Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Remélem azért nem voltam félreérthető. Óriási élmény velük játszani, az ember igazi hősnek érzi mellettük magát. Mind a kettő mecro.
A DP-t én kicsit ultimate-nek és túl meghatározónak érzem. Tény, hogy rengetegszer húzta ki a karaktert abból a bizonyos trutyiból. Próbálok más fegyvereket is, de olyat, amire feltétlenül számíthatók, olyat még nem találtam, ami persze nem a játék hibája. Most lvl72-ön újra végigmegyek a történeten, mert már hozzám skálázódik az összes ellenfél. Persze szeretnék OP-re is menni. Az első próbálkozás nem volt túl sikeres, de hát miért adnám fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Vadiúj SSD-k!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest