Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz #75376384 #10663 üzenetére

Nem úgy van ahogy írod. Mert mikor megtudtam, hogy a Goty-ban nincs benne az összes DLC, akkor mind a négy DLc helyszínét megnéztem. És mivel ellátogattam azokra a területekre, így már felvettem ott az első küldetéseket automatikusan. Mindet lvl35-ön. És mikor végignyomtam a Torgue és Scarlett DLC-ket akkor úgy volt, hogy az első quest lvl35-volt de utána már a szintemnek megfelelőt dobott. Ezt képekkel tudom is bizonyítani. De igazából már lényegtelen mert most már nyomom Tiny Tina DLC-t egy ideje, és most jó cuccok potyognak.

Ez már nem neked hanem általánosságban írom.

Tiny Tina DLC-ben most végeztem Angel-el, vagyis a pók bossal. Sok van még hátra?
    Már elértem az lvl49-et is, szóval jól haladok. De ebben a DLC-ben töménytelen mennyiségű enemy van. Nekem eddig nem túnt fel sose, hogy ilyen rengeteg jött volna egyszerre. Gondot nem okoznak, sőt legalább jól jön az XP :)
    Van egy enemy típus, aminek a hátából ki kell húzni a kardot, na mire arra rájöttem.. :D
    Most kezdtem megérteni miért jók a slag-es fegyverek most kezdtem el őket használni.

Na de ez a DLc teljesen beteg. Rengeteget nevetek rajta. A Gandalfos, Trónok harcás poénok... És tuti tele van még olyanokkal ami nekem fel sem tűnik :D Nagyon jó DLC, csak sárkányt olni Krieg-el nem egyszerű. Van valakinek valami tuti ötlete erre?

Új hozzászólás Aktív témák