta szinte minden nap játszom a BL valamelyik részével... A Tinás dlc után tartottam 2 hetes szünetet, mert nagyon berágtam, ilyen még nálam nem történt (mármint a Borderlands-szal kapcsolatban ). Berágtam, mert vannak a poénok és van a játékosok hülyének nézése és ez a "sárkányolás" kimeríti ezt a fogalmat.
Ezek tükrében nagy érdeklődéssel várom a BL3-at (ha lesz...), hogy milyen irányba "fejlődik" tovább a játék."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BorgBoss
tag
Tudom, köszi Én meg 880 óra után a kínkeserves fegyvergyűjtögetésbe fáradtam bele és editorral utána húzom a fegyvereimet. De a legjobb fegyverrel sem tudom kiiktatni a raid boss-okoat egyszemélyes játékban.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
VoidXs
nagyúr
Nálam utoljára így volt. Át lehetett rajta sétálni, gránáttól pedig átfröccsent máshova. Továbbá tapasztalataim szerint a med és high között csak az FPS-szám különbözik, semmi más.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
tome.jr
addikt
Kb fél éve játszottam utoljára, de az volt a tapasztalatom, hogy nem is igazán a physx miatt esett be az fps, hanem voltak bizonyos helyszínek ahol random mód szaggatott a játék, miközben semmi akció nem volt. Egy normál erősségű társkártya (pl. GTX 460) mellett a physx nem fog fps esését okozni.
-
nagyúr
a bee akkor jó, amikor fenn tudod tartani a max pajzsot, vagy tudsz találni 6-7 másodperced, hogy visszatöltsd. ez pont az ellenkezője - akkor jó, amikor 2-3 másodperc találat nélkül már ajándék.
amit most találtam, az kb. így fest:
- capacity: 26k (bónuszokkal együtt 42k)
- recharge rate: 36k
- recharge delay: 1.3secazaz ha 2.5 másodpercig nem kapok találatot, akkor full pajzsom van.
-
nesh20
aktív tag
Akkor valamit rosszul csináltatok.
Most az elején leírnám, sosem csaltam a játékban, nem használok editor-t, nem addolok be semmit.
Sima kék quest itemekkel, ütöttem le Pyro Pete-t glitch nélkül!
[Pyro Pete Kill]
Pár perc alatt. TVHM-be igaz, de a UVHM-be sem tart sokáig, csak ott még nincsenek meg azok a fegyverek amik kellenének. Kicsit kell csak farmolni-questelni és utána nézni mit-mivel és hogy!? Nekem sincs sok időm a családom miatt, ezért én inkább utána nézek a dolgoknak, ennyit megér ha nem akarsz kínlódni és Bossokat akarsz ölni.Ha narancsot szeretnétek ajánlom a Captain Scarlett DLC-ből a Treasure Room-ot.
Jó cuccokat ad - [Screenshots]I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
BorgBoss
tag
Nekem a hétvégén is esett sima tagtól legendary és lila is potyog. De tény, hogy nem dől ki a szekrényből. Nekem a legtöbb legendary szemétből, ládából és ellenségtől jött. Főnök nem sokat adott. 8-9 warrior csak 1x adott legendaryt.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
Nem olyan gyenge az. EZ nekem a 6.karakterem és nem tetszett, míg nem kezdtem vele játszani. Másképp kell harcolni mint egy gunzival, mert az brutál birály lett Hajrá, csak ne add fel és előjön az ereje.
-
intercooler
őstag
Meg ha van se rózsás a helyzet, valahogy az egész physx el lett ba......
Amúgy meg nem 1 olyan videót találni youtubon hogy bizony procival megy physx, bár fps-t nem látni de elég jól megy.
Nekem is mediumon megy alap i7 870, néha kicsit alacsony az fps de ennyit meg ér nekem.
De nem is ez a fő gond hanem hogy meg megakad a játék, ha csak fordulok, vagy lövök, ez inkább idegesít másnál is van még ilyen?[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Kérdés, hogyan mérik majd a vásárlói igényt. Gondolom, eladásokban.
2K told IGN earlier today that the publisher and Gearbox alike want to support the title for as long as the consumer interest is there, and that future content could include new characters, levels and enemies later on in 2013.
Ez már valóban utalhat rá, hogy 2013-ban március után is lesz élet a BL2 háza táján.
-
TTomax
félisten
Tölts le egy trainert... nem kell rommá hackelni,elég ha van egy unlimited gold keyed... néha ránézel amikor már nagyon lelőnek és ennyi... lehet nyugodtan foglalkozni a játékkal...
(#4563) BomiBoogie
Már ha van DLCd...nekem nincs és annyit nem is adok érte mint az alapjátékért,mert pár hónap múlva fillérekért lesz steamen... az első résznél is ez volt... csak ott még volt normális loot... itt meg minden sarkon van láda,már kedvem sincs kinyitni... 2fehér meg egy zöld...ez szokott lenni...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tekintve, hogy eddig még csak a menü hátteréül szolgáló állóképeket bámulhattam, nem sok véleményt tudok mondani...
Első blikkre a környezet eléggé egyszerűnek tűnik grafikailag. Ha lehet, még képregényesebb, mint a Border, mégis elég nagy a gépigénye. Bár ez majd még elválik. A "parton" 86fps-em volt, de ugye mindig a legkisebb számít igazán...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Persze. Fel is telepítettem, és már végeztem is pár statikus tesztet. Minden fullon menübe az erdős résznél 66-68fps. GPU 99%-on teker. Összetettebb, dinamikusabb helyeken, ahol emberek is vannak, ott tuti vissza kell majd venni, mert nem lesz meg a fele FPS sem.
Bízok a GCN erejében, de ez talán már sok neki. Esetleg majd valamikor megoldást jelenthet, ha összedobom a vizet és belövöm a "szokásos" 1.2GHz-es magórajelet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tisztelettel elfogadom a felajánlást. Nem tudom mi lesz ebből az MMO Borderlands-ből... Gamepodos hír szerint 2011-ben jelenik meg, teljesen ingyen. Ez P2W rendszert feltételez, ami nem éppen a szívem csücske, de ugye ami ingyen van azt ne kritizáld...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
gbors: Az ember eljutott Flynt-ig, és ott elfogytak a quest-ek...
fi:zi'k: Nekem csak az nem tetszik, hogy a Sniper-t, mint osztályt gyakorlatilag kiherélték. Az, hogy az ellenfelek spawn-olásához néha oda kell menni 20m-re a spawn-pontokhoz, egy dolog. Ez benne volt az előző részben is. De hogy egy 100+ méterről, fedezékből leadott lövés után minden ellenség azonnal elkezd rád lőni és feléd futni... Ez gyakorlatilag kizárja a lopakodós mesterlövész játékmenetet.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél. A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.
-
Akkor nekem csak pechem volt..az ossz cucc amit talaltam, es nem vendornak adtam el diabloban, megallt egy itemben, amit eladtam 25-30 euroert, az osszes tobbi erteke nem erte el a 2milliot (osszesitve). Nekem is ez vette el a kedvem a jatektol...dobalja a sargat mint az allat, teljesen folosleges felvenni, mert vendor az osszes.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
De igazából mit számít? Az a tapasztalatom, hogy így sem túl nehéz a játék (még a ládát sem nyitogatom), akkor meg minek kellenek az überfegyverek? Azzal csak túl könnyű lenne.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Meg mindig fenntartom, hogy diabloban sokkal jobban el van cseszve a lootrendszer, soha semmit nem talaltam magamnak, amit hasznalnek. Csak AH, pay2win, jobb esetben trade2win. Meg mindig jol elvagyunk borderrel, csak tegnap is beutott a krach, visszadobta a tegnapelotti allapotot (csak neki), igy lett hirtelen 2 szint kulonbseg koztunk . Mas panaszom nincs ra .
Annyiban mas a ket jatek szerintem, hogy diabloban a 60 utani resz az erdekes, borderben pedig az 50 elotti, kinek mi jon be jobban.
-
Az a baj, hogy ez csak par levelig vicces, utana sarga = kuka. Tul sok sarga van benne, akik mar durvan toljak, fel se veszik. Borderben jobb a loot. Majd eszreveszed, ha 60-on apropenzbol otszor jobb itemet veszel ah-bol, es utana mindegyik drop 0-at fog erni az ah-s cuccodhoz kepest.
-
tome.jr
addikt
-
. Hat ha rendes lootra vagysz, akkor nagyon-nagyon nem diablo3-at kellett volna venned. Ott 100 orankent esik egy hasznalhato item.
szerk: nekem pl egyetlenegy sem esett, az osszeset vettem. Es az osszes amit talaltam, eladva max 1 cuccomat teszi ki. Ez ugy 150 ora jatek.
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Már tökélyre fejlesztettem a módszert Call moonshot-nál save and quit, ezt a save fájlt kimentem és tetszőleges alkalommal visszamásolom. Ez az a pillanat a játékban mikor már Jack is és a Warrior is le van nyomva már csak a kegyelemdöfést kell bevinni. Egy farmolás kb 5 percig tart. Utána szintén save and quit, majd Fast Travellel vissza Sanctuary-be és a cumót be a Claptrap stash-be. Egyébként narancsot csak akkor ad a Warrior ha moonshot-tal ölöd meg, egyébként teljesen felesleges próbálkozni.
Legújabb szerzemény szintén Warriortól:
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nézz szét a wikin,én se nagyon néztem,de a Border2-ről több helyen,fegyvereknél találtam arra utalásokat,hogy itt erősen függ a helytől vagy az ellenségfajtától a fegyók beszerzése...nem úgy,mint az 1-ben,ahol a játék legelején a Bone-Head-tól kijövö 2-3 katona is dobott narancssárgát nem is egyszer,nomeg az ott lebzselő sima skagek is,vagy pl.a New Heaven-ben többet ért elmenni leölni a midgeteket,stb,akik voltak körbe ellenségek,mint körbejárni a ládákat...számtalan narancs fegyóm esett a legbénább ellenfelektől ott,ládából alig.
Itt viszont elvileg tényleg csak meghatározott helyekre érdemes visszajárni,úgy vettem ki,hogy az átlag ellen kábé a büdös életbe nem fog überfegyvereket dobni..."láda" meg kevés is van,és az 1-hez hasonlóan béna a loot.Egyébként kezdésnek nálam valami +5% rarity loot-os mod vagy mi volt,talán a premier klubosoknak járt...de nem tudom,abból van-e jobb például.Az 1-ben voltak classmodok,amik "elvileg" javították a loot-ot...igaz állítólag ott is tesztelték,hogy nagyon nem jelentett sokat.Nekem mindenesetre volt vagy 300 narancs fegyóm Nem csinált.Sokat postolgattam is.Mostanában ezzel annyi időm nem volt még tolni,és a karim is kicsi még,így itt nem tudom,milyen a helyzet,annyi biztos,hogy a lvl10-en kulcsos ládából kiszedett fegyóim helyett 1 kivételével jött jobb lvl14-re...szóval kis szinten nem tűnik eddig annyira rossznak a loot.Sajna időm van kevés,az életem is más,mint a border1 idejében volt...ja,savegame editor.
Nem próbáltam,most néztem csak...[link][ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tome.jr
addikt
Talán ha 2x találtam lilát ládában, egyszer Dr. Zed-nél Arid Nexus-on, egyszer pedig a DLC-ben a karavánnál. Utóbbit egyébként érdemes fosztogatni mert elég jó cuccokat dob. Viszont a DLC-ben egy csomó jó fegyver esett boss-októl, pl. Captain Blade gránátja és Scarlett Pimpernel sniper-je.
Farmolásnak szerintem csak úgy van értelme ahogy korábban írtam a Warrior kapcsán. Boss-ok előtt ki kell másolni a save file-t, miután megöltük őket a drop-ot kirakni claptrap stash-en keresztül egy másik karihoz majd visszatölteni a boss előtti állapotot. Első leölésükkor 50 % fölött dobnak legendary-t, ezután ez lecsökken 1 % alá.
-
BorgBoss
tag
Akkor nem értem, a géppel nem lehet gond, mert a main küldetések mint a film úgy peregnek, bármekkora a csata és egy cseppet sem gyenge SLI, stb...
Igazad van, nekem az is eszembe jutott, hogy nyugtatásként elindítom a BL1-et
Olyan sok jó újítás van ebben a játékban és nem lenne rossz, ha játszható lenne, de tényleg egy kicsit unalomba fullad az által, hogy a ládák érdektelennek mutatkoznak.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
baluka26
nagyúr
Úgy lenne értelme, ha felosztották volna, hogy 50% fehér, 25% zöld, 12,5% kék, 6,725% lila, és 3,3625 narancs. Ehhez képest kékből állandóan van ezermilliárd, a zöldek és a fehérek konkrétan használhatatlanok, ami meg van lila, az is szar.
Meg az, hogy az összes szájbavert assault rifle rakétás meg mittudomén milyen csoda...They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
-
BandiHUN
veterán
http://www.dlgamer.co.uk/download-borderlands_2_season_pass_dlc_-pc_games-p-17481.html
PayPallal is lehet fizetni,kb.negyedóra a kód.DE font,nem júró,vagyis 5855 pézbe' van.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Tessék, valamivel olcsóbb, mint Steam-en, és teljesen legális, nem fekete vagy szürke forrásból származik. Ha van még IGN bónuszod is, akkor összesen 21 euróra jön ki.
Ja, a shopto-snak is jónak kell lennie az itthoni dobozoshoz, az még olcsóbb egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na de a kolléga nem csak telepíteni akarja, hanem aztán az egészet leellenőriztetni a STEAM-mel.
sz: Nem mellékesen neki már az is elég lenne, ha csak a nagyméretű állományokat/mappákat másolja a megfelelő helyre. A binaries-t, ami a futtatásért felelős 1:1-ben kihagyhatja és az nálam csak 121MB az 5.67GB-ból. Nem hiszem, hogy a rilízereknek hozzá kellett volna nyúlni a textúrákhoz/mapokhoz/karakterekhez meg az egyéb adatokhoz a futtatás miatt. Ha ott valami trükk van, annak a binaries mappában kell lennie.
sz2: Tovább megyek, és válaszolok is a a kérdezőnek. Két mappa kell neki:
-xyz\common\Borderlands 2\Willowgame\CookedPCConsole (3,97GB)
-xyz\common\Borderlands 2\Willowgame\Movies (0,98GB)Az elsőben a map-ok vannak a hozzájuk tartozó cuccokkal, a másodikban a videók. Nem hiszem, hogy bármelyikhez is hozzányúltak volna a rilízerek.
Ez a két mappa összesen 4,95GB-ot ad. Nálam a játék (DLC mappa nélkül) 5,12GB.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Youri
veterán
Nem volna nagy absztrakció, hogy a hibás mentést ne szinkronizálja fel, persze ehhez kell a steam, meg az adott játékban is nem sok extra sor... Ez van, coop-ban toltuk a haverommal, majd újrakezdjük. Nem sok az a 30 óra végül is Ezek után kikapcsolom a felhőt, és csinálok egy szkriptet, ami menteget...
Másik vicces dolog, hogy ugyanonnan, ugyanakkor szereztük be az alapjátékot, meg a season pass-t is, neki van az új kari, nekem meg nincs. Ez csak a ráadásRTX ON
-
-
Otezer forint sok ember havi teljes felretett penze. Felteve ha nem akar evente egyszer kolteni klimara, vagy utazasra, vagy egy beszart haztartasi gepre. Ezert warezol Mo 95+ szazaleka, es a maradek 5-bol is nagyon sokan orulnek ha valahogy bolti ar alatt meg tudjak szerezni.
-
pohár
félisten
akkor nem káprázott a szemem, amikor YT gameplay-t láttam róla
jöhetne lassan PC-re isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
tome.jr
addikt
Szombat este játék alatt kékhalállal elszállt a gépem és 10 órányi mentésem odalett. Lvl 42-ről kezdhettem újra lvl 39-től. Roland kiszabadítása után jártam és visszakerültem Firehawk kiszabadításáig. Nem kicsit voltam ideges. Az összes jó cuccom odalett, azt is amit golden key-el szereztem, pedig az volt addig az ultimate fegyver minden helyzetre. Szóval ellőttem 6 arany kulcsot de csak vackokat adott, összesen egy darab smg volt használható. Azóta már lvl 44 vagyok és visszatápoltam magam, automatákból és küldikből sokkal jobb dolgokat kaptam mint a ládából. Szerintem nagyon lutri milyen szériát fog ki az ember a golden chest-ből, de annak én sem látom sok értelmét, hogy túlzottan megkönnyítse a játékmenetet. Sokkal nehezebbnek gondoltam egyébként pt 2-t, az elején az is volt, aztán könnyű lett, a küldik 1-3 szintel alattam voltak. Viszont most Fink's Slaughter House-ban az első körrel is megizzadtam, azonos szintű ellenfelek jöttek, Fridge-be csak benéztem ott meg egy szinttel magasabbak voltak. Ez jónak ígérkezik.
Erdei88: Eridium Blight-ban voltatok fenn a bal felső sarokban? Ahol a pallókon és a láván kell átugrálni?
[ Szerkesztve ]
-
crosscut
csendes tag
én is dedikált physxre gondoltam. Viszont a linkben csak régebbi játékok "tesztjét" találom Blands2-t nem.
Alice-t egy darab 460GTXel (nem dedikált) normálisan tudtam játszani anno max physxen (egy két szaggatás volt, de semmi vészes)....(és végig is játszottam, nem csak 1 perces "jól fut" maszti volt)
Bár elég lenne neki ez a 430as. Mégiscsak jobb megoldás mint egy 8800GT külön tápcsatlakozóval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest