Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ja tényleg, hülye vagyok, benéztem amit írtál. Zárka alatt a Constructor energiacellájára gondoltam, közben meg előtte is egy cellában volt csak, másmilyenben.
Amúgy nemtom lett-e patchelve, de Ellie garázsa mögött mostanában nagyon sok tubby pók van, és dobálják is a legendary class mod-okat szépen. 10 körből sikerült kifarmolni egy-egy újabb legendary cat legendary, binder class mod-ot is Maya-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest