Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fotók, videók mobillal
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus] #10829 üzenetére
Az egyik, amelyiknek gondoltam, az commando. Miért csak annak?
-
törölt tag
válasz
Az automatából kivehető egyetlen használható ar a kerblaster. Az viszont minden kasztra ráhúzható. Szerintem ez ilyen általános tévhit, hogy commando kezében használhatóak csak. Igaz van olyan skill, ami kimondottan azt húzza, de arra hülyeség pazarolni mivel az egész játékra alapból jellemző a gyatra assault rifle kaszt és annyit nem tesz hozzá sajnos. A torgue fegyverek húzhatók a "do or die" skillel, de akkor le kell mondani vagy a dupla ágyúról vagy annak slag-es verziójáról.
-
.LnB
titán
válasz
Ezt már én is figyeltem, gondolkodtam is, hogy nem igaz, hogy nekem sose esik valami jó assault rifle.
De mesélek nektek egy mókás dolgot. Tegnap nézegettem a táskámat, és pont az assault rifle-k között kutakodtam. Egyszer csak láttam, hogy van egy ami több mint 100k-t ér. Mondom wtf? mi ez?
És egy Legendary, eddig nem vettem észre, pedig lvl45-ös.
És, hogy ez hogy lehet? Egyrészt nem használom azokat a rifle-ket. Másrészt színtévesztő vagyok
Ez elég szívás. Nem mondanám durvának de a zöldet és a narancssárgát itt konkrétan összekevertem.
Ez akkor a legrosszabb mikor sok item van a földön egy boss után, és azok a "nyalábok" amik jelzik milyen itemek, ott nehezen veszem észre a Legendary-ket
De így is jól nyomom
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 2042
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest