- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Eszembe jutott, hogy a Hammerlock-os DLC még hátra van. Lehet gyors megcsinálom azt is. Kíváncsi vagyok ott, hogy lesznek a quest szintek. Azt írtátok, hogy a Tina DLC a leghosszabb ennek ellenére ez tűnt a legrövidebbnek
Nagyon jó volt. Remélem a Hammerlock-os is hamar végignyomható.Aztán utána tényleg most már go UVHM.
Esetleg ha valakinek van kedve segíteni leverni Pete-t azt megköszönném. Nem tudom mennyi ember kell hozzá, vagy mondjuk ha egy lvl 72-es segít nekem akkor az mennyi időbe telik mert én ezen a szinten szinte csak "simogatom" nem sebzem őt
Tényleg a Raidbossoknál hogy van, ha én behívok egy magasabb szintű havert, akkor a boss nehézsége kihez igazódik? Marad lvl50-es erősségű?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon jó volt. Remélem a Hammerlock-os is hamar végignyomható.