Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #10820 üzenetére
Nem lesz meg a 72 a Pre-Sequel megjelenéséig. Mérlegeltem is mikor elkezdtem az UVHM-et. Most vagyok lvl55. Szóval nyugodtan nyomom a game-t, mellékküldikkel, mindennel együtt. És egyébként is tegnap vettem meg csak a hiányzó DLC-ket.
Így majd vissza tudok térni Pre-Sequel mellett majd a BL2-höz is, marad még majd benne tartalom. Szerintem így is elég jól haladtam, de ennél többre nincs időm.
Egyébként ez a Jackenstein boss, ez csak UVHM-ben ilyen erős? Vagy csak nekem okozott ekkora gondot? Vagy ez mi vó't?
Alapból is egy nehéz boss-nak számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Black & Decker töltőt keresek
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest