Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Minek gigabit... Mondj már egy olyan otthoni felhasználást amihez nem elég a 100M hálókártya. Ez megint ilyen de jobb és huha és jajdejó. Közbe meg halál hülyeség az egész
Mondjuk az biztos hogy az asus lapokat meg egybe felejteni kell. -
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
80-90% n megy physx high 1280*1024 be minden maxon. Vehetsz nagyobbat is a gt620 a gt430 átnevezése 96 cuda maggal. Tekintve hogy a 64 magos 9600gt is unatkozik alatta ez már a kérdés túlbiztosítása szerintem. Nincs benne annyi effekt hogy leterhelje a kártyát, lehet később persze általánossá válhat akkor jól jön a több cuda mag.
-
Na ez se lesz valami hosszúéletű játék már látom
Tele a net a végigvitelével. -
-
Haha a menű is úgy százszor gyorsabb... Szerintem valami foglalta a vramot, nem egyedi eset elég egy hülye megnyitott flash az éppen futó programokba és annyi.
Különben nagyon úgy nézki hogy megint ilyen szivassuk a jónépet effektus. Minél gyengébben fusson egy játék, mert akkor veszi a nép az új procit vga-t.. Csak hát kibújt a szög a zsákból..
-
-
-
-
Játszottam egy keveset.. az első lassú hülyeség volt nekem, ez meg tetszik. Teljesen más mint az első, sokkal tempósabb. Az ellenfelek nem olyan bugyuta lomha stílusba nyomják.
-
Alakul a szokásos balhé..
[link] -
Én beraktam a két 5850 mellé egy nyavaja gt520-as kártyát pciex 1x slotba és megy simán a PhysX. Nem kell óriási kártya a readeon mellé. 80-90% on ingadozik a gt520-as kihasználtsága

-
Ja az biztos hogy ritka manapság az olyan játék, amiben 4 óránál több single játékmód van. A 10 forintos multit erőlteti az összes. Amire elég ha egy vadbarom betéved aki lopkodja cuccokat meg ha csapat móka van akkor direkt keresztbetesz és onnantól nem szórakozás a multi hanem kínlódás. Fakírok szakszervezetének ajánlásával..
-
-
-
Én majd ha megbolondulok megveszem a game of the yeart később. Anyira nem izgat a játék belenéztem , viszont szerezni kéne valami nvidia karit ami PhysX-re jó lenne ati mellé
Annak az össze buherálása egy jó kihívás
Pont néztem hogy már egy 520 vagy 620 szörnyűség is elég erre a célra 96 cudával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk az biztos hogy az asus lapokat meg egybe felejteni kell.