Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Nem úgy van ahogy írod. Mert mikor megtudtam, hogy a Goty-ban nincs benne az összes DLC, akkor mind a négy DLc helyszínét megnéztem. És mivel ellátogattam azokra a területekre, így már felvettem ott az első küldetéseket automatikusan. Mindet lvl35-ön. És mikor végignyomtam a Torgue és Scarlett DLC-ket akkor úgy volt, hogy az első quest lvl35-volt de utána már a szintemnek megfelelőt dobott. Ezt képekkel tudom is bizonyítani. De igazából már lényegtelen mert most már nyomom Tiny Tina DLC-t egy ideje, és most jó cuccok potyognak.
Ez már nem neked hanem általánosságban írom.
Tiny Tina DLC-ben most végeztem Angel-el, vagyis a pók bossal. Sok van még hátra?
Már elértem az lvl49-et is, szóval jól haladok. De ebben a DLC-ben töménytelen mennyiségű enemy van. Nekem eddig nem túnt fel sose, hogy ilyen rengeteg jött volna egyszerre. Gondot nem okoznak, sőt legalább jól jön az XP
Van egy enemy típus, aminek a hátából ki kell húzni a kardot, na mire arra rájöttem..
Most kezdtem megérteni miért jók a slag-es fegyverek most kezdtem el őket használni.Na de ez a DLc teljesen beteg. Rengeteget nevetek rajta. A Gandalfos, Trónok harcás poénok... És tuti tele van még olyanokkal ami nekem fel sem tűnik
Nagyon jó DLC, csak sárkányt olni Krieg-el nem egyszerű. Van valakinek valami tuti ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest